🔺انفجار خط لوله گاز صادراتی ایران به ترکیه در نزدیکی مرز بازرگان
🔹نوری نسب با اشاره به انفجار خط لوله گاز صادراتی از ایران به کشور ترکیه در نزدیکی مرز زمینی گمرک بازرگان در ساعات اولیه صبح امروز ۱۲ فروردین افزود: در پی این حادثه در راستای ارزیابی حادثه، نیروهای امدادی به مرز زمینی خاک ایران اعزام شد که معلوم شد این انفجار در خاک ترکیه صورت گرفته است.
49.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دوازدهم فروردین سال 1358 در تاریخ انقلاب اسلامی روزی سرنوشت ساز است .
🔸در این روز آحاد مردم با شرکت در یک همهپرسی باشکوه یک دل و یک صدا به نظام جمهوری اسلامی آری گفتند .
🔴 عملیات الجزیره حقیقت حمله موشکی به عین الاسد را تشریح کرد
▪️عملیات الجزیره هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد با چند فروند موشک را تکذیب کرد.
▪️«سرلشگر قاسم المحمدی» فرمانده عملیات الجزیره روز سه شنبه به خبرگزاری عراق(واع) گفت: گروه تروریستی داعش شب گذشته از سمت غرب شهر هیت موشک های کاتیوشایی را شلیک کرد که برد آنها از ۶ کیلومتر فراتر نمی رفت و بدون اینکه تلفاتی درپی داشته باشد به یک منطقه دور افتاده اصابت کردند.
▪️اینکه گفته می شود سامانه های پدافند پاتریوت آن موشک ها را رهگیری و منهدم کرده، صحت ندارد. آن موشک ها در یک منطقه بیابانی که حدود ۴۰ کیلومتر با پایگاه عین الاسد فاصله دارد، فرود آمد
🔴 نخست وزیر پیشنهادی عراق از مردم عراق خواست:
🔹خانه افرادی که به مقر نیروهای حشدالشعبی نزدیک است تخلیه کنند چراکه هر لحظه احتمال حمله نیروهای آمریکا به مقرهای حشدالشعبی وجود دارد!!
🔴ویروس کرونا توسط مأموران اطلاعاتی آمریکا به چین منتقل شد
♦️ کارلوس سانتا ماریا کارشناس اسپانیایی معتقد است چندی پیش در شهر «ووهان» چین یک مانور نظامی برگزار شد که در آنجا تعدادی مامور اطلاعاتی امریکا حضور داشتند که دست به انقال ویروس کرونا زدند.
♦️امریکا ایران را تحت تحریم های شدید قرار داده، شرایطی که به راستی یک تروریسم اقتصادی بوده و به طور مستقیم بر مردم ایران تاثیر گذار است.
1.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎆✨🌙--------------------🌟
🎥‼️نماز قلابی که شاه را به غار کشاند!😳
#پای_درس_استاد
🎆✨🌙--------------------🌟