eitaa logo
مدافعین شهدا
125 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
21.3هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍩 كيک و كلوچه؛ بدترين صبحانه ☜ اگر به جای خوردن صبحانه کامل، کیک و کلوچه بخورید، به سرعت قند خون بالا رفته و بعد از چند ساعت، به افت قند و گاها ضعف شدید دچار می شوید.
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین راغفر اقتصاددان: تلاش‌هایی که آیت‌الله خامنه‌ای برای قدرتمند شدن ایران انجام داده در ۳۰۰ سال تاریخ اخیر ایران بی‌سابقه است. یادتان نرود روسیه و انگلستان زمان رضاشاه شهرهای ایران را بمباران و شاه را از ایران بیرون کردند، حالا ببینید آیت‌الله خامنه‌ای ایران را چه قدرتمند کرده است.
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بوی خوش عجیب بر اثر گفتن یک ذکر خاص(خوشا بحال کسانی که زیاد این ذکر را می گویند) 🔸حجت الاسلام عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاحالا دیده بودید آقا یکیو اینطوری به آغوش بکشه؟😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مردم عزیز یادتان هست در ۸ سال دولت روحانی در فصل تابستان برق نداشتید؟ با پزشکیان در زمستان هم برق نخواهید داشت! تبریک به اون ۱۶ میلیون رای👏🏻
🚨🚨صحبت های نائب امام زمان را تلویزیون جمهوری اسلامی ایران سانسور می کند ... ✅ای مسئول نفهم آیا تو از نائب امام زمان بیشتر میفهمی که صحبت های رهبری سانسور میکنی ؟؟ ✅چرا کلمه جومونگ سانسور میشه ؟ چون این حرف جذابیت داره باعث ایجاد تلنگر در بین فیلم سازان و مردم میشه ✅شبکه نفوذی که ازش دم میزنیم یعنی همین ، ریز و دقیق کار میکنن یک سخنرانی که میتونه میلیون ها بازدید بخوره به راحتی نابودش می‌کنند.
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میدونی چرا وقتت بی برکته؟