🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
فطر، چیدن میوه هایی است که از فطرت می جوشد. فطر، سپاس نعمتی است که در رمضان نازل شده است. پیروزی بر خصم درون، جشنی روحانی دارد به نام عید فطر که میثاق بستن با فطرت را از سوی روزه داران مجاهده گر اعلام می دارد. عید فطر، پاداش افطارهای خالصانه و به حاست، مُهر قبولی انفاق های با قصد قربت و پایان نامه دوره ایثار و گذشت در مسایل مالی است. فطر، عید خداجویی و خداترسی و خداپرستی است.
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مأمون به انواع مختلف حيله متوسل مىشد كه شخصيت علمى و سياسى امام را در هم بكوبد و نشان دهد كه او اهل دنياست، از محبوبيت امام بكاهد و بر محبوبيت خود بيفزايد.
نماز عيد فطر در سال 202 هجرى قرار شد برگزار شود. مأمون به امام پيشنهاد كرد كه امسال نماز را برگزار كند. امام نپذيرفت، مأمون امام را تحت فشار قرار داد. حضرت فرمود: اگر بناى نماز باشد به همان صورتى خواهد بود كه پيامبر آن را انجام داده است.
مأمون پذيرفت. حضرت در روز عيد فطر غسل كرد، دامن پيراهن را بالا زد و با صداى الله اكبر و با پاى برهنه بيرون آمد.
سران لشكرى و كشورى كه وضع را چنين ديدند از اسبها به زير آمدند و با پاى برهنه به دنبال امام راه افتادند. امام را سر و وضع عجيبى بود. لباسهاى سفيد، عمامه سفيد، آستينها را بالا زده و تكبيرگويان ....
فضل ديد اگر وضع به همينگونه به پيش رود آينده آنها خطرناك است. فوراً به مأمون گزارش داد. مأمون از ترس تغيير اوضاع به امام پيام فرستاد كه اين امر موجب خستگى شماست، امر نماز را به ديگران واگذار كرديم. امام برگشت و پس از اين جريان به فكر قتل امام افتاد.
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
آيه 285 و 286 بقره که با عبارت «آمَنَ الرَّسُولُ» آغاز مىشود.
🌸
🌷علت شهرت به این نام و فضیلت آن🌷
1.به عظمت یاد کردن از این دو آیه.
🌸
2.این دو آيه آخر بقره، از گنجى در زير عرش الهى به پيامبر بخشيده شده است و آن حضرت هرگاه اين دو آيه و آيةالكرسى را قرائت مىكرد، تبسّم می کرد.
🌸
3.اگر این دو آیه، سه شب در خانهاى خوانده شود، شيطان به آن نزديك نمىشود.
🌸
3.این آیات و فاتحه الکتاب دو نوری است که به هیچ پیامبری داده نشده است.
🌸
4.اين دو آيه، در معراج و در آسمان هفتم به پيامبر عطا شد.
🌸
5.هر کسی این دو آيه آخر سوره بقره را در شب بخواند، برايش كافى است.
🌸
6.اميرمؤمنان، على عليه السلام: هركس اسلام را دريافته باشد، پيش از خواندن آمنالرسول و آيةالكرسى نمىخوابد.
🌸
7.اين دو آيه، خلاصهاى از سوره بقره و در بردارنده موضوع كلّى و غرض نهايى آن است.
🌸
8. پيامبر گرامى صلى الله عليه و آله: اين دو آيه را فراگيريد و به دختران و پسرانتان بياموزيد، زيرا آن دو، هم قرآن و هم دعاست و خشنودى خداى رحمان را در پى دارد.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
👈منبع:👈 آیه های نامدار (علی خراسانی، سید محمود دشتی)
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
الحمد لله به مدد الهی و عنایت امام زمان علیه السلام درهای حرم حضرت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیهما به روی زائران بازگشایی شد،
انشا الله با ریشه کن شدن بیماری و.. رواقها هم باز شود. برای این منظور همه با هم صلواتی می فرستیم...
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/MirzayQomi
هدایت شده از دروس حوزه
book chap.pdf
4.5M
☆ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ☆
#پیشنهاد_دانلود
#کتاب
#قرآن
📚قرآن کتاب مقاومت (نسخه تفصیلی)
تفسیر موضوعی قرآن
آیات منتخب از هر جزء
✍ استاد حاج ابوالقاسم
↶【به ما بپیوندید 】↷
___________
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💠 كانال PDF كتب دروس حوزه
🔵 https://eitaa.com/DorooseHozeh
https://eitaa.com/ahlalquran
🌸﷽🌸
🌸ملاقات امام زمان با دلاک🌸
✍️سید محمد موسوی رضوی نجفی از شیخ باقر بن شیخ هادی کاظمی نقل کرد: شخص صادقی که دلاک بود و پدر پیری داشت که در خدمتگزاری به او کوتاهی نمیکرد. حتی آنکه برای پدر آب در مستراح حاضر میکرد و منتظر می ایستاد که او بیرون آید و به مکانش برساند. همیشه مواظب خدمت او بود مگر در شب چهارشنبه که به مسجد سهله میرفت.
تا اینکه مسجد رفتن را ترک نمود. علت ترک کردن مسجد را از او جویا شدم. گفت: چهل شب چهارشنبه به مسجد رفتم، چون چهارشنبه ی دیگر شد بخاطر خدمت به پدر میسر نشد به مسجد بروم تا اینکه شب شد، عازم مسجد شدم، در راه شخص اعرابی را دیدم که بر اسبی سوار است، چون نزدیکم رسید رو به من کرد و از مقصد من پرسید.گفتم: مسجد سهله. فرمود: "اوصیک بالعود اوصیک بالعود" (یعنی: وصیت میکنم تو را به پدر پیرت)
📝 و آن را سه مرتبه تکرار کرد. آنگاه از نظرم غایب شد. دانستم که او مهدی است و آن جناب راضی نیست به جدا شدن من از پدرم، حتی در شب چهارشنبه. پس دیگر به مسجد نرفتم...
📚 منتهی الامال، باب۱۴، ص۱۳۵۸
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌷﷽🌷
🌸آيه 6 نساء [4] آيه «ابتلاء» (آزمايش) نام گرفته است.
🌷
براساس اين آيه، اولياى يتيمان هنگامى مىتوانند دارايى يتيمان را در اختيارشان قرار دهند كه به حدّ بلوغ رسيده و رشد فكرى داشته و با آزمودن آنان مشخص شود كه مىتوانند به گونهاى شايسته در دارايىهايشان تصرّف كنند: «وَ ابْتَلُوا الْيَتامى حَتّى إِذا بَلَغُوا النّكاحَ فَإِنْ آنَسْتُمْ مِنْهُمْ رُشْداًفَادْفَعُوا إِلَيْهِمْ أَمْوالَهُمْ»؛
🌷
يتيمان را بيازماييد تا وقتى به [سنّ] زناشويى برسند، پس اگر در ايشان رشد [فكرى] يافتيد، داراييهايشان را به آنان رد كنيد.
در شأن نزول اين آيه آمده است: ثابت بن رفاعه، يتيمى بود كه در خانه عمويش زندگى مىكرد. عموى او از پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله پرسيد: مقدارى از مالِ ثابت نزد من است، مال او را چه هنگام به او بدهم؟ در پاسخ وى اين آيه نازل شد.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌷﷽🌷
🔻برآورده شدن آرزوها دبه برکت حضرت مهدی علیه السلام.
🌸
✍️سالها است که بشر در آرزوی تحقق عدالت جهانی، امنیّت فراگیر، آزادی واقعی و...به سر می برد، و هنوز که هنوز است آرزوی های بشر به صورت کامل و تمام بحقیقت نپیوسته و جامه عمل به خود نپوشیده است، تنها دورانی که اصلی ترین و اصولی ترین آرزوهای بشر تحقق عینی خواهد یافت دوران ظهور مهدی موعود(عج) است،
❣️چنانکه مولا علی(ع) فرمود:
🔅«و اراکم ما کنتم تأملون
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💠(در دوران مهدی(عج)) که نشان می دهد آنچه را آرزو داشتید(و به آرزوهای خود خواهید رسید).
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌷آيه اتّباع🌷
آيه 108 يوسف [12] را آيه «اتّباع» (پيروى) نام نهادهاند. بر اساس اين آيه، پيامبر صلى الله عليه و آله و هر كه از او پيروى كند، با بصيرت به اسلام و به سوى خدا دعوت مىكنند: «قُلْ هذِهِ سَبِيلِى أَدْعُوا إِلَى اللّهِ عَلى بَصِيرَةٍ أَنا وَ مَنِ اتَّبَعَنِى وَ سُبْحانَ اللّهِ وَ مَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ»؛ بگو: اين است راه من، كه من و هر كس پيروىام كرد، با بينايى به سوى خدا دعوت مىكنيم، و خدا منزه است، و من از مشركان نيستم.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
جمله «وَ مَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ» تأكيد بر اين است كه دعوت به سوى خدا، دعوتى نيست كه به هر شكلى صورت گيرد، بلكه بر اساس توحيد خالص انجام مىشود و به هيچ وجه از توحيد به سوى شرك گرايش نمىيابد.
از تعبير «أَنَا و مَنِ اتَّبَعَنى» استفاده مىشود كه بارِ اين دعوت فقط بر دوش پيامبر نيست، بلكه بر دوش كسانى كه از دين پيروى مىكنند نيز قرار دارد؛ البتّه از سياق آيه برمىآيد كه پيروان خاصّى در اين دعوت مىتوانند با پيامبر مشاركت كنند، زيرا راه و روش پيامبر: «سبيلى»، همان دعوت با بصيرت و يقين به سوى ايمان محض و توحيد خالص است و روشن است كه در چنين سبيلى تنها كسانى شركت دارند كه در دين، براى خدا مخلص، و به مقام پروردگارشان عالم بوده و با بصيرت و يقين باشند، پس هركس تنها عنوان تابع رسولخدا صلى الله عليه و آله بر او صدق كند، در اين دعوت شريك نخواهد بود. مؤيّد اين تخصيص، برخى روايات است كه مقصود از تابعان پيامبر اعظم صلى الله عليه و آله را امير مؤمنان و اوصياى بعد از آن حضرت دانستهاند ، هرچند بعيد نيست كه اين بيان از باب تطبيق [بر مصداق اتمّ و كاملتر] باشد.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
https://eitaa.com/MirzayQomi
🌸پیامبر 🌸خدا صلى الله علیه و آله و سلّم :
🌷لا یَقْدِرُ رَجُلٌ على حَرامٍ ثُمَّ یَدَعُهُ ، لَیس بهِ إلاّ مَخافَةُ اللّه ، إلاّ أبْدَلَهُ اللّهُ فی عاجِلِ الدُّنیا قَبْلَ الآخِرَةِ ما هُو خَیرٌ لَهُ مِن ذلکَ .
👈هر مردى بتواند کار حرامى انجام دهد و آن را فقط به خاطر ترس از خدا فرو گذارد خداوند ، پیش از آخرت ، در همین دنیا بهتر از آن را به وى عوض دهد .
📚(کنز العمّال : 43113 منتخب میزان الحکمة : 144)
🌸به عنوان مثال پیامبر اسلام ـ صلی الله علیه و آله و سلم درباره نگاه حرام فرمودند:
🌷اَلنَّظَرُ سَهْمٌ مَسموُمٌ مِنْ سِهامِ اِبْلیسَ فَمَنْ تَرَکَها خَوْفاً مِنَ اللهِ اَعطاهُ اللهُ ایماناً یَجِد حَلاوَتَهُ فی قَلْبِهِِ
👈نگاه (به نامحرم) تیر زهرآلودی از تیرهای شیطان است و هر کس آن را از ترس خدا ترک کند، خداوند چنان ایمانی به او عطا کند که شیرینی اش را در دل خویش احساس کند.
📚( بحارالانوار، ج 101، ص 38.)
https://eitaa.com/MirzayQomi