8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای اعضای جدا شده از منافقین در مورد سوء استفاده از زنان در سازمان مجاهدین..
#منافقین
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 سه پست در کمتر از یک و نیم سال برای خواهرزاده نوبخت / آقای شریعتمداری در وزارت کار چه میگذرد؟/ ماجرای انتصاب بی سر و صدای خواهرزاده نوبخت چیست؟
♦️اوایل سال ۹۷ سید ابراهیم سقایی فومنی به دلیل عملکرد ضعیف و حاشیههای فراوان از مدیرعاملی پتروشیمی فارابی از زیر مجموعههای شستا استعفا داد.
♦️در بررسی لیست اعضای هیئت مدیره شرکتهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نام او و برخی از خویشاوندان و وابستگان سیاسیون و مقامات حاضر در شرکتهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار به صدر رسانهها راه یافت.
♦️بعد از استعفا، وی به عنوان رئیس و عضو هیئت مدیره این شرکت منصوب شد. سقایی با سفارش دائی خود، شهریور سال ۹۷ به عنوان قائم مقام و عضو موظف پتروشیمی غدیر منصوب شد. وی بعد از اینکه نتوانست مدیرعاملی پتروشیمی غدیر را بگیرد باز هم با فشار دائی خود توسط «تقی زاده» مدیرعامل سابق صندوق بازنشستگی به عنوان مدیرعامل توسعه انرژي پاد کيش (تاپکو) از زیر مجموعههای پتروشیمی جم منصوب شد.
♦️جالب تراینکه از زمان انتصاب وی به عنوان مدیریت عاملی تاپکو در اسفندماه سال گذشته تا اکنون هیچ خبری دایر برانتصاب وی به این سمت درفضای رسانه ای دست به دست نشده است.!
♦️شنیده شده است این روزها سقایی با نزدیک شدن به فیاض زاهد، مشاور و دوست نزدیک محمد شریعتمداری وزیر کار، دورخیزی برای مدیرعاملی تاپیکو کرده است
♦️آقای شریعتمداری قرار بود در دوران حضور شما در وزارت کار شاهد این بذل و بخشش پست ها به ژن خوب ها نباشیم.
✅نشریه ی عبرت های عاشورا
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽بیست و پنج #ذی_القعده روز #دحوالارض چه روزی است؟
🎙 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
امیرالمؤمنین : نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست وپنجم ذی القعده بود و برای آن اعمالی چون #روزه ، #نماز و شبزندهداری توصیه شده
#مناسبت
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عقب نشینی سعودی ها از مواضع قبلشان درباره ایران
🔹چند ماه قبل، بن سلمان: ما منتظر نمیشیم که جنگ به عربستان برسه و لازم باشه در ایران میجنگیم.
🔸الان، سفیر سعودی در سازمان ملل: ما اصلاً با ایران جنگ نداریم نه توی یمن نه هیچ جای دیگه.
1⃣✍ حالا به نظرتون شاخ و شونه کشیدن ایران در خلیج فارس درست بود یا اشتباه؟
2⃣✍ در دنیای امروز تنها و تنها زمانی میتوانیم صلح و امنیت را برقرار کنیم که اسلحه امان قدرتمند باشد وگرن سخن از صلح گفتن بدون اسلحه شوخی مضحکی بیش نیست
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 #مستند #جنسی .... انتشار برای اولین بار .... لطفا تمام ۹ قسمت را ببینید ....
💠 قسمت اول
#اخرالزمان
#حجاب
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔵 افشای روابط #بن_سلمان و شخصیتهای علمی جهان با تاجر فحشای یهودی
🔸بعد از بازاداشت «جفری اپستین» به اتهام تجارت فحشا و اجبار دختران زیر ۱۴ سال به انجام اعمال جنسی، هر روز ابعاد تازهتری از رسوایی و جنایات جنسی این #یهودی صاحب نفوذ آشکار میشود، و دوستان او با مشکلات عدیدهای مواجه میشوند.
🔸روزنامه دیلی میل نیوز سهشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۸ از قول معاون دادستان #آمریکا الکس روزمیلر نوشت: بعد از بازرسی از خانه جفری اپستین، عکسهای زیادی از دختران جوان و عریان و مقدار زیادی پول نقد و الماس یافت شد. ضمنا عکسی از او دیده شد که او در کنار «بن سلمان» ولی عهد سعودی دیده میشود.
🔸این رسواییها فقط به افراد صاحب نفوذ #سیاسی محدود نمیشود. روزنامه ایندپندنت در ۱۳ January 2015 با انتشار عکسی از «استیون هاوکینگ»، فیزیکدان معروف بریتانیایی در جزیره اختصاصی جفری اپستین و گردش با یک زیردریایی اختصاصی در اعماق اقیانوس از ارتباط او با «جفری اپستین» پرده برداشت.
📌ادامه این #تحلیل را از لینک زیر بخوانید:👇
🌐 kheybar.net/?p=24892
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔵 حملهی #هالیوود به موضوع مهدویت
✍ هالیوود از آنجا که به تاثیر تصویر در فرهنگسازی و تغییر مبانی فکری جوامع ایمان آورده، به سرعت شروع به ساخت و تهیه فیلمهایی کرد که به نوعی به #آخرالزمان و ظهور منجی میپردازد.
✍ «اورسون ولز» کارگردان یهودی سینمای هالیوود، فیلمی ساخت به نام «پیشگوییهای نوستر آداموس» در این #فیلم منجی را کسی معرفی کرد که نام آخرین پیامبر را بر خود دارد و مسلمان است، اما به حدی کشتار میکند و برخورد وحشیانه با مردم دارد که عملاً هر کسی از او متنفر خواهد شد.
✍ اورسون ولز برای فیلم یاد شده اسکار گرفت بعد از آن بازی کامپیوتری «یامهدی» نیز ساخته شد که با همان رویکرد هالیوودی موجب ایجاد تنفر از #ظهور منجی به این نام در میان جوانانی شد که چندان اطلاعی از نحوه حضور حضرت و مبانی اعتقادی شیعه نداشتند.
📌ادامه #یادداشت را از اینجا بخوانید:👇
🌐 kheybar.net/?p=24873
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
مخالفین ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال هرگز برای دوستان هوسباز شما تلاش نکردن، بلکه میگن اگه مثلا یک پسر ۱۸ ساله خواست با یک دختر ۱۶ ساله ازدواج کنه، قانون مانعشون نشه. والا اینقدر آدم داریم که هم سن شمان ولی اندازه یک طفل هم شعور ندارن و تا شعور پیدا نکردن نباید ازدواج کنن.
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1154776409186996226?s=19
#سیاوش_آقاجانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
۱۰ پله که با برجام طیکردیم - ۱
دولت روحانی تا چند هفته دیگر وارد هفتمین سال فعالیت خود میشود. حامیان و منتقدان اتفاق نظر دارند که آقای روحانی و دولت او، به جز مذاکرات منتهی به برجام، هیچ برنامه و ایده دیگری نداشته اند.
اکنون که این مسیر به بنبست خورده و خلاف تصورات اولیه از آب درآمده، چه باید کرد؟ باید در رودربایستی ماند و در این مدار بسته دور خود چرخید؟ یا اینکه به گزینهها و فرصتها برای رونق اقتصاد ملی تنوع بخشید؟
دولت و تیم آقای روحانی، بیش از حد اعتدال، به برجام و مذاکرات پیرامونی آن عادت کردهاند. اما مصلحت در این است که از این عادت فاصله بگیرند و رویه جدیدی در حوزه دیپلماسی و سیاستگذاری اقتصادی اتخاذ کنند. و گرنه، میشود حکایت دانشآموزی که فقط مختصات کشور افغانستان را بلد بود و اگر درباره پاکستان یا آرژانتین و برزیل از او میپرسیدند، میگفت فلان کشور همسایه افغانستان هست یا نیست؛ و اما افغانستان...!
نگاه تک بعدی به مدیریت، موجب سلب اراده، ناتوانی روحی و معطلی مدیریت اجرایی میشود و به تلنبار شدن مشکلات قابل حل میانجامد. بدعهدی و خباثت طرفهای غربی با همه زحمتها و مضیقههایش، فرصت بسیج ظرفیتهای مغفول است، مشروط بر اینکه از برخی عادتهای عقیم دست بشوییم و به جای نقطههای خیالی، به نقطههای واقعی دل ببندیم.
