هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔻 تاکید رهبر انقلاب در دیدار کارگران بر عمل مسئولان به وعدهها باتوجه به مشکلات متراکم و حلنشده اقتصادی
👈🏻 دولت کارهای اقتصادی مهمی در پیش دارد و همه باید به دولت کمک کنند
#دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهر تأیید رهبر معظم انقلاب بر گزارش وزیر کار:
بیانات آقای وزیر، بیانات خوبی بود و گزارش خوبی دادند
در ابتدای دیدار امروز جمعی از کارگران سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب، آقای عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گزارشی از برنامهها و اقدامات این وزارتخانه در بخشهای اشتغال، تسهیل کسب و کار، تأمین اجتماعی و مدیریت شرکتها بیان کرد.
رهبر انقلاب ضمن تأیید این سخنان فرمودند: «بیانات آقای وزیر، بیانات بسیار خوبی بود و گزارش خوبی دادند، و تصمیماتی که گرفتند انشاالله دنبال کنید، این تصمیمات تحقق پیدا کند».
🔴رئیس جمهور: ارز ترجیحی یا دو یا چند قیمتی کردن ارز مشکلساز است
🔹با مدیریتی که انجام شد، با دیپلماسی فعال دولت و مشارکت مردم، امروز در شرایطی هستیم که ۷۰۰ خانواده داغدار به ۷ خانواده کاهش یافته است.
🔹فعالشدن سفرهای نوروزی، فعال شدن کسب و کار مردم و بازگشایی مدارس و دانشگاهها از دیگر نتایج این شرایط تازه بود. همچنین از افتخارات کشور تولید واکسن داخلی است که به سطح صادرات رسیده است. نسبت به مسائل پیشروی دولت، مسئله مهم ذخایر کالاهای اساسی کشور است که در آغاز به کار دولت اوضاع نگرانکننده بود اما بعد از مدتی گفتم که مردم نگران نباشند که اوضاع الان خوب است.
🔹همچنین نگرانی این را داشتیم که حقوق را چگونه پرداخت کنیم اما الان دیگر این نگرانی نیست و حقوق بدون یک روز تاخیر پرداخت میشود.هم حجم تجارت خارجی ما افزایش یافته است، هم ارتباط با کشورهای همسایه را داریم.
🔹از مسائل دیگر کسری بودجه دولت بود که بدون استقراض از بانک مرکزی و خلق پول، تلاش شد با کسب درآمدهای دولت، مدیریت لازم انجام شد. وضعیت تورم را میبینیم که سیر نزولی پیدا کرده است. اما مسئله ارز ترجیحی را هم داشتیم که همیشه از سمت نخبگان و کارشناسان هشدارهایی به ما در این باره داده میشد.
🔹از ابتدا معلوم بود ارز ترجیحی یا دو یا چند قیمتی کردن ارز مشکلساز است، دولت قبلی بعد از مواجه با این شرایط تلاش کرد از برخی کالاها این ارز را قطع کند و این میزان به چند کالای اساسی کاهش پیدا کرد اما اگر همان زمان و با نرخ آن روز، برای ارز ترجیحی فکری اساسی میشد راحتتر از حالا میشد آن را مدیریت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: در ازای تغییر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی، ۳ دهک اول جامعه ماهانه نفری ۴۰۰ هزارتومان و سایر دهکها نفری ۳۰۰ هزار تومان میگیرند.
قیمت نان و دارو و بنزین هم بههیچ عنوان افزایش نمییابد.
هدایت شده از YA Hosein
🔰 این حجم از قاچاق، بخشی از قاچاق روزانه سوخت و ارزاق عمومی و کالاهای تولید ایران به کشورهای همسایه هست!😔
◀️ گاهی بگیر و ببند، چاره کار نیست، سر منشاء قاچاق جای دیگریست
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن
🥀🇵🇸
🔰 با این حجم از قاچاق کالای یارانه ای چگونه میشود مقابله کرد؟! اصلا امکانپذیر هست؟!!
🔹 فقط کافیه قیمت ها آزادسازی بشه و بس
✅ یک سوال مبنایی و مهم
🔰 مبنای قاچاق کالا چیست؟! چرا یک یا چند کالا به یا از کشور قاچاق میشود؟! مهمترین عامل قاچاق چیست؟!
🔹 پاسخ به این سوال را منهای کالاهای خاص مانند مواد مخدر، تکنولوژیهای استراتژیک و اسلحه و ... بدهید. طبیعتا قاچاق در این موضوعات مباحث خاص دیگری دارد.
🔹 مبنای سوال بر پایه قاچاق ارزاق عمومی و کالاهای مصرفی هست
✅ نکته
🔰 تا اینجا صرفا در خصوص #قاچاق_خُرد سخن گفتیم. به این حجم قاچاق، قاچاق سازمان یافته و کلانی که از طُرق رانت، اختلاس، فساد، رسمی، دزدی، تخلف و ... در خصوص ارز ترجیحی صورت میگیرد را نیز اضافه کنید تا به علت #ضرورت به جراحی بزرگ اقتصادی در شرایط فعلی پی ببرید.
🔹 منتقدین بجای نقد و ایراد و عیبجوئی، بهتر هست برای این چالش و معضل اقتصادی #راهکار عملیاتی و اجرایی بر اساس اطلاعات دقیق و صحیح ارائه دهند.
🔸 غرغر کردن، نق نق زدن، عیبجوئی و مخالف خوانی رو هر فردی بلده، راست میگین و #مَردین راهکار دقیق ارائه بدین
✅ انتقادکردن آسان است، عمل کردن دشوار است
🔰 بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبی ندارد، انتقاد لازم است و کمککننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسانتر از عملکردن است.
🔰 عیبهای طرف مقابل را در آن عرصهای که قرار دارد، ما راحت میبینیم، درحالیکه خطرات او، دشواریهای او، نگرانیهای او، مشکلات او را انسان نمیبیند.
🔰 مثل این است که شما کنار یک استخری ایستادهاید، دارید تماشا میکنید؛ یکنفر هم رفته است روی ارتفاع، از دهمتری میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستادهاید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال.
🔰 بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن دهمتری به آب یک نگاهی بکنید، آنوقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است. [البتّه] این حرف من مانع از انتقاد نشود.
۱۳۹۴/۰۴/۰۲
🔹 مقام معظم رهبری
پ.ن: یکی از معضلات این هست که #اکثریت منتقدین #اصلا تجربه کار اجرائی در سطح کلان رو ندارند!! #عموما بر اساس تصورات و فرضیات نقد میکنند و راهکار ارائه میدهند!! خب؛ طبیعی هست که اکثر نقدهاشون نه قابلیت اجرا داره، نه دقیق و صحیح هست و نه دردی رو دوا میکنه
🔰 ان شاالله امشب نکاتی در خصوص #مکاتب_اقتصادی عرض میکنم تا کمی ذهنتون نسبت به بحث های اقتصادی که توسط منتقدین داره مطرح میشه دارای شناخت بشه
🔹 اینکه از لیبرالیسم و نئولیبرالیسم میگن یعنی چی؟ مکتب اتریش و شیکاگو و استکهلم یعنی چی؟ مکتب اقتصاد کینزی یعنی چی؟ مکتب اقتصاد ویرجینیا یعنی چی؟
🔹 تفاوتهای اینا در چیه؟ مخالفتها و نقدهاشون بر مبنای چه مولفه هایی هست؟
🔹 بعدش متوجه میشید وقتی میگه بچه های شیکاگو، دارن از چی حرف میزنن و چقدر حرفشون درسته چه غلط؟ و اصلا ما باید چقدر میتونیم به حرفای این اهمیت بدیم؟
✅ مکتب اقتصادی کینز
🔰یکی از مهم ترین مکاتب اقتصادی
🔹بر اساس ایده های اقتصادی جان مینارد کینز، اقتصاد دان انگلیسی
🔸 کینز بهعنوان بنیانگذار "علم اقتصاد جدید" شناخته میشود و نظراتش به عنوان " انقلاب کینزی" معروف شده است.
🔸 مکتب کینزی، معتقد به مداخله دولت در کنترل بحران های اقتصادی هست؛ دولت میبایست با سیاست گذاری فعال (سیاستهای پولی بانک مرکزی و یا سیاستهای مالی دولت به قصد پایدار کردن چرخه تجاری و یا ...) در بخش عمومی ورود میکند.
🔸 تعیین جهت سمت و سوی اقتصاد به وسیله تقاضا، بازار باز، تغییر در نرخ ذخایر قانونی، تغییر در نرخ تنزیل و تاکید بر اقتصاد کلان با مولفه هایی مانند مصرف کل، پسانداز کل، درآمد کل، محصول کل و اشتغال کل، از مهمترین شاخصه های عقاید مکتب کینزی هست.
🔹 غفلت کینز از ساز و کار در عرصه تولید، نگاه اغراقآمیز بر نقش تعیین کننده تقاضا و تحلیلهای نادرست در خصوص پول و سرمایه، به ناکارآمدی توصیههای علمی کینز منجر شد. وی برای دولت نقش اقتصادی مهم و تعیین کنندهای قائل بود که نتیجه اش دولتیتر شدن نظام اقتصادی و درنتیجه تخصیص غیر بهینه منابع، کاهش بهره وری، گسترش بیکاری و تورم بود.
◀️ دههها کسری بودجه و افزایش پیوسته هزینههای دولت در سالهای متمادی و مسیر سیاستگذاری کلان اقتصادی در ایران نشان از اثرپذیری مکتب کنیز دارد. سهمیهبندی کالاهای اساسی (کالابرگها)، پرداخت یارانههای نقدی به اشخاص، پیشنهاد بستههای تحریک تقاضا و خروج از رکود و ... از دیگر نشانه های این تبعیت مسئولان اقتصادی ایران از مکتب کینز بوده است که حاصل آن نیز در #رکود_تورمی و #فربه_شدن_دولت نمایان شده است.
◀️ بخشی از مسئولان و اقتصاددانان ما نگاه و تصمیماتشان بر مبنای مکتب کینزی هست و طبیعتا نسبت به دیگر مکاتب موضع و نگاهی منتقدانه دارند.
✍️ سید احمد رضوی
🔻 اقتصاد رقابتی چیست
🔹نظریه پرداز:
🔸 جورجاستیگلر، اقتصاددان برجسته آمریکایی
🔸 آدام اسمیت، فیلسوف اخلاق گرای اسکاتلندی
🔹 اقتصاد رقابتی، اقتصادی است که در آن دولت نقش نظارتی دارد و کمترین دخالت را در تولید و عرضه ایفا میکند. بخش خصوصی بدون محدودیت میتواند برای تولید کالا و یا ارائه خدمات سرمایه گذاری کند و مصرف کننده نیز نیاز خود را از بازار تامین کند.
◀️ ویژگیهای اقتصاد رقابتی:
1️⃣ در این نوع اقتصاد انحصاری در تولید کالا یا خدمات وجود ندارد. هر کس میتواند در هر بخشی که تمایل داشت سرمایه گذاری کند. با تولید کنندگان دیگر برای جذب بازار رقابت کند.
2️⃣ طبعا در فرایند رقابت ما شاهد افزایش کیفیت محصولات، کاهش قیمت و نیز تکریم مصرف کننده هستیم . ارائه دهندگان کالا و خدمات بر جذب و حفظ بازار و باقیمانده در رقابت میبایست اولویت خود را به رضایت مصرف کننده قرار دهند.
3️⃣ تعیین قیمت کالا و خدمات در اقتصاد رقابتی بصورت دستوری توسط دولت نیست بلکه قیمت توسط تعادل در عرضه و تقاضای بازار مشخص میشود.
🔻 نظریه دست نامرئی در اقتصاد رقابتی
🔹 واژه دست نامرئی توسط اسمیت برای اولین بار در کتاب نظریه احساسات اخلاقی میپردازد. در نظر او، دست نامرئی در جامعهای دارای بیشترین کارایی خواهد بود که از شرایط رقابت کامل برخوردار باشد.
🔹 دست نامرئی میگوید که اگر هر مصرفکننده مجاز به انتخاب آزادانه آنچه که میخرد و هر سازنده مجاز به انتخاب آزادانه هر آنچه میفروشد و چگونگی تولید آن باشد، بازار در توزیع محصول و قیمتی که برای تمام افراد جامعه (و در نتیجه خود جامعه) سودآور باشد به تعادل خواهد رسید.
#سیداحمدرضوی
هدایت شده از YA Hosein
🔴فرماندهکل سپاه: مدام دروغ منتشر میکنند تا مردم به خیابان بیایند و مقابل نظام قرار بگیرند
سرلشکر حسین سلامی:
🔹امروز دشمن مدام دروغ منتشر میکند و شایعهسازی میکند. دشمن میخواست ایران را منزوی کند و اقتصادش را متلاشی کند تا مردم به خیابان بیایند و مقابل نظام قرار بگیرند اما مردم در بزرگترین جهاد جهانی تاریخ توانستند تمام امید دشمن را ناامید و منجمد کنند.
🔹 دشمنان ما در سختی هستند اما تفاوت ما این است که ما بسیج داریم و آنها بسیج ندارند ما به خدا متکی هستیم و آنها اینگونه نیستند.
🔹ما امروز از هر زمان دیگری قویتر هستیم. این سختیها را پشتسر خواهیم گذاشت و شادیهایمان را تقسیم میکنیم. ما در آینده نزدیک بر دشمنانمان غلبه نهایی خواهیم کرد.
هدایت شده از گفتمان (عکس نوشته)
💢رئیسجمهور: یارانه نان سنتی را به نانواییها و یارانه دارو را بهجای واردکننده به بیمهها میدهیم اما قیمت این کالاها تغییر نخواهد کرد.
🔮کانال مرجع گفتمان
#یارانه
@goftemansazan
⭕️ دلنوشته امیرعبداللهیان برای سردار دلها
🔻وزیر امور خارجه به بهانه سفر رئیسجمهور سوریه به تهران در دلنوشتهای برای سردار شهید قاسم سلیمانی نوشت: مسافر شام! خوش آمدی!
🔻در همه جای ایران، تصویر اقتدارآمیز و زیبای سردار رشید اسلام، قهرمان بزرگ مبارزه با تروریسم، حاج قاسم سلیمانی نقش بسته است.
🔻امروز دمشق در امنیت و ثبات است. حلب میخندد، دیرالزور آرام است، کودکان سوریه سرگرم بازی و شادی اند و کوچههای نبل و الزهرا، فوعه و کفریا و …از صدای خمپاره ها، دیگر نمیلرزد.
🔻امروز دیگر از کابوس داعش در دیار شام، اثری باقی نمانده و این همان وعده ای بود که حاج قاسم، مژده آن را داده بود.
🔻حاج قاسم، نامی است که برای همیشه در خاطر منطقه و جهان و ملت سوریه باقی خواهد ماند. نامی آشنا برای مردمانی که امید را از تبسم او هدیه گرفتند و در اوج جولان پرچم سیاه داعش، دل به قدمهای سرشار از اراده قوی قاسم سلیمانی در کنار رزمندگان سوریه و در ریف دمشق و حلب و حمص و درعا خوش کردند.
✅ مکتب لیبرالیسم
🔰 جان لاک فیلسوف و اقتصاددان انگلیسی به عنوان پدر این مکتب شناخته میشود.
🔹 پایه و مبنای این مکتب بر اساس آزادی و آزادخواهی نهاده شده است، اما تعاریف و شرح و بسطش توسط بزرگان این تفکر همچون آدام اسمیت، جان لاک، مونتسکیو، جان استورات میل و میلتون فریدمن و ... مختلف و متفاوت است و همین موضوع باعث تقسیم و تفکیک این مکتب به کلاسیک و مدرن شده است.
🔹 نگاه طرفداران لیبرال به دخالت دولتها در اقتصاد بصورت محدود است، آنها معتقد به پشتیبانی از بازار آزاد، تجارت آزاد، مالکیت خصوصی و حاکمیت قانون هستند.
🔸 حاکمیت قانون باید بر مبنای آزادی و به دور از تبعیض و انحصار و با دخالت حداقلی از مالکیت خصوصی اشخاص حفاظت کند و دولتها فارغ از نگاه ملی گرایانه و مذهبی اجازه دهند بازار آزادانه مسیر تجارت و توسعه خود را طی کند.
◀️ نکته حائز اهمیتی که در بحث لیبرالیسم باید به آن دقت کنیم تعاریف و نگاههای مختلف و بعضا ناقص به آن در ایران است که عمدتا ریشه از تفکرات سیاسی افراد دارد.
◀️ مخالفان و موافقان این مکتب فکری، هر کدام بر اساس برداشت خود و ظن و گمان های جریانات سیاسی به آن مینگرند و یکدیگر را نقد میکنند.
✍️ سید احمد رضوی
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن
🥀🇵🇸
✅ مکتب لیبرالیسم 🔰 جان لاک فیلسوف و اقتصاددان انگلیسی به عنوان پدر این مکتب شناخته میشود. 🔹 پایه و
✅ سوال
🔰 آنچه از آموزه های لیبرالیسم و تعاریف موافقان آن برداشت میشود، #ضدیت و #مخالفت مبنایی لیبرالیسم با مبانی عدالت اجتماعی در اسلام است.
🔰 آنچه از آرمانهای انقلاب اسلامی و رویه عملیاتی و مبانی فکری دولت انقلابی رئیسی نیز مشهود است، ترویج و گسترش عدالت اجتماعی و حمایت حداکثری دولت از قشر محروم و کم برخوردار در تکانه های اقتصادی است.
◀️ خب؛ حال این سوال پیش می آید:
🔸 منتقدین و مخالفین دولت رئیسی، بر اساس کدام مبانی، مستندات و واقعیت های عینی، معتقد هستند لیبرالها و نئولیبرالها سکان دار دولت سیزدهم شده اند؟!!!!!
🔸 آیا این سکانداری نباید در تصمیمات و برنامه های اجرائی دولت نمود خارجی داشته باشد؟!!
🔸 اساسا آیا بین لیبرالیسم و عدالت اسلامی میتوان تفاهم و تزوج ایجاد کرد؟!!
✍️ سید احمد رضوی
✅ سوال
🔰 همه شنیده ایم که مجلس، دولت و مردم موافق واردات خودرو بوده اند. ( معتقد به این مقوله نیز هستیم ) اما مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی مجمع تشخیص نظام مانع شد!
🔹 رئیس این مرکز کیست؟! یک لیبرال یا یک مخالف لیبرال؟!
◀️ دلیل و مبنای این مخالفت چه بود؟!
◀️ حاکم بودن تفکر لیبرالیسم در کشور؟!
◀️ مخالفت با ایجاد بازار آزاد و رقابتی؟!
◀️ تقویت حاکمیت دولت بر بازار؟!
✅ گاهی اوقات باید به منتقدین بگوییم، شما طرفدار کدام مکتب اقتصادی هستید؟ و از آموزه های کدام مکتب پیروی میکنید؟! تا پس از آن ریشه و علت مخالفت آن را در یابیم👌
✍️ سید احمد رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن | کاظمی آشتیانی که امروز رهبر معظم انقلاب از او نام برد کیست؟
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
#یک_خبر_یک_تحلیل( ۲۰۲)
🔻خبر: یکی از مشکلات ساختاری در اقتصاد ایران، توزیع غیرهدفمند یارانههاست. دولتهای احمدینژاد و روحانی تلاش کردند و دولت رئیسی نیز تلاش میکند که یارانه و حمایت دولت به اقشار ضعیف جامعه تعلق گیرد؛ چراکه افراد ثروتمند جامعه نیازی به حمایت ندارند؛ اما سازوکار تصمیمات آنها و تبعات تصمیمات دولتها بهگونهای بوده است که بخشی از جامعه نسبت به اینگونه تحولات اقتصادی، به دیده تردید نگاه میکنند.
🍃🌹🍃
1⃣ در دولت احمدینژاد، منابع حاصل از هدفمندسازی یارانهها صرفاً بین مردم توزیع شد و چون تولید مورد حمایت کافی قرار نگرفت و تورم هم کنترل نشد، آثار مثبت هدفمندسازی یارانهها کاهش یافت؛ بهگونهای که در ادامه و در دولت روحانی به صفر نزدیک شد.
2⃣ دولت روحانی در قدم اول تلاش کرد یارانهها را تعدیل کند؛ بهطوریکه با تبلیغات بسیار زیاد، از مردم خواست که از دریافت یارانه معیشتی انصراف دهند؛ ولی در عمل پاسخ مردم مورد انتظار دولت نبود. در گام بعد دولت سعی کرد، توزیع یارانه بنزین را هدفمند کند ولی ازآنجاکه با مردم گفتگو نکرده بود، مردم برداشت هدفمندسازی یارانه را نداشتند، بلکه بیشتر گرانی بنزین را احساس کردند.
3⃣ دولت سیزدهم با بهرهگیری از تجارب گذشته و با استفاده از نظر کارشناسان و متخصصان و همچنین همراهی مجلس، سعی نموده است هدفمندسازی یارانهها را بدون تبعات اجرای طرح در دولتهای گذشته، انجام دهد
🔺 نکته راهبردی: مهمترین پیامدهای این جراحی اقتصادی که باید مدیریت شود، در سه حوزه گرانی، گرانفروشی و التهاب روانی در جامعه خلاصه میشود. بهجرئت میتوان گفت که با نظارت جامع و مستمر بر بازار و با اطلاعرسانی به موقع مردم از تصمیمات، نهتنها قدرت خرید اقشار ضعیف آسیب نمیبیند، بلکه تقویت هم میشود. البته برای مدیریت گرانفروشی و همچنین التهابات، حمایت و همراهی مردم نیز گریزناپذیر است.
✍علی کارگر
#روشنگری | #ثامن
✨🇮🇷✨
#یادداشت_کوتاه | شباهت حال و روز دولت فعلی با یکی از وقایع تاریخی صدر اسلام
🍃🌸🍃
کسی که اندک مطالعه ای در تاریخ صدر اسلام داشته باشد با مشاهده هجمه مخالفان دولت فعلی برای تضعیف و تخريب آن به یاد این ضرب المثل معروف می افتد که می گویند :
فلانی شتر را رها کرده و دنبال افسارش می گردد.
وقتی امیرالمؤمنین علیه السلام به خلافت ظاهری رسید ، آنهایی که خودشان طراح قتل خلیفه سوم بودند ، پیش دستی کردند و از بیعت با امام علی علیه السلام سر باز زدند.
یکی از آنها معاویه لعنت الله علیه بود که به امام نامه نوشت : من با شما بیعت نخواهم کرد مگر آنکه قاتلان عثمان را قصاص کنی.
حضرت در جواب او نوشت : شما اول با من بیعت کنید تا جایگاه ولایت تثبیت شود بعد که جایگاه ولایت تثبیت شد سراغ عدالت هم خواهیم رفت که چه کسی مسبب قتل عثمان است؟.
حالا در زمان ما هم بانیان وضع نا مطلوب اقتصادی در کشور، پیش دستی کرده و شبانه روز به انحاء مختلف دولت فعلی را به نا کار آمدی متهم می سازند .
امان از وقتی که دشمن اولویت شناسی را از مخاطب می گیرد تا اهداف شوم خود را عملیاتی کند. در اینجا بصیرت لازم است تا بدانیم دشمن چه نقشه ای در سر دارد؟
کار مخالفان دولت فعلی همانند شخص مزاحمی است که دست طبیب جراحی را گرفته است تا او را از انجام جراحی برای خارج کردن یک غده سرطانی از بدن بیمار باز دارد.در اینجا هرچه پزشک جراح فریاد می زند این جراحی به نفع بیمار است ، او اشک تمساح می ریزد که حیف است شکم این بیمار را پاره کنی !!!
بگذارید این دولت مظلوم از آوار برداری خرابه هایی که به وجود آورده اید فارغ شود آنگاه انتظار احداث بنای جدید داشته باشید.
گوییا باور نمی دارند روز داوری
کاین همه قلب و دغل در کار داور می کنند.
✍ امراله عباسی
#روشنگری|#ثامن
#تکمیلی
🔴طرح حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه نقدی 1401، باعث میشه یکی از وعدههای آقای رئیسی محقق شود:
👈 از بین بردن #فقر_مطلق
🔹بنابر تعاریف بین المللی؛
فقر مطلق برابر است با درآمد کمتر از 1.9 دلار ppp در روز.
با فرض دلار ppp 7000 تومانی و بُعد اعلامی خانوار 2.64 برای دهک اول خواهیم داشت:
1.9×7000×2.64×30= 1.054.000
تومان
و یارانه پرداختی به دهک اول:
2.64×400.000= 1.056.000
تومان
#نتیجه: درآمد دهک اول یقینا از میزان استاندارد فقر مطلق بالاتر میرود و میتوان ادعا کرد فقر مطلق ایران تقریبا با صفر برابر میشود.
🔴نکته بعدی
🔹بعد از استقرار سامانه کالابرگ الکترونیکی(۲ماه دیگه)، شما یارانه دریافتی رو فقط و فقط باید برای خرید اقلام کالای اساسی خرج کنید و بس!
یعنی نمیتونید خارج از این چارچوب هزینه کنید، پس براش کیسه ندوزید😀
🔹تشریف میبرید فروشگاه تو سامانه #تیک هر کدوم از کالاهارو میزنید و با قیمت شهریور ۱۴۰۰ از کارت یارانه شما کسر میشه و تمام.
🔷بخوام خودمونی بگم: یعنی همهتون باید سهمتون رو نوش جان کنید و نمیتونید نقدينگی ایجاد شده رو ببرید جای دیگه و آشوب ایجاد کنید تو بقیه بازارها.
آخه طبق تجربه اهل خرابکاری هستیم با نقدينگی ایجاد شده، والااااا😀
💢حتما بخوانید
🔴نکاتی که شما عزيزان از آن غافل میشوید👇
۱. بعد از استقرار سامانه کالابرگ الکترونیکی، شما کالای اساسی رو با قیمت شهریور ۱۴۰۰ دریافت میکنید، مثلا مرغ: ۲۸۵۰۰ هست.
۲. کالای اساسی شما تا مدتها با یک قیمت ثابت به دست شما خواهد رسید و یارانه مطابق #برابری_قدرت_خرید سبدکالای ماهانه تعيين میشود.
۳. #فقر_مطلق در ایران عملا صفر میشود.
چرا که مطابق آمارهای بین المللی یک خانواده در دهک اول(فقیر) باید مطابق نرخ برابری قدرت خرید، بعد خانوار، ۳۰ روز ماه و درآمد ۱.۹ دلاری روزانه، باید این دهک حدود ۱.۰۵۴.۰۰ تومان ماهانه دريافت کند(۱.۹×۷۰۰۰×۲.۶۴×۳۰= ۱.۰۵۴.۰۰۰)
که يارانه پرداختی فعلی ۱.۰۵۶.۰۰۰ تومان است(۴۰۰×۲.۶۴=۱.۰۵۶.۰۰۰).
پ.ن: دلارppp منتهی به شهریور ۱۴۰۰، برابر ۷۰۰۰ تومان محاسبه شده است.
🍃🌹ـــــــــــــــــــ
این یارانه موقته دوماهست تا طرح اصلی زیر ساختش آماده بشه
حالا چرا این کشور همیشه اول طرح اجرا میکنند و بعد به فکر زیرساخت می افتند آدم میمونه چی بگه !
حالا طرح یارانه جدید چیه؟
تو طرح جدید قیمت بالا میره میرسه به بازار آزاد
چرا؟ چون انگیزه ای برای قاچاق نمیمونه
ولی همینجا تموم نمیشه
هدفش اینه به طور مثال مرغی که کیلویی 150 تومن میشه رو شما به عنوان یک #فرد_حقیقی با #هویت_ایرانی به هر فروشگاهی که خواستید مراجعه کنین
و تا 8 الی 10 کیلو مرغ کیلویی 150 تومنی رو با کشیدن یه کارت کیلویی 30 تومن خریداری کنید
فروشنده این رسید کوپنهایی که بصورت الکترونیکی هست و آنلاین ثبت شده رو به بانک مراجعه میکنه و به اندازه فروشی که داشته مابه التفاوتش (همون 120 تومن ها) رو از دولت نقدا دریافت میکنه
با این مدل پرداخت قاچاق صفر میشه و یارانه عادلانه توزیع میشه
تا الان چجوری بود؟
دولت از بالا به تولید کننده ها پول میداد که مرغ 150 تومنی رو 30 تو بازار بفروشن
بدیش چیه؟
یه نفر ک وضع مالیش خوبه میره فروشگاه 100 کیلو مرغ میخره کیلویی 30
یعنی 100 تا 120 هزارتومن یارانه میگیره 10 میلیون و 200 هزارتومن
یکی که وسعش 2 کیلو مرغه چقد یارانه بش میرسه؟ 2 تا 120 هزار تومن مجموع 240 هزارتومن
قاچاقچی محترم هم لطف میکرد این یارانه رو بین کشورای منطقه توزیع میکرد پول تپل هم به جیب میزد
پس به نفع کیه؟ سرمایه دار
این سیستمو بش میگن سیستم سرمایه دار محور
حالا با این طرح چه اتفاقی میفته؟
عاقلانه یه میزان مصرف که حدودا 8 کیلو مرغ در ماه برای یه خانواده 4 نفره درنظر گرفته شده مشخص میشه
به همه بطور مساوی 8 تا 120 هزارتومن معادل 960 هزار تومن تعلق میگیره
قشر ضعیف تا قبل از این چقد بش تعلق میگرفت؟ 240 تومن
قشر مرفه چقدر؟ 10 میلیون و 200 تومن
الان تو باید نگران باشی یا قشر مرفه؟ مشخصه قشر مرفه؟
سرمایه دار تو این شرایط چیکار میکنه؟
پول خرج میکنه شایعه راه میندازه جلوی طرحو بگیره
یسری روی همین شایعات قیمتو میکشن بالا چون نظارت ضعیفه (ضعف جدی دولت)
مردم افزایش قیمت موقتی رو میبینن و میترسن شروع به مخالفت میکنن
در حالی که اگر صبر داشته باشن و طرح بصورت کامل اجرا بشه دوباره قیمت بر میگرده همون چیزی که بود ینی همون 30 هزار تومن
ولی فرقش ایندفعه چیه؟
اونی که وسعش 2 کیلو مرغ بود حالا میتونه 6 کیلو مرغ بخره با همون قدر توان مالی
چجوری؟
8 کیلو مرغ 30 تومنی سهمیه داری در ماه یعنی 960 هزار تومن یارانه
6 کیلو مرغ 30 تومنی میشه 180 تومن
قبلا دو کیلو مرغ میخرید 60 تومن
این اختلاف 120=60-180 تومنی رو از کجا میاره؟ با اون 2 کیلو سهمیه ای که داره به همون فروشنده میتونه بفروشه
هر یک کیلو مرغ 120 تومن یارانه داره پس میتونه با تخفیف کیلو 100 مجموعا 200 هزارتومن بفروشه و 120 تومن رو از روش کم کنه 80 تومنم بذاره جیبش
سرمایه داره چی؟ یا باید قناعت کنه مثل افراد دیگه زندگی کنه یا باید مرغ کیلو 150 بخره نوش جونش
قاچاقچی چی؟ اون که فاتحش خوندس به طور اتومات بخاطر اینکه هیچ خانواری سهمیه بالای 8 کیلو نداره و هیچوقت هم خریت نمیکنه سهمشو به قاچاقچی بده با مزایایی ک بالا اشاره شد... (نکته: ۴ نفره حدود ۸ کیلوعه، تعداد بالاتر سهمیه بیشتره)
جدای از همه اینا یه مزیت بزرگ دیگه داره اونم اینه که بخاطر فقط عدم امکان خوردن سهمیه افراد دیگه و همچنین جلوگیری از قاچاق هیچوقت مرغ کم نمیاد و صفی تشکیل نمیشه چون به اندازه هر خانواده سهمیه تامین شده
مگه همین ماها همیشه گلایه نمیکردیم تا پولمون از کشورای خارجی آزاد میشد میگفتیم به ما که چیزی نمیرسه میره تو جیب از ما بهترون؟ اینکه چرا نمیرسید به خاطر این سیستم اشتباهی بود که تو توزیع درست یارانه وجود داشت
رأیی که دادیم به این دولت برای اصلاح همین مشکلات بود و حالا که قصد داره این مشکل رو حل کنه جلوش وایسیم بنظرتون؟