🔹ليلة الرغائب🔹
استاد فاطمي نيا:
اولين شب جمعه ماه رجب را ليلة الرغائب گويند.
رغائب جمع رغيبه است.
"رغيبه" به معناي چيزي است كه مورد رغبت وميل ميباشد و هم چنين به معناي بخشش فراوان است.
بنا بر معناي اول ، "ليلة الرغائب" شبي است كه ميل و توجه به عبادت در آن بسيار است و بندگان خدا در اين شب گرايش زيادي به رفتن در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.
خداوند در اين شب عنايت خاصي به بندگان خود دارد و خوب است كه انسان از خدا بخواهد هر آنچه كه بندگان صالح و ارواح طيبه در اين شب به آن رغبت دارند، به ما عنايت كند.
#نکات_ناب_عرفانی
#استاد_فاطمی_نیا
#شب_آرزو
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
مراسم مجازی و معنوی شب لیله الرغائب
امشب
انشاءالله ساعت ۲۴
در نرم افزار 👈 «ایتا»
کانال دلنوشته به آدرس:
@mohamadrezahadadpour
سلام دوستان.
همگی میتوانید با ارسال عدد 3 به سامانه ی 8800
در لیست قرعه کشی غذای متبرّک حرم رضوی شرکت کنید.
هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
🔶توی بحث کردن کم میاری؟
.
🔷اطلاعات سیاسی و تاریخی ت کم هستش؟
.
🔶دنبال جواب شبهه های اعتقادی هستی؟
🌹 کانال معروف #روشنگری توی فضای مجازی اینجاست👇
👉 @roshangarii 🌹
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
4_5881933367997367228.mp3
10.36M
اینو بذارین زمینه امشب
طاهری
لیله الرغائب
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
🔷لطفا این متن را به دقت بخونید👇
اشتباها لیله الرغائب را شب آرزوها ترجمه کرده اند با اینکه آرزو، معادلش در زبان عربی «امل» و جمع آن «آمال» می باشد. از این خنده دارتر این است که بعضی ها جلسه ای میگیرند و دور هم جمع میشوند و شروع به خیال پردازی و آرزو گرایی میکنند!! غافل از اینکه در روایات اهل بیت، به شدت از درگیر آرزو و خیال های باطل شدن نهی و نفی شده است!
«رغائب» به معنی کشش ها و خواستنی هاست. یعنی در طول سال، انسان ها حداقل یکبار و یک شب با خود خلوت میکنند و درباره همه کشش ها و خواستنی های نفس و دلشان تجدید نظر میکنند.
مثلا تجدید نظر درباره روش دین داری… تجدید نظر درباره میل شدید ما به دنیا… تجدید نظر درباره کشش هوای نفس ما به سمت محرمات الهی… تجدید نظر بر توجیه و ماسمالی گناهان و آرام کردن وجدان دردها… تجدید نظر بر اندیشه های فلسفی و اعتقادیمون… غربالگری روابط اجتماعیمون… و بالاخره تصفیه حساب با خدا درباره همه قول هایی که بهش دادیم اما…
اگر این طور باشه و معنی «رغائب» و «لیله الرغائب» اینقدر بلند و سطح بالا باشه، پس معلوم میشه صرفا برای ثواب و دور هم بودنش نیست که گفتن شب زنده داری کنید و روزه بگیرید و دعا بخونید… بلکه حتی باید در خواندن و رد شدن و تمام کردن ادعیه هم تجدید نظر کنیم!!
به این معنا که متون دعا را صرفا برای ثوابش نخونیم و به قول حضرت استاد جوادی آملی: «دعا را به خاطر معانی بلند علمی و دستورالعمل اخلاقیش بخوانیم. به گونه ای که حداقل یک مرتبه به آن دعا به چشم یک متن درسی و علمی نگاه کنیم.
دلنوشته های یک طلبه
@mohamadrezahadadpour