17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رفیق_شهیدم
۹ آبان ماه ۱۴۰۱
اجتماع بزرگ دختران مرکز مازندران
این برنامه با نام #رفیق_شهیدم وبا حضور۳هزارنفر دانش آموز در راستای محکومیت جنایت اخیر تروریست ها در امام زاده #شاهچراغ شیراز و به شهادت رسیدن جمعی از هم وطنان و دانش آموزان اجرا شد.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 *رصداخبار | فوری: «آیتالله عباسعلی اختری» درگذشت*
🔹آیتالله «عباسعلی اختری» نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری دقایقی پیش دار فانی را وداع گفت.
🔹ایشان به دلیل بیماری سرطان، از چند روز گذشته در بیمارستان بستری بود.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#ارزش_مشورت
#نهج_البلاغه
🔹 وَمَنْ شَاوَرَ الرِّجَالَ شَارَکَهَا فِی عُقُولِهَا
🔴هر كس با ديگران مشورت كرد، در عقل هاى آنان شريك شد.
📘#حکمت_161
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اقدام به هنگام تشکیلاتی
«لحظه را باید شناخت، نیاز را باید دانست. کسانی در کوفه دلهاشان پر از ایمان به امام حسین بود، به اهلبیت محبت هم داشتند، اما چند ماه دیرتر وارد میدان شدند-لحظه را نشناختند؛ عاشورا را نشناختند؛ در زمان، آن کار را انجام ندادند.»
مقام معظم رهبری ۲۹/۱۰/۸۸
✍یکی از آفت ها در فعالیت های تشکیلاتی مان این است که هنر تصميم گیری و عمل به هنگام را نداریم.
گاهی بهانه برای نداشتن نقشه راه مناسب است گاهی نمی توانیم ها!
👌اما دیروز یک نمونه از چنین اقدامی را در این ایام و اتفاقات اخیر در اجتماع عظیم #رفیق_شهیدم با خط شکنی بچه های دهه هشتادی مازندران شاهد بودیم و فردا هم ان شاالله اجتماع بزرگ دانش آموزان در حرم شاهچراغ شاهد خواهیم بود،
👈که اگر مثل #سلام_فرمانده، استان به استان و شهر به شهر اجرایی شود قطعا میتواند خنثی کننده نقشه های شوم دشمن در جامعه مخاطب مهم نوجوانان شود.
💡طرح مشخص
شدن آن تنها به #هنر_تصمیم_گیری_فوری و به هنگام فعالین تشکیلاتی کشور؛
برای اجرای عملیاتی این کار در تمامی شهرستان، محله و استان های کشور بر میگردد.
✌️ همراه تشکیلاتی بسم الله..
🎥 #ببینید
اجتماع بزرگ دختران مرکز مازندران با نام #رفیق_شهیدم
با حضور۳هزارنفر دانش آموز در راستای محکومیت جنایت اخیر تروریست ها در امام زاده #شاهچراغ شیراز و به شهادت رسیدن جمعی از هم وطنان و دانش آموزان
♨️#نشر_حداکثری
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
ما برای انقلابمان کُشته دادیم،
شما برای انقلابتان میکُشید!
فرق ما این است..
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
📝پدیده سواد مصنوعی و الگوی جدید جهل
🔸 هر روز میلیاردها مطلب در فضای مجازی منتشر میشود و این بمباران اطلاعاتی باعث شده تا «همه ما» راجع به «همه چیز» اطلاعاتی به دست آوریم اما با ويژگی هایی خاص.
🔸کارل تارو ژورنالیست معروف ژاپنی می گوید: هر وقت هر کسی از هر چیزی سخن میگوید ما وانمود می کنیم که دربارۀ آن میدانیم. همکارانمان دربارۀ فیلم، کتاب، قیمت ارز، حمله نظامی آمریکا صحبت میکنند سرمان را بالا و پایین می بریم یعنی من هم دربارۀ آن می دانم.
🔸این در صورتی است که آن ها دربارۀ آن موضوع فقط نظرات کس دیگری را در یک شبکه اجتماعی خوانده اند و آن را بازگو می کنند همان گونه که ما نیز چنین می کنیم. ما به شکلی خطرناک به نوعی کپی برداری از دانایی نزدیک میشویم، که در واقع الگوی جدید نادانی است. ما با #سواد_مصنوعی روبرو هستیم.
🔹تحلیل و تجویز راهبردی:
رسانه ها باعث شده اند به سرعت برق در معرض اخبار و به سرعت باد در معرض تحلیل اخبار قرار بگیریم. محیط اطراف ما پر است از اخبار مغشوش، اعداد و ارقام گول زننده و حرف های جهتدار. سه مساله این موضوع را تشدید می کند:
1⃣ حجم بالای اخبار و تحلیل ها. اطلاعات بیشتر یعنی فرصت کمتر برای بررسی دقیق تر آن ها.
2⃣ سبک زندگی شتابان: زندگی امروزی نسبت به 200 سال پیش بسیار چگال تر شده است. یعنی میزان رخدادهای کاری و ارتباطاتی در واحد زمان بیشتر شده است.
3⃣ سواد مصنوعی: نظرات ما از پرسهزدن در شبکههای اجتماعی سرچشمه میگیرند، نه مطالعۀ کتابها! این کپی برداری از دانایی، در واقع الگوی جدید نادانی است.
🔹 به همین خاطر است که اخبار درست، غلط، شایعه و حقیقت در فضای مجازی تقریبا هم ارزشاند. چرا؟ چون ما فرصت نمی کنیم که درستی آن چه را که دریافت می کنیم، بررسی کنیم. بلافاصله آن را می خوانیم و احتمالا آن را برای دیگران فوروارد (ارسال) می کنیم و در گفتگوهای خانوادگی یا دوستانه یا کاری مان از آن اطلاعات استفاده می کنیم که نشان دهیم از زمانه عقب نیستیم.
🔻 چه می توان کرد؟
🔹 تعلیق قضاوت. نه باور کنید و نه رد کنید. زمانی که استدلال به نفع یا علیه آن گفته یا نوشته ندارید نه ردش کنید و نه تأیید، قضاوت خود را معلق کنید تا زمان دریافت اطلاعات کافی برای قضاوت.
🔹 در حالت غیر طبیعی قضاوت نکنید. مطالعات نشان داده اند زمانی که افراد از آرامش فکری بیشتری برخوردارند، کیفیت قضاوت های حرفه ای شان افزایش می یابد. بنابراین زمانی که شتاب زده، هیجانی، خسته و پریشان هستیم، کیفیت قضاوت های ما افت می کند و قضاوتی که در زمان شتاب زدگی می کنیم به اندازه قضاوت یک فرد مست [غیر عادی]، غیرقابل اتکاست.
🔹به ساختارهای مشکوک، حساس باشید. جملاتی که با فعل مجهول و بدون فاعل ساخته شدهاند مانند «گفته میشود» یا «شنیدهها حاکی از آن است که» و «یا بر اساس اخبار منتشر شده» روشی برای پیچاندن شما هستند. در این ساختارها خبر وجود دارد. اما منبع خبر وجود ندارد.
💢 برای هر چه می خوانید یا می شنوید از خودتان بپرسید:
1⃣ آیا از منبع خبر/گزارش مطمئن هستم؟
2⃣ آیا شواهد تاییدکننده یا استدلال های قانع کننده آورده شده یا اینکه یک حرف به زبان های مختلف تکرار شده؟
3⃣ آیا بین مقدمه و اطلاعات ارایه شده و نتایج رابطه منطقی وجود دارد؟
4⃣ آیا تمام واقعیت بیان شده یا بخشی از واقعیت؟
5⃣از چرا و کلمات هم خانواده استفاده کنید. آدم های دقیق دائم می پرسند چرا؟ چرا کاندیدای ریاست جمهوری شما بهتر است؟ چه چیز باعث می شود که فکر کنید قیمت ارز بالا می رود؟ چطور به این نتیجه رسیدید؟
🔺 در فلسفه منطق، فصلی وجود دارد به نام مغالطات. برای تقویت تفکر سنجش گرانه (انتقادی) بخش مغالطات را بخوانید تا با بیش از ۷۰ نوع مغالطه (=دامگاه اشتباه ذهنی) آشنا شوید.
🔺 حضور در شبکه های اجتماعی مفید است. جریان آزاد اطلاعات در آن بسیار جذاب، مفید و غنیمت است. اما فراموش نکنیم که آن ها نمی توانند جایگزین کتاب و تفکر عمیق شوند.
#سواد_رسانه_ای
#ایران_قوی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
8397208296.pdf
3.05M
#بولتن خبری مازندران 10 آبان ماه
🔹در این پایشنامه به بررسی اخبار مهم و منتشر شده در سایتها و خبرگزاریهای مهم استان مازندران در روز 10 آبان مهر ماه امسال میپردازیم.
⭕️محورها:
✅بررسی اخبار سایت های محلی استان
✅صفحه اول روزنامه های محلی استان
✅پربازدیدترین ها در شبکه های اجتماعی استان
✅تازه های اقتصادی
✅آمار کرونا در مازندران
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزده آبان:
👈 آمریکا ذره ذره آب میشود
🌍 خودتان را برای نظم جدید جهان آماده کنید
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
-807395584_-1501276087.mp3
7.98M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان
📥 Khl.ink/f/51250
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm