🔺 نامه اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به دبیر شورای نگهبان: استانی شدن انتخابات، طرحی مغایر با قانون اساسی
1️⃣به دلیل ایجاد زمینه ای برای بروز و ازدیاد اختلافات محلی، قومی، قبیلهای و مذهبی و از بین رفتن توسعه و تحکیم برادری اسلامی و تعاون عمومی، خلاف موازین شرع و مغایر بند ۱۵ اصل ۳ قانون اساسی است.
2️⃣برگزاری انتخابات به نحو مذکور موجب کاهش مشارکت مردمی است و مغایر بند ۸ اصل ۳ قانون اساسی است.
3️⃣برگزاری انتخابات بهصورت استانی و مبتنی بر الگوی اکثریتی، مغایر با بند اول سیاستهای کلی انتخابات میباشد. با توجه به طرحی که مجلس شورای اسلامی مبنی بر برگزاری انتخابات بهصورت استانی، علاوه بر اینکه مغایر با تعیین حوزههای انتخاباتی بر مبنای جمعیت بوده، و موجب کاهش شناخت مردم از نامزدها نیز نیز خواهد شد. دیگر امیدی به اجرای عدالت انتخاباتی نیز نمیتوان داشت.
4️⃣مغایرت این طرح با بند ۸ سیاستهای کلی انتخابات مبنی بر «افزایش مشارکت و حضور آگاهانه مردم و کمک به انتخاب اصلح»، مشهود و واضح است
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴محرمانههای سفر بشار اسد به تهران
صبح دوشنبه ششم اسفند، تهران یک مهمان خاص داشت که با اسکورتی کوچک، اما قوی و آزموده، فرودگاه مهرآباد را به مقصد ساختمانی در مرکز شهر ترک کرد.
اتومبیل مشکی، حدود ساعت9 به محل دیدارهای رهبر انقلاب در انتهای خیابان فلسطین رسید و بدون طی تشریفات متداول، وارد ساختمان مقصد شد. مهمانان دعوت شده به ساختمان دیدارهای رهبری که ساعتی قبلتر به این دیدار دعوت شده بودند میدانستند که جمهوری اسلامی میزبان یکی از رهبران بزرگ جبهه مقاومت است، اما نام او را کمتر حدس میزدند؛ لحظهای بعد آقای بشار اسد و سپس فرمانده شهیر سپاه قدس از خودرو پیاده شدند.
آقای اسد با یک هواپیمای ایرانی، دمشق را به شکلی کاملاً محرمانه، به مقصد تهران ترک کرده بود. موضوع سفر رییسجمهوری سوریه از مدتها قبل در دستور کار بود؛ اما روز و ساعتش به شدت، سرّی نگه داشته میشد و شاید کمتر از انگشتان یک دست میدانستند که او چه زمانی به تهران خواهد آمد. چرا؟ آیا در تهران، نمیشد از جان او حفاظت کرد یا مشکلی دیگر در میان بود؟
اسد در طول هشت سال گذشته، حتی بهندرت از دمشق خارج شده بود؛ علت آن تهدید جانی مستمر او از جانب تکفیریها و بهطور ویژه رژیم صهیونیستی بود. کاملاً محتمل بود که جان او، در حین سفر از سوی این رژیم تهدید شود.
در گذشته، چهرههای شناختهشدهای در راه سفر به ایران، توسط عوامل دشمن کشته شدند؛ مهمترین آنها محمدبنیحیی، وزیر امور خارجه وقت الجزایر بود که در اوایل جنگ، برای میانجیگری راهی تهران شد و صدام، هواپیمای او را در نقطه مرزی ایران سرنگون کرد. درز خبر سفر اسد، میتوانست صهیونیستها را برای اجرای سناریوی خود تقویت کند، هرچند که ایران امروز میتواند در افقهایی دورتر از مرزهای جغرافیاییاش، تأمین امنیت هوایی به وجود آورد، اما خطر بالایی در این زمینه وجود داشت. سفر محرمانه رییسجمهوری سوریه به تهران نشان داد که دستگاه نظامی-امنیتی مرتبط با این برنامه تا چه حد در راز نهانی موفق بوده است.
اسد بلافاصله بعد از دیدار گرم و صمیمیاش با رهبر انقلاب، راهی دفتر رییسجمهوری شد؛ آقای حسن روحانی یک روز پیشتر در جریان موضوع قرار داشت و دعوت از وزیر خارجه در اختیار وی بود. با این همه رییسجمهوری ترجیح داد حتی تا ساعتی قبل از رسیدن، موضوع را با کمتر کسی در میان بگذارد و همین امر، موجب قرار نگرفتن پرچم سوریه در هنگام دیدار شد. اتفاقی که در دیدار اسد از روسیه هم افتاده بود و در محل حضور ولادیمیر پوتین، پرچم این کشور به دلیل در جریان نبودن تشریفات، قرار نداشت.
رییس دفتر رییسجمهوری به بیرون از ساختمان رفته بود و انتظار حضور مهمان ویژه را از دری غیرمتعارف میکشید تا ورودش را به اطلاع روحانی برساند؛ او نیز به درستی مطلع نبود چه کسی قرار است با پای پیاده وارد ساختمان دولت شود. رییسجمهوری پس از اطلاع از ورود اسد به محوطه، اتاق کار خود را ترک و در راهروی ورودی به استقبال اسد رفت و آنها به گرمی یکدیگر را در آغوش گرفتند. تیم همراه اسد نیز بسیار محدود بود و نه وزیر خارجه او از این سفر خبر داشت و نه سفیرش
در تهران؛ البته هیچ کدام از آنها عجولانه استعفا ندادند و این اتفاق بزرگ را به حاشیه نبردند.
اسد بعد از دیدار دوم، پس از حدود چهار ساعت حضور در پایتخت ایران اسلامی، با سردار سلیمانی به سمت فرودگاه و با او به دمشق رفت؛ تا زمانی که او به محل استقرار خود در پایتخت سوریه رسید، عکاسان و فیلمبرداران در قرنطینه قرار داشتند و بعد از آنکه پیغام فرمانده رسید، اطلاعرسانیهای محدود و سپس خبررسانی وسیع صورت گرفت.
سفری که «رأی الیوم» آن را اینگونه روایت کرد: «استقبال ایران از بشار اسد و لبخندهای گرمی که توسط دوربینها ضبط شد، یک صحنه استثنایی یا تصویر سیاسی عجیبی به نظر نمیرسد؛ چرا که آنچه دو کشور ایران و سوریه را به هم پیوند میدهد، بسیار عمیقتر از دوستی یا رابطه دو همسایه نزدیک است. در اینجا صحبت از استحکام روابط ائتلاف راهبردی بین دمشق و تهران است که در نتیجه جنگ سوریه حاصل شد و در پی آن، دو طرف خوانش عمیق و مشترکی از اتفاقات سوریه در طول هشت سال گذشته دارند. حال باید گفت این سفر نه فقط برای رساندن پیامهای سیاسی به دشمنان، بلکه با هدف بررسی مرحله آینده، چالشها، موانع و راه حلها انجام شد.» پیروزی راهبردی دیگری برای محور مقاومت رقم خورده بود./فارس
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🎙 #تبیین_و_تحلیل | نگاه فرابخشی و فرآیندی در بیانیه گام دوم
👈 یادداشتی از آقای دکتر سیدیاسر جبرائیلی کارشناس ارشد اقتصاد سیاسی و عضو هیئت علمی پژوهکشدهی حکمت
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 بیانیهی «گام دوم انقلاب» رهبر حکیم انقلاب اسلامی، یک روح حاکم دارد که در مرتبهای بالاتر از محتوا قرار گرفته و میتواند برای تحلیل وضع موجود و ترسیم راهبرد برای هر حوزهای، چراغ راهنما باشد. اجزای این روح حاکم بر بیانیه را می توان «نگاه کلی و فرابخشی در مقابل نگاه جزئی و بخشی» و «نگاه فرآیندی در مقابل نگاه اینجا و اکنونی» دانست و بر اساس آن، دربارهی بایدها و نبایدهای راهبردهای اقتصادی در گام دوم انقلاب نیز سخن گفت.
🔸️ حضرت آیتالله خامنهای در این بیانیه یک تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب ارائه کردهاند. ندیدن این تصویر بزرگ و کلان، انسان را گرفتار جزئینگری و بخشینگری میکند و نخستین آفت ویرانگر این نگاه آنست که وقتی اشکالی و ضعفی در یک بخش و جزء ظاهر شد، تبدیل به مسئلهی اصلی و بلکه تنها مسئلهی ذهنِ بخشینگر میشود.
سیاستمدار کلاننگر، حتی وقتی پای میز مذاکره مینشیند، چون بر ابزارها و توانمندیهای گوناگون کشورش اشراف دارد، احساس عجز نمیکند، به تهدیدها و خط نشان کشیدنهای دشمن نیز اعتنا ندارد و به راحتی حاضر به امتیاز دادن و کوتاه آمدن از خطوط قرمز نمیشود.
🔹️ نگاه فرآیندی در مقابل نگاه اینجا و اکنونی، جزء دیگری از روح حاکم بر بیانیهی «گام دوم» است که باید بر مدیریت اقتصاد و برنامهریزی اقتصادی حاکم باشد. بر مبنای این نگاه فرآیندی است که رهبر معظم انقلاب به جای مقایسهی ایران امروز با فرانسه و انگلیس امروز، مخاطب بیانیه را به مقایسه روندهای طی شده در ۴۰ سال نخست انقلابهای کشورهای غربی فرا میخواند. سیاستمداری که نگاه فرآیندی دارد در مدیریت تدوین برنامهها و راهبردهای اقتصادی نه عجول است و نه ناامید.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41851
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از سربازان خمینی تا سربازان خامنهای/ در کجای تاریخ ایستادهایم؟
🔸روایتی جذاب از تغییر معادلات منطقه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
✅ جهتگیری انقلابی
🌹 رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای موسسه عالی فقه و علوم اسلامی:
🔸طلبهی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛ باید معتقد باشد.
🔸اینکه بنده میگویم حوزهی انقلابی، معنایش این نیست که حالا حتماً در مثلاً فلان جا شعار [بدهد]؛ حالا یک وقت لازم هم باشد، شعار هم باید داد؛ بنده هم گاهی که لازم است، شعار میدهم لکن مهم این است که عمیقاً از بن دندان معتقد باشد که این تحوّلی که در این کشور اتفاق افتاده، باید همچنان ادامه پیدا بکند. تحوّل یک چیز متوقفشدنی نیست. تحوّل یعنی یک دگرگونیای که هر روز کاملتر و بهتر و قویتر و عمیقتر میشود؛ این باید ادامه داشته باشد و ما معتقد باشیم. دشمنانمان را بشناسیم، دشمنان این نظام را بشناسیم، دشمنان این حرکت تحوّلی را بشناسیم. اگر نه، کشور به رکود خواهد انجامید و مغلوب سیاستها و گرایشهای دشمنان این ملّت و دشمنان اسلام خواهد شد.
🔸امروز نگاه اسلام به مجموعهی جمهوری اسلامی است؛ من به شما عرض بکنم. الان در دنیای اسلام گرایش به احیای اسلام و به زندگی اسلامی به معنای واقعی خیلی زیاد است. مردمی که، ملّتهایی که سرخورده شدهاند از این تمدّنهای مادّی غربی و شرقی، به اسلام گرایش دارند منتها ملجأیی، مرجعی، شاخصی، ستونی که به او تکیه کنند، کسی که به او مراجعه کنند ندارند؛ لذا نگاهشان به جمهوری اسلامی یک نگاه واقعی است؛ این وجود دارد. البتّه دشمنها نمیگذارند و نمیخواهند این معلوم بشود امّا وجود دارد.
🔸امروز در هر کدام از این کشورهای اسلامی عربی که سرانش به خون ماها تشنه هستند، اگر چنانچه از جمهوری اسلامی یک نشانی، اثری، برگهای آنجا پیدا بشود، شخصی برود، شخصیّتی برود، افرادی بروند، کتابی برود و مانع از طرف سرانشان نباشد، مردم به او اقبال میکنند. الان تقریباً همهی این کشورهای اسلامی از شرق تا غرب همین جور هستند؛ از اندونزی و مالزی و مانند اینها بگیرید تا آفریقا. مردم چشمشان به اینجا است.
🔸دنیای اسلام امروز نیاز دارد به این حرکت انقلابی ما. این کسانی که در داخل حرف میزنند، کار میکنند، اظهاراتی میکنند که با گرایش انقلابی مغایر است، ولو متضاد هم نباشد، امّا همین قدر که مغایر با گرایش انقلابی است، دارند ضربهی به امید امّت اسلامی میزنند، این ضربهی به آنها است و خیانت میکنند. بنابراین حرکتتان حرکت انقلابی باشد و کار انقلابی.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سردار سعید قاسمی در برنامه گام دوم شبکه افق: در گام دوم انقلاب باید هم از اصولگرایان منحرف عبور کنیم هم از اصلاحطلبان .
♦️این چهار دهه نگذاشتند ما گامهای اساسی را برداریم چون یکی به امام خمینی جام زهر داد، یکی دیگه هم صنعت هسته ای مان را بتن کرد.
♦️بنی صدر هم رئیسجمهور محبوب بود ولی الان توی پاریس دو تا کوچه پایینتر از مریم رجوی مینشیند.
♦️فتنه بعدی فتنه معیشت است.
♦️میگوید به عقب بر نمیگردیم اما الان رفتند کوپن آوردند.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توسلات و گریه های #بزرگان اجاره نمیدهد کشور به دست #دشمنان بیفتد
👌گاهی #توسل یک دقیقه است اما همان یک دقیقه،هزاران ساعت #برنامه_ریزی_دشمن را از بین میبرد...
❓فکر می کنید #فتنه_88 چگونه جمع شد بسیار شنیدنی ☝️
#سختی_مادی
#زلزله_اقتصادی
#خیال_خام_دشمنان
#آیت_الله_حسین_گنجی_اشتهاردی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
⭕️رهبر انقلاب:آغاز دهه پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر #فقه و #حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوه قضائیه صورت گیرد و دستگاه #عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهای مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبنده# گام_دوم_انقلاب است، با #قدرت و جدیت آغاز کند.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm