eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
21.3هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 اگر ما دنبال مسایل خودمان رفتیم، به فکر زندگی شخصی خودمان افتادیم، دنبال تجملات و تشریفاتمان رفتیم، در خرج کردن بیت‌المال هیچ حدی برای خودمان قایل نشدیم - مگر حدی که دردسر قضایی درست بکند! - و هرچه توانستیم خرج کردیم، مگر اعتماد مردم باقی میماند؟ مگر مردم کورند؟ ... آقایان! مگر مردم نمی‌بینند که ما چگونه زندگی میکنیم؟ ... نمیشود ما در زندگی مادّی مثل حیوان بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک اسوه نگاه کنند؛ مردمی که خیلیشان از اولیات زندگی محرومند. امام‌خامنه‌ای/ در دیدار کارگزاران نظام https://khl.ink/f/2478 می‌شنوید؛ زن فلان رئیس جمهور در تعطیلی مثلاً زمستانی یا تابستانی به فلان جزیره‌ی خوش آب و هوا مسافرت کرده، این‌قدر میلیون دلار خرج کرده! از کجا؟ فلان خانواده‌ی اشرافی سلطنتی برای مسافرت وارد فلان شهر شدند، این تعداد هتل، این تعداد امکانات در اختیارشان بود، در ظرف ده روز، بیست روز که ماندند، این مقدار میلیارد -مبالغ میلیاردی- خرجشان شد! حکومت امامت با این چیزها مخالف است. استفاده‌ی شخصی از امکانات عمومی ممنوع؛ اجتناب از دنیا برای شخص خود. امام خمینی
🔹روز شمار روز جهانی قدس 🔸️«روز قدس، روزِ آزمایش بزرگ ملت‌های مسلمان است؛ روز قدس، آن روزی است که ملت‌های مسلمان بیواسطه‌ی مقامات رسمی حرف‌شان را در دنیا مطرح میکنند.»(مقام معظم رهبری) 1⃣ روز مانده تا راهپیمائی روز جهانی قدس
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خود صهیونیست ها هم عکس های کودکان کشته شده در غزه را در تظاهرات روی دست گرفتند... پرچم بالاست🇮🇷✌️
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط کمی ببخشید😂 ‌‎‎‌‎‌‎‎‌‎🍃 🌺 🌸 🌼🍃🌸🍃🌺🍃‌‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 به بدهکار فشار نیارید ✨  توصیه قرآنی حجت‌الاسلام قاسمیان درباره مواجهه به بدهکار
. 🌐 یک بار هم چشمم به نامحرم نیفتاده است! یک بار در محضر حاج آقا رحیم ارباب سخن از نظر کردن به نامحرم، و حفظ چشم پیش آمد فرمودند: تا به حال یک بار هم چشمم به نامحرم نیفتاده است! این سخن را وقتی می‌فرمودند که تقریباً هشتاد سال از سن مبارک‌شان می‌گذشت! مجله حوزه، شماره ۸۸، آبانماه ۷۷، گفتگو با مرحوم آیت الله رمضانعلی املایی.
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر مشکلی خوردید که نمیدونید از کجا دارید می‌خورید ! چه کسی براتون گرفتاری ایجاد کرده...
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🌐 عملیات جمع آوری مشروب توریست‌ها در قشم ویدیویی از گردان امنیتی امام علی در ایام نوروز منتشر شده که ظاهراً اقدام به کشف و ضبط مشروبات الکی در جزیره قشم کرده‌اند.
3.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🌐 کاش این کلیپ رو همه کسانی که قصد مهاجرت دارند ببیند... هرکس به این نظام لگد زد، آواره شد . .
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🌐 یه عده میگن: انرژی هسته ای هیچ سودی برای ما نداره یه جز تحریم و بدبختی! تعطیلش کنین راحت بشیم! 🔹تا حالا چیزی در مورد رادیو دارو شنیدین؟ ببینید و بفرستین برای اونایی که از این شبهه ها دارن...
5.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اختراع آلیاژ جدید با خواص ضد سایش متخصصان دانشگاه امیرکبیر موفق شدند به دانش فنی تولید دو آلیاژِ جدید با خواص ضد سایش، ضد خوردگی و زیست‌سازگاری بالا دست یابند. از این دستاورد در زمینه مهندسی پزشکی و ساخت کاشتنی‌های بدنی استفاده می‌شود.
🇮🇷🇵🇸 🔻اگر در حال خواندن این نوشته هستید، یعنی من کشته شده‌ام! احتمالاً به‌طور هدفمند! ♦️متن وصیت نامه حسام‌ شبات، خبرنگار الجزیره که دیروز ترور شد: ❗️اگر در حال خواندن این نوشته هستید، یعنی من کشته شده‌ام—احتمالاً به‌طور هدفمند—توسط نیروهای اشغالگر اسرائیل ✳️ وقتی که همه این‌ها آغاز شد، تنها ۲۱ سال داشتم، دانشجویی با رویاهایی مانند هر فرد دیگر... در طول هجده ماه گذشته، هر لحظه از زندگی‌ام را وقف مردمم کردم. لحظه‌به‌لحظه وحشت‌های شمال غزه را مستند کردم، مصمم بودم حقیقتی را که سعی داشتند دفن کنند، به جهان نشان دهم. روی پیاده‌روها، در مدارس و در چادرها__هر جایی که توانست__خوابیدم. هر روز، نبردی برای بقا بود. ماه‌ها گرسنگی کشیدم، اما هرگز از مردمم جدا نشدم. ✳️ به خدا سوگند، وظیفه‌ام را به‌عنوان یک خبرنگار انجام دادم، جانم را برای رساندن حقیقت به خطر انداختم و حالا بالاخره آرام گرفته‌ام‌. چیزی که در این هجده ماه نشناختم. ✳️ همه این‌ها را از روی ایمان به آرمان فلسطین انجام دادم.باور دارم که این سرزمین از آنِ ماست، و بزرگ‌ترین افتخار زندگی‌ام این بود که در راه دفاع از آن و خدمت به مردمش جان خود را فدا کنم. 🔴 اکنون از شما می‌خواهم: سخن گفتن درباره غزه را متوقف نکنید، نگذارید جهان رویش را از آن برگرداند. به مبارزه ادامه دهید، به روایت داستان‌های ما ادامه دهید، "تا فلسطین آزاد شود..." 🥀برای آخرین بار، حسام شبات، از شمال غزه. 🇮🇷 قرارگاه فرهنگی سپاه شهرستان برخوار .