⛔️توییت خبرنگار دیپلماسی شرق که آن را پاک کرد!
پ ن : این توئیت نشان می دهد استعفای ظریف اقدامی از پیش طراحی شده برای تضعیف محور مقاومت بوده است
همچنین سقوط مشکوک و پر از ابهام هواپیمای اوکراینی در راستای به حاشیه بردن انتقام سخت از امریکا بوده است...
✅نکته: خداروشکر که بین دشمنامون یه احمقهایی مثل این دخترک داریم که با یه توئیت ساده دست منافقین داخلی رو برای مردم رو کنه...
#شبکه_داخلی_نفوذ
#انتقام_سخت_از_ستون_پنجم
#منافقین_از_کفار_بدترند
#با_امام_خامنه_ای تا #ظهور
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اقتصاد #برده_داری در آمریکا
🔹بسیاری از بخشهای اقتصاد ایالات متحده آمریکا به بردگانی که از #آفریقا آورده میشدند وابستگی شدید داشت. بردهها مانند سایر محصولات، در روزنامهها تبلیغ یا در مغازهها فروخته میشدند.
🔸با بردگان وحشیانه رفتار میشد و تمام و کمال در اختیار اربابان خود بودند؛ بردههایی که محکوم به کار شبانهروزی و طاقتفرسا بودند و در نهایت سرنوشتی جز مرگ در انتظارشان نبود.
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
⭕️ بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان
✍🏻محمد عبدالهی
🔰اساسا اصولگرایان متخصص باختن بازی های برده و بهترین زنندگان گل به خودی هستند. چرا بازی برده؟ به دلیل شرایط جهنمی که ۷ سال است دولت روحانی به عنوان اصلی ترین نماینده غربگرایان برای مردم فراهم کرده و از اقتصاد و معیشت و سیاست و فرهنگ این کشور جز ویرانه ای باقی نگذاشته است و مانده اند مردمی که چشم انتظار گشایشی هستند و جریان باعرضه ای که بیاید و از این اوضاع بغرنج نجاتشان دهد.
🔰اصلاح طلبان، این شرکای راهبردی دولت روحانی هم به آتش ناکارامدی دولت او سوخته اند و با سرمایه رایی نیم سوخته مواجهند. اما اصولگرایان که ۷ سال است بر طبل انتقاد می کوبند، درست سر بزنگاه و در گردنه حساس تعیین تکلیف جریان غربگرا، نه با حریف، که با خودشان دست به یقه شده اند و نمی توانند لیست واحد بدهند. لیست واحد پیش کش! هر کسی از راه رسیده احساس تکلیف کرده و لیست منتشر کرده است.
🔰 این پدیده را در هر دوره ای از انتخابات ها می توانید ببینید و لذا آن را "سندروم گیجی اصولگرایان" نامیده ام. همواره در موسم انتخابات، اردوگاه اصول گرایان با ارائه مدلهای گوناگون ائتلافی همراه است و اگر چه قاطبه اصولگرایان در کلام معتقدند معرفی لیست واحد در انتخابات مجلس شانس پیروزی آنان را بالا میبرد، اما در عمل حاضر نیستند از نامزدهای مطلوب خود بگذرند. بر این اساس کماکان مدل «وحدت در عین کثرت» توسط برخی اصول گرایان باچالش جدی مواجه است.
🔺اما بررسی این تراژدی از منظر آسیب شناسی تکثر در اردوگاه اصول گرایان نکاتی قابل ذکر دارد.
❌اول آنکه نرسیدن اصولگرایان به وحدت، قطعاً شانس آنها را برای پیروزی کاهش میدهد و البته پیامدهای منفی دیگری نیز بهدنبال دارد، ازجمله:
1️⃣این تنوع سلایق بیش از آن که به مردم قدرت انتخاب بدهد ذهن ها را مخدوش و نا آرام کرده و زمینه های تشتت بیشتر در هواداران را فراهم میآورد. از سوی دیگر مانع از این خواهد شد تا اصولگرایان به طور متحد با رقیب در مقام چالش بر آیند.
2️⃣اختلافات موجود سبب سوءاستفاده رقیب خواهد شد تا با هدف تخریب و تشدید انشقاق برخی شخصیتهای اصولگرا را زیر سؤال برد. علاوه بر این جبهه انقلاب را فاقد قدرت استراتژیک ، بی برنامه و دارای هویت ژله ای و مخدوش در شرایط فقدان رقیب معرفی می کند. این ها همه به رقیب از نفس افتاده این امکان را می دهد که در شرایط خلا و به لطف درگیری اعضای جبهه رقیب با خودشان مجددا و البته با چراغ خاموش امکان بازگشت به صحنه سیاست را بیابد .
3️⃣خطر تقابل مقطعی اما مخرب ذخایر انقلاب در این مدل کاملاً محتمل است که در آن صورت به آسانی چهرههای خوشنام و خوش سابقه نظام بنا به مصالح زودگذر و با استفاده از نیروهای کم تجربه، هزینه منافع گروهی میشوند. چرا که برای پیروزی در صحنه انتخابات ناچارند تا افراد همسنخ خود را نیز به چالش بکشانند.
4️⃣ایجاد شقاق و دو دستگی میان نیروهای حزباللهی و سرمایههای اصلی کشور آسیب جدی بعدی در این خصوص است و مهمترین آسیب این مساله نه الان که در انتخابات ۱۴۰۰ بروز خواهد کرد و به طور قطع شرایط تشکیل دولت جوان حزب اللهی در آن برهه را با سختی های زیاد روبرو خواهد کرد.
❌نکته دوم چرایی ماجراست. چرا ما درست سر بزنگاه بُرد، بازی را چند هیچ واگذار می کنیم؟
معتقدم 👈تعصبات و منیتهای گروهی برای رسیدن به قدرت، 👈خود مرجع پنداری برخی افراد، 👈عدم تشخیص صحیح از وضعیت کشور و بحران های پیش روی انقلاب و شاید حتی 👈شبکه نفوذ را بتوان به عنوان اصلیترین عوامل عدم وحدت اصول گرایان در برهه های تعیین کننده دانست؛ این در حالی است که وحدت اصول گرایان حول محور کاندیداهای برتر به عنوان مولفه تضمین بخش استراتژی بُرد و مدیریت صحیح در صحنه انتخابات، سبب کاهش آرای غربگرایان خواهد شد.
🔰ضعف بنیادین دولت و لطمه اعتباری سنگینی که بر سرمایه رای اصلاح طلبان وارد آورده، راه را برای یک پیروزی شیرین در انتخابات اسفند ۹۸ فراهم آورده است و اکنون این اصولگرایان هستند که بایستی با درسآموزی از ناکامی های پر تکرار گذشته که محصول تشتت، عهدشکنی و احساس تکلیف بیجا در حضور تا دقیقه 90 بود، بازی 100 درصد برده را به باخت قطعی تبدیل نکنند.
🔰کاش هزینه سنگین و احتمال تکرار تلخ کامی لیست ۳۰ هیچ تهران و سایر نقاط کشور در دوره قبل، عبرتی باشد برای بازاندیشی در روش و منش دوستان. باور کنید در صورت عدم وحدت ما به هنر رقیب نه، که به بی هنری خود می بازیم.
#انتخابات #انتخاب_اصلح #کاندیدای_انقلابی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
Majlese Taraz_981126.mp3
46.01M
🎤 #استاد_حسن_عباسی
🔹با موضوع: مجلس تراز گام دوم
🗓 ۲۶ بهمن ۹۸
📍 تبریز، مسجد طوبی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💽 بررسی زندگی کسانی که امام زمان عج رو می دیدندچه نکته ای رو نشان می دهد⁉️
🎤 #استاد_رائفی_پور
🌷أللَّھُـمَ عجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌷
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ آیا امام خمینی وعده آب و برق مجانی داد؟
💢 ببینید دشمنان چگونه واقعیت را تحریف میکنند
⚠️ مراقب باشیم که هر مطلبی را منتشر نکنیم چرا که ممکن است شایعه و دروغ باشد. منافقین و دشمنان در کمین نشستهاند تا ما را با کلیپ های تقطیع شده و مطالب فریبنده و دروغ منحرف کنند بطوریکه حق را باطل و باطل را حق نشان دهند.
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دیشب کل حلب به طور کامل آزاد شد و پس از سال ۲۰۱۲ برای اولین بار به طور کامل به کنترل دولت درآمد.
برخی از اهالی حلب پس از حدود ۸ سال در خیابان جشن گرفتهاند.
بیبیسی و رادیو فردا این تصاویر هم میبینند⁉️
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
توقف شومنیسم
معطل درایت و دوراندیشی - ۱
1- جدی گرفتن فرصتهای محدود زندگی یا به بازی برگزار کردن آن، یکی از شاخصهای مهم بلوغ یا رشدنیافتگی است. بازیگری اهل نمایش، متعارف است و اگر برای انتقال حکمت باشد، حتما کار مفیدی است. اما اینکه سیاستمداران بخواهند نمایش بازی کنند، حتما خسارتبار است.
2- در تعریف «شومن» (Showman) نوشتهاند: «نمایشگردان. اجراکننده نمایش و برنامه را گویند، بهویژه مالک، مدیر، گرداننده یا رئیس تشریفات یک سیرک یا برنامه رنگارنگ».
حسین دهباشی کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی، از نوعی نمایش و بازی خبر میدهد: «متنهای سخنرانی روحانی را در سال 92 من نوشتم. 27- 28 جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»...
در گفتوگوی شبکه دو بنا این بود که هرچه مجری میگوید، رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم. روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار... از روحانی خواستم در فیلم بگوید: «من سالهاست وقتی بین منزل و اداره تردّد میکنم و مردم را میبینم و چهرهها را مطالعه میکنم، میبینم چقدر گرفته و عبوس است و خنده در چهرهها نیست».»
3- روحانی خرداد امسال در دیدار اصحاب رسانه گفت: «من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خیابان وقتی با ماشین میروم، چهرههای مردم را نگاه میکنم؛ چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانیاند، چند نفر قیافهشان گرفته است.
به هر شهری میروم، خودم نظرسنجی میکنم، نگاه آدمها را میبینم، آنی که با محبت نگاه میکند، با تشکر نگاه میکند، آنی که ناراحت است، آنی که نقد دارد، آنی که میگوید نه این جور نیست».
اما بسیاری از حامیان، از این سخنان انتقاد کردند و از آن میان، دهباشی نوشت: «جامعه آماری را در نظر بگیرید که حداکثر روزی دو بار در حد فاصل چهارراه پارکوی تا پاستور انجام میشود. ۹۳ درصد این مسیر از اتوبان گذشته و بر اساس محاسبه نقشه گوگل با ماشین معمولی ۱۸ دقیقه اما با اسکورت و بدون توقف، تنها ۴ دقیقه طول میکشد.
ضمنا مشاهدهگر، عینک دارد و از پشت شیشه ۹۷ درصد دودی خودروی تشریفات با سرعت ۱۳۰ کیلومتر در ساعت به مردم مینگرد. که احتمالا در نیمی از موارد هم از پشتِسر آنهاست . تازه خدا وکیلی در مسیر بزرگراه چمران اساساً چند عابر پیاده رد میشوند؟»
4- تکرار جملاتی که سال 92 میتوانست جادو کند، شش سال بعد، موجب رنجش مردم شده، تا آنجا که به تصریح علی صوفی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) محبوبیت روحانی به زیر 10 درصد رسیده است.
طبق نظرسنجی اخیر موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، «۷۰ درصد مردم معتقدند برجام نتوانسته منافع کشور را تامین کند. ۸۱ درصد مردم، سیاستهای دولت را قبول ندارند. بیش از ۷۰ درصد، عملکرد دولت در زمینه اشتغال، گرانی و مبارزه با فساد را خیلی ضعیف میدانند. ».
در این میان باید پرسید آیا نیروهای انقلابی به بلوغ کافی رسیدهاند؟ راهبرد «اجتماع قلوب»، جز با تنازل و تواضع و حسن ظن پدید نمیآید؛ که اگر غیر از این بود، امیرمومنان (ع)نباید با هیچکس کار میکرد. اخلاص او کجا و دیگران کجا؟
حضرت، در صراحت و نصیحت و مواخذه و مبارزه چیزی کم نگذاشت اما در عین حال، پیشقدمترین افراد برای وحدت و تعاون در مسیر حق بود.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
توقف شومنیسم
معطل درایت و دوراندیشی - ۲
5- دغدغه مشترک ائمه معصومین(علیهمالسلام)، کاستی «اجتماع قلوب» بوده و همین نقصان، تحقق ولایت را برای 12 قرن به تاخیر انداخته است. امیر مومنان در خطبه 29 نهجالبلاغه فرمود:
«أَيُّهَا اَلنَّاسُ اَلْمُجْتَمِعَهًْ أَبْدَانُهُمْ اَلْمُخْتَلِفَهًْ أَهْوَاؤُهُمْ كَلاَمُكُمْ يُوهِي اَلصُّمَّ اَلصِّلاَبَ وَ فِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ اَلْأَعْدَاءَ. اي مردمی که پیکرهایشان کنار هم، و دلمشغولیهایشان پراكنده است؛ لاف دليريتان سنگهاي سخت را درهم شكند، و عمل شما دشمن را به طمع میاندازد».
و در خطبه 119 فرمود «إِنَّهُ لَا غَنَاءَ فِي كَثْرَهًْ عَدَدِكُمْ مَعَ قِلَّهًْ اجْتِمَاعِ قُلُوبِكُمْ. در زیادی شمار شما بینیازی نیست، در حالی که اجتماع دلهای شما اندک است».
همچنین امام عصر(عج) در توقیع شریف فرمود «لو اَنّ اَشياعَنا وَفّقَهُمُ اللهُ لطاعته عَلَى اجتماع مِنَ القلوب فِى الوَفاءِ بِالعَهدَ عَلَيهم لمّا تَأَخّرَ عنهم اليُمنُ بلقائنا... اگر شیعیان ما - که خدا توفیق بندگی به آنها دهد- در وفای به عهدی که برعهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمیافتاد».
6- بخشی از دشواری عمل به تکلیف، صبر و بصیرت کار با دیگران است. اخوت میان شهید سلیمانی، شهید ابومهدی مهندس، سیدحسن نصرالله و زینبیون و فاطمیون و انصارالله یمن را ببینیم. آیا اختلاف فهم و سلیقه نداشتند؟ قطعا داشتند. اما هرگز اختلاف و دوگانگی و پراکندگی در تصمیم، از آنها صادر نشد.
با رفتار خالصانه و حکیمانه توانستند ضمن پایبندی به اصول، با خیلیها (سُنّیها، مسیحیان، کردها، روسها، گروه علی عبدالله الصالح، و...) کار کنند و ظرفیتها را تا حد ممکن پای کار مقاومت بیاورند، یا از برخی معارضه و مزاحمتها بکاهند.
این رفتار پیشبرنده و گرهگشا، تنها با تدبیر برآمده از روح تقوا ممکن است. با یلخیگری، هیجانبارگی و نگرش نوک دماغی نمیتوان به قلههای حکمت در تصمیمگیری دست یافت.
7- دیدن واقعیتهای دشمنی دشمنان و تنازل برای همافزایی (تعاون)، تکلیف بر زمین مانده نیروهای انقلابی است. اینجا جای مآلاندیشی است. مقتدای انقلاب درباره رویکرد سردار سلیمانی فرمودند:
«رفیق خوب و عزیز و خوشبخت ما شهید سلیمانی، هم شجاع و هم باتدبیر بود... این شجاعت و تدبیر توامان، فقط در میدان نظامی هم نبود، بلکه در میدان سیاست هم همینطور بود. بنده بارها به دوستانی که در عرصه سیاسی فعال هستند میگفتم که رفتار و کارهای او را مورد توجه داشته باشند».
همچنین سیدحسن نصرالله میگوید: «حاج قاسم از عقل و فهم و فکر سیاسی برخوردار بود و یک استراتژیست بود. یعنی تنها فکر چند روز بعد را نمیکرد. هر وقت با او جلسه میگذاشتیم درباره حوادثی که در سالهای بعد با آن مواجه خواهیم شد، حرف میزد و وقتی برنامهریزی میکرد، برای چند سال بعد برنامهریزی میکرد.
ما شاید در نتیجه ضعف امکانات، برنامه کوتاهمدت میریختیم؛ سه ماه، شش ماه. اما وقتی ارتباط دائمی با حاج قاسم شروع شد، برای اولین بار برنامهای سهساله ریخته شد که ما میخواهیم چه کنیم و جدول زمانبندیمان چگونه است؟». آیا نیروهای انقلابی هم برنامه سه یا پنج و ده ساله دارند؟
8- مردم با همه گلهمندیها، پای کار انقلابند؛ این حقیقت را در تشییع پرشکوه شهید سلیمانی و راهپیمایی 22 بهمن پرشکوه دیدیم. اما بسامان شدن و بهبود امور، متوقف رفتار مسئولیت شناسانه نخبگان انقلابی است.
انتخابات، یکی از آن موقعیتهای خطیر است که اگر با همت و همدلی و امیدآفرینی برگزار شود، کشور را برای سالها بیمه میکند. مجلس قوی، می تواند نقطه پایان بر مدیریت نمایشی بگذارد. آیا نیروهای انقلابی به بلوغ کافی برای ادای چنین مسئولیتی رسیدهاند، یا حسرت بر دل مردم میگذارند.
🔺یادداشت روز کیهان🔺
#محمد_ایمانی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
📃 «اگر خیمه جمهوری اسلامی آسیب ببیند، بیت الله الحرام و قرآن آسیب خواهد دید»
🏷 فرازی از #وصیتنامه شهید سپهبد قاسم سلیمانی
🌷 #سلیمانی_آسمانی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«مسئولیت پذیری مهدی باکری پس از شهادت یکی از فرماندههانش»
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت امیرعبداللهیان از احضار «حاج قاسم» به یک دادگاه!
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm