🖼 #سخننگاشت| دفاع مقدس در بیانات مقام معظم رهبری
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #دفاع_مقدس
@Modafeene_shohada
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشتیگیری که حر انقلاب شد
@Modafeene_shohada
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️شعر جذاب جوان امروزی برای امام خامنه ای.
خدا قوت مشتی 👌👌آفرین جوون☝️
👆برای راهپیماییها از این نوع نوآوریها برای موضوعات مختلف لازم داریم
#لبیک_یا_خامنه_ای #لبیک_یا_خامنه_ای
@Modafeene_shohada
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤شهادت پیامبر اعظم، معراج
وصال اوست با حضرت دوست ...
امشب آسمانیان،
همچون اهالی زمین،
در یادبود غم از دست دادن
پیامبر بزرگ اسلام ﷺ
و امام حسن مجتبی(ع)اشک بارند…
شهادت پیامبر مهربانی ﷺ
و امام حسن مجتبی (ع) بر همه
مسلمانان تسلیت باد🏴
#استوری #امام_زمان
#شهادت_پیامبر_اکرم (ص)
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زینب من مدافع حرم باش
مراقب چادر دخترم باش
نیفتد از سر چادر و معجر🚶🏻♂
#امام_زمان(عج)
📛🇮🇹 جنایات ایتالیا در یونان !
❗️بی رحمی، اعدام، دزدی، تجاوز و سوزاندن روستاها یک اتفاق روزمره بود و ایتالیایی ها ثابت کردند که مانند آلمان ها و بلغارها بی رحم و شرور بودند، زیرا یونان تحت اشغال سه گانه آلمان، ایتالیا و بلغارستان بود.
‼️ حقیقت تاریخی این است که ایتالیایی ها یک سری جنایات انجام دادند. که با هر معیاری جنایت جنگی محسوب می شوند.
آنها اردوگاه هایی را برای «یونانیان نافرمان» ایجاد کردند، جایی که تقریباً ۳۵۰۰ یونانی تحت شرایط سخت زندانی، شکنجه و اعدام شدند!
🔻 به دلیل اشغال اکثر مناطق حومه یونان، ایتالیایی ها اولین کسانی بودند که با ( جنبش مقاومت رو به رشد یونان) روبرو شدند.
در دسامبر ۱۹۴۲ به تلافی جنبش مقاومت، روستاهای Chryso و Mikro Chorio را به آتش کشیدند و تقریباً همه ساکنان آنها را به قتل رساندند!
‼️ بارزترین مورد قتل عام در روستای دومنیکو بود که در سال ۱۹۴۳ سربازان ایتالیایی روستا را سوزاندند و ۱۹۴ نفر از جمله زنان و کودکان را به قتل رساندند! تقریباً در همان منطقه یک ماه بعد، ایتالیایی ها روستای تزاریتسانی را به آتش کشیدند و ۴۰ روستایی را اعدام کردند. در ۶ ژوئن ۱۹۴۳، ایتالیایی ها در انتقام بمباران یک تونل ریلی توسط مقاومت ۱۰۶ یونانی را اعدام کردند!
🌐 https://www.ww2wrecks.com/portfolio/italian-war-crimes-and-atrocities-in-greece-during-ww2/
553.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد یک پسر سعودی با یک دختر در جشن پادشاهی سعودی واکنش کاربران فضای مجازی را در این کشور برانگیخته است .
آقای سعودی اینترنشنال نمیخوای این خبرها رو پوشش بدی ؟یا فقط لاشخور اتفاقات توی ایرانی 🤔
@Modafeene_shohada
اینجوری پای «جمهوری اسلامی ایران» پیر بشید الهی ...✌️✌️
#برخورد_قاطع
🗣منتظر منجی🇮🇷
@Modafeene_shohada
پهلوان حسن یزدانی در اینستا علی کریمی رو آنفالو کرد، البته چیز جدیدی نیست، کشتی گیران ما ۴٠ ساله اسرائیل و آدماش رو به رسمیت نمی شناسند!
🗣فربُد ابراهیمی
@Modafeene_shohada
دنیا با سلبریتیهایی که با امنیت مردم بازی میَکنند چه میکند؟
🔹هاکان شوکور اسطورهی فوتبال ترکیه، پس از خداحافظی با دنیای حرفهای وارد سیاست شده و بهعنوان نامزد آک پارتی وارد مجلس ترکیه شد. اما پس از کودتای نافرجام متهم به ارتباط با جماعت گولن شد.
🔹اگر چه او به آمریکا گریخت، اما اموالش مصادره شد و اکنون راننده تاکسی (اوبر) است تا مخارج خانوادهاش را تامین کند.
🔹هیچ کشوری در موضوع امنیت خود با کسی شوخی ندارد، حال وظیفهی ما در قبال سلبریتیها و وبلاگرهای خائن چیست؟
@Modafeene_shohada
این جمعیت برا ساندیس اومده ؟!
اگه حق با تو باشه، که نیست، بترس از روزی که انرژی زا بدن چون اون موقع تا خود تلآویو رژه میریم 😂
🗣مُ مَ رضا 🇮🇷
@Modafeene_shohada