فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پاسخ انقلابی !!! و کوبنده و همراه با بغض سفیر کوبا به نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل
✔️ امروز باید کمی از انقلابی که صادر کرده ایم را برای مسئولانمان وارد کنیم!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴امام باقر علیه السلام :
🔶🔸خداوند قائم آل محمد علیه السلام را با #گروهی می فرستد که در نظر مردم از #سرمه نرم ترند .
( یعنی چیزی بنظر نمی آیند و مردم آنها را خیلی سبک میشمارند )
🔷🔹 هنگامیکه #قائم با یاران خود #قیام میکند ، مردم به حال آنها گریه میکنند ، چه آنها را مردمی بی دست و پا می بینند که بزودی در دست دشمن نابود می شوند ، ولی خداوند شرق و غرب عالم را برای آنها می گشاید ، آگاه باشید که آنها #مومنین_حقیقی هستند،
اَلا اِنَّ خَیرَاَلجَهادِ فیِ آخَرِالزَمان ، آگاه باشید که بهترین #جهاد_ها در آخرالزمان است .
📚ماخذ : مهدی موعود ، جلد سیزدهم بحارالانوار
مرحوم علامه مجلسی رحمت الله علیه مترجم علی دوانی
➖➖➖➖➖
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
✍《 #سیاسی》
القای فلاکت؛ سلاح مؤثر رسانههای غرب
به موازات جنگ اقتصادی که بیشترین تمرکز طرف مقابل روی آن اتفاق افتاده است، جبههی دیگری در پشت سرِ اقتصاد ایجاد شده است که در واقع زمینهی اثر همان جنگ اقتصادی را فراهم میکند. عرصهی «جنگ رسانهای» به عنوان مسیر راهبردی بهره گیری از رسانهها (ماهواره، فضای مجازی، روزنامه و...) برای تضعیف کشور هدف است. هر چند جنگ رسانهای ظاهراً میان چند مدیا و رسانهی خاص اتفاق می افتد امّا در واقع « سیاستهای رسانهای» یک کشور با پشتیبانی بودجههای مستقیم و رسمی نهادهای امنیّتی و سرویسهای جاسوسی ایجاد میشود.
بر این اساس در کنار اتاق جنگ اقتصادی علیه انقلاب اسلامی که توسّط وزارت خزانه داری آمریکا اداره میشود، ستاد دیگری در زمینهی پشتیبانی و هدایت جنگ اقتصادی در سرویسهای اطلاعاتی و امنیّتی طرف مقابل تشکیل شده است. نگاهی به سرفصل خبرهای رسانههای دشمن به سادگی از طرح و عزم آنها در مسیر براندازی نظام اسلامی حکایت دارد.
«یک اصل آشنا برای دست اندرکاران امور تبلیغات رسانهای این است که دکترینی را که میخواهند به مخاطبان خود القاء کنند ، به صورت مفصّل بیان نکنند؛ چرا که بیان مطلب آنها را به تأمّل، تحقیق و به احتمال قوی استهزاء سوق خواهد داد. روش صحیح این است که مطالب به طور مستمر به آنها القاء شود، به گونهای که در شرایط مساعدی برای گفتمان قرار گیرند.» (نوام چامسکی)
بنابراین برخلاف شیوهی جنگ سخت، طرف مقابل به وسیلهی رسانههای پرتعداد خود، مخاطب را در یک ناخودآگاهی خاص، تحت سیطره قرار داده و نظام تسخیر قلب و ذهن را جایگزین اسارت جسم (در جنگ سخت) میکند. همین شیوه در هفتههای اخیر پس از تلاطم بازار ارز و سکّه در حال پیگیری است و تمرکز بر تسخیر ذهن مردم در ایران در راستای نبرد رسانهای صورت گرفته است. به همین جهت نبرد علیه انقلاب اسلامی در دو عرصهی اقتصاد و ذهن عمومی به صورت فزآینده از طریق تروریستهای اقتصادی و تبلیغات گستردهی رسانهای اتفاق می افتد. در واقع از این دو عامل در راستای تعدیل افکار عمومی و آمادگیان ها برای وقوع یک براندازی یا انقلاب استفاده خواهد شد
پس از فتنهی 88 و تجربهی آمریکا از بی نتیجه بودن اغتشاشات در براندازی نظام اسلامی؛ طرح مخاصمه ی سخت از سوی دشمن به ترغیب و تشویق مردم به اعتراضات اقتصادی و معیشتی تغییر تاکتیک داد. در این عملیّات، رسانههای دشمن با القای این نکته که اقتصاد ایران در آستانهی فروپاشی است و کشور در آستانهی یک شکست تاریخی قرار دارد از عموم مردم می خواهند که برای حفظ وضعیّت معیشتی و رفاهی خود به خیابانها آمده و تا براندازی نظام سیاسی مقاومت و بلکه مقابله نمایند. بدیهی است که هرچند وضعیّت این روزهای اقتصاد کشور در حال تنش قرار دارد، اما بیان اعتراض در قالب اغتشاش و آشوب به معنای شکست مردم ایران در جنگ رسانهای با دشمن و تأمین خواست دستگاههای امنیّتی و اطلاعاتی آمریکا است.
این رخداد در شرایطی واقع میشود که جمهوری اسلامی در برخی شاخصهای مهم معیشتی و رفاهی وضعیّتی بهتر از ایالات متحده دارد که نشان میدهد فارغ از آشفتگی چند ماه اخیر بازار ارز و سکّه، وضعیّت عمومی کشور با آنچه رسانههای دشمن در صدد القای آن هستند بسیار متفاوت است. به عنوان مثال بر حسب آمارهای بانک جهانی (World Bank) در شاخص فقر مطلق (بر حسب یکی از مدلهای بررسی یعنی 1.9 دلار در روز) درصد جمعیّت کمتری در ایران نسبت به ایالات متحده در ذیل خط مطلق فقر زندگی میکنند.
و یا در شاخص ضریب جینی به معنای فاصلهی طبقاتی، ایران وضعیّت بسیار بهتری نسبت به ایالات متحده دارد. درحالی که در سال 1986 (1365) شاخص فاصلهی فقیر و غنی در آمریکا، 37.5 را نشان میدهد، این عدد در سال 2013 (1392) به 41 رسیده است. یعنی فقرا در آمریکا فقیرتر و ثروتمندان در طی حدود سی سال گذشته ثروتمندتر شدهاند. این عدد برای ایران در سال 1986 (1365) معادل 47.4 بوده است که با تلاشهای حاکمیّت در سال 2013 (1392) به عدد 37.4 رسیده است.
بر این اساس مخاطب ایرانی میتواند با اندک تأمّل و تفحصی پی به اهداف جنگ رسانهای دشمن برده و با آگاهی کافی مورد بهره برداری رسانه ای طرف مقابل قرار نگیرد. از این رو خطّ القای بحران فراگیر اقتصادی و ورشکستگی حاکمیّت در ایران کذب بوده و دشمن بنا دارد با القای مداوم و بارش اطلاعاتی و رسانهای خود مخاطب را از حقایق و پیشرفتهای نظام اسلامی برکنار دارد. این جنگ رسانهای در حالی رخ میدهد که به تصریح پایگاه معتبر اکونومیست، دولت ایالات متحده بدهکارترین دولت جهان و بیش از همه در خطر ورشکستگی اقتصادی است. تعطیلی شهر مهم صنعتی چون «دیترویت» و تخلیهی شهر توسّط ساکنانش گواهی بر این مطلب است
🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴تکذیب جمله تحریف شده منتسب به رهبرانقلاب
بهدنبال انعکاس تحریف شده بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اخیر، خط حزبالله منتشرکرد: «اصل جمله رهبرانقلاب چه بود؟»
🔻فرمایشات معظمله ناظر به صدور اجازه برای مذاکرات وزیرخارجه دولت یازدهم با همتای آمریکاییاش بوده است.
📝ایشان فرمودند:
«در قضیهی برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم که وزیر خارجهی ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم
🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخرین برنامه ای که علی علیزاده تو bbc اجرا داشت و بعد از اون ممنوع التصویر شد ... ببینید چرا ممنوع الاجرا و بایکت شد...
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
.
تیر نود و چهار گفتم آیتالله خامنهای معمار بزرگ گرفتن تضمین امنیتی ایرانست. تجربه_برجام و روند اتفاقات سه سال گذشته در این نگاه مطمين ترم کرد. تازه میفهمم آ.خامنهای برای حفظ کلیت توان دفاعی-امنیتی ایران (موشکی، حزبالله، حشد عراق، جلوگیری از سقوط سوریه، نپذیرفتن برجام دو و سه) چه فشار قلدرانه و سنگینی بمدت بیست و نه سال نه فقط از غرب که از غربگرایان داخل نظام تحمل کرده.
🔹چه کسی یکسال پیش باور میکرد که غربگرایان نظام برای مذاکره با ترامپ هم فشار اورند و جو روانی بسازند؟ یا حتی پس از شکست برجام، ادغام گرایان نئولیبرال ایرانی بجای عقب نشینی، رفتار تهاجمی اتخاذ کنند؟ دیدن ولع و شهوت بیپایان تسلیم-گرایان، تازه کار سخت و مسیر ناهموار بیست و نه ساله رهبر ایران را مشخص میکند. 🔸آ.خامنهای هم میتوانست مثل بزرگان استحاله یافته و لیبرال شدهی نظام، روی محبوبیت سرمایه گذاری کند و کشور را در مسیر مطالبات کوتاه مدت و فریبنده بیاندازد. اما او حتی به قیمت دشنام و شعار و گاه از دست دادن محبوبیت، گفت مجبوریم مقاومت کنیم و تسلیم خلع سلاح نشد تا امنیت ملی ایران در این منطقه آتش زده تضمین و بستر و زیرساخت دفاعی برای منافع ملی و اقتصادی درازمدت ما ایجاد شود. رفتاری که از نظر من نشانه شجاعت سیاسی است.
🔹این مصاحبه تقریبا پایان همکاریم با بیبیسی مدعی آزادی بیان بود. خارج از بیبیسی هم، آغاز بایکوت و حذف از بسیاری محافل سیاسی و روشنفکرانه و بعدها حتی دوستانه و خانوادگی شد. همینطور آغازی بر از دست دادن روابط کاری و همینطور درآمد حاصل از مشاوره و تحلیل مسائل مرتبط با ایران. 🔸 این سه سال زوایایی از نگاهم تغییر کرده که خوانندگان این صفحه با این تغییرات آشنا هستند. همچنان هم تحلیلم از آیتالله خامنهای تحلیلی عرفی در مقام یک رهبر سیاسی است و هرگز جانمازی آب نکشیدهام. اوایل باور نمیکردم تفسیری ساده درباره واقعگرایی سیاست خارجی رهبر ایران (انهم وقتی هنوز در مسایل داخلی نگاهم به شدت منتقدانه و عملا اپوزیسیونی بود) چنین هزینهای داشته باشد. اما همین برخورد خصمانه مدعیان رواداری در عمل مهمترین قطب نما و راهنمایم شد. 🔹 بسیاری از منظر دلسوزی گفتند حرفهایم درباره امنیت ملی و یا در نقد اپوزیسیون ایران ستیز را بدون اشاره به آ.خامنهای بزنم. همین تجربیات چشمم را به فضای سنگینی که علیه او ساختهاند باز کرد. 🔸حالا بعد از سه سال، برغم بعضی انتقادات، خامنهای برای من، نام مقاومت علیه امپریالیسم است و علت اصلی هجمه سنگین علیه او هم سرسختیش در مبارزه با استعمار
#علی_علیزاده
@ali.alizadeh.insta
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm