🔺 روزنامه لبنانی «الاخبار» نزدیک به حزب الله با استناد به منابع امنیتی: نیروهای آمریکایی در ساعات گذشته تصمیم گرفتند به مقرهای سازمان بدر و شبه نظامیان عصائب اهل حق، جنبش النجباء و تیپ های حزبالله عراق که حداقل ۱۰ مورد است حمله کنند.
🌺پدر #شهيدان_فهميده به فرزندان شهيدش پيوست
🔸پدر شهيدان والامقام داوود و محمدحسين فهميده، بعد از يك دوره بيماری، امروز به فرزندان شهيدش پيوست.
🔹حاجيه خانم كريمی والده شهيدان فهميده هم دوشنبه ۱۲ اسفند سال گذشته، آسمانی شد و به فرزندان شهيدش پيوست.
🌷شادی روحشان #صلوات
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزی که جمهوری اسلامی دیگر جمهوری اسلامی نیست!
آیا هدف انقلاب فقط آزادی و رهایی ایران بود؟
امام میگه اگه دیدید یه کسی به اسم روشنفکری داره آمریکا را بزک میکنه بدونید خائنه
به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی
715.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺انفجار خط لوله گاز صادراتی ایران به ترکیه در نزدیکی مرز بازرگان
🔹نوری نسب با اشاره به انفجار خط لوله گاز صادراتی از ایران به کشور ترکیه در نزدیکی مرز زمینی گمرک بازرگان در ساعات اولیه صبح امروز ۱۲ فروردین افزود: در پی این حادثه در راستای ارزیابی حادثه، نیروهای امدادی به مرز زمینی خاک ایران اعزام شد که معلوم شد این انفجار در خاک ترکیه صورت گرفته است.
49.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دوازدهم فروردین سال 1358 در تاریخ انقلاب اسلامی روزی سرنوشت ساز است .
🔸در این روز آحاد مردم با شرکت در یک همهپرسی باشکوه یک دل و یک صدا به نظام جمهوری اسلامی آری گفتند .
🔴 عملیات الجزیره حقیقت حمله موشکی به عین الاسد را تشریح کرد
▪️عملیات الجزیره هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد با چند فروند موشک را تکذیب کرد.
▪️«سرلشگر قاسم المحمدی» فرمانده عملیات الجزیره روز سه شنبه به خبرگزاری عراق(واع) گفت: گروه تروریستی داعش شب گذشته از سمت غرب شهر هیت موشک های کاتیوشایی را شلیک کرد که برد آنها از ۶ کیلومتر فراتر نمی رفت و بدون اینکه تلفاتی درپی داشته باشد به یک منطقه دور افتاده اصابت کردند.
▪️اینکه گفته می شود سامانه های پدافند پاتریوت آن موشک ها را رهگیری و منهدم کرده، صحت ندارد. آن موشک ها در یک منطقه بیابانی که حدود ۴۰ کیلومتر با پایگاه عین الاسد فاصله دارد، فرود آمد
🔴 نخست وزیر پیشنهادی عراق از مردم عراق خواست:
🔹خانه افرادی که به مقر نیروهای حشدالشعبی نزدیک است تخلیه کنند چراکه هر لحظه احتمال حمله نیروهای آمریکا به مقرهای حشدالشعبی وجود دارد!!