eitaa logo
مدافعین شهدا
126 دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
22.2هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
3.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمان برنامه خط قرمز: 🗯شهید بهشتی گفته بود برهنگی اگر تمدن می آورد حیوانات متمدن ترین بودند ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🔺سازمان پدافند غیر عامل: پیام هشدار روز جمعه روی موبایل‌تان یک رزمایش است، نترسید 🔹سازمان پدافند غیرعامل اعلام کرده است که روز جمعه، پیامی هشداری آزمایشی روی تلفن همراه برخی مشترکان ظاهر می‌شود. این پیام بخشی از یک رزمایش برای سنجش آمادگی کشور در برابر بحران‌ها است. 🔹این رزمایش با هدف ارزیابی عملکرد سامانه ارسال پیام اضطراری در مواقع ضروری مانند زلزله و سیل برگزار می‌شود. لازم است بدانید این پیام فقط جنبه آزمایشی دارد و هیچ تهدید یا خطری شما را تهدید نمی‌کند؛ پس نگران نباشید. .
🛑 صحنه سازی با لباس جعلی نظامی و پرچم شیر و خورشید با واکنش و برخورد مردم مواجه شد/ انتشار از یوتیوب موساد 🔹️ ساعاتی قبل ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که دو نفر با لباس ساختگی نظامی در یکی از ایستگاه های مترو پس از روشن کردن یک اسپیکر اقدام به باز کردن پرچمی با نشان شیر و خورشید می کنند که با واکنش منفی و برخورد مردم مواجه می شوند. 🔹️روابط عمومی ارتش با اعلام اینکه مشخصات این افراد با هیچ عضوی از پرسنل نظامی تطابق ندارد، پوشش این افراد را قلابی خواند و گفت: افراد حاضر در ویدیوی منتشر شده عضویتی در ارتش ندارند. 🔹️ به گزارش بصیرت، این ویدیو در اولین انتشارها از یوتیوبی با نام موساد منتشر شده است و احتمالا استفاده از این ویدیو در این صفحه واکنش به انبوه ویدیوهای بلاگرها و شهروند اروپایی و آمریکایی در احترام و تقدیس پرچم ایران است. 🔹️هنوز مشخص نیست که ویدیوی مذکور با چه انگیزه ای و توسط چه کسانی کارگردانی شده است.
543.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دستگیری ۲ نفر به‌دلیل سوءاستفاده از لباس ارتش 🔹۲ نفر که با لباس ارتش و پرچم شیر و خورشید در متروی تهران ظاهر شده بودند، دستگیر شدند. 🔹بررسی‌ها نشان می‌دهد این افراد عضو نیروهای مسلح نیستند و ویدیوی آن‌ها نیز در ابتدا از یک کانال یوتیوب با نام موساد منتشر شده است.
امام صادق (علیه السلام) خداوند به‌وسیله‌ی سوره‌ی جمعه، مؤمنان را گرامی داشت و رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آن را مژدهای برای مؤمنان قرار داد کافی ج 3 ص 425🌱
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«تمآم‌قافیہ‌‌هآیم‌فدای‌آمدنت بیآردیف‌کن‌این‌روزهآی‌درهم‌رـٰا♥️»
دعای ۱۹ صحیفه سجادیه،، دعای حضرت زین العابدین امام سجاد (علیه السلام) در صحیفه سجادیه برای طلب باران به شماره صفحات دقت کنید👆 برای دوستانی که کتاب صحیفه سجادیه ندارند،، التماس دعا