eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
21.3هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
درخواست انگلیس از ایران برای کاهش تنش‌ها در منطقه در شرایطی که ایران اعلام کرده هیچ نقشی در حمله پهپادی به نیروهای آمریکایی ندارد، نخست‌وزیر انگلیس گفت: ما نگرانیم و از ایران می‌خواهیم به کاهش تنش‌ها در منطقه ادامه دهد.
♦️بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی 🔹امام خامنه‌ای ساعتی قبل، از نمایشگاه توانمندی‌های تولید ایرانی که حسینیه امام خمینی(ره) برپا شده است، بازدید کردند. 🔹در این نمایشگاه، تولیدات داخلی کشور، با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان و زنجیره‌ تامین تولید در ۴۰ غرفه ارائه شده است.
25.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجهیزات عجیب کشف شده از ۴ تروریستی که امروز اعدام شدند 🔹از ویندوز قرمز تا ادکلنی که عطر نداشت!
🔴۴۸ساعت پول‌پاشی کردن و پروژه‌بگیرا رو به خط کردن که واویلا رقبای رئیسی رو حذف کردن که بدون رقیب بفرستنش خبرگان! 🔹حالا مشخص شده این اتفاق تو دوره‌های قبل هم بوده و قانون براش وجود داره که در چنین شرایطی اصلا انتخاباتی برگزار نمیشه تاوقتی که تو اون شهر رقابت ایجاد بشه! 🔹این تک نامزد شدن اتفاقا بزرگترین دلیل اینه که شورای نگهبان دنبال سیاسی‌بازی نیست وگرنه با یک تایید صلاحیت صوری دهن اینا رو می‌بست!
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 «داروهای بیهوشی اتاق عمل تمام شده، غذا در بیمارستان نمانده است» 🔺«میزان سوخت در بیمارستان برای کمتر از پنج روز کافی است» ✍ وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که وضعیت انسانی و پزشکی در بیمارستان ناصر به حد فاجعه‌باری رسیده است و نیروهای اسرائیلی مناطق اطراف را هدف قرار داده و آزادی رفت و آمد را محدود کرده‌اند.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گیوه‌ای که داده شد و انگشتری که گرفته شد 🔹هدیه غرفه‌دار صنایع دستی به رهبر انقلاب و دریافت انگشتر به عنوان یادگاری از ایشان 🔸حاشیه‌ بازدید چهار ساعته از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل
🔶 وقتی خبرگزاری شرق داریم چه نیازی به بی‌بی‌سی هستش؟ 🔻 تیترو ببینید حکم اعدام چهار زندانی سیاسی کُرد؟ 😐 ۴قاتل، تروریست، جاسوس موساد رو نوشته چهار زندانی سیاسی کُرد که هموطنان کُردمون رو احساساتی کنن نمیان بگن همینا کُردارو قتل عام میکردن ✍ حسین دارابی
♦️رهبر ۸۴ساله ما امروز صبح ۲ساعت و عصر ۳ساعت از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی بازدید کردند. سلامتیشون صلوات... 🗣 امید ملایی