eitaa logo
مدافعین شهدا
124 دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
21.2هزار ویدیو
109 فایل
﷽ . اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشید . اگر می‌خواهید به عمر و خدمت و جایگاه‌تون ظلم نکرده باشید ؛ ما راهـے جز اینکھ یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم ! _ حاج احمد کاظمی . @Maskat 👈 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
1.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام عالی: 🔵 این کار ساده را انجام بده بعد برکاتش را ببین... 🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
. ✨ هر روز یک آیه ✨ ✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ✨ أَفَلَا يَتُوبُونَ إِلَى اللَّهِ وَيَسْتَغْفِرُونَهُ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ ( سوره مائده آیه ی ٧٤ ) آیا به سوی خدا بازنمی گردند، و از او درخواست آمرزش نمی کنند؟ و حال آنکه خدا بسیار آمرزنده ومهربان است .
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ❌سه کلمه که باعث تاثیر در مغز میشه. دکتر_سعید_عزیزی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥چه جالب... میدونی چرا تو حرم امام رضا کبوتر داره ولی کلاغ نداره🤔 دکتر_سعید_عزیزی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
❤️حضرت علی (علیه السلام) ، کشتی نجات❤️ علی بن موسی الرضا (علیه السلام) در حدیثی امام علی (علیه السلام) را کشتی نجات معرفی کرده اند. آن حضرت به نقل از پدران خویش از امیرالمؤمنین نقل فرمود که رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) فرموده است: «هر کس دوست دارد بر کشتی نجات نشیند و به ریسمان مستحکم چنگ زند و حبل ا... استوار را بگیرد، باید پس از من رهبری علی (علیه السلام) را بپذیرد و با دشمنان او دشمن باشد و به امامان هدایتگر از فرزندان او اقتدا کند، آنان جانشین من، اوصیای من و حجتهای الهی بر خلق پس از من و سروران امت من و راهنمای پارسایان به سوی بهشت اند. حزب آنان حزب من و حزب من حزب ا... عزوجل است و حزب دشمنان ایشان حزب الشیطان است.»
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸دانی که چرا ❣ماه رمضان ماه خداست 🌸یا آنکه ❣چرا حساب این ماه جداست؟ 🌸یا آنکه ❣چرا باب کرم مفتوح است؟ 🌸زیرا که ❣تولد حسن عشق خداست 🎉میلاد کریم اهل بیت امام حسن علیه السلام مبارک💐
3.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ✅ به هر تهدیدی با واکنشی قاطع و ویرانگر جواب خواهیم داد 🔷فرمانده کل سپاه در آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید قرارگاه حمزه سیدالشهدای نیروی زمینی سپاه: 🔹ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران هر کجا و هرگاه عمل کنیم واضح و آشکار مسئولیت آن را به عهده می گیریم، ما ملتی نیستیم که در خفا زندگی کنیم. 🔹ما یک نظام معتبر به رسمیت شناخته شده در جهان هستیم به هر کجا حمله کنیم می گوییم، از هر کسی حمایت کنیم واضح می‌گوییم همانطور که در گذشته در عملیات‌های وعده صادق و قبل از آن هر اقدامی را که انجام دادیم رسماً مسئولیت آن را به عهده گرفتیم، دلیلی ندارد که کاری را انجام بدهیم و مسئولیت آن را به عهده نگیریم یا انجام ندهیم و مسئولیت آن را بپذیریم. ما اینگونه نیستیم اما به همه دشمنان هشدار می‌دهم که ما هر تهدیدی را اگر جنبه عملی به خود بگیرد با واکنشی سرسختانه و قاطع و ویرانگر جواب خواهیم داد.
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ♨️اگر ما با ایران وارد جنگ شویم... 🇮🇷
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 گریه کیلب ماپین خبرنگار راشاتودی آمریکا با دیدن رهبری اولین باری که گریه کردم زمانی بود که رهبری را دیدم، حضورش به گونه‌ای بود که تفاوت را حس می‌کردی، حتی اگر کاملاً کور هم باشی، حضورش را می‌توانی حس کنی...
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🚨در جواب ترامپ که ایران را دعوت [=تهدید] به مذاکره کرده است..!
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰حتی اسم ترامپ هم به زبان نیامد! 🍃🌹🍃
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇾🇪 🎥 رسانه‌های یمنی: تلفات حملهٔ آمریکا به ۳۱ شهید و ۱۰۱ مجروح افزایش یافت ♦️وزارت بهداشت یمن: ترامپ مرتکب بزرگترین خطای راهبردی در تاریخ آمریکا شد که دارای پیامدهای خطرناک و وخیمی خواهد بود.