فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سخنان سنگین آیت الله جوادی آملی به پزشکیان
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای دقیق و جالب سعیدیسم در صدا و سیما
چقدر سعید خوب و دلنشین مطالب رو تبیین کرد.
آفرین به این بصیرت!
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا می گفتیم شهدا شرمندهام ولی با دیدن این فیلم بعید می دانم روز قیامت بتوانیم پاسخ این یک نفر را بدهیم باید این فیلم ها دیده شود تا بدانیم امنیتمان را از کجا بدست آوردیم
👌هفته دفاع مقدس از شهدایی زمینی هم یادکنیم.
سالی دوبار این کلیپ رو بایدمنتشرکنیم.
یکی هفته دفاع مقدس
ودیگری روز جانباز...
شهدا وایثارگران تکراری نمیشوند
🔆زنگ عبرت
🔴رفع فیلترینگ، گواهینامه موتورسواری بانوان، سکوت در مقابل بی حیایی و برهنگی با اجرائی نکردن قانون عفاف وحجاب، سه شعار سخنگوی دولت است که این روزها برای فرار از سه مطالبه ی واقعی مردم یعنی: مبارزه باتورم، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، و ایجاد مسکن مناسب، سرداده می شود.
♦️دولت محترم نباید به جای این سه اولویت، آن سه بحث انحرافی را مطرح کند
📸 بیشترین کاهش ارزش پول ملی در ۱۰۰ روز اول دولت آقای پزشکیان اتفاق افتاده! با این حال سیاستهای اتخاذ در بودجه سال بعد وضعیت را بدتر خواهد کرد. آیا مجلس جلوی این روند را میگیرد؟
✅اخبار مجلس شورای اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/2708275222Cce409e5184
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این تروریست پژاک که فواحش دارن براش مظلومنمائی میکنن اسمش #وریشه_مرادی هست اگر نیروهای امنیتی نبودن خدا میدونه چندتا ایرانی رو سلاخی میکردن
🗣 طناز ارجمند
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🛎برقا رفت،این رفیقم که به پزشکیان رای داده بود زنگ زد ادارهی برق گفت آقا این چه وضعشه چرا برقا رفت؟
⛔️ گفت:جواب ابلهان خاموشیست😐
🔻پاداش دولت به مردم/ سهم هر مشترک تهرانی ۱۲۰ دقیقه خاموشی
🔹شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با صدور اطلاعیهای از آغاز قطع برنامهریزی شده برق در تمامی نقاط تهران از ساعت ۹ صبح امروز خبر داد و اعلام کرد که سهم هر مشترک فقط ۱۲۰ دقیقه است.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
🔴 توییت معنادار معاون سیاسی رسانه ملی از انتشار یک خبر پیرامون پدافند هوایی کشور ؛ شگفتانه ای در راه است !
@Radar_enghelabe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ و این موشک پرتابی از خرم آباد به قلب دشمن، اونجوری که باید دیده نشد.
حمایت از این موشک رسانهای و دست به دست کردنش حداقل کاریه که میشه کرد...
نشست مسئولان بخش خلجستان با حضور حجتالاسلام والمسلمین روانبخش، نماینده محترم مردم شریف استان قم در مجلس شورای اسلامی
در این جلسه که با حضور مسئولان بخش از جمله دکتر جعفری، بخشدار، آقای اصغر دانشفر رئیس شورای اسلامی بخش، آقای مهدی بوالحسنی رئیس مجمع نمایندگان در بخش، آقای خسروی فرمانده فراجا و آقای رحیمی فرمانده سپاه بخش در دفتر بخشدار خلجستان برگزار شد، اهم موضوعات و مسائل بخش مطرح و پیگیری شد.
دکتر جعفری بخشدار خلجستان با طرح مهمترین موضوعات در موضوعات آب شرب و کشاورزی، برق منازل و برق صنعتی، اشتغال و کارآفرینی، صدور مجوز ها، احداث نیروگاه های خورشیدی، اهم موضوعات گردشگری و ظرفیت گسترده بخش در احداث بوم گردی ها، موضوعات پیرامون جاده مواصلاتی بخش، بهداشت و... به تشریح مباحث و مسائل پرداختند.
در ادامه جلسه حجتالاسلام والمسلمین روانبخش، نماینده محترم مردم شریف استان، موضوعات مربوط به برق منطقه را به صورت تلفنی با مدیر کل شرکت توزیع نیروی برق قم پیگیری نمودند.
جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔹 روابط عمومی حوزه مقاومت بسیج سپاه بخش خلجستان 🔹
🆔 @basijkhalajestan