12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این انقلاب زمینی نیست
🎙به روایت: حاج حسین یکتا
مـیــثــــاق
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 خون دل که لعل شد زندگینامه مقام معظم رهبری 🍂فصل پانزدهم قسمت۱۹۷ پیر تبعیدی ها 🍁به یاد
☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘
خون دلی که لعل شد
زندگینامه مقام معظم رهبری
🌿فصل پانزدهم قسمت ۱۹۸
نخستین خبرهای انقلاب
🌿سرآغاز اخبار انقلاب ، آن زمان که در ایرانشهر بودیم، به ما رسید. حادثه ی قم در نوزده دی ماه ۱۳۵۶ رخ داد. سپس حوادث به دنبال یکدیگر پیش آمد. به مناسبت چهلم شهدای قم، حادثه ی تبریز پیش آمد؛ و به مناسبت چهلم شهدای تبریز، حادثه ی یزد و حوادث بزرگ دیگر در سایر شهرها واقع شد.
🌿وقتی اخبارقم به ما رسید، در قبال آن، موضع شگفت زدگی توأم با ناباوری داشتیم؛ چون جو سیاسی اختناق آمیز بود و در آن، نشانه ای از یک تحرک اجتماعی مردمی دیده نمیشد. وانگهی، انتظار نمیرفت که وضع به گونه ای بالا بگیرد که به حد رویارویی و شهادت طلبی برسد. این حادثه، مقدماتی هم نداشت تا باعث شود آن را باور کنیم؛ بلکه به صورت پیش بینی نشده و ناگهانی رخ داد. واقعا در حد خود، رخدادی بزرگ بود که به گونه ای غیرمنتظره و بدون هیچگونه علائم و مقدمات قبلی به وقوع پیوست.
🌿وقتی حوادث در پی هم رخ داد، دریافتیم که حادثه ی بزرگی در حال شکل گیری است. من رخدادها را به دقت پیگیری میکردم. جوانهایی بودند که مرا در جریان جزئیات همه ی اموری که رخ میداد، قرار میدادند؛ از جمله
طلبه ای به نام صالحی، اهل قم ، که آن زمان در آغاز جوانی و زیاد تحرک بود.
در گیرودار آن رخدادها، آقای صدوقی از یزد به من نامه ی کوتاهی نوشت او از من خواست تا درباره ی جریاناتی که در کشور میگذرد، برای او بنویسم و بفرستم. فرصت را مناسب دیدم تا از طریق آقای صدوقی روحانیون کشور را مورد خطاب قرار دهم، با آنها حرف بزنم و تحلیل عمیقی از آنچه در جریان است و مواضع و تدابیری که باید اتخاذ کنند، در اختیارشان قرار دهم؛ زیرا روحانیون عملا وارد میدان رهبری مردم شده بودند و این، نیازمند پختگی، عمق، تأمل در حوادث ، ترسیم آینده، و هشیاری در قبال توطئه ها بود.
🌿 چنین ویژگی هایی در علمایی که در غیر از حوزه های قم و مشهد و یا در جای دیگری جز تهران بودند، به ندرت یافت میشد؛ زیرا بیشتر آنها قبلا وارد مقوله ی رهبري وقایع سیاسی، آن هم در این وسعت نشده بودند.
نامه ای در دو صفحه ی بزرگ برای آقای صدوقی نوشتم و در آن، نظرم را درباره ی وقایع جاری، از بعد سیاسی و دینی بیان کردم. ایشان مجددا طی نامه ای ، از من سپاسگزاری کرد و خواستار اطلاعات بیشتری شد؛ لذا هشت صفحه ی بزرگ راجع به «مسئولیت علما در قبال انقلاب اسلامی و رویارویی با توطئه های دشمنان برای ایشان نوشتم، که این متن به شکل جزوه و بدون نام منتشر شد و در مشهد، يزد، و جاهای دیگر توزیع شد.
🌿وقتی اثرات مثبت و پراهمیت این گونه نوشته ها را در تبیین و ترویج موضع رهبران در قبال رخدادها دیدم، به نوشتن ادامه دادم؛ از جمله اینکه با استفاده از فرصت وقوع حوادث بزرگ شیراز، یک نامه ی چهار پنج صفحه ای به آیت الله دستغیب نوشتم و در آن، ایشان و همه ی علمای شیراز را مورد خطاب قرار دادم. نامه ای هم از جیرفت به آقای شریعتمداری نوشتم. علت نوشتن نامه به آقای شریعتمداری، انتشار اظهارات او در روزنامه ها بود، که کسانی را تندرو خوانده بود.
🖇ادامه دارد.....
🌹🌹
روز پنجشنبه به نام امام حسن عسکری(علیهالسلام) است. در زیارت آن حضرت بگو:
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ، وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
@Misaagh_Amin
🌹چهل شاخص جوان انقلابی از منظر امام خامنه ای
✅ ١-خود را مدیون اسلام و انقلاب می داند.
✅ ٢-مؤمن به انقلاب و مبانی آن است.
✅ ٣-به آینده انقلاب و نظام اسلامی امیدوار است.
✅ ٤-دوستدار انقلاب و نظام اسلامی است.
✅ ٥-معتقد به آرمان های انقلاب است.
✅ ٦-مبانی جمهوری اسلامی را می داند.
✅ ٧-خودش را برای همه میدان های مورد نیاز انقلاب (سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی) آماده می کند.
✅ ٨-پیشتاز حرکت های انقلابی است و در راه تحقق آرمان های انقلاب اسلامی ثابت قدم است.
✅ ۹- اهل نماز اول وقت و به جماعت است.
✅ ١٠-در صف اول دفاع از آرمان ها وارزش های انقلابی حضور دارد.
✅ ١١-رابطه خود را با امام و آرمان هایش پیوسته حفظ می کند.
✅ ١٢-معتقد به استقلال فکری، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است.
✅ ١٣-خودش را برای مسئولیت های بزرگ اماده می کند.
✅ ١٤-به دنبال کسب آگاهی سیاسی و بصیرت است.
✅ ١٥-تاریخ معاصر را خوب می داند.
✅ ١٦-نسبت به دشمنی های دشمنان حساس، خروشناک است.
✅ ١٧-به دنبال کسب علم ودانش است.
✅ ١٨-نسبت به محیط پیرامونی خود حساس ، فعال و اثر گذار است.
✅ ١٩-به دنبال وحدت و هم افزایی در جامعه است.
✅ ٢٠-کار وتفکراتش اسلامی و انقلابی است.
✅ ٢١-با اطرافیان خود مجادله احسن دارد.
✅ ٢٢-خوش بین به فرهنگی اسلامی است.
✅ ٢٣-خوش روحیه است.
✅ ٢٤-باهوش است و نمی گذارد بنام امر به معروف از او سوء استفاده نمایند.
✅ ٢٥-امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه شرعی وانقلابی خود می داند.
✅ ٢٦-اخلاص در امور را سرلوحه خود قرار می دهد.
✅ ٢٧-پر انگیزه و مطالبه گر است.
✅ ٢٨-پايبند به تعلقات معنوی، خانوادگی ومیهنی است.
✅ ٢٩-با منطق محکم از مسئولین انتقاد می کند.
✅ ٣٠-نظام سلطه را با همه ابعاد و لایه هایش می شناسد.
✅ ٣١-مقید به کار تشکیلاتی است.
✅ ٣٢-قانون گراست.
✅ ٣٣-دلش نورانی است .
✅ ٣٤-رابطه قلبی ومعنوی خود را با خداوند تقویت می کند.
✅ ٣٥-اهل قرآن است.
✅ ٣٦-اهل دعا و مناجات با خداست.
✅ ٣٧-اهل اعتکاف است.
✅ ٣٨-میانه رو است؛ افراط وتفریط نمی کند.
✅ ٣٩-از طعن و بدگویی که دیگران در حق او انجام میدهند نمی هراسد.
✅ ٤٠-عدالت خواه است.
بسمه تعالی
🔺آرای الکترال دقیقا یعنی چه؟!
🔰 هر ایالت آمریکا با توجه به جمعیتی که دارد، سهمیه یا آراء الکترال مشخصی دارد که مساوی با تعداد نمایندگان آن ایالت در سنا و مجلس نمایندگان است. جهت سهولت با مثالی از کشور خودمان توضیح میدهم: تهران ۳۵ نماینده در مجلس دارد پس ۳۵ رای الکترال سهمیه دارد. لرستان ۹ نماینده در مجلس دارد پس ۹ سهمیه الکترال دارد به همین ترتیب یزد و ایلام هم هرکدام ۴ و ۳ سهمیه الکترال دارند. هر ایالت آمریکا هم با توجه به جمعیت خود تعداد مشخصی سهمیه رای الکترال دارد.
