eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
21.1هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴من الان حاضرم هر کاری بکنم تا یک مرد کنارم داشته باشم 🔹هر دختر ایرانی باید این دردهای این دختر آزاد غربی را صد بار ببیند تا بداند دقیقا کجای جهان هستی ایستاده است‌. دختر ایرانی که از نعمت حمایت‌های ابدی پدر برخوردار است. دختر ایرانی که برادر با تمام وجود در زندگی‌اش نقش حامی را ایفا می‌کند. دختر ایرانی که ده تا ده خواستگار را سر مدرک تحصیلی، منزلت اجتماعی و قیافه رد می‌کند و خبر ندارد آزادی و آزادی خواهی، استقلال چه بر سر زن غربی آورده است، که زن غربی حسرت همین خواستگارها را هم می‌خورد. این را باید عده‌ای از مسئولان صورتی هم ببینند، که برای رفتارهای پوپولیستی هم شده هر روز بیشتر بر دم این آزادی‌ها و کم رنگ کردن قیومیت مردان جامعه می‌زنند. این اعترافات را باید همانها که پول می‌دهند و پکیج زن مستقل می‌خرند هم ببینید و از خود بپرسند.. ⏪واقعا چرا همه ما راهی را می‌رویم که زن غربی را اینگونه آشفته و تنها کرده است؟ واقعا ما چرا به جای آموزش مهارت‌های زندگی، مهارت‌های ارتباطی باید تنهایی‌های انسانها رو زیاد کنیم و مثل غرب مجبور به ایجاد وزارت تنهایی و‌‌ ..شویم .
🔴در این تیتر حجم عظیمی از آسیب‌های فرهنگی، اقتصادی، تربیتی نهفته است اول اینکه این تیتر زنگ خطر جدی به استحاله رفتن فرهنگ‌ ما با بدعت‌های مذموم وارداتی است که حتی در کشورهای مبدا نیز اینگونه تکریم نمی‌شود. دوم اینکه عده‌ای که در محرم یاد فقرا می‌افتند اما وقتی خودشان ثروت ملی را حیف میل گناه کنند، دیگر خبری از سفره‌ی فقرا نیست. سوم اینکه ۷۳ میلیون‌ها سرمایه ملی این کشور است که به جای رونق تولید، در حال رونق بخشیدن به گناه است. و چهارم اینکه مراقب دختران نجیب نوجوان باشید و عزت نفس آنها را به طور جدی تقویت کنید وگرنه این زرق و برق‌ها درگیرشان می‌کند.
1 بعضی‌ها می‌گویند رأی نمی‌دهیم، تا صدای اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!! واقعاً فکر می‌کنید در دنیایی که : داعش مثل گوسفند، سر آدم‌ها را می‌برد، اسرائیل مثل آب خوردن مردم مظلوم غزه را قتل عام میکند امریکا هزاران کیلومتر دورتر از مرز خودش یمن و سوریه و عراق و........بمباران میکند در آفریقا قبیله‌ها با تبر همدیگر را می‌کشند ماهی‌های اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچه‌های مهاجر چاق شده‌اند در بخش‌هایی از سوریه، غزه و......مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت می‌کند !! اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم می‌کند؟! 2بعضی‌ها می‌گویند رأی نمی‌دهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!... شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !! این سیاست است که تعیین می‌کند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و..... واقعاً فکر می‌کنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟! 3 بعضی‌ها می‌گویند رأی نمی‌دهیم چون از قبلی‌ها خیری ندیدیم ! بله ، ممکن است از قبلی‌ها «خیری » ندیده باشید ، اما قطعاً از کم‌سوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آن‌ها «شر» دیده‌اید ! با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست نمایندگی مجلس را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید. با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!
🔺صهیونیست‌هایی که پارسال برای ما عکس رو تو سازمان ملل دست گرفتن و حرف از می‌زدن، مادر و دختر تو شکمش رو با هم شهید کردن اما صدایی از آنجلینا جولی و بقیه کثافت های حامی صهیونیست نیست
🔹درخت پدر، فرزندش را کف دستش نگه داشته است.
استوری یک ماه پیش شریفیان مدیر کوروش کمپانی همین پست فطرت پول مردم رو بالاکشید و فرار کرد
🔴آقامیری اخیرا رفته مجوز کارخونه بگیره بهش ندادن و قاطی کرده، اینکه شما باید الان پادگان باشی و نیستی، اینکه چجوری کارخونه چندمیلیاردی گرفتی درحالیکه میگی تو این کشور نمیشه پیشرفت کرد و خزعبلات دیگت کار ندارم. 🔹 فقط یه سوال مگه تو نمیگفتی باید ببخشیم؟! خب مجوز بهت ندادن تو ببخش، اذیت شدی تو ببخش، تو که میگفتی شمر هم میبخشن، فکر کن اینا هم شمرند ، ببخش و داد نزن.
خیانت های ترکیه در حق مردم فلسطین تمامی ندارد. قطعه ای از مهمات توپخانه شلیک شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه پیدا شد که نشان می دهد اخیرا تولید شده و ساخت ترکیه است. آهن، فولاد، آلومینیوم، کروم، مس و هر کالای قابل تصوری از بمب های ساخته شده توسط اسرائیل از ترکیه از طریق کشتی وارد اسرائیل شده است و حالا امروز مشخص شد در بین آنها بمب نیز وجود داشته است. البته از گذشته های دور، دولت های کانادا و اسرائیل در سکوت در بخش معدن ترکیه حضور دارند، اما این موضوع به طور مداوم تکذیب شده بود و حالا گویا در صنایع نظامی و ساخت بمب نیز ترکیه یکی از تامین کنندگان اصلی اسرائیل است.
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢نقطه زنی و دقت بالستیک های ایرانی در شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری . خارق‌العاده اس...🫡
1.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اینم از فرانسه، مهد تمدن و فرهنگ و پیشرفت و....😳 سرقت چمدان‌های مسافران از اتوبوس درحال حرکت😐
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه فقط صادق بوقی که سلبریتی های نام آشنای زیادی رو میبینید که تو این طرح فریب شرکت داشتن!
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا فهمیدین چرا شهیدش کردن یا نه؟ مولوی عبدالواحد ریگی ، یکی از علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان