eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
111 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
5هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دختری کوچک وقتی ماشین بستنی را دید، سجده کرد. به او گفتند: چرا سجده کردی؟ گفت: مادرم وقتی خوشحال می‌شود، سجده می‌کند… فرزندان‌تان را خوب تربیت کنید.
🚨 پست جنجالی یک یمنی که جامعه را شوک زده کرد ! ⭕️ دکتر اسامه الحیدری یکی از فعالان مشهور یمنی در صفحه شخصی خود پستی عارفانه در مورد رهبر انقلاب منتشر کرد و از خداوند خواست تا عمر او را بگیرد و به عمر ایشان بیافزاید ! ⭕️ این پست وقتی نقل محافل یمنی شد که خبر فوت دکتر اسامه الحیدری رسانه‌ای شد. دکتر اسامه دقیقا همان روزی که این پست را ارسال کرد از دنیارفت و این پست اخرین وصیت ، تبیین و پیام او در این دنیا بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چه کنیم تا ظرفیّت‌مان زیاد شود؟ ✍ امام على علیه السلام در خطبه معروفشان به همام فرمودند: "عَظُمَ الخالِقُ فى أنفسِهم و صَغُر ما دون ذلک" 📚 نهج ‏البلاغه، خطبه 193 چون خداوند در روح آنها (مؤمنان) عظمت دارد، غیر خدا هرچه باشد کوچک جلوه مى‏کند. تا وقتى روى زمین هستیم، یک هکتار زمین براى ما بزرگ است، امّا اگر سوار هواپیما شدیم هرچه هواپیما بالاتر برود، این قطعه زمین براى ما کوچک‏تر مى‏شود. تا وقتی تنها ابعاد کره زمین را می‌دانیم برایمان بسیار بزرگ جلوه می‌کند اما زمانی که فاصله‌های نجومی کهکشان‌ها را بدانیم زمین برای ما کوچک جلوه می‌کند! اگر توجهى به پول‌هاى موجود در بانک بکنیم، سرمایه خود را ناچیز خواهیم دید. اگر به تسبیح گفتن همه موجودات توجه داشته باشیم، گفتن چند «سبحان اللّه» را چیزى نمى‏دانیم. اگر به کتابخانه‏هاى بزرگ و مهم دنیا نگاه کنیم، مطالعه چند کتاب ما را مغرور نخواهد کرد. ⁉️ وقتى به امام سجاد علیه السلام گفتند: چرا اینقدر عبادت مى‏کنى؟ فرمود: عبادت من کجا و عبادت علىّ بن ابیطالب کجا! نگاه به مقیاس بزرگ‌تر مسائل، موضوعات دیگر را برایمان کوچک‌تر می‌کند، ما را برای حل مشکلات مصمم و کبر و غرور را از ما دور می‌کند.
3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 خاخام تمپلیست (جادوگــــر) : 🔻 به علــــت قدرتــی کـــه مسلمـــانـــان از نمـــاز کســـب می‌کنند شکست آن‌ها غیر ممکن اســت. شکست نظامی آنان غیر ممکن است. آنان را از معنویت خلع سلاح کنید. 👈 این گروه خاخام‌ها همان‌هایی هستند که گفتند موجودات ماورایی (شیاطین جن و انس) را به ایران گسیل کرده‌ایم اما حریف ایمان ایرانیان نشدند و نخواهند شد...
💠پرسش: داستان فطرس ملک چیست و نافرمانی او چه بوده است؟ ✍ پاسخ: نام این فرشته فطرس می باشد، که یکی از فرشتگان الهی است، روایات متعددی درباره جریان بخشش او وجود دارد، که مضمون و محتوای آن ها یکسان است. در این روایت آمده است: "فطرس فرشته ای بود، که گردا گرد عرش الهی در گردش بود و درباره دستوری از اوامر خداوند کوتاهی و سستی ورزید. بالش به کیفر این نافرمانی چیده شد و به یکی از جزیره ها تبعید گردید. هنگامی که امام حسین(ع) متولد شد، جبریل برای عرض تبریک به پیامبر به سوی زمین فرود آمد و در راه با فطرس دیدار کرد. جبریل به وی پیشنهاد کرد، برای عرض تبریک و تهنیت، با او نزد پیامبر برود. هنگامی که جبریل او را به حضور پیامبر برد، به امر پیامبر، بالش را به بدن پاک امام حسین(ع) مالید و سلامتش را باز یافت". (۱) عده ای از بزرگان معتقدند، داستان فطرس با آیات صریح قرآن که ویژگی های فرشتگان را برشمرده، آن ها را بندگان مطیع و کریم و شایسته خداوند معرفی می کند و از هر نوع سرپیچی و نافرمانی پیراسته می داند، سازگاری ندارد؛ پس باید این گونه روایات را نادرست شماریم؛ به فرض درستی شان، بدان سبب که نکته ای فراتر از ادراک ما دارند، باید علمش را به اهلش یعنی اولیای برگزیده الهی واگذاریم و خود را در فهم آن ناتوان بدانیم. در مقابل عده ای بر این باورند، که فرشتگان اصناف و درجه های گوناگون دارند. گروهی مقرّبند و گروهی در درجه پایین تر جای گرفته اند. آیاتی که هر گونه نافرمانی و سرپیچی را از فرشتگان نفی می کنند، به فرشتگان مقرب مربوط است. فطرس از فرشتگان مقرب نبود، تا از هر نوع سرکشی پیراسته باشد؛ به ویژه آن که تخلّف و سرپیچی فطرس در برخی روایات کندی و سستی ورزیدن خوانده شده که نوعی ترک اولی است، نه گناه. چنان که پیامبران(ع) نیز درجات مختلف دارند: " تلک الرسل فضّلنا بعضهم علی بعض؛ بعضی پیامبران را بر بعضی برتری بخشیدیم. "(۲) عده ای از انبیا ترک اولی داشتند؛ ولی جمعی مانند پیامبر(ص) و خاندان پاکش جز اراده الهی اراده ای نداشتند و حتی از ترک اولی نیز پیراسته بودند. در برخی از این روایات که اشاره شد، جرم فطرس که مورد شفاعت امام حسین(ع) قرار گرفت، یک نوع غرور و خود بزرگ بینی بود. جهت اطلاع بیشتر رجوع کنید، به مقاله: پژوهشی در روایات فُطرس ملَک، از محمد احسانی فر، در مجله علوم حدیث شماره ۳۴. پی نوشت ها: ۱) رجال کشی، امالی صدوق ۲) بقره/ ۲۵۳ ؛ بحارالانوار، ج ۵۶، ص۱۸۴.
شورای عالی فتوای سوریه: خیانت و کمک گرفتن از دشمن صهیونیستی حرام است 🔹عالی‌ترین نهاد دینی سوریه با تأکید بر اصول مسلم شرعی، هرگونه خیانت و همکاری با رژیم صهیونیستی را حرام دانست و اعلام کرد: «دشمن صهیونیستی، دشمنی آشکار و ثابت‌شده است و یاری گرفتن از آن، از مسلماتِ محرمات است. 🔹بر حرمت قتل کودکان و زنان و حرمت تعدی به غیرنظامیان و ناتوانان و بیرون راندن آنان از خانه‌هایشان، فارغ از آن‌که از چه طایفه‌ای باشند، تأکید می‌کنیم. 🔹و بر دولت واجب است که از همۀ شهروندان، بدون تبعیض حمایت کند، امنیت را برقرار سازد، از فتنه جلوگیری نماید، متجاوزان را بازدارَد و به آسیب‌دیدگان یاری رساند.»
سلام یک خانم برای مشکل پیوند و کبد شیراز است و شوهرش بسیار ضعیف است و احتیاج به کمک شما برای درمان دارد دوستانی که می توانند کمک کنند به شماره کارت 6037997950408410 مرکز نیکوکاری امید محرومان واریز کنند و به شماره 09130558428 حاج آقا هاشمی اطلاع دهید
⭕️امیرالمؤمنین عليه‌السلام: 📩كار خوب انجام دهيد و هيچ كار خوبى را كوچك مشماريد؛ زيرا كوچك آن هم بزرگ است و اندكش بسيار 📚ميزان الحكمه، جلد۷، صفحه۵۶.
غربگرایان خوب تماشا کنند 🔰 سوریه سازش کرد ویران شد 🔸سوریه‌ای که حتی یک گلوله به سمت صهیونیست‌ها شلیک نکرده و مدت زمان زیادی از لغو تحریم‌هایش از سوی آمریکا و دیدارش با ترامپ که گفته بود، «او مردی حرف‌گوش‌کن است» نگذشته است، در عرض 24 ساعت، 164 نقطه‌اش بمباران شد. 🔸تحولاتی که مدتی است در منطقه شاهدش هستیم، بهتر از هر کارشناس و تحلیلگری در حال نمایش ماهیت آمریکا و رژیم صهیونیستی از یک طرف، و حقانیت جمهوری اسلامی ایران از طرف دیگر است. این تحولات به خوبی نشان می‌دهد چرا ایران این رژیم را غده سرطانی می‌داند، نشان می‌دهد تحلیل آن عده‌ای که راه‌حل برون‌رفت از مشکلات را «مذاکره» و «حل اختلاف با رژیم صهیونیستی و آمریکا» می‌دانند- در خوش‌بینانه‌ترین حالت- چقدر ساده‌لوح و بعضاً احمق هستند! چنانچه نفوذی نباشند. 🔸روز چهارشنبه و پنجشنبه‌ای که گذشت، کاخ ریاست‌جمهوری، ساختمان وزارت دفاع و ساختمان‌های دیگر دولتی سوریه آماج حمات رژیم صهیونیستی به بهانه حمایت از دروزی‌ها قرار گرفت، دروزی‌هایی که در سرزمین‌های اشغالی شهروند درجه دو و سه شناخته می‌شوند. براساس گزارش‌های منتشرشده گروهی از فرماندهان ارشد جولانی به هلاکت رسیده و خود جولانی به همراه چند وزیر و خانواده‌اش، احتمالا‌ً گریخته‌اند. حالا کمی به «خام» بودن تحلیل آنهائی که به دنبال حل مشکلات اقتصادی و رفع تحریم‌ها از طریق مذاکره بودند و مشکل اصلی را این می‌دیدند که ایران «مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا» می‌گوید، بیندیشید! 🔸مطالعه تحولات اخیر نشان می‌دهد که هیچ‌یک از قدرت‌های بیگانه، اعم از آمریکا، ترکیه یا رژیم آپارتاید اسرائیل، نگرانی واقعی نسبت به منافع مردم سوریه ندارند. ترکیه به ‌دنبال ایجاد یک عمق استراتژیک و منطقه حائل در نوار شمالی سوریه است تا هم مخالفان مسلح تحت حمایت خود را حفظ کند و هم فشار از مرزهای جنوبی‌اش را کاهش دهد. رژیم صهیونیستی نیز نگاهی این‌چنین به جنوب سوریه و استان‌های دروزی‌نشین دارد تا با تضعیف دولت مرکزی و ایجاد مناطق «بیطرف» یا شبه‌مستقل، عملاً یک کمربند ایمنی میان خود و دمشق بسازد. 🔸سوریه شاهد تنش‌های میدانی روزافزون است و درگیری‌های شدیدی میان گروه‌های نظامی دروزی و گروه‌های عشایر در روستاها و شهرک‌های حومه غربی السویدا رخ داد. همزمان عشایر استان درعا در حمایت از عشایر السویدا و مقابله با گروه‌های دروزی آماده‌باش عمومی اعلام کردند. این اقدام تهدیدی برای گسترش دامنه درگیری‌ها در جنوب سوریه است. سوریه تقریبا ویران شده و در آتش تجزیه، جنگ داخلی و... می‌سوزد در حالی که اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد و... کیهان
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 ماجرای سوریه از کجا شروع شد؟ ⚠️از یک خبر؛ «شعار نویسی چند دانش‌آموز روی دیوارها» این خبر سوریه را به جولانگاه گروه‌های تکفیری تبدیل کرد! بر اساس برخی آمارها حدود ۱ میلیون نفر در این جنگ ناپدید شدند! یعنی نه جنازه دارند و نه خبری از زنده بودنشان هست! تقریبا تمام شهرهای سوریه به زمین سوخته تبدیل شد. چرا؟ چطور این فضا به وجود آمد؟ وقتی مردم اخبار کشور خودشان را از رسانه‌های دشمنان خود دریافت کنند! ⭕️ کافی است تا با باور کردن یک خبر، سرزمین خود را به زمین سوخته تبدیل نمایند. خیلی خطرناک است باور پذیری مردم ایران نسبت به برخی اخبار ⭕️ جهاد تبیین دقیقا وجوبش اینجا اثبات می‌شود! اگر شما روایت نکردید دشمنان شما روایت خواهند کرد.