🔴از تدبیر تا بی تدبیر
⏪تفاوتهای افزایش قیمت بنزین در سالهای ۸۹ و ۹۸ در سه پرده
🔹تفاوت نخست پرداخت مبلغ یارانه پیش از تغییر قیمت در سال ۸۹ و تعیین قیمتها در حدود انتظار افکار عمومی بود.
🔹تفاوت مهم دیگر، آمادهسازی افکار عمومی و سخن گفتن رو در روی رئیسجمهور با مردم و تلاش گسترده رسانهای برای اقناع مردم بود که در سال ۹۸ اتفاق نیفتاد.
🔹و تفاوت سوم نیز تلاش دولت برای همراه کردن گروههای مرجع، نمایندگان مجلس و بخشی از کارشناسان غیردولتی بود که این موضوع هم از سوی دولت دوازدهم به کلی نادیده گرفته شد.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 تقدیس ترترتر
نجوای قدیانی با روحانی!
حسین قدیانی:
سلام شیخحسن! ای آنکه از بهشتی، مظلومتری
و از رجایی، سادهزیستتر
و از مطهری، علامهتر
و از حاجیزاده، موشکیتر
و از سلیمانی، سردارتر
و از چمران، عارفتر
و از خمینی، بنیانگذارتر
و از نوفل، لوشاتوتر
و از خامنهای، رهبرتر
و از صیاد، شیرازیتر
و از حاجاحمد، متوسلیانتر
و از اندرز، گوتر
و از گوته، شاعرتر
و از مولانا، عاشقتر
و از شمس، خورشیدتر
و از ماه، منورتر
و از دستجردی، مرضیهتر
و از همسر فرعون، آسیهتر
و از آدم، آدمتر
و از حوا، مادرتر
و از یوسف، زیباتر
و از یعقوب، منتظرتر
و از اسماعیل، قربانیتر
و از یونس، ماهیتر
و از سلیمان، مالکتر
و از مالک، اشترتر
و از سلمان، فارسیتر
و از حداد، عادلتر
و از ولایتی، ولایتیتر
و از رجبعلی، خیاطتر
و از دست، غیبتر
و از گل، پایگانیتر
و از لاری، جانیتر
و از حمید، رساییتر
و از اغلب شهدا، عند ربهم یرزقونتر!
⭕️ ای که در نوفللوشاتو، مایهی آرامش قلب امام بودی! نگو نبودی، که مینویسم به پای تحفظت! و تقیهات! و تواضعت! و اخلاصت! حقا که اکبر، تو هستی و ما را باش که توهم زده بودیم هاشمی رفسنجانی است!
چه کسی برجام را آورد و با آوردنش، مسبب شرمندگی منتقدان نزد عمههایشان شد؟! خدا؟! نخیر، شما!
و عجبا از این همه فروتنی! آنقدر که تو مظلومی، اگر در حادثهی هفتم تیر دههی ۶۰ همراه شهید بهشتی به شهادت میرسیدی، حتما امام، پیام شما را چربتر میرفت، چرا که شهید بهشتی کجا و شما کجا؟! شهید بهشتی، فوق فوقش یک هامبورگ رفته بود ولی شما... بگذار اینطور بنویسم؛ «این انقلاب، بینام «حسن روحانی» در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست!» و گیرم هم که باشد؛ چه فایده؟! وقتی قدر تو را نمیدانند؛ چه سود؟! تو هم مثل شب قدری! و دقیقا معلوم نیست نوزدهمی، بیست و یکمی یا بیست و سوم!
💢 کجا بود این ربیعی، وقتی تو در نوفللوشاتو، خودت یکپا موشک بودی برای امام؟! و من چگونه نگویم این حقایق را؟! خاک بر سرم!
#حسن_روحانی
#حسین_قدیانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ #پرسش
💢 رهبری، از مشکلاتِ موجود مطلّع است
آیا سکوت ایشان، دالّ بر رضایتشان است⁉️
☝️🏻پاسخ معظّم له را در این کلیپ ببینید
🎙استاد آیت الله #وفسی
#بنزین
#روحانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشوبگر بیریشه تهران دمشق نمیشه
دیروز تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در واکنش به جنایت اشرار در کشور و دفاع از مطالبه حق مردم: وظیفه هر دولت شفافیت با ملت، اصلاح اقتصادی با شوک دادن نمی شه، آشوبگر بیریشه تهران دمشق نمیشه
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ میگویند رهبر انقلاب حکم حکومتی بدهد و مشکلات را حل کند ...
آیا رهبر انقلاب میتواند هر کاری میخواهد انجام دهد؟
سیستم نظارت بر رهبری در ایران چگونه است؟
آیا اصولا نظارتی بر چگونگی عملکرد رهبری وجود دارد؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#سرمقاله
🔴 «امنیت و قانون» ۲ رکن اساسی حکمرانی سالم
✍🏻 #حسن_رشوند در #جوان نوشت
🔹امنیت، انتظار نخست انسانها از حکومتهاست که امروزه ابعاد گسترده و متنوعی یافته است. فیلسوفانی که دغدغه عدالت داشتهاند، آن را شرط ضروری عدل دانستهاند و کسانی که به رفاه میاندیشیدهاند، آن را عامل اصلی آسایش شمردهاند و آنان که بر توسعه سیاسی یا اقتصادی تکیه کردهاند، امنیت را عامل اساسی آن تلقی کردهاند و همه کسانی که برای حاکمیت ارزشهای معنوی یک جامعه تلاش میکنند، امنیت را مقدمه واجب برای یک حکمرانی سالم میدانند.
🔺نگاه به امنیت در اسلام بسیار عمیقتر از مکاتب دیگر رخ نمایانده است تا آنجا که کلماتی با ریشه امن ۷۸۹ بار در قرآن کریم تکرار شده است و پیوند ناگسستنی این اصطلاح با نفس کلماتی همچون اسلام، ایمان و مؤمن، حاکی از اهمیت فوقالعاده این مفهوم در اسلام دارد. قطعاً از همین منظر است که پیامبر مکرم اسلام (ص)، میفرمایند: «النعمتان مجهولتان، الصحه و الامان» دو نعمت است که مورد قدر ناشناسی و ناسپاسی است.
🔸یکی نعمت امنیت و دیگری نعمت سلامتی. یا علی بن ابیطالب میفرمایند: «لا نعمه اهنا من الامن.» هیچ نعمتی گواراتر از امنیت وجود ندارد. اینکه رهبر معظم انقلاب بهدنبال حوادث تلخ دو روز گذشته در پی افزایش قیمت بنزین در ابتدای درس خارج فقه خود در باره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت میفرمایند: «ناامنی بزرگترین مصیبت برای هر کشوری است، برای هر جامعهای است، اینها قصدشان این است. شما ملاحظه کنید در این دو روز تقریباً یعنی دو شب و یک روزی که از این قضایا گذشته همه مراکز شرارت دنیا علیه ما این کارها را تشویق کردند، از خانواده منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعه خبیث و جنایتکار منافقین، اینها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق میکنند ترغیب میکنند که این شرارتها انجام بگیرد. من عرضم این است؛ هیچ کس به این اشرار کمک نکند، هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقهمند است، به زندگی راحت خودش علاقهمند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند، این کارها کار مردم معمولی نیست.»
🔹این سخن رهبری معظم انقلاب، حکایت از این منطق قوی دارد که امنیت و تمکین به تصمیماتی که منشأ قانونی دارد، دو رکن اساسی برای حکمرانی سالم در آن است. طبیعی است وقتی دشمن هویت ملتی را نشانه میرود، باید بپذیریم که تهدیدات هویتی، مرجع اساسی ناامنی خواهد بود و برخلاف آن، پیوستگی و اتحاد میان یک ملت اولین ابزار تحقق امنیت خواهد بود. بنابراین در چنین جامعهای باید نسبت به هر آنچه زمینهساز ناامنی میشود و به نوعی هویت انسجام یافته و همبستگی ملت آن را خدشه دار میکند، حساس بوده و با آن مقابله کرد. اتفاقات تلخ پس از سهمیهبندی بنزین حتما مخالفهای زیادی دارد ولی در یک حکمرانی سالم وقتی نسبت به موضوعی کار کارشناسی شد و در یک تدبیر کلان، تصمیم به اجرای آن گردید، ضمن باز بودن فضای نقد عالمانه، نمیتوان فضا را به سمت ضدیت همراه با خشونت پیش برد و با آتش زدن، خراب کردن و ویران کردن اموال عمومی و شخصی مردم، چنان جوی را در کشور ایجاد کرد که مردم احساس ناامنی کرده و قانون را به مسلخ برده و بی قانونی را حاکم کرد.
🔸اینکه رهبر انقلاب با این ادبیات صریح میفرمایند: «گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم.» بدان مفهوم است که «قانون گرایی» باید مبنای عمل آحاد یک کشور چه مخالف یا موافق با تصمیمات حکومتی باشد. این سخن و نگاه رهبری نشئت گرفته از تجربهای است که بارها در دوران حیات جمهوری اسلامی آن را شاهد بوده و تجربه کرده ایم که نحوه مواجهه رهبری در فتنه ۸۸ از مصادیق بارز آن است.
🔺در فتنه ۸۸، جماعتی که امروز رد پای آنها را در آتش زدن بانک، ماشین و... در روزهای اخیر دیدیم، با هدایت رسانههای معاند نظام و مشتی یاوه گوی سلطنت طلب و منافقین تروریست، هشت ماه کشور را با یک دروغ، ملتهب کرده و امنیت ملت را به مخاطره انداختند و در قضایای سهمیهبندی بنزین و گرانی آن، باز همان اشرار سابقه دار با هدایت همان جریان رسانهای دشمن همان کاری را کردند که در فتنه ۸۸ انجام دادند. قانون شکنی و امنیت زدایی از جامعه، همواره رمز حمله دشمن بیرون و عوامل میدانی آنها در داخل بوده است. اما در این سو، احترام به تصمیمات قانونی و ایجاد امنیت و مقابله با هر عامل ناامن کننده جامعه، سیاست راهبردی رهبری معظم انقلاب در مواجهه با پدیدههای سیاسی_اجتماعی است. سیاستی که منبعث از آموزههای دینی و ارزشگذاری به نعمت امنیتی است که کتاب خدا و پیامبرش بر آن تأکید داشتهاند. چراکه توجه به امنیت و احترام به قانون، شاه بیت یک حکمرانی سالم است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
❌ #بازخوانی_عملکرد_دولت
🔰 تذکر سردار کریمی قدوسی به دولت در سال ۱۳۹۲ در خصوص مذاکره با آمریکا:
💠 شرط حیات سیاسی همه ما عمل به اسلام است؛
⁉️ عملکرد دولت چگونه بوده است که زبان آمریکا را علیه ملت ایران دراز نموده ؟!!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
🔻یکی از بحث هایی که در جامعه شکل می گیرد این است: آیا کسی که رئیس جمهور یا رهبر می شود می بایست متخصص همه امور باشد؟
🔹عده ای بعد از بیانات رهبری که درباه #گرانی_بنزین فرمودند: «بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا؛ لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم»، می گویند رهبر باید خودش کارشناس باشد و چرا کارشناس نیست و ...!
🔸از شرایط اصلی رهبر، مدیریت و تدبیر است و منظور از مدیریت و تدبیر هم یعنی سیاستگذاری کلان و مدیریت کلان جامعه. بهمین علت عقلای علوم سیاسی می گویند یک رهبر باید بتواند جامعه را مدیریت کند تا به اهداف تعریف شده برسد. موضوع این مدیریت هم سیاست است. یعنی رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد و بتواند همه تخصص ها و کارشناس ها را در جهت مدیریت بهتر کشور به کار بگیرد.
🔹در همه نظامات سیاسی دنیا و از منظر اندیشمندان، رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد اما لازم نیست در همه علوم کارشناس باشد. معمول است رهبران سیاسی جوامع برای مدیریت جامعه از مشاوران و کارشناسان هر حوزه استفاده کنند و نظرات آنها را به کار ببندند.
🔸جدا از اینکه اختیارات بین قوا و مسئولین، تقسیم می شود، رهبران سیاسی معمولاً در اموری همچون بانکداری، تجارت، کامپیوتر، ادبیات، شعر، فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد کلان و خرد، امور نظامی، مالیات و .... از کارشناسان آن حوزه استفاده می کنند و البته امکان دارد یک رهبر سیاسی در یک یا چند حوزه نیز متخصص باشد و یا نسبت به همه امور شناخت حداقلی داشته باشد.
🔹یک رهبر سیاسی هرچند در برخی امور متخصص هم باشد اما به علت مشغله های حکومتی و زمان کم، می بایست برخی از وظایف و اختیارات خود را به معاونین، جانشین ها، ساختارهای جایگزین و البته کارشناس ها محول کند تا امور پیش برود. او ناگزیر است که طرح و برنامه هایی که قرار است در کشور اجرا شوند را با نظر کارشناسان هر حوزه اجرا کند نه نظر خود. البته شناخت حداقلی نسبت به آن حوزه به او کمک می کند که در انتخاب طرح های مختلف، بهتر عمل کند.
🔸در انقلاب اسلامی، طی 41 سال اخیر هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای نشان داده اند که در این زمینه نظرات کارشناسان هر حوزه را صائب می دانند نه نظرات خودشان را. بطور مثال در عرصه نظامی و طراحی عملیات های نظامی، حضرت امام همیشه به نظر فرماندهان نظامی عمل می کرد و درستش هم همین بود. رهبر انقلاب نیز بعد از وی در عرصه نظامی، نظرات کارشناسان نظامی را به نظرات خود ترجیح داده است.
🔹در حوزه اقتصاد هم همینگونه است. هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای در حوزه اقتصاد هیچوقت بدون نظر کارشناسان امر مسئله یا طرح و برنامه اقتصادی را ابلاغ نکرده اند.
🔸اما در عرصه سیاست داخلی و خارجی، رهبری با تجربه 8 سال ریاست جمهوری و سی سال رهبری یک دشمن شناس و دنیاشناس با تجربه است که البته گاه به دیپلمات ها هم اعتماد می کند.
🔻چند نکته در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین:
1️⃣ اولاً سران سه قوه، خود کارشناس مسائل اقتصادی و بحث افزایش نرخ حامل های انرژی خاصه بنزین نیستند بلکه از نظرات مشاورین اقتصادی و نهادهای مربوطه استفاده می کنند.
2️⃣ ثانیاً در بالا عرض کردیم هیچکسی در دنیا مدعی نیست که رهبر جامعه، جامع تمام تخصص ها باشد. بلکه باید از متخصصین و مشاورین استفاده کند و نظرات متخصصین در دولتی که با رأی مردم انتخاب شده این بوده.
3️⃣ ثالثاً اگر نقدی هم وارد است به همان نظرات کارشناسان و نحوه اجرای طرح #بنزین_روحانی است. بله ما می توانیم بگوئیم کارشناسان و متخصصین اقتصادی در دولت تدبیر و امور، اقتصاد کشور را متلاشی کرده اند. با نظریات اقتصاد باز و بازار آزاد و واردات بی رویه 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کرده اند! با نظرات کارشناسان اقتصادی این دولت، قیمت ارز در یک هفته 5 برابر شد، قیمت کالاها از 100 درصد تا 300 درصد افزایش داشته اند و سکه 4 برابر شد.
🔹اما نمی توانیم بگوئیم چرا از نظرات این کارشناسان استفاده شده؟! چون مردم به این کارشناسان و به این تز رأی داده اند و در حال حاضر اقتصاد و وزارتخانه های اقتصادی مملکت با نظر و ایده ی اینها پیش می رود.
#داود_مدرسی_یان
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 کارشناس BBC فارسی میگوید:
چرا مدعی هستید این اعتراضات رهبر میدانی نداره!؟
شما از کجا میدونید نداره؟
مگه میشه بدون رهبر میدانی چندین شهر رو از کنترل دولت خارج کرد!؟
۲ ۳ سال برای این اعتراضات سازماندهی شده !!
😐😐☝️
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺از مکر و حیله دشمنان ملت و اسلام غافل نباشد
سخنان امام خمینی که به درد امروز ما میخورد..
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
❌ #بازخوانی_عملکرد_دولت
🔰 تذکر سردار کریمی قدوسی به دولت در سال ۱۳۹۲ در خصوص مذاکره با آمریکا:
💠 شرط حیات سیاسی همه ما عمل به اسلام است؛
⁉️ عملکرد دولت چگونه بوده است که زبان آمریکا را علیه ملت ایران دراز کرده!؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا