🔴سینمایی که بدنبال شاد کردن وهابیت و عربستان سعودی است....
◀️از حرفهای ضدایرانی و وهابی پسند یک بازیگر در حمایت از جاسوسها تا اهدای جوایزی با رنگ و بوی لابیگری.
🔺علی نصیریان، دبیر جشن سینما در این مراسم گفت که «آرائی که امروز به آن پی میبرید سلیقه شخصی و با اعمال نفوذ نبوده است و تعداد زیادی از هنرمندان در این انتخاب سهیم بودهاند.» این درحالی است که نوع اهدای جوایز و برگزیدگان، باز هم شائبههایی را مبنی بر انتخاب سلیقهای و جناحی این جشن ایجاد کرده است. ازجمله این موارد، نادیده گرفته شدن برخی از آثار مهم و مطرح سینمای کشور بود. به طور مثال، انیمیشن «فیلشاه» که به اعتراف همه کارشناسان، یک قدم رو به جلو در صنعت پویانمایی کشور محسوب میشود هیچ جایی در بین برگزیدهها نداشت. از طرفی، فیلم «سارا و آیدا» که در پنج رشته هم نامزد شده بود، جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. این درحالی است که کارگردان فیلم، دبیر اجرایی جشن هم هست و برنده این جایزه نیز با مدیر خانه سینما نسبت خویشاوندی دارد.
🔺در بخشی از مراسم بیستمین جشن خانه سینما، حامد بهداد که برای دریافت جایزه روی صحنه آمده بود طی سخنانی خواستار آزادی فعالان محیط زیست شد! این درحالی است که هیچ کس در ایران به خاطر فعالیت محیط زیستی بازداشت نشده و منظور او احتمالاً افرادی هستند که در پوشش فعال محیط زیست جاسوسی میکردند و توسط نهادهای امنیتی بازداشت شدهاند. وی همچنین تصریح کرد که برخورد کنندگان با این جاسوسها خائن هستند! هنوز مشخص نیست بهداد با اطلاع از پرونده متهمان به جاسوسی چنین اظهاراتی کرده و یا طبق روال مرسوم برخی چهرههای مشهور بدون اطلاع از جزئیات پرونده و صرفاً جهت دیده شدن آلت دست جریان تبلیغاتی بیگانه قرار گرفته است.
اظهارات شبه سیاسی حامد بهداد در جشن خانه سینما، با استقبال رسانههای وابسته به جریانهای غربی و وهابی مواجه شد، به طوری که عکس و حرفهای وی تیتر اول یکی از سایتهای وهابی شد و توسط تیم تبلیغاتی براندازان خارج کشور (وابسته به جمهوریخواهان) بازنشر داده شد.
🔺همچنین از حواشی قابل تأمل بیستمین جشن خانه سینما ، نادیده گرفتن مرحوم حبیب الله کاسه ساز، سینماگر متعهد و خوش نام سینمای ایران در یادبود درگذشتگان این جشن بود.
🔺از دیگر حاشیههای این دوره از جشن سینما، عدم حضور چهار نفر از اعضای هیئتمدیره خانه سینما بود که اتفاقی کم سابقه محسوب میشود. به طوری که فاطمه معتمد آریا، علی قائممقامی، کامران ملکی و ابراهیم حقیقی، چهار عضو هیئتمدیره خانه سینما در این جشن حضور نداشتند. دلیل اصلی غیبت این افراد، اختلاف نظر آنها با منوچهر شاهسواری ، مدیرعامل خانه سینماست. اختلافی که در جریان استعفا و مصاحبه اخیر کامران ملکی نیز برملا شد. ملکی که از مسئولیت ارتباط با رسانهها در خانه سینما استعفا داده، درباره دلیل این استعفا به خبرگزاری فارس گفت: «من به عنوان یک کارگزار در حوزه ارتباطات و رسانه، تفاوت دیدگاه داشتم با نوع نگاه مدیریت محترم خانه سینما...»
منبع:کیهان
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت امام خامنه ای از مشاهده دیوارهای طولانی یک بنا و تشکیلات عظیم آن در شهر تهران:
«بانک ها غلط میکنند بنگاهداری میکنند...»
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦استقبال از اکران فیلم به وقت شام در بغداد
واکنش جالب عراقیها به پخش سرود ملی ایران در سالن
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
حواستون هست؟
در عراق در ایام #اربعین خبر بارداری زنان عراقی حاصل از #صیغه ایرانی ها را پخش میکنند، در ایران در ایام زیارتی #امام_رضا علیه السلام خبر صیغه زنان ایرانی را پخش میکند، متوجه خط رسانه ای حاصل همکاری عربستان و رجوی نشدید؟ فرصت خوبیه برای پیدا کردن سرنخ های جریان نفوذ رسانه ای و پیاده نظام داخلی اون!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
🔴🎥 فیلمی از دعوای آقازادهها برای میز و صندلی ... !
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
⭕️رهبرانقلاب به کدام مجموعه تفریحیِ متعلق به یک «بانک دولتی» اشاره کردند؟
🔹رهبرمعظم انقلاب در دیداری که اخیرا و به مناسبت هفته دولت با رئیس و اعضای دولت دوازدهم داشتند، ضمن انتقاد از رفتارهای خارج از وظیفه بانکها، نسبت به بنگاهداری و تصاحب املاک برخی از بانکها فرمودند:
چرا بانکها مشکل نقدینگی پیدا میکنند برای اینکه شعبه زیاد میکنند. برای اینکه آسایشگاه برای افراد خودشان میسازند. بنده یک وقتی در تهران از جایی عبور میکردم، دیواری طولانی بود که هرچی میرفتیم ادامه داشت! پرسیدم این تشکیلات عظیم برای کیست؟ گفتند مال فلان بانک است، بانک غلط میکند که چنین کاری کند. حالا اینکه تشکیلاتی است که لابد برای تفریح و این حرفها است. بانکها بنگاهداری میکنند. جلوی بنگاهداری بانکها را بگیرید. بانک برای بنگاهداری نیست.
🔺ماجرای این بخش از بیانات ایشان این است که یکی از دفعاتی که حضرت آیتالله خامنهای برای کوهپیمایی عازم ارتفاعات تهران بودند، در مسیر از یکی از همراهان نسبت به این محوطه محصور سوال میپرسند که به ایشان اطلاع میدهند این مجموعه متعلق به یک بانک دولتی است.
اشاره اخیر رهبرمعظم انقلاب، احتمالا مربوط به یک مجتمع تفریحی- رفاهی در خیابان آجودانیه تهران، و معروف به «باشگاه آجودانیه» است. مجموعهای عظیم که متعلق به بانک ملی است.
🔺این مجتمع رفاهی عظیم شامل چندین تالار، رستوران و سالن های ورزشی اعم از زمین فوتبال و استخر شنا بوده که در محیطی به مساحت قریب به 7000 متر مربع در آجودانیه تهران واقع شده که ارزش آن نیز چندین هزار میلیارد ریال تخمین زده میشود.
🔺علاوه بر این مجموعه که از سال 1374 تبدیل به مجتمع رفاهی یک بانک دولتی شده، شرکتهای زیادی نیز در حوزههای مختلف توسط این بانک اداره می شود که مصداق بارز بنگاهداری است که رهبرانقلاب بارها نسبت به بنگاه داری بانکها و تاثیرات سوءی که بر اقتصاد کشور دارد، هشدار دادند.
🔺البته این تنها مجتمع تفریحی متعلق به بانکها و به خصوص بانکهای دولتی نیست؛ کمی پایینتر در خیابان شهید لواسانی (فرمانیه) نیز مجتمعهای تفریحی عظیم دیگری نیز واقع شده است که باشگاه بانک مسکن، از جمله این مجتمعهاست که با پول سپرده گذاران و سرمایه مردم، خریداری و در اختیار عده محدودی از کارکنان و ... قرار گرفته است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 بنده نوازی خداوند
علّامه محمدتقی جعفری (ره) حافظه ای قوی داشت، به طوری که صد هزار بیت فارسی و عربی در حفظ داشت.
روزی در تاکسی گفت: خدای من! راننده تاکسی اعتراض کرد و گفت: مگر خدا فقط متعلق به شما است که می گویی ای خدای من. ایشان فوراً این شعر سعدی را خواند:
🍂چنان لطف او شامل هر تن است
🍂که هر بنده گوید خدای من است
راننده از این حاضر جوابی علامه خوشش آمد.
📗 #نكته_هاى_ناب_اخلاقى
✍ محمود اکبری
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm