eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
21.1هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به نام خداوندی که کار ساز است زما و طاعت ما بی نیاز است، آغاز میکنیم پنج شنبه بیست و پنجم آبان ماه را... " آخر هفته تون سرشار از آرامش "
3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انسانیت داشته باشیم کافی است حالا نماز هم نخواندیم اشکال ندارد. خدا به نماز ما احتیاج ندارد! 👈 پاسخ جالب حجت‌الاسلام قرائتی را بشنوید!
مازیار فلاحی تو ایران خیلی برو بیا داشت تو خیلی از تیراژهای فیلم ها هم بود ولی تحت تاثیر رسانه های غربی از ایران ناامید شد و رفت اوکراین اوکراین که جنگ شد همه چیزش رو از دست داد و به عنوان یه جنگ‌زده تو کمپ های پناهندگی آلمان به گدایی افتاده. عاقبت ناشکری!
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا استکان‌های قدیم کمر باریک بود؟ خیلی جالبه 👌 "ع ج"
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تلویزیون هلند از تصمیم مدارس برای ممنوعیت پوشیدن لباس‌های کوتاه برای دختران؛ حواس معلم های مرد پرت میشود... چی شد؟! شما که داشتید می‌گفتید زنها نباید برای حفظ آرامش جامعه خودشون رو محدود کنند!؟
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کار تمیز رسانه ای بی‌آبرویی اسرائیل و آمریکا در شبکه‌های اجتماعی هر روز بیشتر و بیشتر میشه!
کيفيّت سجده شکر در انجام این سجده شرط خاصّى وجود ندارد و به هر صورت که آورده شود، صحیح است. ولى بهتر است مانند سجده نماز، بر هفت عضو سجده کند و پیشانى را بر چیزى گذارد که در نماز بر آن مى گذارد. و افضل آن است که بر خلاف سجده نماز، آرنج را نیز بر زمین بگذارد،(۱) و سنّت است که نخست پیشانى را بر زمین گذارد، سپس طرف راست صورت را و آنگاه طرف چپ صورت را و در نهایت نیز پیشانى را بر زمین بگذارد،(۲) و به خاطر این که دو بار پیشانى را بر زمین مى گذارد، به آن دو سجده شکر مى گویند. سجده شکر مى تواند بدون هر ذکر و دعایى نیز باشد ولى سنّت است که ذکرى بگوید و بهتر است از ذکرهایى باشد که خواهد آمد بسیاری از روایات معتبر نقل شده است که امام صادق(ع) و امام کاظم(ع) در سجده شکر بسیار می‌گفتند: «اَسْألُک الرّاحَةَ عِنْدَ الْمَوتِ وَ الْعَفْوَ عِندَ الْحِسابِ.» «»
ختم آیت الکرسی برای تسخیر قلوب: اگر قصد دارید محبت کسی را به سوی خودتان جلب کنید یا این که کار مهمی دارید که قرار است یک نفر برای تان انجام دهد می توانید با استفاده از ختم ایه الکرسی به مراد دلتان برسید. ختم آیه الکرسی برای به دست آوردن دل افراد به این صورت است که: در روز اول ماه قمری یک صلوات و یک بار آیه الکرسی را می خوانید. در روز دوم دو صلوات و دو بار آیه الکرسی را می خوانید. در روز سوم سه صلوات و سه بار آیه الکرسی را می خوانید. … این روند را ادامه می دهید و هر روز یک عدد به تعداد صلوات ها و آیه الکرسی ها اضافه می کنید تا به روز آخر ماه می رسید. اگر ماه قمری ۲۹ روز بود در روز آخر ۲۹ صلوات و ۲۹ بار آیه الکرسی را می خوانید و اگر ماه قمری ۳۰ روزه بود ۳۰ صلوات و ۳۰ بار آیه الکرسی را می خوانید. در این ختم، آیه الکرسی را تا قسمت «وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ» می خوانید. «»
‌ 💗 اکرم صلّی الله علیه و آله: ‌‌ 🌷هر کس دوست دارد خداوند هنگام سختی ها و گرفتاری ها دعاى او را اجابت کند، در هنگام آسایش، دعا بسیار کند.🌾 ‌ 📚نهج الفصاحه🌿 ‌ ‌🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