⭕️⭕️⭕️
❇️ *فابینگ چیست
و چگونه روابط اجتماعی و شخصی ما را تهدید میکند؟*
وقتی از سرکار خسته به منزل بر می گردید و سر میز یا سفره شام همسر یا فرزند شما سرش را در گوشی تلفن همراهش کرده و با کلمات مبهم به شما پاسخ می دهد گرفتار فابینگ هستید. وقتی در مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یا فامیلی بعد از سلام و احوالپرسی اولیه هر کس به گوشی همراهش مشغول می شود گرفتار فابینگ هستید. وقتی که در روابط عاطفی و زناشویی با شریک یا همسر خود به کافه ای رفته اید یا در منزل نشسته اید و یکی از شما مدام گوشی تلفنش را چک می کند گرفتار "فابینگ" شده اید.
یک مطالعه نشان داد که بیش از 17 درصد افراد حداقل چهار بار در روز در حضور دیگران و به هنگام صحبت با آنها دزدکی تلفنشان را چک میکنند. تقریباً 32 درصد افراد نیز دو تا سه بار در روز فابینگ میكنند.
اگرچه شاید این رفتار چیز مهمی به نظر نرسد، اما تحقیقات نشان میدهد که فابینگ میتواند به روابط و سلامت روان شما آسیب برساند.
🔺 فابینگ (Phubbing) چیست؟
عمل نادیده گرفتن کسی که با شما صحبت می کند با توجه و نگاه کردن به تلفن همراه خود
یا به عبارت ساده تر: بیاعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه.
@mshahidi
🔺 *نیروی محرک این احساسات چیست؟*
فابینگ 4 نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
احساس تعلق داشتن
اعتماد به نفس
زندگی معنا دار
احساس کنترل داشتن
وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول میشود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این میتواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفنشان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانههای اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.
🔺 *سه نشانه دچار بودن به فابینگ به این شرح است:*
1⃣ همزمان دو مکالمه دارید، یکی از طریق تلفن و و یکی با شخص روبرویتان. شما به احتمال زیاد هیچکدام از این دو مکالمه را با موفقیت انجام نمی دهید و مطمئناً فیوب "Phub" (دچار فابینگ) هستید.
2⃣ سرمیز یا سفره غذا یا دیگر موقعیتهای اجتماعی با تلفن خود مشغول میشوید. قرار دادن تلفن کنار بشقاب غذا علامت هشداری است که نشان می دهد به زودی ارتباطات خانوادگی تان دچار اختلال خواهد شد.
3⃣ یادتان باشد، حتی لازم نیست تلفن خود را در حین مکالمه لمس کنید تا روی رابطه شما تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داده است که تنها وجود تلفن در دستان یا کنار شما باعث میشود همسر، فرزند، خانواده یا دوستان و همکارانتان کمتر با شما ارتباط برقرار کنند.
بدون چک کردن تلفن نمی توانید شام، نهار یا صبحانه تان را تمام کنید. این نشانهای از دلهره و ترسی واقعی در شماست. ترسِ از دست دادن تماس، پیام یا پست جدیدی در شبکه های اجتماعی.
تا دیر نشده اقدام کنید 👇
🔺 *سه راه برای جلوگیری از فابینگ شدن:*
۱- غذایتان را بدون تلفن بخورید.
۲- تلفن را از دسترس خود دور کنید.
۳- خود را به چالش بکشید.
منبع :انجمن آسیب شناسی ایران
⭕️کودکان هدف بدافزار جدید در بازیهای موبایلی
🔸سرهنگ دوم علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس:
🔹برابر اخبار و گزارشهای موجود، اخیرا ۱۹۰ اپلیکیشن اندرویدی حاوی بدافزار تروجان از طریق اپگالری هواوی، روی حدود ۹.۳ میلیون دستگاه مجهز به سیستمعامل اندروید نصب شده است.
🔹این بدافزار با نام Android.Cynos7 origin شناسایی شده که ظاهرا نسخهی اصلاح شدهی بدافزار سینوس"Cynos" است و به منظور جمعآوری اطلاعات شخصی از گوشیهای هوشمند کاربران توسعه داده شده است.
🔹پس از نصب اپلیکیشن حاوی تروجان، بدافزار موردنظر روی دستگاه هدف منتشر خواهد شد و آن را آلوده میکند.
🔹برخی از نسخههای این بدافزار اعمال مخربی همچون ارسال پیامکهای هزینهای، ایجاد اختلال در پیامکهای دریافتی، دانلود و اجرای ماژولهای اضافه و دانلود نصب اپلیکیشنهای دیگر را انجام میدهند.
ساز نفوذ
سال ها پیش اگر از ما می پرسیدند به نظرتان اولویت های دشمن برای #نفوذ کجاست؟ قطعا محیط زیست یا اصلا به ذهنمان نمی رسید و یا در آخر لیست بود.
اما چند سال پیش با دستگیری جاسوسان یهودی "مراد موشه طاهباز" و "کاووس سیدامامی" و فرار "کاوه مدنی" معاون عیسی کلانتری در سازمان محیط زیست ، کم کم اهمیت حوزه اکوسیستم و محیط زیست روشن شد.
حالا اما بحران آب در ایران از خوزستان تا چهارمحال و #اصفهان و نقاط مختلف کشور یک قطعه از سازی است که دشمنان در طی چند دهه با نفوذ در حوزه محیط زیست نواخته بودند و الان دارد به گوش می رسد ...
✍"قاسم اکبری"
🟣حرفهایت را از صافی رد کن
شخصی نزد همسایهاش رفت و گفت:
گوش کن، میخواهم چیزی برایت تعریف کنم. دوستی به تازگی در مورد تو میگفت…
همسایه حرف او را قطع کرد و گفت:
قبل از اینکه تعریف کنی، بگو آیا حرفت را از میان سه صافی گذراندهای یا نه؟
آن شخص گفت:
کدام سه صافی؟
همسایه گفت:
اول از میان صافی واقعیت. آیا مطمئنی چیزی که تعریف میکنی واقعیت دارد؟
شخص گفت:
نه، من فقط آن را شنیدهام. شخصی آن را برایم تعریف کرده است.
همسایه سری تکان داد و گفت:
پس حتما آن را از میان صافی دوم یعنی خوشحالی گذراندهای. یعنی چیزی را که میخواهی تعریف کنی، باعث خوشحالیام میشود.
گفت:
دوست عزیز، فکر نکنم تو را خوشحال کند.
همسایه گفت:
بسیار خب، پس اگر مرا خوشحال نمیکند، حتما از صافی سوم یعنی فایده، رد شده است. آیا چیزی که میخواهی تعریف کنی، برایم مفید است و به دردم میخورد؟
شخص گفت:
نه، به هیچ وجه!
همسایه گفت:
پس اگر این حرف، نه واقعیت دارد، نه خوشحالکننده است و نه مفید، آن را پیش خود نگهدار و سعی کن خودت هم زود فراموشش کنی.
🍁
🌀 #پرسش_و_پاسخ (۳۴) | با وجود آنکه بستر فعالیت اکثر مخاطبان کانالهای ثامن در پیام رسان های خارجی مثل تلگرام و واتس اپ و... هست چه اصراری بر فعالیت این کانالها بر بستر پیام رسان های داخلی مثل ایتا و روبیکا و ... هست؟
🍃🌹🍃
🔻 پاسخ:
1⃣ هدف از شکل گیری این کانالها مقابله با جنگ نرم دشمنان علیه ارزشهای انقلاب اسلامی و مسأله روشنگری در بستر فضای مجازی است. آیا آنروزی که این کانالها به ابزاری موثر در مقابله با جنگ شناختی و نرم دشمنان علیه ارزشها تبدیل شوند آنها اجازه فعالیت این کانالها را بر بستر پیام رسان های خود خواهند داد یا آنها را محدود و حذف خواهند کرد کما اینکه بارها شاهد بودیم که محتوا هایی که در تعارض با منافع آنها بوده را از پیام رسان های خود حذف کردند.در آن صورت چه قدر زمان و هزینه می برد تا دوباره این بنای مستحکم را در پیام رسان های داخلی فعال کنیم. چرا عاقل کند کاری که... .
2⃣ مسأله امنیت داده ها و اطلاعات کاربران در بستری که مدیریت آن در اختیار سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی بیگانه است.
3⃣ مسأله حمایت از تولید داخل که مورد تاکید مکرر مقام معظم رهبری است. حضور در پیام رسان های داخلی سبب می شود تا مدیران آنها ضعف ها رو بهتر بشناسند و در جهت رفع آن اقدام نمایند و این امر باعث تقویت آنها خواهد شد کمااینکه پیام رسان هایی خارجی هم در ابتدای امر ضعف های داشتند و به مرور آنها را بر طرف کردند.
✍ حمید جعفری
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
💠به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو💠
✍️ بعد از كودتاي 28 مرداد 1332، رژيم شاه كه توانسته بود با كمك اربابان بر اريكه قدرت بازگردد، درصدد برآمد تا پايه هاي حكومت خود را تثبيت كند، اما غافل از اين كه مردم در اولين فرصت، خشم و انزجار خويش را نشان خواهند داد.
✅ سه ماه و نيم بعد از کودتاه، نيكسون معاون رييس جمهور آمريكا، راهي ايران گرديد تا نتيجه سرمايه گذاري 21 ميليون دلاري سازمان جاسوسي سيا را كه در راه كودتا و سرنگوني دولت مصدق هزينه كرده بود، از نزديك مشاهده كند.
✅ در اعتراض به اين سفر، دانشجويان دانشگاههاي تهران، تظاهرات پرشوري عليه رژيمِ شاه برپا كردند كه اين اعتراضات در روز پانزدهم آذر، به خارج از دانشگاه كشيده شد.
✅ صبح روز 16 آذر 1332، گارد شاهنشاهي وارد صحن دانشگاه شد تا فرياد مخالفان را در گلو خفه كند. به دنبال آن، سه نفر از دانشجويان معترض به نامهاي: مصطفي بزرگ نيا، احمد قندچي و مهدي شريعت رضوي را به شهادت رساندند.
✅ رژيم، در روز بعد بدون توجه به اين جنايت، دكتراي افتخاري حقوق را در اين دانشگاه به نيكسون اعطا كرد.
کشتههای این روزهای کرونا دورقمی شده و چندروز پیش به حدود پنجاه نفر رسید
بازم بعضیا دارن از مضرات واکسن و بیفایده بودن واکسن مطلب میزنن😂 آمار دروغ و غلط و کلیپهای پراز مغالطه هم جور میکنن برای مردم سادهدل و زودباور
روزهای قبل واکسن که ۸۰۰نفر میمردن رو یادشون نمیاد. تازه تمام مراکز بازشده، اکثر محدودیتها برداشته شده، آمار رسیده به این، قبلا محدودیتها شدید بود کشتهها سربه فلک کشیده بود. نمیدونم این دوستان دوست دارن مردم بیشتر بمیرن؟ یا چی؟
بابا از اون بالا بیاید پایین بگید اشتباه کردیم در مقوله واکسن،ادامه ندید، هروقت اشتباهتون رو بپذیرید ارزشمنده
😎🤔
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | علل و عوامل اصلی افزایش قیمت دلار در روزهای اخیر
🍃🌹🍃
🔻 نکته اول: ابعاد سیاسی دارد، بررسیها نشان میدهد موج جدید افزایش قیمت دلار بعد از اظهارات اخیر رافائل گروسی در خصوص برنامه هستهای ایران با همکاری برخی کشورهای منطقه برای تحت فشار قراردادن ایران در مذاکرات شروع شد.
🔹 نکته دوم: رسیدن قیمت دلار به کانال ۳۰ هزار تومانی سبب شده تا فعالان بازار دلار با اطلاع از احتمال افزایش قیمت دلار، هر چقدر ارز برای کنترل بازار تزریق می شود را خریداری کنند! یعنی عطش خرید بالا رفته است.
🔸 نکته سوم: تعدادی از عوامل داخلی با همکاری طرف خارجی برای بالا بردن قیمت دلار فعال شده و با تزریق مبالغ بالایی به بازار نسبت به افزایش اختلاف میان قیمت صرافی ملی با کف بازار اقدام کردند.
🔹 نکته چهارم: با توجه به سقوط ارزش لیر ترکیه مردم برای خریدن کالا از ترکیه به دنبال خرید دلار برای وارد کردن کالا، پوشاک و برخی نیز برای خرید زمین و آپارتمان هستند.
🔺 نکته پایانی: با رصدی که صورت گرفت، بیش از ۸۰ حساب بانکی متعلق به دلالان ارزی با گردش مالی بیش از هزار میلیارد تومان که در ماجرای اخیر فعال بودند شناسایی شده و صاحبان آنها مدیریت شدند. همچنین سرشبکهها نیز توسط دستگاه امنیتی بازداشت شدند.
✍ محمدحسن فشی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین