6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آینده انقلاب ایران از زبان مرحوم محمد دشتی(مترجم و مفسر نهج البلاغه) در سال ۱۳۸۰
این سخنرانی قبل از حمله ی آمریکا به عراق و سقوط صدام ،حمله ی داعش و پر شور شدن اربعین و حوادث دیگر گفته شده است.
#انقلاب_ایران
#متصل
#انقلاب_امام_زمان_عج
پهلوی به روایت تاریخ 1.pdf
10.6M
💠 پهلوی از زبان روزنامه های پهلوی
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
📄 ۷۵ فکت مستند از روزنامههای دوره پهلوی
📜 کاری با ارزش و مستند در جهت نمایاندن حقیقت تاریخ
#پهلوی_بدون_روتوش
#جهاد_تبیین
🔴 برگی از جنایات علمی آمریکا
🔹 سرویس بهداشت عمومی آمریکا در یک طرح تحقیقاتی حدود ۶۰۰ نفر از کارگران کشاورز فقیر در یکی از محرومترین مناطق ایالت آلاباما در نزدیکی شهر تاسکیگی را با دروغ درمان شدن وارد یک پروژه کردند.
🔸پروژه این بود که «آیا سیفلیس بیشتر عوارض قلبی-عروقی ایجاد میکند یا عوارض عصبی».
🔹 اگرچه سیفلیس در مراحل اولیه قابل درمان است، اما اگر درمان نشود تومورهای نرمی ایجاد میکند که به شکل زخمهایی در سطح پوست ظاهر میشود. سپس بهتدریج استخوانها، کبد، قلب و مغز را منهدم کرده و سرانجام سبب فلجی، کوری و کری فرد مبتلا میشود. حمله قلبی، سکته، افسردگی، تغییر شخصیت، ناپایداری عاطفی، حافظه ضعیف و سردرد ازجمله علائمی هستند که معمولا چندین دهه پس از ابتلا به سیفلیس ظاهر میشوند.
🔸از همان ابتدای کار این پروژه بر مبنای نادرست علمی و اخلاقی قرار داشت. به داوطلبان گفته بودند که آنها «خونشان کثیف» است و اینکه «درمان رایگان» دریافت خواهند کرد. در حالی که غرض از این تحقیقات این بود که سیر طبیعی سیفلیس درماننشده را مطالعه کنند و داوطلبان نمیدانستند که پزشکان آنها را درمان نمیکنند.
🔹بهعلاوه پس از معاینه داوطلبان و تشخیص سیفلیس هم به آنها نگفته بودند که به سیفلیس مبتلا هستند. حتی اطلاعات کافی در اختیار آنها نگذاشته شده بود تا در این مورد خودشان تصمیمی آگاهانه بگیرند.
🔸 پس از اینکه در تحقیقات اولیه اطلاعات مفیدی بهدست نیامد، تصمیم گرفته شد که داوطلبان را تا آخر عمر ردیابی کنند. به این جهت تمام روشهای درمانی متوقف شد و با اینکه پنیسیلین در سال ١٩۴٧ به جهانیان عرضه شد، از تجویز آن برای افراد مبتلا به سیفلیس در این طرح خودداری شد.
🔹 این بیماری فقط ویژه سیاهپوستان نبود ولی فقط سیاهپوستان را در این طرح شرکت دادند. برای آنها هر نژادی غیر از انگلوساکسون موش آزمایشگاهی محسوب میشود. سرانجام این طرح تحقیقاتی پس از اینکه یک محقق بیماریهای آمیزشی از آن باخبر شد و شیوههای غیراخلاقی بهکاررفته در آن را برملا کرد، پس از 40 سال یعنی در سال ١٩٧٢ متوقف شد.
🔸در این موقع ٢٨ نفر از داوطلبان بر اثر سیفلیس مرده بودند، صد نفر بر اثر عوارض مختلف ناشی از سیفلیس جان خود را از دست داده بودند، ۴٠ نفر از همسران داوطلبان شرکتکننده در طرح دچار سیفلیس شده بودند و ١٩ نوزاد هنگام تولد به سیفلیس دچار شده بودند. تازه جهانیان دریافتند که دستاندرکاران این طرح تحقیقاتی با انسانها مانند موش آزمایشگاهی رفتار میکردند.
🔹 آیا این اولین و آخرین باری بود که در آمریکا یک مؤسسه با بودجه دولتی با زیرپاگذاشتن مسائل اخلاقی-انسانی به تحقیقات علمی میپرداخت؟ متأسفانه پاسخ این پرسش منفی است. در این رابطه بیشتر خواهیم نوشت، این برگی از تاریخ جنایات مبلغین حقوق بشر است. ادامه دارد...
✍سیدسجاد پادام
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چیتون کم بود انقلاب کردید؟!
🔹خب اینم جواب، دیگه خفه شید.
این ویدیو نه از زبان ما نه یه آخوند و بسیجی و نه هر انقلابی دیگه بلکه از زبان محمدرضا پهلوی بشنوید که مردم چرا میخواستن انقلاب کنن و شاه چطور با آه و ناله درخواست یه فرصت دوباره داشت!
#واقعیت_پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب، صبح امروز: دستگاههای فرهنگی حقایق تاریخ و جنایتهای دشمنان را برای جوانان تبیین کنند
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نماهنگ اللهُ مولانا
رهبر معظم انقلاب:
🔹️بدانید خدا با ماست. هرکس باور ندارد نگاه کند به این ۴۰ سال که تمام قدرتهای دنیا با همه وجود به انقلاب ضربه زدند، اما ما امروز قویتر شدهایم
👈 خیلی این انقلاب چیز عجیبی است، حالا حالاها دردسرها برای اربابان دنیا خواهد داشت
آغاز طرح اسکان رایگان زائران مزار مطهر شهید سلیمانی در ایام سومین سالگرد حادثه تروریستی فرودگاه بغداد در شهر کرمان
جهت نصب نرم افزار به کافه بازار و یا وب سایت www.dmmk.ir مراجعه نمایید
«دیار مرد میدان | راهنمای زائر» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=app.raiko.hajghasem&ref=share
#جان_فدا
#کرمانی_مهمان_نواز
امان از این چالش!
به نظر من مهمترین چالش کشور ما، یک چالش ذهنی است، یعنی همینکه افکار عمومی نمیدانند چقدر ثروت در اختیار کشور هست؛ بعضی از مسئولین ما هم متأسّفانه نمیدانند چقدر ثروت - ثروت انسانی و ثروت طبیعی - در اختیار کشور هست؛ دشمن هم از همین دارد استفاده میکند. دشمن میخواهد بگوید که شما نمیتوانید یا ندارید؛ بنده اصرار دارم به مردم بگویم که ما میتوانیم و ما دارا هستیم و امکاناتمان فراوان است. مسئولین ما باید به قدرت جوانان و به توانایی جوانان ایمان بیاورند و اهمّیّت بدهند؛ جوانان ما هم باید از کار خسته نشوند، از ابتکار خسته نشوند، از بعضی از قدرنشناسیها دلسرد نشوند. بعضی جوانها به ما شکایت میکنند که «ما این کار را کردیم یا میتوانستیم بکنیم یا میتوانیم بکنیم؛ [امّا] به ما اعتنائی نمیشود»؛ خیلی خب، دلسرد نباید بشوند؛ باید دنبال کنند کار را، ابتکار را؛ مسئول هم وظیفه دارد، خود جوان هم وظیفه دارد.
دیدار نوروزی رهبر انقلاب با مردم ۱۳۹۷٫۰۱٫۰۱
چالش ذهنی، یعنی گیج و گم بودن افکار عمومی. یعنی افکار عمومی در ابهام است. یعنی خیلی از امور، صاف و شفاف نیست. بهنظر رهبر انقلاب، این بزرگترین چالش کشور است. تو را به خدا دقت کنید! متوجه هستید این بزرگترین چالش میتواند چه کند؟ متوجه هستید دشمن از همین بزرگترین چالش چه استفادهها میتواند بکند؟ این چالش اینقدر قدرت دارد که میتواند کشور را با مخ به زمین بکوبد. مردم خیلی از امور را باید بدانند، اما نمیدانند. مردم کی هستند؟ مردم همهچیز این انقلاب و کشورند. مردم موتور محرک این کشورند. مردم همانند که بار اصلی و سنگین این کشور بر دوش آنهاست.
همه میدانند که حرکتها بر اساس ذهنیتهاست. موضعگیریها، ردّ و اثباتها همه بر اساس ذهنیتهاست. حالا شما تصور کنید اگر افکار عمومی ندانند، یا اشتباه بداند، بالاخره اگر به طریقی چالش ذهنی داشته باشند، چه بلایی میتواند بر سر این کشور بیاید؟! تنها راه کنار زدن این چالش، تنها راه فرصتسازی از این چالش، تبیین است. تبیینِ چی؟ تبیین همه چیز. همه باید تبیین کنیم. همه چیز را باید تبیین کنیم. اول هم مسئولین در همه دستگاهها باید تبیین کنند. مجلسیها تبیین کنند، شفاف باشند، رو باشند، دغل، زیر و رو کشی، دوپهلوگویی، ابهامزایی در کارشان نباشد. دولتیها در همه سطوح همینطور. دستگاه قضا هم. بعد خواص باید بیایند برای ابهامزدایی. بیایند به کمک ذهن مردم. ابهامها را کنار بزنند. هم ظرفیتها را تبیین کنیم، هم ثروتها را تبیین کنیم، هم موانع را.
هم پیشرفتها را و هم عقبماندگیها را.
رهبری در موضوع عدالت میفرمایید اینقدر فضای کشور را پُر از عدالتخواهیِ درست و منطقی کنید تا اگر یک مسئولی هم اصلاً مخالف عدالت است و منافعش در عدم عدالت است، مجبور شود علی رغم میلش عدالت گستر باشد.
در مورد تبیین و شفافیت و ابهامزدایی هم باید همین کار را بکنیم. باید عدم تبیین و عدم شفافیت هزینه داشته باشد. باید برای غیرشفافها هزینهسازی کنیم، چطور؟ با گفتمانسازی. با گفتن، با تکرار کردن، با حساس کردن ذهن مردم، با ایجاد فضای عمومی در راستای مطالبۀ تبیینِ درست، صادقانه و بهموقع.
مسئول غیرشفاف را باید هو کرد، باید کاری کنیم که سخت از شفاف نبودن خجالت بکشند.
تنها راهش گفتمانسازی و متوجه کردن افکار عمومی است.
🔴 مستر همفر جاسوس انگلیسی در کتاب خود مینویسد اگر در کشورهای اسلامی سه کار شود نفوذ و استعمار ما عملی میشود:
۱)مردم را از روحانیت و مرجعیت جدا کنید؛ با خراب کردن شخصیت آنها در ذهن مردم.
۲)حجاب زنان را بردارید و عفت عمومی را مبتذل نشان دهید.
۳)موسیقی را عمومی کنید.
🔺 خدا را شکر ما از کمیسیون زنان خارج شدیم، چقدر بد بود که ما با این بی آبروها در یک کمیسیون بوده ایم...
نمیدانم طرح چه کسانی بوده که ایران وارد کمیسیون زنان سازمان ملل بشود.
آنها حتما دیدهاند خودشان در حوزه حقوق زنان جز رسوایی چیزی نداشتهاند، برای آنکه معتبر بشوند گفتهاند بگذاریم ایران هم وارد بشود.