عید سعید فطر مبارک باد.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
در عیدهاست که زندگی تولد می یابد و حرکت آغاز می شود. پس جامعه ای که عید ندارد، تاریخ هم ندارد، حرکت هم ندارد. در مکتب ما، پایان رمضان عید است.
🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌷🌺🌷
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
فطر، چیدن میوه هایی است که از فطرت می جوشد. فطر، سپاس نعمتی است که در رمضان نازل شده است. پیروزی بر خصم درون، جشنی روحانی دارد به نام عید فطر که میثاق بستن با فطرت را از سوی روزه داران مجاهده گر اعلام می دارد. عید فطر، پاداش افطارهای خالصانه و به حاست، مُهر قبولی انفاق های با قصد قربت و پایان نامه دوره ایثار و گذشت در مسایل مالی است. فطر، عید خداجویی و خداترسی و خداپرستی است.
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مأمون به انواع مختلف حيله متوسل مىشد كه شخصيت علمى و سياسى امام را در هم بكوبد و نشان دهد كه او اهل دنياست، از محبوبيت امام بكاهد و بر محبوبيت خود بيفزايد.
نماز عيد فطر در سال 202 هجرى قرار شد برگزار شود. مأمون به امام پيشنهاد كرد كه امسال نماز را برگزار كند. امام نپذيرفت، مأمون امام را تحت فشار قرار داد. حضرت فرمود: اگر بناى نماز باشد به همان صورتى خواهد بود كه پيامبر آن را انجام داده است.
مأمون پذيرفت. حضرت در روز عيد فطر غسل كرد، دامن پيراهن را بالا زد و با صداى الله اكبر و با پاى برهنه بيرون آمد.
سران لشكرى و كشورى كه وضع را چنين ديدند از اسبها به زير آمدند و با پاى برهنه به دنبال امام راه افتادند. امام را سر و وضع عجيبى بود. لباسهاى سفيد، عمامه سفيد، آستينها را بالا زده و تكبيرگويان ....
فضل ديد اگر وضع به همينگونه به پيش رود آينده آنها خطرناك است. فوراً به مأمون گزارش داد. مأمون از ترس تغيير اوضاع به امام پيام فرستاد كه اين امر موجب خستگى شماست، امر نماز را به ديگران واگذار كرديم. امام برگشت و پس از اين جريان به فكر قتل امام افتاد.
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
آيه 285 و 286 بقره که با عبارت «آمَنَ الرَّسُولُ» آغاز مىشود.
🌸
🌷علت شهرت به این نام و فضیلت آن🌷
1.به عظمت یاد کردن از این دو آیه.
🌸
2.این دو آيه آخر بقره، از گنجى در زير عرش الهى به پيامبر بخشيده شده است و آن حضرت هرگاه اين دو آيه و آيةالكرسى را قرائت مىكرد، تبسّم می کرد.
🌸
3.اگر این دو آیه، سه شب در خانهاى خوانده شود، شيطان به آن نزديك نمىشود.
🌸
3.این آیات و فاتحه الکتاب دو نوری است که به هیچ پیامبری داده نشده است.
🌸
4.اين دو آيه، در معراج و در آسمان هفتم به پيامبر عطا شد.
🌸
5.هر کسی این دو آيه آخر سوره بقره را در شب بخواند، برايش كافى است.
🌸
6.اميرمؤمنان، على عليه السلام: هركس اسلام را دريافته باشد، پيش از خواندن آمنالرسول و آيةالكرسى نمىخوابد.
🌸
7.اين دو آيه، خلاصهاى از سوره بقره و در بردارنده موضوع كلّى و غرض نهايى آن است.
🌸
8. پيامبر گرامى صلى الله عليه و آله: اين دو آيه را فراگيريد و به دختران و پسرانتان بياموزيد، زيرا آن دو، هم قرآن و هم دعاست و خشنودى خداى رحمان را در پى دارد.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
👈منبع:👈 آیه های نامدار (علی خراسانی، سید محمود دشتی)
https://eitaa.com/MirzayQomi