2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زینب من مدافع حرم باش
مراقب چادر دخترم باش
نیفتد از سر چادر و معجر🚶🏻♂
#امام_زمان(عج)
📛🇮🇹 جنایات ایتالیا در یونان !
❗️بی رحمی، اعدام، دزدی، تجاوز و سوزاندن روستاها یک اتفاق روزمره بود و ایتالیایی ها ثابت کردند که مانند آلمان ها و بلغارها بی رحم و شرور بودند، زیرا یونان تحت اشغال سه گانه آلمان، ایتالیا و بلغارستان بود.
‼️ حقیقت تاریخی این است که ایتالیایی ها یک سری جنایات انجام دادند. که با هر معیاری جنایت جنگی محسوب می شوند.
آنها اردوگاه هایی را برای «یونانیان نافرمان» ایجاد کردند، جایی که تقریباً ۳۵۰۰ یونانی تحت شرایط سخت زندانی، شکنجه و اعدام شدند!
🔻 به دلیل اشغال اکثر مناطق حومه یونان، ایتالیایی ها اولین کسانی بودند که با ( جنبش مقاومت رو به رشد یونان) روبرو شدند.
در دسامبر ۱۹۴۲ به تلافی جنبش مقاومت، روستاهای Chryso و Mikro Chorio را به آتش کشیدند و تقریباً همه ساکنان آنها را به قتل رساندند!
‼️ بارزترین مورد قتل عام در روستای دومنیکو بود که در سال ۱۹۴۳ سربازان ایتالیایی روستا را سوزاندند و ۱۹۴ نفر از جمله زنان و کودکان را به قتل رساندند! تقریباً در همان منطقه یک ماه بعد، ایتالیایی ها روستای تزاریتسانی را به آتش کشیدند و ۴۰ روستایی را اعدام کردند. در ۶ ژوئن ۱۹۴۳، ایتالیایی ها در انتقام بمباران یک تونل ریلی توسط مقاومت ۱۰۶ یونانی را اعدام کردند!
🌐 https://www.ww2wrecks.com/portfolio/italian-war-crimes-and-atrocities-in-greece-during-ww2/
553.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد یک پسر سعودی با یک دختر در جشن پادشاهی سعودی واکنش کاربران فضای مجازی را در این کشور برانگیخته است .
آقای سعودی اینترنشنال نمیخوای این خبرها رو پوشش بدی ؟یا فقط لاشخور اتفاقات توی ایرانی 🤔
@Modafeene_shohada
اینجوری پای «جمهوری اسلامی ایران» پیر بشید الهی ...✌️✌️
#برخورد_قاطع
🗣منتظر منجی🇮🇷
@Modafeene_shohada
پهلوان حسن یزدانی در اینستا علی کریمی رو آنفالو کرد، البته چیز جدیدی نیست، کشتی گیران ما ۴٠ ساله اسرائیل و آدماش رو به رسمیت نمی شناسند!
🗣فربُد ابراهیمی
@Modafeene_shohada
دنیا با سلبریتیهایی که با امنیت مردم بازی میَکنند چه میکند؟
🔹هاکان شوکور اسطورهی فوتبال ترکیه، پس از خداحافظی با دنیای حرفهای وارد سیاست شده و بهعنوان نامزد آک پارتی وارد مجلس ترکیه شد. اما پس از کودتای نافرجام متهم به ارتباط با جماعت گولن شد.
🔹اگر چه او به آمریکا گریخت، اما اموالش مصادره شد و اکنون راننده تاکسی (اوبر) است تا مخارج خانوادهاش را تامین کند.
🔹هیچ کشوری در موضوع امنیت خود با کسی شوخی ندارد، حال وظیفهی ما در قبال سلبریتیها و وبلاگرهای خائن چیست؟
@Modafeene_shohada
این جمعیت برا ساندیس اومده ؟!
اگه حق با تو باشه، که نیست، بترس از روزی که انرژی زا بدن چون اون موقع تا خود تلآویو رژه میریم 😂
🗣مُ مَ رضا 🇮🇷
@Modafeene_shohada
4.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطیفی: غیرتِ بازیگری امین تارخ اشکم را درآورد
«محمدحسین لطیفی» کارگردان سینما و تلویزیون:
🔹تارخ کارنامه درخشانی دارد و نقشآفرینی کم نداشته اما این خاطره از سریال «سفرسبز» جزو عجیبترینها به شمار میرود؛ خودم را بابت آن نمیبخشم.
🔹برای سکانس مشهور «سفر سبز» نیم ساعت گریه میکردم!
🔹امین تارخ در سرما و باران نعره میزد، اما حاضر نشد صحنه را تکرار نکنیم!
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
@Modafeene_shohada