10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابعاد سیاسی پیاده روی اربعین
چرا تکفیریها از این اجتماع دلهره دارند!؟
#حب_الحسین_یجمعنا
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آمریکا و عربستان در مقابل ایران درمانده شده اند....
📍به روایت کارشناس صهیونیست
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا وزرات ارتباطات تمایلی به اصلاح توسعه و اشتغال در حوزه IT ندارد؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
⭕️ #سوزان_رایس در کتاب خاطراتش مدعی شده است: با نماینده ایران در سازمان ملل جلسات محرمانه داشتیم، البته FBI و اسرائیلی ها مطلع بودند؛ محمد خزائی سفیر ایران در سازمان ملل اصرار داشت که اخبار این دیدارها درز نکند!!
🔺 مانند قراردادهای نفتی، متن برجام و ...؛ #مردم_نامحرم اما دشمن محرم است!!
👤 علیاکبر رائفیپور
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴ماجرای ورود زنان به ورزشگاه و حکمرانی نوین بر جهان!
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔺ماجرای ورود زنان به ورزشگاه در ایران مدت هاست از یک امر صرفا با ابعاد فرهنگی خارج شده و سمت و سوی سیاسی، امنیتی و حتی بین المللی به خود گرفته است. فارغ از بحث های داخلی که بیشتر هم جنبه دعواهای جناحی و سیاسی به خود گرفته است و مدتها حتی از دولت اسبق آغاز شد و هیچ وجه کارشناسی و دقیق منطبق بر شرع و قانون به خود نگرفت.
🔹اما ماجرا زمانی داغ تر شد که با فشار و کمپین های نهادهای به اصطلاح حقوق بشری خارج نشین و پس از آن سفر رئیس فدراسیون فوتبال جانی اینفانتینو به تهران و دیدار با حسن روحانی و ذکر این نکته از جانب او که: «همه تماشاگران و هواداران فوتبال باید این حق را در ایران داشته باشند که بتوانند تیمشان را از نزدیک در ورزشگاهها تشویق کنند و این موضوع قطعا از سوی ما پیگیری خواهد شد.» مساله جنبه دیگری به خود گرفت.
🔺فشارهای فیفا به ایران برای تغییر رفتار در مساله ورود زنان به ورزشگاه جدی تر شد و حتی بحث تعلیق فوتبال ایران مطرح شد تا بالاخره در بازی پرسپولیس و کاشیما در ورزشگاه آزادی تعدادی سکو به زنان اختصاص یافت. اینفانتینو حتی از این وضعیت هم اعلام نارضایتی کرد و اندکی بعد نامه ای تند خطاب به فدراسیون فوتبال ایران نوشت.
🔹اما ماجرا همینجا ختم نشد، و پس از بازی رسانه های غربی در داستان دختر آبی، اینفانتینو در مراسم انتخاب برترین بازیکنان فوتبال اظهارات تندی علیه ایران داشت.
🔺در همین راستا هم برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: «فیفا پس از خودسوزی یک دختر که به اتهام تلاش برای ورود به ورزشگاه خودسوزی کرد، ایران را تهدید کرد که ورود زنان را آزاد کند. متاسفانه این برخورد قاطع یک استثناست و نه یک قاعده» و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز از همراهی فیفا بصورت رسمی تقدیر کرد.
🔹نهایتا اینکه پس از اعمال فشارهای فیفا و نهادهای خارجی سرانجام در 18 مهرماه جایگاه اختصاصی به زنان برای تماشای بازی ایران و کامبوج تخصیص داده شد و دولت ایران بجای آنکه خود بررسی و تصمیم گیری کند، در واقع تسلیم فشارهای فیفا شد. و فیفا نیز اعلام کرد موضوع ورود زنان در ایران به ورزشگاه جزو دستاوردهای این نهاد در یکسال گذشته است و همچنین برای اطمینان یافتن از حضور زنان در ورزشگاه ناظرانی را به تهران خواهد فرستاد.
🔺در این ماجرا فارغ از بررسی و قضاوت در مورد ابعاد فرهنگی و اجتماعی آن که در جای خود قابل تامل و بررسی است، آنچه حائز اهمیت است، این مساله می باشد که چرا در سایه انفعال و وادادگی متولیان داخلی و فقدان دیپلماسی ورزشی،نهادهای بین المللی باید با فشارهای خود در نظام تصمیم گیری ایران و حاکمیت جمهوری اسلامی اعمال نفوذ کنند و زمینه تغییر رفتار را ایجاد کنند؟ حضور یا عدم حضور زنان در ورزشگاه یا هر امر دیگری که مربوط به قوانین داخلی کشور و حاکمیت کشور است باید توسط تصمیم گیرندگان داخلی اعمال نظر بشود نه اینکه نهادهای بین المللی همراه با فشارهای بیرونی هنجارها و ارزش های خود را به کشور تحمیل کنند.امری که در مسائل و حوزه های دیگر مانند به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی در بازی های ورزشی، پذیرش فرقه ضاله بهائیت به عنوان دین، کشف حجاب و امثالهم شاهد آن هستیم
🔹در همین راستا برایان هوک،نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران صراحتا این استراتژی را لو می دهد و میگوید: «رفتار فیفا در موضوع ورود زنان به ورزشگاه نشان داد که وارد کردن فشار جهانی به حکومت ایران برای تغییر رفتارش، مفید است»
🔺اساسا آمریکا و بطور عام غرب پس از 2001 در شیوه حکمرانی جدید خود در جهان به سمت ایجاد رژیم ها و نهادهای بین المللی رفت و با تحمیل آنها به کشورها به سمت اجبار نرم کشورها به تغییر هنجارها و ارزش های آنها و هضم شدن کشورها در هاضمه نظام حاکم جهانی پیش رفت. در این راستا هم رژیم های بین المللی چون NPT، FATF، سند 2030 و ... و هم نهادهای بین المللی در حکم ابزار و سلاحی استفاده شدند که با تحمیل آنها به کشورها جهت تغییر رفتار و همسو شدن آنها با هنجارهای غربی مورد بهره برداری قرار گرفتند.
💢لذا چه در ماجرای ورود یا عدم ورود زنان به ورزشگاه، چه پذیرش یا عدم پذیرش FATF یا در داستان سند 2030 و ابعاد فرهنگی آن ، آنچه اهمیت راهبردی دارد، سیاستگذاری و تصمیم گیری توسط نهادهای داخلی و با ورود کارشناسان و فعالان آن حوزه آن هم باتوجه به زمینه های بومی کشور است. وگرنه در سایه انفعال و بی توجهی نهادهای داخلی کشور یا سیاسی و جناحی کردن مسائل در نبود برنامه های مدون معطوف به زمینه ها و نیازهای بومی و فرهنگی کشور، باید منتظر اعمال قدرت و نفوذ نسخه های پیچیده شده توسط غرب برای کشور باشیم. امری که استقلال و حاکمیت کشور را دچار خدشه خواهد کرد.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴چرا از ترامپ متشکریم؟
✍️ #حسین_رجایی
🔹 دولت ترامپ با سیاست فشارحداکثری و بازگرداندن تحریمها، فرهنگ چشم به دست قدرتهای بیگانه داشتن را در بین مردم و مسئولان ما تضعیف کرد و باعث شد بیشتر به تواناییها و ظرفیتهای خود رو کرده و راهحلها را در درون کشور خود جستجو کنیم. با کاهش درآمدهای نفتی، اتفاقات خوبی در فرهنگ اقتصادیمان افتاد و نویدبخش تغییر ساختار نظام اقتصادی ما به سمت ظهور یک اقتصاد خلاق، شفاف و شکوفا شد. در قصه برجام، طرف امریکایی زیر قول و قرارها و تعهدات خود زد و باقیمانده خوشبینان به خود در ایران را دلسرد ساخته و عمق دشمنی خود با ملت ایران را آشکار کرد.
🔸در دوران ترامپ، کلاً جهان شاهد یک آمریکای شفافتر است. آمریکایی که ظاهر بیرونیاش با حقیقت دروناش همخوانی بیشتری نشان میدهد. ظاهری که کمتر از گذشته خود را پشت شعارهای عوامفریبانهای چون دموکراسی، حقوقبشر، مداخله بشردوستانه، احترام به قواعد بینالملل و ... پنهان میکند. چه آنکه ترامپ از همان ابتدا آشکار نموده که وقتی پای پول و منافع (کوتاه مدت) آمریکایی در میان باشد، وقتش را برای فریب افکار عمومی تلف نمیکند. در آن صورت، نه قواعد و معاهدههای بینالمللی (برجام، معاهده اقلیمی پاریس، نفتا، ترانس پسفیک و ...) برایش اهمیتی دارد، نه حقوق بشر در فلسطین و یمن و ... و نه وضعیت دموکراسی و آزادی در دیکتاتوریهای متحدش.
🔻ترامپ کمک کرد ذات حقیقی حلقه اول از متحدانش نیز برای ملتهای جهان بیش از پیش آشکار شود. این دولت ترامپ بود که به نتانیاهو و محمد بن سلمان میدان داد تا حقیقت چهره اسراییل و سعودی را به مردم جهان بنمایانند. جبهه حق، چند دهه باید تلاش میکرد به منتقدان و مخالفانش ذات حقیقی این دوگانه صهیونیسم-وهابیت را بشناساند.
🔹بعد از این گرایش سیاست خارجی دولت ترامپ به رویکرد انزواگرا است که مسیر جمهوری اسلامی را در تحقق اهدافش هموارتر نموده است. آمریکا سالهای زیادی است که با یک دوراهی دو سر باخت مواجه است. دو راهی بینالمللگرایی و انزواگرایی. بینالمللگرایی دوره بوش و اوباما، با تحمیل هزینههای کلان اقتصاد و سیاسی به آن (بویژه در جنگهای عراق، افغانستان، سوریه و لیبی)، زنگ خطر را برای لرزان شدن پایههای قدرتش به صدا درآورده است. همین مسئله دولت جدید آمریکا را واداشته تا هم با رویکردی انزواگرا کمی دست و پای خود را از دور و اطراف جهان جمع کند.
🔸 اما مسئله اینست که رویکرد شبهانزواگرای کنونی اگر مشکلاتش بیشتر از رویکرد قبلی باشد کمتر نیست. تحلیلگرانی که برای ترامپ دست میزدند که با نبوغ سیاسی خاصی! در حال تلکه کردن دولتهای دیگر و ثروتمند کردن ایالات متحده است احتمالا نمیدانند بزرگترین دارایی آمریکا نه حجم دلارهایش که اعتبار آن برای متحدانش و پرستیژ آمریکا نزد افکار عمومی جهان است. همان چیزی که از آن به عنوان قدرت نرم این ابرقدرت یاد میشود. قاعدتاً تنگناهای اقتصادی نبایستی دولتی که داعیهدار رهبری جهانیست را مجبور به نادیده گرفتن منافع بلندمدتش کند.
🔻در نتیجه زیادهروی آمریکا در استفاده از ابزار تحریم، هر روز که میگذرد کشورهای بیشتری به فکر استقلال از نظام مالی و اعتباری ایالات متحده میافتند. پیمانهای دوجانبه پولی بیشتری بسته میشود، شبکههای ارتباط مالی جدیدی خلق میشود و قطبهای اقتصادی نوظهوری مستقل از نقشآفرینی آنها تشکیل میگردد. به این ترتیب، هرقدر از مشتریان دلار کم میشود قاعدتاً تلاشهای آمریکا برای پوشاندن ضعفهای اقتصادیش از طریق استیلای دلار، تضعیف میگردد. مشخص است که تضعیف اعتبار و اقتصاد آمریکا سویه دیگری نیز دارد و آن افزایش قدرت جمهوری اسلامی است.
💢 نگاه کوتاهمدت به منافع و سیاست، یک ویژگی مهم از شخصیت ترامپ است که به دولت وی نیز تسری یافته است. این حجم از دروغگویی، تناقضگویی، باندبازی، باجخواهی و ترجیح منافع شخصی در رفتارهای ترامپ، از همین خصیصه وی سرچشمه میگیرد. رفتارهایی که پایههای دولتش را لرزان کرده و خودش را به سوی استیضاح میکشد. تسری همین رفتارها به دولت، سیاست خارجی آمریکا را متناقض، مبهم و سردرگم نموده و دوستان و متحدانش را پریشان یا دلسرد کرده است. همه اینها یعنی افول یک هژمون شرور سرعت گرفته است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 استاد رحیم پور ازغدی:
🔺بعضی از مسئولین، نَه از خدا می ترسن و نه از قانون، ولی از فضای مجازی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴«چرا تتلو؟»
#مسعود_یارضوی
مایلم درباره #تتلو و حرکت اخیرش با دریافت 13 میلیون کامنت اینستاگرامی که تعجب برخی را برانگیخته است، نظرم را بگویم...
⬅️ حکما در جریان هستید که #جامعه_شناسی مبحث تزاحم نظریات است و برای همین برخی اساسا در علم بودن جامعهشناسی تشکیک کردهاند. چون بخشهای قابل اثباتش بسیار کماند.
من اما معتقدم در وادی جامعهشناسی هرکس بتواند نظریهای همخوانتر با شواهد و قرائن عقلانی بدهد، قابل اعتناتر است.
✅ با رعایت احترام اما امتیاز تتلو در کاراکتر و هنری که ارائه میکند، نیست! بلکه علت این اقبال جوانترها به او را باید در محتوای ترانهها،حرفها و لایفاستایل او جستجو کرد.
من معتقدم علت اقبال به تتلو اینست که او بصورت خواسته یا ناخواسته چیزی را در نوجوانان و جوانان به رسمیت میشناسد که ما آنرا به رسمیت نمیشناسیم و نه تنها نمیشناسیم که با آن دشمنی هم ورزیدهایم...
تتلو #نیاز_جنسی را به رسمیت میشناسد و این کافیست برای اینکه در یک برهوت بیتوجهی به نیازهای طبیعی، توسط جوانترها مورد پسند باشد.
🔺ضمن اینکه اگر به ماجرای موج #ساسی_مانکن در برخی مدارس هم توجه کنید؛ باز میبینید که همین شابلون تحلیلی برای ساسی مانکن هم تطابق دارد و او نیز در منش خود چیزی را به رسمیت میشناسد که ما نمیشناسیم!
#سبک_زندگی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️ اینها میخواهند که همه #فحشا آزاد باشد
👤امام خمینی(ره): آن #آزادی است که دیکته شده است از غرب برای به فساد کشیدن جوانهای ما. این نحو آزادی میخواهند که هم خواهرهای ما را به فساد و تباهی بکشند؛ و هم جوانهای ما، مردهای ما را به تباهی بکشند.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
اربعین مقدمه پیوسته به ظهور.pdf
1.57M
#اربعین_مقدمه_پیوسته_به_ظهور
#محتوای_تبلیغی_اربعین
📢 فایل pdf کتابچه اربعین مقدمه پیوسته به ظهور به قلم حضرت استاد یزدان پناه (حفظه الله)
👈 دوستان همت کنند تا این اثر با ارزش هرچه بیشتر در دست منتظران ظهور قرار بگیرید.
📚 تهیه کتاب چاپ شده :
@Nafahat_admin
@nafahat_eri
#بسته_تبلیغی
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#گام_دوم_انقلاب
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
⭕️ اربعین؛ مقدمهیِ براندازیِ نظمِ ظالمانهیِ امروز...
➖ قیامِ مستضعفین، از شهر علی -پدرِ عدالت- به شهر حسین -کشتهی عدالت-
◀️ این نامهای است از زائرین اربعین حسینی به همهی مردم جهان
▪️ نامهای است از عزاداران رنجِ انسان و بزرگترین مصیبت تاریخ، به همهی رنجدیدگان و مظلومین پایمال شده زیر چکمههای ظالمین و مستکبرین.
▪️ نامهای است از تجربهکنندگان جلوههای بزرگ فداکاری و برادری و برابری مردمان در این چند روز، به بهستوهآمدگان از فضای خودخواهی و #منفعتطلبیِ حاکم بر انسان امروز.
▪️ نامهای است از کسانی که هویت خود را تعلق به کشور و #ملیت شان نمیدانند، به همهی مردمانی که این #مرزهای_ساختگی آنها را از یکدیگر جدا کرده است.
▪️ نامهای است از کسانی که هویت اصلی خود را دلبستگی به مسلک و مرام «حسین» میدانند نه هویتهای نژادی و مذهبی و فرقهای؛ به #مستضعفین عالَم، از همهی نژادها، ادیان و مذاهب.
▪️ نامهای است از منتظرانِ طلوعِ خورشیدِ عدالت و آمادهشوندگان برای نبرد نهایی با سرچشمههای ظلم، به ۹۹ درصدیهای جهان که قربانی بیعدالتیها و سلطهخواهیهای ۱ درصدیها اند.
📣 برادران و خواهرانمان در سرتاسر جهان!
🔹 ما امروز در حالی برای بزرگداشت باشکوهترین حماسهی تاریخ بشر، در کنار میلیونها نفر عاشقان «حسین» از سراسر کرهی خاکی، با پای پیاده به سمت «کربلا» در حال حرکتیم که فرزندان حضرت آدم از نژادها و ملل و مذاهب مختلف در سراسر جهان، اسیر انواع ستمها، محرومیتها، تحقیرها، و بیعدالتیها اند. فضای حاکم بر عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زندگی مردمان را مستکبرین و #نظم_ظالمانه ی حاکم بر جهان امروز تعیین میکند. امورات مردمان نه بر اساس تأمین مصالح خود آنان، بلکه بر مدار تأمین هرچه بیشتر منافعِ سرمایهداران و #زورگویان سامان یافته است. حاکمان ظالم و غیرمردمی در جایجای جهان مردمان کشور خود را به شیوههای مدرن به #بردگی میکشند و خود به بردگی طاغوتهای بزرگتر و در رأس آنها آمریکا و نهادهای بینالمللی تابع آن میپردازند.
🔹 همزمان، حاکمانِ ظالمِ جهانِ امروز با ابزارهای مختلف، ما مستضعفین را طوری کمهمت و ازخودبیگانه و مطیع تربیت کرده، و توجهاتمان را به امور کمارزش و جلوههای پستِ زندگیِ دنیا منحرف نمودهاند که از تأمل جدی و حرکتآفرین پیرامون این وضعیت غافل گردیم. مستکبرین میخواهند ما به جای توجه به دغدغههای اساسی و شکلدهی جبههی جهانی مستضعفین، همواره درگیر دعواهای نژادی و ملی و مذهبی باشیم؛ دعواهایی که در نقطهی اصلی نبرد حق و باطل شکل نگرفتهاند و لذا هیچگاه نمیتوانند راهگشا و دوای دردها و مشکلات اساسیمان باشند.
🔹 برادران و خواهران! ما راهپیمایان اجتماع اربعین که از «نجف» -شهر «علی»- به سمت «کربلا» -شهر «حسین»- در حرکتیم، و آرزو داریم که همواره در راه علی و حسین باشیم؛ میخواهیم وصیت علی، در آخرین ساعات زندگی سراسر مجاهدهاش، که فرمود: «کونوا لِلظالِمِ خَصماً و لِلمَظلومِ عَوناً» را سرلوحهی زندگیمان کنیم، و میخواهیم خدا به ما توانایی دهد که از #هزینه های فراوانی که در راه عمل به این وصیت علی توسط ظالمین بر ما تحمیل خواهد شد نهراسیم و پیرو راه حسین سیدالشهدا باشیم که پیرامون بزرگترین هزینهی این راه یعنی مرگ اینگونه گفت: «ما اَهْوَنَ الْمَوْتِ عَلى سَبیلِ نَیْلِ الْعِزِّ وَ اِحْیاءِ الْحَقِّ» (چه آسان است مرگى که در راه رسیدن به عزّت و احیاى حق باشد).
🔹 از شما دعوت میکنیم که همه با هم همپیمان شویم بر دشمنی با ظالم و یاریِ مظلوم و نهراسیدن از هزینههای این عملِ بزرگ. همپیمان شویم که در برابر ظلم در هر جایی و به هر شکلی و در هر لباسی و به هر کسی از هر دین و مذهب و نژادی ساکت و #بیتفاوت نباشیم و با آن هر طور که میتوانیم مقابله نماییم. و ایمان داشته باشیم که عمل به همین پیمان توسط فردفردمان، زمینهساز اتفاقی بزرگ در عالَم خواهد شد.
🔺 اشاره:
نامه فوق در راهپیمایی اربعین سال ۱۴۳۸ ه.ق در موکب «شباب المقاومة»، عمود ۹۰۲، به امضای چند صد هزار نفر از زائرین اباعبدالله الحسین رسیده است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اربعینیها ببینند...
(زائران، جاماندگان، آنها که در مسیرند و آنهایی که دلشان برای حسین[ع] میتپد)
🔹 حواسمان اگر نباشد، از قافلهی اربعین جا میمانیم، حتی اگر قدمزنان به سمت کربلا در حرکت باشیم...
🔸 امسال، حواسمان را بیشتر جمع کنیم...
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm