eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
21.2هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
گفت : دلت تنگ بشه چیڪار میڪنے؟ گفتم : براے حسین علیه السلام گریه مے ڪنم ! . . ..😭😭 . . ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سال‌ها استدلال‌ها و آمارهایی که از پشت‌پرده‌ی غرب ارائه میدادیم رو قبول نمیکردند و مشغول فیلم دیدن بودن ! حالا شاهد از غیب رسیده نگاه هالیوودی برخی به غرب رو یجوری بهم ریخته که از ما در نقد غرب جلو افتادن 😄 کار به جایی رسیده که راننده تاکسی‌هامونم غرب‌ستیز شدن!!! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاروان اُمید تقدیر رهبر معظم انقلاب از اجرای خیابانی سرود "کاروان اُمید" اجرای خیابانی سرود "کاروان اُمید" که به مناسبت ولادت امام حسین(ع) و در روزهای شیوع ویروس کرونا در فضای مجازی منتشر شد، مورد تمجید رهبر انقلاب قرار گرفت. این نماهنگ که با اجرای هیئت سائلین امیرالمومنین (ع) و به همت موسسه سفیر آفتابِ مرکز ماوا و دفتر موسیقی صداوسیما تولید و منتشر شده، در روزهای اخیر مورد استقبال مخاطبان در فضای مجازی قرار گرفته است.
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب پس از خواندن کتاب خاطرات حاج میرزا سلگی گفتند: "واقعاً اگر ممکن بود برای من، پا می‌شدم می‌رفتم همدان، دیدن این مرد" ▪️سردار حاج میرزا محمد سُلگی، جانباز سرافراز، فرمانده دلاور گردان ابوالفضل (ع) ، رییس ستاد لشکر انصارالحسین (ع) و راوی کتاب آب هرگز نمی میرد که طی روزهای اخیر به دلیل عوارض ناشی از استنشاق گازهای شیمیایی دوران دفاع مقدس و جراحات جانبازی صبح امروز در همدان به یاران شهیدش پیوست.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 ماجرای درز اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی تلگرام چیست 🔻چه خطری متوجه کاربران است؟ 🔅 @nafastazeh
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شما ایرانی‌ها هنوز داعش ندیدید! 🔹هاشم الحیدری دبیرکل حزب‌الله عراق در برنامه جهانمرد : حتی در ایران خیلی‌ها درک نکردند که چرا حاج قاسم سلیمانی به عراق و سوریه رفت!؟ 🔹شما [ایرانی‌ها] علی‌رغم جنگ تحمیلی، تحریم و انواع فشارها، اما "داعش" ندیدید!
روزنامه سان انگلیس: طبق دستورالعمل جدید در آمریکا، افرادی که دچار سندروم داون، فلج مغزی یا اوتیسم باشند، در صورت ابتلا به کرونا به حال خود رها می‌شوند تا بمیرند!
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اجازه عاشقی! 🔻 چرا گاهی اوقات حال عبادت نداریم؟ 🔻چرا دوست داریم نمازمون رو زودتر تموم کنیم؟ 👈🏻 بالاترین عذابی که خدا به انسان میدهد این است که ..
🔸افشای طرح آمریکا برای نخست‌وزیر کردن الزرفی با تهدید نظامی یک منبع پارلمانی عراق: 🔹پروازهای غیرمجاز آمریکایی‌ها بر فراز مقرهای الحشدالشعبی و نیروهای امنیتی، طرحی با هدف اعمال فشار بر فراکسیون‌های سیاسی جهت پذیرش الزرفی به عنوان نخست‌وزیر است. 🔹آمریکا تمایل دارد که الزرفی به منصب نخست‌وزیری دست یابد. با نخست‌وزیری وی، آمریکا می‌تواند منافع خود را حفظ کند.
🔸معاون هماهنگ کننده سپاه: 🔹عمر منحوس رژیم صهیونیستی قطعا به ده سال نمی رسد شاید به ۵ سال هم نرسد. 🔹ابرقدرتی رژیم آمریکا دیگر تمام شده و هرکاری بکند مثل حیوان سربریده ای است که دست و پا می زند. 🔹بنده هیچ صفحه ای در توییتر ندارم و نقل قول‌ها از طرف بنده غلط است.
🔺حقایقی که هر خانمی باید درباره کرونا بداند! 🔹️قوی‌تر بودن سیستم ایمنی خانم ها به خاطر استروژن، باعث شده که احتمالا خانم ها کمتر بر اثر کرونا جان خودش رو از دست بدهند.
🔴 پاسخ به «وقتی زکریای رازی ۱۱۰۰ سال پیش الکل را کشف کرده، چگونه اسلام ۱۴۰۰ سال پیش آن را حرام کرده است؟!» ✅ اولا اسلام حکم کلی داده و هر گونه مسکر و نوشیدنی مست کننده را حرام اعلام کرده و اشاره ای خاص به الکل نشده است. الکل فقط از مصادیق مسکرات است. ثانیا، زکریای رازی کاشف الکل بوده، نه مخترع آن! الکل قبل از رازی در شراب و... بوده ولی فرمول شیمیایی آن مشخص و کشف نشده بوده است. و زکریای رازی آن را کشف کرد! یعنی ساختارش را پیدا کرد و فهمید که قابلیت پزشکی دارد. نکته اینجاست که زکریای رازی اختراعش نکرد، به عبارتی اگر چیزی کشف نشده باشد، دلیل بر وجود نداشتنش نیست.