🔰 تمام ایالات آمریکا مجموعاً ۵۳۸ سهمیه الکترال دارند. بیشترین سهمیه را کالیفرنیا با ۵۵ رای الکترال دارد. آلاسکا، داکوتای جنوبی و شمالی و چند ایالت دیگر فقط سه سهمیه الکترال دارد. تگزاس ۳۸ و فلوریدا و نیویورک هرکدام ۲۹ سهمیه رای الکترال دارند. بقیه ایالات بین ۳ و ۲۰ سهمیه الکترال دارند.
🔰 نکته بسیار بسیار مهم در فهم انتخابات آمریکا این است که هرکدام از کاندیداها که در یک ایالت پیروز شوند، تمام سهمیه الکترال آن ایالت را از آن خود میکنند و کاندیدای شکست خورده هیچ سهمیهای از آراء الکتورال آن ایالت را کسب نمیکنند. تکرار میکنم هیچ! یعنی هر ایالت یا قرمز جمهوریخواه (ترامپ) میشود و یا آبی دموکرات (بایدن). این پاراگراف را دوباره بخوانید!
🔰 در نهایت هر کس نصف بعلاوه یک، یعنی ۲۷۰ سهمیه الکترال از تمام ۵۳۸ رای الکترال آمریکا را کسب کرد، رئیسجمهور میشود. در جلسهای نمادین و تشریفاتی به نام مجمع الکترال، حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه آن ایالت را به نمایندگی به این مجمع میفرستد و رئیسجمهور کسی خواهد بود که رای الکتورال بیشتری کسب کرده که از قبل مشخص است و این جلسه تشریفاتی است. اینکه گفته میشود آنها میتوانند خیانت کنند تاکنون در انتخابات آمریکا هرگز سرنوشتساز نبوده. گاهی بخصوص نمایندگان کاندیدای شکست خورده ممکنه جهت شوخی یا مسخرهبازی رای خود را به فلان هنرپیشه یا سیاستمداری که اصلاً کاندیدا نیست بدهند که این پدیده چندان اهمیت ندارد چون تاکنون در انتخابات آمریکا سرنوشتساز نبوده؛ مخصوصاً آراء الکتورال کاندیدای شکست خورده که دیگر ارزشی ندارند.
🔰 نکته بسیار مهم دیگر این است که برخی ایالات به دلیل بافت جمعیتی و نژادی و فرهنگی خود در یکصد سال گذشته معمولاً طرفدار دموکراتها یا جمهوریخواهان بودهاند، بنابراین اهمیت آنها در رقابت انتخاباتی کمتر است. مثلاً مردم کالیفرنیا همیشه به دموکراتها رای دادهاند، پس کار کاندیدای دموکرات مثل بایدن در این ایالت برای پیروزی سخت نیست. اما ترامپ حتی نیازی نمیبیند که به کالیفرنیا سفر کند چون وقت تلف کردن است! همچنین ایالاتی هم هستند که همیشه حامی جمهوریخواهان هستند. اما برخی ایالات اصطلاحاً مستقل یا صحنه نبرد هستند مثل پنسیلوانیا و بخصوص فلوریدا و چند ایالت دیگر. رقابت در این ایالتها خیلی داغ و پر سر و صدا است و پیروزی در این ایالات و کسب سهمیه آراء الکتورال آنها بسیار مهم و سرنوشتساز است.
والسلام
بعد از حمله تروریستی به دانشگاه کابل موبایلی را پیدا کردند که پدری ۱۴۲ بار با فرزندش تماس گرفته و بعد از اینکه جوابی دریافت نکرده پیام فرستاده که: جان پدر کجاستی؟
فدای دِلِ پدران شهدایی که سالها از فرزند خود بیخبر بودند؛ و ننگ بر حقوق بشر دروغین غرب
#افغانستان_تسلیت
#مرگ_بر_امریکا
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد کمدین آمریکایی به سیستم عجیب و غریب انتخابات آمریکا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون محمد راهد یکی از شهدای دانشجوی حمله تروریستی به دانشگاه کابل هستند.
در مظلومیت افغانستان همین بس که اگر چشم آبی بود دنیا عزادار این کلیپ میشد!
این جنایت بسیار هولناک در افغانستان بود و در سکوت رسانههای جهان بایکوت شد!
#افغانستان_تسلیت
#مرگ_بر_امریکا