1.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هم زمان که یک عده ارازل و اوباش غربزده مشغول فحش دادن به سپاه در جلوی فلان دانشگاه بودند، سپاهی ها هم در حال امداد رسانی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان بودند.
جالب نیست!!!
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به جنگ سربازان آمریکایی بروید!
➕خاطره علیرضا پناهیان از شهید همت
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
436.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر فاکسنیوز از وسائلی که در روز حمله تروریستی آمریکا همراه شهید سپهبد سلیمانی بود
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️توضیحات مفید و علمی دکتر محمد علمیه کارشناس مدیریت بحران و جنگ سایبری از حادثه مرگبار سقوط هواپیما
ابهامات زیادی را برطرف میکند
از جمله اینکه این تعلل سه روزه به چه دلیل بوده است
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعر انگلیسی جوان کشمیری برای شهادت حاج قاسم سلیمانی در روز شهادتش...
حس و حال جوانی که هیچ وقت به ایران نیامده و در گوشه ای از دنیا به سردار دلها عشق می ورزد.
🌷 #سلیمانی_آسمانی
#انتقام_سخت
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
♦️بیزینس پناهندگی!
خانم در 18 سالگی تونسته در ایران مدال المپیک بگیره و خدا میدونه چقدر براش هزینه شده. همون 4 سال پیش بهش 5 میلیارد و کلی سکه و یه آپارتمان هدیه دادن. از رهبر و رئیس جمهور و وزیر گرفته تا صدا و سیما 24 ساعته تقدیر کردن و تریبون بهش دادن، ولی ایشون میگه سرکوب شده!
zahrab
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
🔸وزیر دفاع آمریکا ادعای ترامپ درباره ایران را رد کرد
«مارک اسپر» گفت:
🔹من هیچگونه شواهد مشخصی که نشان دهد ایران حمله به ۴ سفارت آمریکایی را برنامهریزی کرده، ندیدهام.
🔹ترامپ پیشتر مدعی شده بود سپهبد سلمانی در حال برنامهریزی برای حمله به ۴ سفارت آمریکا بوده است.
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
روشنا(مبین)
🔴کنوانسیون وین درباره روابط دیپلماتیک (۱۹۶۱) در مورد سفیر انگلستان چه میگوید؟
✍🏻 #سجاد_رستم_زاده_پیرسرایی
♦️کنوانسیون وین درباره روابط دیپلماتیک «۱۹۶۱»(Vienna Convention On Diplomatic Relations) متضمن مقرراتی است که رویه عملی بین المللی بر آن مبتنی است.
🔷در دیباچه کنوانسیون فوق و نیز کنوانسیون های تکمیلی آن «۱۹۶۹ و ۱۹۷۵»» آمده است:
منظور از مصونیتها و مزایا متنفع ساختن افراد نیست,بلکه مراد حسن اجرای وظایف مأموریتهای دیپلماتیک به عنوان نمایندگان دولتها میباشد.
♦️ضمانتهای خاص حقوق دیپلماتیک از قبیل اخراج,اعلام عنصر نامطلوب(ماده ۹ کنوانسیون ۱۹۶۱) و قطع روابط دیپلماتیک جهت تضمین حقوق دولت پذیرنده یا میزبان در کنوانسیون وین پیشبینی شده است.
🔹در میان رفتارهای نمایندگان در کشور میزبان دو اصل بیش از همه مورد تأکید و توجه قرار گرفته و در کلیه اسناد حقوق دیپلماتیک تکرار شده اند که عبارتند از:اصل عدم مداخله و اصل احترام به قوانین و مقررات کشور میزبان
🔰ما تنها به اصل اول میپردازیم:
عدم مداخله در امور داخلی هر کشور از اصول مسلم حقوق بین المللی و انعکاسی از اصل حاکمیت و برابری دولتهاست. از مصادیق مداخله میتوان به این چند مورد اشاره کرد:
1⃣جانبداری از احزاب و گروههای سیاسی
2⃣اتخاذ موضع در انتخابات
3⃣مشارکت در گردهمایی ها و تظاهرات
4⃣انتقاد از سیاست های داخلی و خارجی دولت میزبان
♦️طبق ماده ۹ کنوانسیون ۱۹۶۱ چنانچه دولت پذیرنده از رییس ماموریت یا یکی از کارکنان دیپلماتیک آن به دلیل ارتکاب اعمال مغایر با وظایف دیپلماتیک و سواستفاده از مصونیت های اعطایی و یا هر دلیل دیگری ناراضی باشد میتواند او را «عنصر نامطلوب»(Persona Non Grata) اعلام نماید. در آن صورت دولت فرستنده یا او را احضار میکند یا به وظایف او در ماموریت خاتمه می دهد و چنانچه این عمل توسط دولت فرستنده صورت نگیرد,دولت میزبان با گذشت مدتی معقول میتواند از شناسایی وی به عنوان عضو ماموریت خودداری کرده,همچون افراد عادی و فاقد مصونیت با او برخورد نماید.
🔹حال با توجه به رفتارهای و موضعگیری های خارج از عرف حقوق و روابط دیپلماتیک بین المللی توسط سفیر انگلستان در جمهوری اسلامی ایران و مورد اخیر و دستگیری ایشان در یک تجمع هنجارشکنانه و غیرقانونی آن هم در حال فیلمبرداری که از مصادیق مداخله محسوب میشود حداقل برخورد از طرف دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه اعلام ایشان به عنوان عنصر نامطلوب به نظر میرسید اما متاسفانه همچنان شاهد موضعگیری های منفعلانه از سوی وزارت امور خارجه کشورمان هستیم.
💢آنچه مشاهده کردید حاصل ۴۰ دقیقه جستجوی ساده نگارنده در اینترنت و مطالعه کنوانسیونهای فوق الذکر که در دسترس عموم قرار گرفته میباشد,آیا وزارت امور خارجه از این موارد اطلاع ندارد؟
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm