⭕️ چگونه "هیچ کاری" نکنیم و تبدیل به "قهرمان منتقد" بشویم!
🔻درباره نامه مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران به #رهبر_انقلاب🔻
✍ حجتالاسلام نامخواه🔻
💠 اگر امروز با عقبماندگی در #عدالت مواجهیم، لازم است علل این تأخر را علاوه بر سطح نظام/ ساختار، در سطوح نهضت/ کنشگران نیز جستجو کنیم. ارجاع ناعدالتیها یا رفع آنها به ناکارآمدیهای نظاممند و به طور مشخص نظام جمهوری اسلامی، البته حامل وجهی از #حقیقت است اما فقط بخشی از حقیقت نه تمام آن.
💠 بخش دیگر و البته دشوارترِ حقیقت آن است که چالشهایی، #نهضت عدالتخواهی را از اثرگذاری بازداشته است. امروزه وجود پارهای سازوکارها یا #قوانین_تبعیضآمیز به شکل فزایندهای به عقبماندگی ما در عدالت دامن میزند؛ مسئلهای که پیش و بیش از آن شایسته پرداختن است اما این است که کنش عدالتخواهانه برای تقابل با این رویهها نیازمند بازسازی و توانمندسازی است.
💠 ما با متغیرهایی مواجهیم که طی یک دههی اخیر، سیمای کنشگری اجتماعی و به طور خاص سیمای کنشگری عدالتخواهانه را متفاوت کردهاند. در این میان مهمترین مؤلفه با فاصله بسیار، پیدایی شبکههای اجتماعی (به ویژه با لحاظ الگوی مصرف ایرانی) است.
💠 یک دهه پیش کُنِش جمعی عدالتخواهانه در محیطهای اجتماعی یا دانشجویی نیازمند اجتماع انسانهای متعددی بود. این انبوهههای انسانی امکانهای فراوانی برای اقدام و تغییر پیشروی کنشگران قرار میداد. امروز اما اوضاع این چنین نیست.
💠 به عنوان نمونه این احتمال وجود دارد که یک تشکل دانشجویی حتی از عضوگیری یک درصد دانشجویان دانشگاه یا حتی دانشکدهی خود باز بماند اما به مدد بستر شبکههای اجتماعی بتواند «کاری» کند که طی کمتر از 12 ساعت دیده شود. نه فقط در جهان آنلاین دیده شود بلکه در اصلیترین شبکههای ماهوارهای موضوع گفتگو قرار بگیرد.
💠 در اینجا یک کنشگر بیهیچ کُنشی و تنها با نوشتن چند خط نامه تبدیل به یک قهرمانِ منتقد میشود. قهرمان آنلاینیسم بدون انجام هیچ «عمل» و اقدامی، صرفا با انجام یک کار (ناکار) زاده میشود. این بیعملی یا انجام ناکار از مهمترین محاقهای #محافظهکارانهای است که #قیام عدالتخواهانه را به #قعود بدل ساخته و نهضت را چون نظام، در عقبماندگی عدالت شریک ساخته است.
💠 سوژهی آنلاین یا قهرمان آنلاینیسیم، با بیعملی ساخته میشود؛ پس اصولاً یک ضد قهرمان است. فرض کنیم یک گنشگر بخواهد در مسیر پاسخگوکردن تلاش کند. «مسیرِ عمل» مسیر پاسخگوکردنِ ناپاسخگویان است و نیاز به تلاش و عِده و عُده دارد. سوژه آنلاین منفرد است و انبوهی از انسانها و امر انسانی را در اختیار ندارد، پس به مسیر بیعملی میرود. مسیری که از ناپاسخگویان آغاز نمیشود. از کسی شروع میشود که بیشترین دیدار و گفتگوی آزاد با دانشجویان را داشته و دارد. مسیر ناکنشگری از بهانه و کنایه آغاز میشود؛ کاری به دیگران ندارند اما به رهبری که سالهاست دهها دیدار دانشجویی دورهای و اقتضایی داشته طعنه میزنند که بیستسال است به محیط دانشجویی نیامده است!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استاد رائفی پور پاسخ میدهد:
♦️ باید پشت سر ، همراه یا جلوتر از رهبری حرکت کنیم ❓
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کدوم رئیس جمهور آمریکا بیشترین فشار رو به ایران آورده ؟
جوابش جالبه...
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺نامش ستوده است؛ ستايش بر او
🌹نماهنگ دوران كودکی حضرت محمد(ص) به روایت رهبرمعظم انقلاب
➕بخشهایی از فیلم محمد رسولالله
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا شورای شهر تهران اجازه نمیدهد محسن هاشمی شهردار شود؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
💢 #شهید_راه_ڪربلا
حمیدرضا متولد سال 1366 بسیجی دلاوری از حسین آباد (توابع اسلامشهر) از دوران نوجوانی به عضویت گردان 207 امام علـی (ع) درآمد . وی تراشکار زبردستی بود . شاید خـودش هم هرگـز نمی دانست این مهـارت او می تواند روزی در عـراق و سـوریه برای مقـابله با دشمنان اسلام مفید باشد.
با شروع جنگ در سوریه و عراق خود را موظف دانست که برای دفاع از حرم آل الله عازم آن دیار شود. وی سه دوره به مدت 45 روز به سـوریه رفت ، تـا اینڪہ حدود 2 ماه مانـده به محـرم خبرهـایی آمد ڪہ داعش ڪربلا را تهدید ڪرده و گفته ڪہ راه را بر زائریـن امام حسیـن (؏) خواهیم بست و حرمـی باقی نمیگذاریم. او این بار تصمیم گرفت که برای باز ڪردن راه زوار و دفـاع از حـرم به عـراق برود و بعد از حلالیت گرفتن از رفقا راهی کـربلا شد.
حمیدرضا سرانجـام در 4 آبان سال 1393 مصادف با اولیـن روز ماه محـرم در عملیات آزادسـازی شهر "جرف الصخر" که گلـوگاه مهم در تأمیـن امنیـت ڪربلا بـود بر اثر انفجـار تله انفجـاری در 35 ڪیلومتری ڪربلا به فـیض شهـادت رسید و مـزد نوڪری خالصانهاش را از اباعبـدالله (؏) گرفت، همانطور که آرزو داشت، به ارباب اقتدا ڪرد، پیکر ارباً اربای او سه روز زیر آفتاب سوزان ڪربلا مانـد. شدت انفجار به حدی بود که بدنش را در ڪربلا دفن ڪردند و فقط سـر و دست چـپ او را برای دختـر سه سالاش برگرداندند تا سنگ مزارش مرهـمی باشد برای دلتنگیهـای هلنـا و حمیدرضایی که هیچگاه پدر خود را ندید.حالا حمیدرضا دو مـزار دارد، یڪی در ڪربـلا و یڪی هم در قطعهی 26 بهشت زهرا (س) تهران
#شهید_مدافع_حرم_حمید_رضا_زمانی
🇮🇷 @Mobin_rfm
🌷 سیره ی پیامبر مهربانی و رحمت حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله)
🔖 قسمت اول
🔆 برخورد و معاشرت
در معاشرت با مردم , مهربان و گشاده رو بود در سلام به همه حتى كودكان و بردگان پيشى مى گرفت پاى خود را جلوى هيچ كس دراز نمى كرد و در حضور كسى تكيه نمى نمود غالبا دو زانو مى نشست در مجالس , دايره وار مى نشست تا مجلس , بالا و پايينى نداشته باشد و همه جايگاه مساوى داشته باشند از اصحابش تفقد مى كرد , اگر سه روز يكى از اصحاب را نمى ديد سراغش را مى گرفت , اگر مريض بود عيادت مى كرد و اگر گرفتارى داشت كمكش مى نمود در مجالس , تنها به يك فرد نگاه نمى كرد و يك فرد را طرف خطاب قرار نمى داد , بلكه نگاه هاى خود را در ميان جمع تقسيم مى كرد از اينكه بنشيند و ديگران خدمت كنند تنفر داشت , از جا بر مى خاست و در كارها شركت مى كرد مى گفت : خداوند كراهت دارد كه بنده را ببيند كه براى خود نسبت به ديگران امتيازى قائل شده است .
🔆زهد و ساده زيستى
زهد و ساده زيستى از اصول زندگى او بود ساده غذا مى خورد , ساده لباس مى پوشيد و ساده حركت مى كرد.
🔆رهبرى و مديريت و مشورت
با اينكه فرمانش ميان اصحاب بى درنگ اجرا مى شد و آنها مكرر مى گفتند چون به تو ايمان قاطع داريم , اگر فرمان دهى كه خود را در دريا غرق كنيم و يا در آتش بيفكنيم ، اطاعت مى كنيم , او هرگز به روش مستبدان رفتار نمى كرد در كارهايى كه از طرف خدا دستور نرسيده بود , با اصحاب مشورت مى كرد و نظر آنها را محترم مى شمرد و از اين راه به آنها شخصيت مى داد همانا او نيازى به مشورت نداشت ولى مشورت مى كرد براى اينكه اولا ديگران ياد بگيرند , و ثانيا مشورت كردن شخصيت دادن به همراهان و پيروان است . آن کسی كه مشورت نكرده - ولو صد در صد هم يقين داشته باشد - تصميم مى گيرد , اتباع او چه حس مى كنند ؟ مى گويند پس معلوم مى شود ما حكم ابزار را داريم , ابزارى بى روح و بى جان . ولى وقتى خود آنها را در جريان گذاشتيد , روشن كرديد و در تصميم شريك نموديد احساس شخصيت مى كنند و در نتيجه بهتر پيروى مى كنند.
🔆نرمى و مهربانى پيغمبر , عفو و گذشتش , استغفارهايش براى اصحاب و بيتابى اش براى بخشش گناه امت, همچنين به حساب آوردنش اصحاب و ياران را , شخصيت دادن به آنها از علل عمده نفوذ عظيم و بى نظير او در جمع اصحابش بود .
📚تاريخ اسلام در آثار شهيد مطهرى - جلد اول
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm