10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یهویی جواب رد ندیم...
حتی اگه کاری از دستمون بر نمیاد...
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از چیزهایی که انسان رو همیشه خوشحال نگه میداره وجدان انسان هاست❤️ موافقید؟
یه لحظه تصور کنید این چهار نفر تبلیغ #کوروش_کمپانی کرده بودن،همون براندازان و سلبریتی ها چه به سرمون نمیاوردن!!
اونا وقیح تر از این حرفان!
🗣 أبؤآلاء🇮🇷
1.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقدر خوب امر به معروف کرد که حتی منم دلم می خواد شال سرم کنم
پ.ن: برادران بزرگوار دانشجو ، ایشون ۴ برابر باباتون سن داره یهو پا نشید به هر خانمی تو دانشگاه بگید «بانوی من» ، «بانوی من»...😁
2.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رهبر جان ما هستیم ، دوستون داریم...
با بچه هامون فدائیتیم ❤️
4.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی در غربی که کمتر متعهد به اخلاق و شرعیات است، اینطور زیبا و دراماتیک برای تقبیح «سقط جنین» برنامه های تبلیغی کوتاه میسازنند!!
#فرزند_آوری
اولین بار که ایشان را دیدم با یک خودرو به سمت نجف برمی گشتیم، موقع اذان صبح بود که به ورودی نجف و کنار وادی السلام رسیدیم، هادی به راننده گفت: نگه دار، تعجب کردم، گفتم: شیخ هادی اینجا چکار داری؟
گفت: می خواهم برم وادی السلام.
گفتم: نمی ترسی؟ اینجا پر از سگ و حیوانات است، صبر کن وسط روز برو توی قبرستان، هادی برگشت و گفت: مرد میدان نبرد از این چیزها نباید بترسد، بعد هم پیاده شد و رفت.
بعدها فهمیدم که مدتها در ساعات سحر به وادی السلام می رفته و بر سر مزاری که برای خودش مشخص کرده بود مشغول عبادت می شده.
✍راوی: دوست عراقی شهید
۲۶بهمن سالروز شهادت
محمد هادی ذوالفقاری