6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 یک مثال جالب برای رشد اقتصادی در یک مملکت
تصور غلطی که ما برای حمایت از محصولات تولید داخل کشورمان داریم!!
#جبرائیلی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 رهبر انقلاب: میخواهند با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، سرباز و رعیت درست کنند
حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹شما معلمان در واقع هویتسازی فرهنگی میکنید تا جامعه احساس هویت کند.
تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن بهوجود نمیآید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
🔹دلیل اینکه روی سند ۲۰۳۰ آنقدر کار میکنند، چون در این سند دستورات و توصیهها این است که آموزش و پرورش، مناسبات فکری شاگردان را جوری تنظیم کند که اساس زندگیشان طبق تفکر غربی باشد. یعنی شما سرباز درست کنید برای انگلیس و آمریکا و بقیهی این وحشیهای کراواتزده و ادکلنزده؛ همینهایی که آدم میکُشند و به آدمکش کمک میکنند، بدون اینکه خم به ابرو بیاورند. میگویند چون به پولش نیاز داریم کمکشان میکنیم. حالا میخواهند ما در کشورهای مسلمان برای اینها سرباز و رعیت تربیت کنیم. ۲۰۳۰ این است. ۹۸/۲/۱۱
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: خداوند از کسانی که با قلم و بیانشان روحیه انقلابی مردم را تضعیف می کنند، نخواهد گذشت.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 یک عکس و چند تفسیر
🔸بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب حاوی نکات مهمی درباره وضعیت نشر و کاغذ بود. ایشان بهدرستی خواستار تغییر شرایط بد فعلی بازار نشر و کاغذ شدند و از پیگیری خودشان نیز خبر دادند. نکته قابل توجه بازدید ایشان از نمایشگاه بهجز حرفها، حاشیهها و کتابهایی که دیده شد؛ یک عکس بود. عکسی که ایشان را در حال مطالعه کتاب جیبی برگزیده اشعار احمد شاملو در غرفه انتشارات مروارید نشان میداد.
🔹 برای آنها که مشی و رویه متعادل و مسلط بر فرهنگ و ادبیات رهبری را میشناختند این عکس عجیب نبود، اما اکثریت مخاطبان این عکس شگفتزده شدند. آنهایی که شاید بدوندلیل و بیمطالعه و فقط براساس شنیدهها یا مواضع سیاسی شاملو بر او میتاختند از روز گذشته سوار بر موج هیجان شدند و حالا دنبال تنها کتابی که هستند، اشعار شاملوست.
🔸رهبری پیش از انقلاب و پس از انقلاب رابطه خوبی با شعر و شاعران معاصر داشته و دارد. با شاعران نشست و برخاست داشته و رابطه دوستانهای هم با برخی از آنها داشته است. آثار مطرح ترجمهشده از ادبیات روس، آمریکایی و اروپایی را خوانده و تحلیل هم کردهاند. البته بنا به شواهد و صحبتهایی که در جلسات بوده، شاید علاقهای به سبک و قالب شعر شاملو یا فروغ نداشتهاند اما درباره فروغ بهتازگی از تعبیر «عاقبت به خیری» استفاده کردند. اتفاقی که باعث شد تلویزیون بعد از سالها اشعاری از فروغ را پخش کند و درباره آن حرف هم زده شود.
🔹درباره شاملو اما به نقل قول یوسفعلی میرشکاک راجع به آخرین دیدار آقا با شعارا، در رمضان سال گذشته بسنده میکنیم: «نکته جالبی که در خلال این صحبتها مطرح شد، اشاره رهبری به اشعار شاملو در وصف آیدا، همسرش بود که به تعبیر رهبر انقلاب اولا همین توصیفات نه در وصف زنان دیگر بوده بلکه در وصف همسرش بوده است و ثانیا اینکه همین توصیفات نیز حد و مرزی دارد.» بعید است رهبری از برداشتن کتاب گزیده شاملو جلوی چشمان دوربینها -که حتما پیش از این نیز آن را دیده است- هدفی نداشته باشند. هدفی که مخاطبانش مدیران و اهالی فرهنگ و البته مردم هستند.
🔻آنها که از این عکس تعجب کردند، دو دسته میشوند؛ کسانی که با استناد به این عکس خواستار آزادیهای کامل درخصوص همه شاعران و نویسندگان و همه محصولات آنها شدند و دیگر آنها که حالا اشعار شاملو را در فضای مجازی میگذارند و یک شبه «شاملوخوان» شدند.
🔹اما این عکس، قصه تازهای نیست؛ حکایتی است از یک مشی و روال معتدل یک مسئول علاقهمند به فرهنگ و هنر و البته کتاب. آنها که سراسیمه این عکس را دلیل بر راه و نگاه تازه فرض کردند از دیار بیاطلاعی آمدهاند و گروه مقابل نیز از دیار هیجان و شور.
🔻گروه اول چشم خود را بر ممیزیهای متعدد خارج از کشور میبندند و مرغ همسایه را غاز میدانند و میخواهند که از تمام قیود آزاد باشند. نکته مهم درخصوص این گروه این است که هرکدام از این جریان که مهاجرت کردهاند و بدون این قیود نوشتهاند، اثر شاخصی تولید نکردهاند و شاید دلیل این غرزدنها درپوش گذاشتن بر ضعفهای فنی باشد.
🔹بعد از گذشت چهاردهه از عمر انقلاب، شاید وقت آن رسیده که عملکردها در حوزههای مختلف بازنگری شود و این مشی معتدل، الگویی برای همه گروهها و نهادها باشد و همه را با چوب تحجر یا روشنفکری نرانیم. شاید بسیاری از خطقرمزهای ذهنیمان ناشی از بیاطلاعی و حتی ترس باشد و در عرصه عمل رنگ این خطها سفید یا سبز باشند.
💢در نهجالبلاغه آمده است که از علی(ع) سوال شد شاعرترین شاعران عرب کیست؟ ایشان جواب دادند: «ان القوم لم یجروا فیحلبه تعرف الغایه عند قصبتها، فان کان لابد فالملک الضلیل؛ این شاعران در یک میدان اسب نتاختهاند تا معلوم شودکدام یک گوی سبقت ربودهاند.» آنگاه فرمود: «اگر ناچار باید اظهارنظری کرد باید گفت آن پادشاه تبهکار (یعنی امرء القیس) بر دیگران مقدم است.» (کلمات قصار/ 455)
📝 روزنامه #فرهیختگان
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
📝 استاد #رائفی_پور « پرونده یک قتل... »
#مهناز_افشار
#طلبه_همدانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
📌چرا به مجرد اینکه ببینیم مردم روگرداندهاند، میترسیم و از حرکت میایستیم؟
🔶ما به محض اینکه احساس کنیم مردم پشت کردهاند و از دین رو گرداندهاند، میترسیم که سخن بگوییم، چرا که شاید فلانی یا فلانی برنجد و دلخور شود! یا فلانی با ما بحث کند یا ما را آزار دهد و متهم کند یا اینکه... بگذارید چنین باشد!
🔷اینکه من یا شما را برای اینکه برحق هستیم تحقیر کنند، برای شما مایۀ شرف و افتخار است، چون شما با خشم مخلوق، خشنودی خداوند را به دست آوردهاید. مخلوق کیست؟ چه کسی است؟ آیا روزیدهندۀ شماست؟
🔶 آیا عامل جاودانگی شماست؟ هرگز! به مجرد اینکه ببینیم مردم روگرداندهاند، میترسیم و از حرکت میایستیم. چرا میایستیم؟ چون موج شدید و کوبنده است؟ اگر آنها چیزی بگویند و شما نیز چیزی بگویید، چه میشود؟ اگر شما سخن حق را بگویید و درست رفتار کنید، چه میشود؟ میگویند تو عقبماندهای؟ به تو اتهام میزنند؟
🔶بگذارید هرچه میخواهند، بگویند. این برای انسان مایۀ افتخار است. همین که خدا با شماست، کافی است
💬 #امام_موسی_صدر
📚جلد یازدهم #گام_به_گام_با_امام
امام کاظم/ سخنرانی امام موسی صدر به مناسبت سالروز شهادت امام موسی بن جعفر(ع)
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
4_5929534606503052934.mp3
14.24M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبرمعظم انقلاب در دیدار معلمان و فرهنگیان.۹۸/۰۲/۱۱
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصه مستند جدید و دیدنی "نفوذ به اوراسیا"
از بنیاد آمریکایی اوراسیا چه میدانید؟
دولت اصلاحات چه خدمتی به این بنیاد کرد؟
اوراسیا چگونه در ایران اهدافی مانند برابری جنسیتی و حقوق همجنسبازان را دنبال میکند؟
نقش این بنیاد در فتنه ۸۸ چه بود و اکنون چگونه کمپینهای مخالفت با حجاب و دیگر احکام اسلامی را ایجاد میکند؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
روشنا(مبین)
کلید زدن طرحی برای #گرانی بنزین با چه هدفی صورت میگیرد؟ جز #عصبی تر کردن مردم و شروع شورش از پمپ بنز
🔴 آیا دولت روحانی فقط "بی لیاقت" است یا باید به آن مشکوک هم بود؟!
📝 #امیرحسین_ثابتی
🔹درست چند روز بعد از تحریم های جدید امریکا و به طور ویژه تلاش خاص این کشور برای «کم کردن فروش نفت ایران» اخباری درباره سهمیه بندی بنزین و افزایش قیمت آن منتشر شد. هرچند زمان اجرای این تصمیم تکذیب شد اما ظاهرا اصل این کار قطعی است.
🔸البته معتقدم اصل «سهمیه بندی بنزین» برای جلوگیری از قاچاق تصمیم قابل دفاعی است و در شرایط عادی و وجود ثبات اقتصادی می توان قیمت بنزین را نیز به تدریج افزایش داد تا افرادی که به واسطه ثروت بیشتر از بنزین بیشتری استفاده می کنند، یارانه بیشتری دریافت نکنند اما "شرایط اقتصادی فعلی" نشان میدهد این تصمیم اگر نامش خیانت نباشد در بهترین حالت مصداق «بی تدبیری» است.
🔻در این باره ریچارد نفیو معمار تحریم های امریکا علیه ایران در کتابی با عنوان «هنر تحریم ها» که سال گذشته توسط مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز ترجمه شد، نکته مهمی را مطرح کرده که بعید است جناب روحانی و سایر دولتمردان محترم که در شرایط کنونی به دنبال افزایش قیمت بنزین هستند از آن بی خبر باشند.
🔹نفیو در اواسط این کتاب ضمن تشریح اهمیت «فشار روانی و اجتماعی» تحریم ها علیه مردم ایران نتیجه می گیرد که آنچه تحریم های امریکا علیه ایران را موثر ساخت، «احساس دردی» بود که به لحاظ اجتماعی و روانی مردم ایران آن را لمس کردند و گاهی اوقات این احساس درد واقعی نبود و ارتباطی با آن تحریم ها نیز نداشت! یعنی امریکا در حوزه هایی که علیه ایران تحریم اعمال کرده بود نتیجه لازم را نگرفت اما در برخی حوزه ها که تحریم هایی را نیز علیه ایران اعمال نکرده بود یک باره به واسطه سوءتدبیر و بی لیاقتی برخی مسئولان داخلی، مردم احساس کردند این فشارها ناشی از همان تحریم های امریکاست و بدین ترتیب «احساس درد» کردند و در نهایت نیز در انتخابات سال 92 با انتخاب حسن روحانی مسیر حرکت کشور دقیقا روی همان ریلی افتاد که امریکایی ها برای آن لحظه شماری می کردند.
🔸نفیو در توضیح این موضوع در صفحه 70 کتاب ابتدا تصریح میکند که وقتی در دهه 80 واردات بنزین به ایران را تحریم کردیم تصور می کردیم ایران را از پای در می آوریم اما ایران در نهایت با ساخت پالایشگاه و خودکفایی در بنزین این اقدام امریکا را دور زد، در بحث تحریم بانک مرکزی و نفت ایران نیز که بعد از آن صورت گرفت امریکا به هدف اصلی خود نرسید اما افزایش ناگهانی قیمت مرغ در سال 91 باعث شد تا مردم احساس کنند تحریم ها اثرگذاری لازم را داشته است در حالی که هیچگاه امریکا هيچگونه تحریمی عليه واردات مرغ ایران وضع نكرده بود!
💢 خلاصه آنکه در شرایطی که تنها چند روز از تحریم های جدید نفتی امریکا علیه ایران می گذرد و از طرف دیگر ایران سالهاست در تولید بنزین خودکفا شده و در صورت عدم ورود حتی یک قطره بنزین به کشور هیچ مشکلی در داخل بوجود نخواهد آمد، آیا افزایش قیمت بنزین در این شرایط باعث نمی شود تا مردم تصور کنند این فشار جدید به خاطر تحریم های جدید امریکاست؟ به بیان دیگر «احساس درد» جدیدی که قرار است با این کار انجام شود، بهترین پاس گل از سوی دولت روحانی به امریکا برای موفق نشان دادن تحریم ها علیه ایران نخواهد بود؟ آیا این بدیهیات را شخص رییس جمهور و هیات دولت نمی دانند؟ آیا میشود به این دولت مشکوک نبود؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm