🔴 #پازل_زندگی
💠 برخی همسران #ایراد میگیرند که ما مثلا فلان فرمولی را که در کانال گذاشتید به کار بردیم ولی هیچ #اثری ندیدیم و مشکل ما حل نشد.
💠 تمام فرمولهای ارسالی مربوط به شرایط #عادی زندگی و یا زندگیهای دارای مشکلات طبیعی و کوچک است. لذا در صورت مشکلات #پیچیده و بزرگ حتما باید به #مشاور و متخصص امور خانواده رجوع کرد.
💠 درست مثل برخی نسخههای #طبی است که با آن میتوان بدون مراجعه به پزشک خود را #درمان کرد. اما اگر شخصی بیماریاش جدی بود باید به پزشک مراجعه کند.
💠 مسائل زندگی مانند یک #پازل است. گاه ممکن است بخش مهمی از پازل زندگی #تخریب شده باشد و شما نیز برخی از تکههای پازل را در جای مناسب بگذارید اما چون تکههای دیگر #پازل از دید شما مخفی است زندگی شما ساخته نخواهد شد مگر با رجوع به #مشاور خانواده.
چرا می ترسیم؟.mp3
3.22M
💢چرا می ترسیم؟
♦️مأمور به وظیفه ایم
♦️مأمور به نتیجه نیستیم
⬅️ تو گناه نکن؛ خدا بلده خدایی کنه‼️
⬅️ تو به سمت حرام نرو؛ خدا خودش روزی رو میرسونه‼️
♦️تو بندگی کن
🎙حجت الاسلام عالی
🌹
✅ #خانواده ها در #ازدواج چه نقشی دارند؟
😍 ازدواج با یک فرد، مساوی است با پیوند با یک خانواده و فامیل. به همین دلیل خانواده #دختر و #پسر باید با هم از لحاظ دینی، فرهنگی و اخلاقی سنخیت داشته باشند. البته این سنخیت به طور کامل ممکن نیست اما باید به صورت نسبی بدان توجه کرد.
💝 در مسئله #انتخاب_همسر معقول نیست که فرد بگوید: «من می خواهم با خود این فرد ازدواج کنم و کاری به خانواده فرد مقابل ندارم»؛ زیرا:
✔️ 1.فرد مقابل (همسر) جزئی از همان خانواده و فامیل و شاخه ای از همان درخت است و این شاخه از ریشه های همان درخت تغذیه کرده است و بر این اساس بسیاری از صفات اخلاقی، روحی، عقلی و جسمی آن خانواده از طریق وراثت، تربیت، محیط و عادت به او منتقل شده است.
✔️ 2. اگر فرد با خانواده و فامیل همسرش کاری نداشته باشد، آنان با او کار دارند. هرگز نمی توان همسر را از آنان و آنان را از همسر جدا دانست.
✔️ 3. بدنامی و خوشنامی خانواده همسر، تا آخر عمر همراه انسان بوده و در زندگی #زناشویی و اجتماعی وی تاثیر می گذارد و تحمل بدنامی برای انسان بسیار مشکل خواهد بود.
✔️ 4.صفات و خصوصیات همسر وخانواده اش در #فرزندان آینده نیز تاثیر خواهد گذاشت. پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) در این باره می فرمایند: «با خانواده شایسته ازدواج کنید زیرا عرق(نطفه و زن ها) تاثیر می گذارند.» (مکارم الاخلاق، ص 80)
✔️ 5. از آنجایی که رفت و آمد و صله رحم امری اجتناب ناپذیر می باشد و در هر صورت فرزندان با بستگان #پدر و #مادر رفت و آمد خواهند داشت، دقت در خانواده همسر ضروری به نظر می رسد.
💠 باید توجه داشت که زمینه و بستر اصلی ایجاد رفتارهای متعالی، منش نیکو و صفات برتر اخلاقی، معرفت دینی و مسئولیت پذیری های اجتماعی در دختران و پسران، بیش از همه در محیط خانه و با تاثیرپذیری از نظام خانوادگی #والدین فراهم می شود.
🔅 بهتر آن است که افراد هنگام بررسی وضعیت خانوادگی فرد مقابل و احراز تناسب خانواده، با محور قراردادن استقلال فکری و هم کفو بودن ایمانی و اخلاقی به شناخت تناسب در رفتارهای خود و فرد مقابل بپردازند.
#تربیتی
#سخنی_با_والدین
#سخنی_با_مربیان
✴️تربیت را جدی بگیریم!
❇️ وقتی فرزندان درست تربیت شوند، خود میتوانند نیازهایشان را به روش صحیح و خیلی بهتر و بیشتر از والدینشان تامین نمایند.
در این مسیر هم، نمیتوان فرصت ها را از دست داد و لحظهها را به نظاره نشست.
✅ در کلامی از حضرت علی علیهالسلام خطاب به فرزندش می خوانیم که فرمودند:
من پیش از آن که منحرفان سراغ تو بیایند و مسیر زندگیات را تغییر دهند، آمدهام تا با تو گفتگو کنم و آنچه را لازم است بدانی، با تو در میان بگذارم.
👌 این واقعیت در عصر رسانهای، بیش از هر زمان دیگری پر رنگ شده و خانوادههای بسیاری به دلیل فرورفتن فرزندان شان در فناوریهای نوین بدون داشتن برنامه و مهارتهای اخلاقی و فکری کافی، کنترل تربیت و سکانداری آن را از دست داده و امروز با مشکلات جدی تحصیلی، اخلاقی، رفتاری و معنوی آنان درگیرند؛
مسئلهای که با اندکی درنگ و تامل قابل پیشگیری است و مهمترین بخش این پیشگیری، جدی گرفتن تربیت و واگذار نکردن آن به دیگران است.
❗️ در این میان، جنبههای الگویی ما بیش از هر روش دیگری میتواند سودمند باشد.
#تربیتی
#سخنی_با_والدین
#سخنی_با_مربیان
❗️این را به خاطر داشته باشیم که در نمره دهی به زندگی و عمر خود، مهم ترین نمره را به تربیت خود خواهیم داد.
در سالهای میانی عمر خویش وقتی به دستاوردهای زندگی مان نگاهی دوباره میاندازیم، اولین مسئلهای که با آن روبرو میشویم، مشاهده محصول تربیت ماست که در فرزندانمان، میزان موفقیتشان، رشد اجتماعی و اخلاقی آنان و نیز توانمندی آنها برای مدیریت یک زندگی موفق و مستقل میباشد.
✅ اگر این تحفه ارزشمند را داشته باشیم، سایر موارد زندگی در جایگاه بعدی قرار میگیرند ولی اگر چنین دستاوردی نصیب ما نشده باشد، ممکن است تاسف نسبت به سایر جنبههای دیگر زندگی از جمله تمام تلاشهایی که به عشق داشتن فرزندان خوب در نظر داشتیم، مهمان ناخوانده روح و روان ما خواهد بود.
🌟 تا دیر نشده، تربیت را جدی بگیریم!🌟
#تربیتی
#سخنی_با_والدین
#سخنی_با_مربیان
📌 خانوادهها دو راه پیش روی خود دارند:
⭕️راه اول) مادر جواب سرزنشهای نوجوان خشمگین را میدهد. مادر هم عصبانی است. مادر هم دست به سرزنش میزند. دو انبار باروت با هم در حال انفجار و شعلهور شدن هستند.
👨👦در این کارزار، مادر از شوهرش میخواهد که خودی نشان دهد و جایگاه پدر بودنش را با ضرب شستی که به پسرشان نشان میدهد، ثابت کند.
پدر همیشه خونسرد در یک چرخه جبران افراطی و خوداثباتی افتاده است.
بر خلاف همیشه وارد میدان مشاجره مادر و پسر شده و کار بالا میگیرد تا جایی که پدر دست بلند میکند و سیلی به گوش نوجوانش میزند.
😡نوجوان حسابی به هم ریخته، مثل ببر زخمی غرش میکند، تهدید میکند، همسایهها را در جریان یک خانواده به هم ریخته قرار میدهد و دست آخر با عصبانیت هر چه تمام تر خانه را به سوی مقصدی نامعلوم ترک میکند.
#تربیتی
#سخنی_با_والدین
#سخنی_با_مربیان
🍃 بر خودمان مسلط باشیم.
✅راه دوم: مادر با جملاتی آرامبخش به نوجوانش میگوید: چون قول داده بودی و معمولا زیر قولت نمیزدی، نگران دیر کردنت بودم و میخواستم با هم شام بخوریم به همین خاطر به شما زنگ زدم. الان هم برو آماده شو که بیای سر سفره.
❗️ این شرایط بوی همدلی میدهد و نوجوان حتی ناآرامیهای بیرون را از دیدن والدین آرام، تبدیل به آرامش می کند.