eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
21.1هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در ادامه تلاش برای تطهیر گروه‌های تروریستی ضدایرانی، بدون اشاره به اقدامات جنایت‌کارانه «جمشید شارمهد»، رئیس گروهک تروریستی تندر، علیه مردم ایران در گفتگو با دختر وی، «شارمهد» را انسانی مهربان معرفی کرد که حتی آزارش به مورچه هم نمی‌رسید! دوباره یه جونور افتاد تو چنگ ایران، بی‌بی‌سی شروع کرد به تطهیر کردن... خودش میگه ما بمب گذاری کردیم ، اینا ول نمیکنن😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مدافعین شهدا
⁦☘️⁩🎀 دین از سیاست جدا نیست ! چون بزرگترین عید مذهبی مؤمنان، ، یک اتفاق سیاسی است 🎀⁦☘️⁩ ✌️
🔻اولین واکنش عراق به احتمال دست داشتن یک شرکت مخابراتی در ترور سپهبد سلیمانی 🔸 نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق: 🔹همه می‌دانند که شرکت‌های تلفن همراه به خصوص در زمینه امنیتی بدون نظارت دولت فعالیت می‌کنند بنابراین از متهم شدن شرکت مخابرتی عراقی به دست داشتن در ترور فرماندهان پیروزی متعجب نشدیم. 🔹متاسفانه تمام شرکت‌های تلفن همراه خارجی و داخلی بدون نظارت امنیتی فعالیت می کنند و اگر هم نظارتی باشد ضعیف و غیر جدی است‌. 🔹از دولت می‌خواهیم از همین الان به فکر تاسیس شرکت تلفن همراه عراقی باشد و قراردادهای خود با شرکت‌های خارجی را لغو کند.
🚨جزئیات جدید از دستگیری تجمع حامیان طالبان در تهران 🔺فرمانده انتظامی تهران بزرگ: همه ساله در روز عید قربان عزیزان افغانستانی که بعضاً به صورت غیرقانونی نیز وارد کشور شدند با حضور در میدان آزادی این روز را به یکدیگر تبریک می‌گویند. 🔺در روز عید قربان امسال نیز به علت پوشش انتظامی میدان آزادی برخی از این افراد در پارک ملت تجمع کردند که پلیس به سرعت در محل حضور پیدا کرد و ۱۹ نفر از این افراد را بازداشت کردیم. 🔺۵ نفر از آنها از عوامل اصلی، تهیه‌کنندگان پرچم، تهیه تصاویر و انتقال تصاویر به شبکه‌های معاند بودند که به زندان رفتند و مابقی آنها نیز در حال طرد از کشور هستند.
Mohammadreza NazariMohammadreza-Nazari-Tofan-Iran_320.mp3
زمان: حجم: 8.54M
🔊 ❌طوفان حادثه تو مشت پر تکبیرمونه ❌قدرت های جهانی از ازل درگیرمونه بشنوند_این_شعارُ ❌قدر و زلزال و سجیل تدبیرمونه🚀 ❌فرهنگ جون دادن پای علی تقدیرمونه آخر کار شیعه محو استکبار و طاغوت با مشت حیدریمون باید آمریکا باشه فکر قبر و فکر تابوت...💥☄ ...👌
🔹فیلم‌های آخرالزمانی از لحظه انفجار مهیب بیروت خبرنگار شبکه المنار: انفجار بسیار شدید بوده است؛ شیشه‌های ساختمان‌های اطراف شکسته و حتی برخی دیوارهای اطراف محل انفجار تخریب شده‌اند. افراد حاضر در این مکان می‌گویند هنوز افراد زیادی در کانتینرها و ساختمان‌های نزدیک به محل انفجار وجود دارند که نیروهای امدادی نتوانسته اند به آنها برسند. تصاویر به خوبی میزان خسارت‌ها را نشان می‌دهد و کسانی که این منطقه را می‌شناسند می‌دانند که از محل انفجار چیزی باقی نمانده است.
3.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ دیده شدن یک شئ پرنده درست پیش از انفجار دوم...🤔‼️🔥