آقایان واعظی و ظریف و دیگران بارها اذعان کردهاند که هرگز پیشبینی نمیکردند آمریکا از توافق خارج شود. خود همین حرف، قصور و تقصیر بزرگی است، به ویژه اینکه صاحب نظران، بارها پیشبینی کرده بودند.
دولت با وجود نفی مذاکره جدید و دیوانگی توصیف کردن آن، عملا باب مذاکره را (ولو غیر مستقیم و با واسطه) باز نگه داشته و از همین کانال -از طریق کشورهایی مانند فرانسه- پیغام تهدید و تطمیع دریافت میکند.
شاید همین مشی است که موجب میشود عهدشکنی مانند ترامپ بگوید «آنچه میتوانم بگویم این است که ایران خواستار یک توافق است». به فاصله ده روز، مشاور رئیسجمهور فرانسه، پیام ماکرون را به تهران آورد؛ و معاون وزیر خارجه، پیغام آقای روحانی را به پاریس برد.
فرانسه مدعی میانجیگری است اما چند تناقض در این میان وجود دارد که موجب میشود عنوان «میانجیگری»، از معنا تهی شود. نخست اینکه ما در مرحله پسا مذاکره و پسا توافق قرار داریم و آمریکا با قلدرمآبی، به تعهد خود با ما - و حتی کشورهای دیگر- عمل نمیکند.
بنابراین وساطت برای مذاکره، مبنائا بیهوده و منتفی است. چرا که مذاکره مجدد با چنین دولتی به تصریح آقای روحانی، دیوانگی محسوب میشود.
نکته دوم، اعتبار میانجی نزد ترامپ است.ترامپ دیروز به بهانه یک درگیری اقتصادی با فرانسه، رفتار ماکرون را حماقت نامید و تعبیر اقدام احمقانه را علیه رئیسجمهور فرانسه به کار گرفت.
او نگاه محترمانه به همین واسطهای هم که خود تراشیده ندارد و اهانت روا میدارد. ترامپ، حداکثر به چشم نوچه به دلال فرانسوی مینگرد که باید خواستههای آمریکا را دیکته کند.
♦️ادامه دارد
#محمد_ایمانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 لاشخور بازی ممنوع....
قطعاً میتوان به #صداوسیما بخاطر عدم پخش مسابقه فینال رقابتهای #والیبال قهرمانی جوانان جهان مابین ایران و ایتالیا، ایراد گرفت اما اینکه بدون پرس و جو و اطلاع از دلیلِ آن، سریعاً عدهای شروع کردهاند به کوبیدنِ #شبکه۳ و مدیر این شبکه، بیشتر بوی انتقام گیریِ سیاسی میدهد تا دغدغه مندی و مطالبهگری !!
➕ از قرار معلوم طبق اظهارات معاون وزیر ورزش، دلیل این موضوع مخالفتِ شرکت پخش کنندهی مسابقات با عقد قرارداد با ایران، بخاطر قضیهی تحریمها و همچنین عدم کیفیت مناسبِ تصاویر، بمنظورِ پخش اینترنتی بوده است!
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
۱۰ پله که با برجام طیکردیم- ۲
موضوع سوم، اعتبار میانجی نزد ماست. فرانسه در مذاکرات برجام به عنوان پلیس بد (حتی سختگیرتر از آمریکا) عمل کرد و در عین حال چند قرارداد پرسود با ایران نصیبش شد. اما نتیجه چه بود؟ آنها قراردادهای توتال و پژو و ایرباس را زیر پا گذاشتند، بیآنکه خسارتی بپردازند.
فرانسویها در عهدشکنی اقتصادی، سابقه دارند و در برجام هم پیمانشکنی کردند. بنابراین، غیر قابل اعتماد و خود، طرف دعوای ما هستند. ضمن اینکه دولت آمریکا اساسا در پی تفاهم و تعامل نیست؛ بلکه میخواهد مطالبات جدیدی را دیکته کند.
پذیرش وساطت فرانسه یا قبیل آن، به معنای رسمیت بخشیدن به نقض برجام و عبور از آن است. بله اگر دولت ما تمام تعهدات برجامی خود را متوقف میکرد و آن گاه صرفا درباره زمان از سرگیری همزمان تعهدات طرفین مذاکره میکرد، این رفتار قابل فهم بود. اما مذاکره در شرایط انجام یکطرفه تعهدات آن هم درباره تعهدات جدید، سمّ مضاعف و خیانت به خود دولت است.
دولت امروز آمریکا، نماینده چهره بدون روتوش سیاست غرب است. مایک پمپئو اوایل اردیبهشت امسال در دانشگاه «ایاند ام» تگزاس اعتراف کرد «زمانی که رئیسCIA بودم، در سازمان دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور افتخارات تجربه آمریکایی است».
او از یک تجربه تمدنی حرف میزند و نه یک اتفاق خاص. او با این عبارت، شجرهنامه تمدن غرب در نسبت با دیگران را بازگو میکند. همچنان که تعبیر او درباره دولت اوباما و رژیمهای انگلیس و فرانسه و آلمان صادق است.
برجام با اقتصاد ما چه کرد؟ قطعا قرار نبود به خام فروشی نفت وابستهتر و معتادتر شویم؛ بلکه باید تولید و صادرات غیر نفتی رونق میگرفت. اما روند شش سال گذشته -با صورت بندی معطلی و انتظار و حداکثر خام فروشی نفت- موجب تحلیل رفتن بنیه تولید و کارآفرینی در اقتصاد (و به تبع آن، کوچک شدن سفره مردم) شد.
طبق آمارهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، اقتصاد ایران در اوج تحریمها در سالهای 91 و 92، هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بود. اما طبق آمارهای جدید، همین رتبه ما در پی تحولات شش سال گذشته به رتبه 27 تنزل یافته است.
یقینا اقتصاد ما با وجود کاهش صادرات نفت میتواند، به رتبهای بهتر از رتبه شش هفت سال قبل ارتقا یابد، مشروط بر اینکه مطلقا از غرب ناامید شویم و به بسیج همهجانبه ظرفیتهای داخلی و منطقهای بپردازیم.
تدبیر برای برخی چالشهای مهم به ویژه گرانی مصنوعی، ارتباطی به برجام و مذاکره ندارد. میدانیم که قیمتها با افزایش نرخ دلار تا 18 هزار تومان و بیشتر، بالا رفت و بعضا تورم بالای 100 درصد را در حوزه خودرو و مسکن و اجاره بها و سکه و طلا و... تجربه کردیم.
اما اکنون با وجود کاهش 6 هزار تومانی نرخ دلار -که اتفاقا در دوره نقض برجام از سوی دشمن و واکنش متقابل ما رخ داده- قیمتهای مصنوعی، همان بالا متوقف شده و کاهش نمییابد.
نه آن چهار برابر شدن (افزایش 400درصدی) نرخ دلار، طبیعی بود و نه این ماندگاری گرانی با وجود کاهش 35 درصدی نرخ ارز. ما در اینجا نه با «تنظیم بازار»، بلکه روند «ضد تنظیم» و در واقع دستکاری و اخلالگری رو به رو هستیم.
وزارتخانهها و سازمانهای اقتصادی دولت نمیتوانند بگویند نباید دخالت کرد تا بازار خود به خود تنظیم شود. چرا که بازار در معرض دستکاری است؛ چه از سوی عناصر سودجو و چه از جانب تروریستهای اقتصادی با انگیزههای سیاسی و امنیتی.
اقتصاد و معیشت مردم در معرض دست درازی است و دولتمردان نمیتوانند در مقابل، تماشاچی باشند، گرانیها را توجیه کنند و یا حداکثر بگویند «مردم نخرند تا ارزان شود».
مسئولیت مهم و بر زمین مانده دولت در آستانه هفتمین سال فعالیت، در همین حوزه است و نه در حوزه مذاکره با اروپا و آمریکا که به حد اشباع و انسداد رسیده است.
#محمد_ایمانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm