💢 استوری #حسین_لامعی منتقد سینما و یاد سوم شهریور ۱۳۲۰؛ سیاهترین روزهای تاریخ ایران که در دوران پهلوی برای ایرانیان رقم خورد؛ اشغال، ذلت، قتل، غارت، فقر و فلاکت و قحطی ...
https://eitaa.com/Modafeene_shohada
🔺حضور دختر پزشکیان و پسر عارف در جلسات رسمی حاکمیتی بدون مسئولیت حقوقی آیا مصداق بازگشت #آقازادگی نیست؟
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لال شدن هنگام مرگ...
یکی از دعاها تون این باشه
موقع مرگ لال از دنیا نریم!
🎙#آیتاللهمجتهدی (ره)
✨#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 نماهنگ | دعای امام زمان(عج)
🍃🌹🍃
🎙 امام خامنهای مدظلهالعالی: وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرمودهاند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم.
21.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
♨️اهمیت منطقه کرانه باختری رود اردن چیست ؟
علیرضا تقوی نیا تحلیلگر مسائل منطقه در گفتگو با شبکه افق :
🔸️بسیاری از رفتارهای اسرائیل بر اساس روایات تلمودی است
🔸️ اسرائیل از ۱۹۴۸ به دنبال بقایای معبد سلیمان است
🔸️ برخی مناطق کرانه غربی تا تل آویو تنها ۱۵ کیلومتر فاصله دارد
🔸️کرانه باختری رود اردن اهمیت اقتصادی ، سیاسی ، نظامی و ایدئولوژیک دارد و از غزه بسیار مهم تر است
♦️نکته : این مصاحبه مربوط به یکسال پیش و قبل از طوفان الاقصی است.
https://eitaa.com/Modafeene_shohada
🇮🇷🇵🇸
منطق اصلاح طلبان؛
برق قطع بشه کار دولت قبله ولی لباس پارالمپیک طراحی زیبایی داره کار دولت جدیده😏
https://eitaa.com/Modafeene_shohada
🇮🇷🇵🇸
🌹#هشتم_شهریور
#سالگرد_شهادت_محمدجواد_باهنر
🔴زندگینامه شهید حجت الاسلام دكتر #محمد_جواد_باهنر
♦️شهید حجت الاسلام دكتر محمد جواد باهنر، درسال ۱۳۱۲ دریك خانواده پیشه ور ساده در شهر كرمان به دنیا آمد و خواندن و نوشتن و قرائت قرآن را در مكتب آموخت و سپس به تحصیل علوم دینی درمدرسه معصومیه آن شهر پرداخت.
♦️همزمان، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را نیز ادامه داد و پس از اخذ دیپلم درسال ۱۳۳۲ به قم رفت و سطوح عالی علوم اسلامی را درحوزه علمیه قم طی كرد. وی فقه را در محضر مرحوم آیتالله بروجردی، فقه و اصول را در محضر امام خمینی(ره) و تفسیر و فلسفه را نزد علامه طباطبایی فرا گرفت.
♦️شهید باهنر سپس به تحصیلات دانشگاهی رو آورد و حدود سال ۱۳۳۷ موفق به اخذ لیسانس در رشته الهیات و بعد از آن موفق به اخذ فوق لیسانس در رشته علوم تربیتی و سپس دكترای الهیات از دانشگاه تهران شد.
♦️شهید باهنر ضمن تدریس و ایراد خطابه و برنامهریزی دینی، به تالیف كتب درسی اشتغال ورزید و حدود ۳۰ كتاب و جزوه تعلیمات دینی را برای تدریس(از دوره ابتدایی تا دانشسرا) تالیف كرد، وی همزمان، فعالیتهای اجتماعی خود را نیز ادامه داد و در تاسیس"دفتر نشر و فرهنگ اسلامی" " كانون توحید" و" مدرسه رفاه " نقش موثری داشت.
♦️شهید باهنر درسال ۱۳۴۱، همكاری خود را با نهضت اسلامی و سیاسی روحانیت به رهبری امام خمینی(ره) آغاز كرد و در اسفند ماه ۱۳۴۲ پس از ایراد سخنرانی هایی در مساجد " هدایت " ، " الجواد " و " حسینیه ارشاد" ، به مناسبت سالگرد حادثه " فیضیه " ، دستگیر شد و پس از آن متناوباً " شش بار به زندانهای كوتاه مدت محكوم شد و از سال ۱۳۵۰ ممنوع المنبر گردید و بالاجبار در جلساتی كه به عنوان كلاس درس برپا میشد، سخنرانی و به بیان نقطه نظرات اسلامی، انقلابی خود می پرداخت.
♦️وی در سال ۱۳۵۷ به فرمان امام(ره) و به همراه چند تن از یاران، مامور تنظیم اعتصابات شد و در همان سال نیز با فرمان امام(ره) به عضویت شورای انقلاب اسلامی درآمد.
♦️دیگر مسئولیتهای #شهید_باهنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی عبارتند از:
مسئولیت نهضت سواد آموزی، نماینده مردم كرمان در مجلس خبرگان، نماینده شورای انقلاب اسلامی در وزارت آموزش و پرورش، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی.
♦️شهید باهنر كه به سرنوشت آموزش كشور و آینده نونهالان انقلاب بی اندازه توجه داشت و مدام در فكر بهبود و پیشرفت آن بود، سرانجام در كابینه محمدعلی رجایی به سمت وزیر آموزش و پرورش منصوب شد. پس از فاجعه شوم بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دكتر بهشتی، شهید باهنر به عنوان دبیركل حزب جمهوری اسلامی انتخاب شد و به دنبال انتخاب شهیدرجایی به سمت ریاست جمهوری، به عنوان نخست وزیر جمهوری اسلامی به مجلس معرفی شد كه با رای قاطع مجلس به تشكیل كابینه خود پرداخت.
♦️این شهید فرزانه و سراسر اخلاق و تواضع، كه خود را وقف خدمت به مردم ستمدیده كرده بود، سرانجام پس از سالها مبارزه و تلاش، به همراه یار و یاور دیرینه ا ش #محمد_علی_رجایی رئیس جمهور اسلامی ایران در هشتم شهریور ۱۳۶۰ در انفجار ساختمان نخست وزیری كه به دست منافقین كوردل صورت گرفت، به مقام منیع #شهادت دست یافت.
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
♦️زیباکلام رو با خاک یکسان کرد👏
زیبا کلام میگه حضور ما توی سوریه هیچ دستاوردی نداشت و فقط ضرر مالی و جانی و... خوردیم.
قیس قریشی مختصر و مفید، استراتژی جمهوری اسلامی در منطقه رو توضیح داد...
#ایران_قوی 🇮🇷
https://eitaa.com/Modafeene_shohada
﷽
امروز ورود به این گروه با ذکر صلوات بر پیامبر اعظم ﷺ 🍀🍀🍀🍀🍀
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم