eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
111 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
5هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سال ۱۳۴۹، زمانی که اعلی حضرت قدرت داشت و آخوندا هنوز نیومده بودن، در چنین روزی و در پی یک اقدام کاملا وطن‌پرستانه، قانون استقلال بحرین، با فشار شاه، در مجلس ایران تصویب شد. 💬 بهتاش فریبا: ملتی که تاریخش را نخواند محکوم به تکرار آن خواهد بود.
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این فیلم، برشی از صحبتای آقای محسن پزشک‌پور، عضو مجلس شاهنشاهیه که دقیقا مربوط میشه به همین امروز. و داره فریاد میزنه که: شاه ایران رو فروخت! حالا البته بعضیا معتقدن جاوید شاه! که باید بهشون عرض کنم: شاس‌میخا! اون آدمی که خودشو باباش تا خرتناق مال مردم چاپیدن و سر بزنگاه کشورشونو عین خیار فروختن اگه جاوید میموند که الان این‌جا اسمش به جای «ایران» «ایرانک» بود که.
706.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رمز کارت سعید جلیلی لو رفت ۲۳۲۳ 💬 دیگه شما از نماینده‌ی رهبر مملکت تو شورایعالی امنیت ملی که امنیتی‌تر نیستی. بگو رمز کارتت چنده؟ 😅😅😅
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ دورغِ شاخداری که باور کردیم. گمشده امروز جامعه ما: تبیین مفهوم رزق،برکت،توکل و در یک جمله اعتماد به وعده‌های الهی‌خصوصا در موضوع فرزندآوری 📌 محمدمسلم وافی/هیئت ثارالله
4.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلیج فارس تو گوگل مپ شده خلیج عربی باید این کار را کرد تا درست شود👌 ✍جوونا تو‌گوشی خودشون انجام بدن بعد هم زحمت گوشی باباها و مامانا و بابا بزرگ و مامان بزرگها رو هم بکشن
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیلگر برنامه با یک تو دهنی محکم، تعریف و تمجید اینترنشنال از ترامپ رو در هم کوبید! 🔸مجری شبکه صهیونیستی اینترنشنال: ترامپ خیلی پخته و عاقلانه رفتار می‌کند. 🔹مهرداد فرهمند، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی: چطور ممکن است که رئیس جمهور پر قدرت‌ترین کشور جهان دو ماه پیش یک حرفی بزند و در فاصله بسیار کوتاهی یک حرف دیگر!
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا حجاب در اندونزی به این روز افتاد؟ ▫️ چون ، دربارۀ حجاب مسامحه کردند ... ▫️عده‌ای ترسیدند ... ▫️عده‌ای اشتباه کردند ... ▫️عده‌ای هم تسلیم شدند ... مرحوم آیت الله حائری شیرازی
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سفرهای پرهیاهو، پایان ویرانگر؛ یادآوری تحلیلگر ارشد الجزیره از سفر جنجالی ۲۰۱۷ ترامپ به منطقه! 🔺خویشتندار باشیم و فریب کلمات، اجراها و نمایش‌ها را نخوریم. 🔹ماروان بشیر، تحلیلگر ارشد سیاسی شبکه الجزیره: اگر به سال ۲۰۱۷ برگردیم، زمانی که رئیس‌جمهور ترامپ در اولین سفر خارجی خود به عربستان سعودی رفت و با ده‌ها رهبر اسلامی دیدار کرد، همه آن‌ها به رئیس‌جمهور جدید آمریکا احترام گذاشتند. 🔺و قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار امضا کرد. اما بعد چه شد؟ جنگ یمن بدتر شد، قطر محاصره شد، سپس کووید آمد و همه‌چیز به نوعی از مسیر خارج شد.
42.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت باید مشکلات را حل کنی منتظر حل مشکلات توسط دیگران نباشید
🔰 پادشاه عربستان کجاست؟ 🔸سفر ترامپ به عربستان به‌عنوان نخستین سفر رسمی خارجی او با استقبال گرم مقامات سعودی در ریاض همراه بود اما پادشاه عربستان در هیچ‌کدام از تصاویر و ویدیوها حضور نداشت. 🔸ملک سلمان در سفر پیشین ترامپ به منطقه شخصا از او استقبال کرده بود. 🔸تاکنون دربار سعودی نیز هیچ اطلاعیه‌ای در مورد این غیبت منتشر نکرده است.
🔰حماس در واکنش به ترامپ: غزه فروشی نیست 🔸یک مقام حماس در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که در آن تمایل واشنگتن را برای تصرف نوار غزه و تبدیل آن به یک «منطقه آزاد» ابراز کرده بود، تاکید کرد که غزه فروشی نیست. 🔸«باسم نعیم» عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که ورود کمک‌های بشر دوستانه به غزه حداقل شرط برای مذاکره با رژیم اسرائیل است که از اوایل ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳) محاصره شدیدی را بر نوار غزه اعمال کرده است. 🔸نعیم اظهار داشت که حداقل شرط برای انجام یک مذاکره مطلوب و سازنده، ملزم کردن کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بازگشایی گذرگاه‌ها و اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه، غذا و دارو به غزه است.
❇️برخی ابیات جعلی معروف در شاهنامه چند هزار بیت جعلی و الحاقی داریم! 🔻بیت بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی 👈متعلق به فردوسی نیست(کلیک ، کلیک) 🔻بیت چو ایران نباشد تن من مباد ... 👈متعلق به فردوسی نیست(کلیک، کلیک ، کلیک) 🔻بیت که رستم یلی بود در سیستان مَنَش کرده‌ام رستم داستان 👈متعلق به فردوسی نیست(کلیک) 🔻بیت چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت و... 👈متعلق به فردوسی نیست(کلیک) 🔻بیت ز شیر و شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیده است کار و... متعلق به فردوسی نیست(کلیک) 🔴دکتر خالقی مطلق : چند هزار بیت جعلی و الحاقی در شاهنامه داریم (کلیک)