💫قبل از به دنیا آمدن آقا مهدی حالتهای معنوی خاصی برای من رخ میداد که طبیعی نبودند و احساس میکردم که فرزندی که قرار است به دنیا بیاید بسیار مورد توجه و لطف اهل بیت است.
🌟سه ماه مانده بود که مهدی به دنیا بیاد خواب امام خمینی (ره) را دیدم و ایشان لباسی برای فرزندم آورده بود و گفتند زمانی که فرزندت به دنیا آمد این لباس را تنش کنید.
💫چند ماه بعد، یعنی دوهفته مانده به دنیا آمدن مهدی خواب دیدم چند زن با چادرهای عربی مشغول تمیز کردن خانهام هستند و با کلی اصرار از آنها خواستم که زحمت نکشند و اجازه بدهند که خودم خانه را تمیز کنم، در جواب اصرار من گفتند: «فرزندی که قرار است به دنیا بیایید فرزند ماست و ما برای کمک به تو آمدهایم.»
🌟وقتی که از خواب بیدار شدم با خودم گفتم این خانمها باید از اهل بیت امام حسین (ع) باشند و برای مهدی من آمده بودند. اتفاقات قبل از به دنیا آمدن آقا مهدی آنقدر عجیب بود که یقین کرده بودم که اهل بیت برای کار مهمی انتخابش کردند.
✍روایتی از مادر #شهید_مهدی_نوروزی🌹
@Modafeaneharaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ « یاریِ پنهان »
👤 استاد #پناهیان
🔺 یاران امام زمان چه کسانی هستند؟
@Modafeaneharaam
BQACAgQAAx0CUyYOlAACBkFftjPxAo3sgo8ZA-OEGpjdXPZBPAACsQgAAg46qVFDVydZx3VC-R4E.pdf
2.23M
#معرفی_کتاب 😀
📙کتاب گناه شناسی نوشته محسن قرائتی است.
دو باغ را کنار هم در نظر بگیرید که از نظر آب و هوا و نوع گیاهان و درختان یکسانند. باغبان یکی از آنها به آفات و آسیب هایی که باغ را تهدید می کند توجه دارد، قهراً آن باغ از طراوت و شادابی و میوه و گل و شکوفه برخوردار است، ولی باغبان دیگر به آفات و آسیب ها یا توّجه ندارد و یا بی خبر است، در نتیجه باغی پژمرده و میوه هایی کرم خورده خواهد داشت.
انسان نیز چنین است، که اگر توجه به آفات روحی و جسمی خود نکند، عنصری وازده و خطرناک خواهد شد، ولی اگر با توجه و دقت مراقب خود باشد، فردی وارسته و شایسته خواهد گردید.
💢آفات و آسیب ها در مورد انسان، همان عیوب و گناهان است که تمام انبیا و کتابهای آسمانی، بشر را از آلودگی به آن، بر حذر داشته اند، و با هشدارها و تاکیدات خود انسان ها را به پاکی و اجتناب از گناه، دعوت نموده اند.
😉 منتظر کتابهای بعدی باشید...
@Modafeaneharaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زمزمههای جانسوز دختر شهید ضیایی با قاب عکس پدر💔
@Modafeaneharaam
🔸کسی که مرا طلب کند، مرا خواهد یافت و کسی که مرا یافت، مرا خواهد شناخت و کسی که مرا شناخت، مرا دوست خواهد داشت و کسی که دوستم بدارد، عاشقم میگردد و چون عاشق شد، او را خواهم کشت (شهید خواهم کرد) و بر من است که دیهاش را بدهم و دیهاش خود من هستم.
«حدیث قدسی»
🗓 ۲۸ آبان، سالروز شهادت رزمنده کم نام و نشان فاطمیون «شهید عوض مرادی» گرامی باد
@Modafeaneharaam
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم تکان دهند التماس های کادر درمان کرونایی از مردم در پارک
🔹️کادر درمان خسته از بی توجهی مردم ، به پارک رفتند ، بلندگو به دست گرفتند و از مردم التماس کردند که به خانه هایشان بروند.
@Modafeaneharaam
پایی که سال ۶۶ در شهر حلبچه جاماند❗️
جانی که سال ۹۶ در شهر بوکمال سوریه و در دفاع از حریم اهل بیت فدا شد🌹
حمید چشمش به اشاره حضرت آقا بود و می دانست اصلی ترین وظیفه اش حفظ قرآن, اسلام و انقلاب است.☝️
با توجه به اینکه یکی پاهایش قطع بود, خیلی مصیبت کشید تا به جمع مدافعان حرم بپیوندد و من به عینه شاهد تاولها در روی پا و زانویش بودم😔 اما حمیدرضا اندکی گله یا احساس خستگی نمیکرد و عاشورا را در نبرد سوریه می دید.
حمیدرضا در انهدام آخرین پایگاه داعش در شهر بوکمال سوریه, هدف تک تیر انداز داعشی قرار می گیردو به شهادت می رسد و حمیدرضا جزو آخرین شهدای آزادسازی سوریه از سیطره داعش است.💔
همرزم شهید
شهید مدافع حرم حمید رضا ضیایی🌹
#سالروز_شهادت 🕊
@Modafeaneharaam