کنفرانس بصیرتی ۱۴۰۳/۲/۲۵
حاج مهدی اسلامی
موضوع:
سورپرایز محور مقاومت بزودی.
نفسهای آخر آمریکا واسراییل ..
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم جمیعا
خیلی کوتاه میگم
محور مقاومت به زودی سورپرایز عظیمی رو رونمایی میکنه
اگر روزی حزب الله لبنان و انصارالله یمن برای کنترل اسرائیل ایجاد شد
الان یک گروهی به مراتب بزرگتر در قلب آمریکای جنوبی در حال آماده سازی است
اینبار ماییم که از حالت تدافعی به حالت تهاجمی تغییر موقعیت میدیم
آمریکا به زودی تجزبه خواهد شد
اینها خواستن ۴۵ سال ما رو کنترل کنند ولی نتونستن
حالا نوبت ماست که اونها رو کنترل کنیم
قطعا ایران روزی قدرت برتر جهانی خواهد شد اینو خواهید دید ان شاالله
بازم مبگم
در بحران آینده انرژی و غذا در دنیا این ایرانه که تعیین کننده و تصمیم گیرنده اصلی خواهد بود
دستیابی به منابع عظیم انرژی در آمریکای جنوبی و همچنین معادن اورانیوم از دستاوردهای استراتژی محور مقاومته
کشورهای بولیوی و ونزوئلا و کوبا به زودی به محور مقاومت میپیوندن
منتظر آخرین دست و پا زدن آمریکا و اسرائیل باشید
دو سال آینده برای این دو دشمن ستمگر ، خیلی سخت و کشنده خواهد بود
حواسها جمع
کمربندها بسته
به آخرالزمان خوش آمدید
والسلام علیکم و رحمة الله برکاته
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
07.Araf.047-048.mp3
1.76M
#سوره_مبارکه_اعراف، آیات ۴۷ و ۴۸
۞وَ إِذا صُرِفَتْ أَبْصارُهُمْ تِلْقاءَ أَصْحابِ النَّارِ قالُوا رَبَّنا لا تَجْعَلْنا مَعَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ«۴۷»
وَ نادى أَصْحابُ الْأَعْرافِ رِجالًا يَعْرِفُونَهُمْ بِسِيماهُمْ قالُوا ما أَغْنى عَنْكُمْ جَمْعُكُمْ وَ ما كُنْتُمْ تَسْتَكْبِرُونَ«۴۸»
ترجمه
و هرگاه چشمان آنان (اهل اعراف كه هنوز به بهشت نرفتهاند) ناخواسته به سوى دوزخيان گردانده شود گويند: پروردگارا! ما را همراه ظالمان قرار مده.
و اصحاب اعراف، (اولياى خدا كه ميان بهشت و جهنّم بر جايگاه بلندى مستقرّند) مردانى (از اهل دوزخ) را كه به سيمايشان مىشناسند، ندا مىدهند و مىگويند: جمعيّت و جمعآورى شما (از مال، مقام، همسر و فرزند) و آنچه همواره بدان تكبّر مىكرديد، به حال شما سودى نداشت.
📝تفسير نور- جلد ۳- صفحه ۷۳
#استاد_قرائتی🌷
🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّل فـَرَجَهم🌷
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
𑁍"ᶟ₁ᶟ"محبـــاטּ مھـد؎؏ـج𑁍
🔺روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر علیه السلام(شاهچراغ)
🔻بیش از هزار و دویست سال است که منطقه فارس متبرّک به وجود احمد بن موسی است. او یکی از شخصیت های معنوی و از رجال بزرگ شیعه به شمار می رود. حضرت سید امیر احمد (علیه السلام) ملقب به "شاهچراغ" و "سید السادات الاعاظم"، فرزند بزرگوار امام کاظم (علیه السلام) و برادر امام رضا (علیه السلام) است. ایشان در زمان خلافت مأمون بین سالهاى ۱۹۸ تا ۲۰۳ ه.ق با جمعى از نزدیکان و محبان اهل بیت از مدینه به سوی طوس حرکت کرد و در این مسیر در نزدیک شیراز در جنگ با نیروهاى حکومت در محل بارگاه، به شهادت رسید.
🔻احمد از پارساترین و عابدترین صالحان زمان خود بود. می گویند یک هزار بنده در راه خدا آزاد کرد. در تقوا و پارسایی او همین بس که پس از شهادت پدرش، علی رغم این که مردم برای عرض تسلیت نزد او آمدند و با او به عنوان جانشین امام هفتم علیه السلام بیعت کردند، اما او از آنان برای برادرش علی بن موسی (علیه السلام) بیعت گرفت.
🔻منزلت احمد بن موسی سبب گردید، پس از شهادت امام هفتم علیه السلام مردم مدینه به در خانه مادرش بیایند و گمان ببرند که احمد جانشین پدر اوست. احمد بن موسی علیه السلام که متوجه منظور مردم گردید و خود هم می دانست که علی بن موسی الرضا علیه السلام جانشین پدر است، چیزی به مردم نگفت. مردم هم با وی بیعت کردند. پس از بیعت گرفتن احمد بر فراز منبر قرار گرفت و خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت خواند. آنگاه چنین لب به سخن گشود: «ای مردم همچنان که تمام شماها در بیعت من هستید، من نیز در بیعت برادرم، علی بن موسی الرضا علیه السلام می باشم. پیشوا و جانشین بعد از پدرم اوست، آری او ولی خداست. از طرف خدا و رسولش بر من و شما واجب است به هر چه او فرمان داد فرمانبرداری کنیم».
🔻تمام آنانی که شاهد جوانمردی و پارسایی احمد بودند و کلامش را از جان و دل پذیرا شدند و در حالی که احمد بن موسی علیه السلام جلودارشان بود، از مسجد خارج شدند و جلوی خانه علی بن موسی الرضا علیه السلام گرد آمدند و با او بیعت کردند. احمد بن موسی نیز مجددا با امام خویش بیعت کرد و امام رضا علیه السلام در حق او دعا کرد. تا زمانی که علی بن موسی علیه السلام در مدینه حضور داشت احمد بن موسی نیز در خدمت او و یار و یاورش بود.
🔹هجرت به ایران
امام رضا علیه السلام در سال ۱۸۳ ه.ق و در سن ۳۵ سالگی عهده دار امامت شیعیان شد. دوره امامت ایشان که بیست سال بود، مصادف با خلافت هارون الرشید، محمدامین و مأمون بود. بعد از مرگ محمّد امین پس از کشمکش ها و شورش های مختلف خلافت بدست مأمون افتاد. اما او از ناحیه علویان هراس داشت و دلیل اصلی آن نیز موقعیت معنوی امام رضا علیه السلام بود. مأمون تصمیم گرفت، حکومت خود را از ناحیه علویان در امان نگه دارد. مطمئن ترین راه نزدیکی به امام رضا علیه السلام و آرام نگه داشتن علویان، را انتخاب کرد. او در سال ۲۰۰ هجری قمری حضرت رضا علیه السلام را برخلاف میل قلبی اش مجبور کرد تا از مدینه به مرو هجرت کند.
🔻عموم شیعیان نیت باطنی مأمون را نمی دانستند و همین امر سبب گردید سیل هجرت سادات و علویان به سوی ایران سرازیر شد. در این میان دو کاروان از اهمیت ویژه ای برخوردار بود. یکی کاروانی که سرپرستی آن به عهده حضرت معصومه سلام الله علیها بود و دیگری، کاروانی که به کاروانسالاری احمد بن موسی علیه السلام روانه ایران شد. تعداد جمعیت کاروان احمد بن موسی علیه السلام ظاهرا قابل توجه بوده است. در برخی منابع جمعیتشان را تا پانزده هزار نفر هم نوشته اند. تعداد زیادی از سادات و نزدیکان امام هشتم علاوه بر احمد و محمد و حسین از فرزندان امام کاظم علیه السلام در این کاروان حضور داشتند
🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّل فـَرَجَهم🌷
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
هدایت شده از یافاطمه زهرا(س) ...
📝ترجمه و شرح حکمت ۴۳۸ نهج البلاغه: جهل و ناآگاهی، عامل انکار و دشمنی
🔺و قَالَ (عليه السلام): النَّاسُ أَعْدَاءُ مَا جَهِلُوا.
🔺و درود خدا بر او، فرمود:
مردم دشمن چيزى هستند كه نمى دانند!
🔹مردم دشمن چه چيزند؟
🔻اين جمله عيناً در حكمت ۱۷۲ بدون هيچ تغييرى آمده و در آن جا تفسيرهاى سه گانه اى براى آن ذكر كرديم و در اين جا اضافه مى كنيم كه ممكن است بسيارى از امور داراى فوايد زيادى باشد اما شخصى كه از آن بى خبر است با آن به مخالفت برمى خيزد همان گونه كه قرآن مجيد مى فرمايد: «(كُتِبَ عَلَيْكُمْ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ); جهاد در راه خدا بر شما مقرّر شد; در حالى كه برايتان ناخوشايند است. چه بسا چيزى را خوش نداشته باشيد، حال آن كه خيرِ شما در آن است و يا چيزى را دوست داشته باشيد، حال آن كه شرِّ شما در آن است و خدا مى داند، و شما نمى دانيد».
🔻افراد ناآگاه كه به اهميت جهاد و تأثير آن در عظمت و عزت مسلمين واقف نيستند آن را امرى خشونت آميز و زيانبار مى پندارند و طبيعى است كه با آن به عداوت برخيزند يا براى آن ها ناخوشايند باشد. اما مؤمنان آگاه كه به اسرار جهاد و حتى شهادت فى سبيل الله آشنا هستند به آن عشق مى ورزند. داروهاى تلخ و شفابخش براى كودكى كه از آن اطلاعى ندارد تنفرآميز است و به اين آسانى حاضر به نوشيدن آن نيست و با آن دشمنى مى كند در حالى كه افرادى كه از آثار آن دارو باخبرند براى به دست آوردن آن هرگونه بهايى را مى پردازند و با عشق و علاقه آن را مى خورند.
🔻كلام حكيمانه مولا(عليه السلام) پيام روشنى به همه مصلحان جهان مى دهد كه اگر مى خواهيد جوامع بشرى اصلاح شود بايد كار فرهنگى كنيد و جهل ها را به علم مبدل سازيد چراكه تا افراد، جاهل اند دشمنى آن ها با هرگونه اصلاح، طبيعى است و اگر آگاه شوند با پاى خود شتابان به سوى آن خواهند رفت.
🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّل فـَرَجَهم🌷
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
💌 یک تمرین مهم برای منتظران واقعی امام زمان(عج)
❇️ #پیام_معنوی
اللهم عجل لولیک الفرج بحق خانم
حضرت زینب کبری سلام الله علیها
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
675_42122138934511.mp3
5.95M
🎵 پاسخ به یک سؤال فراگیر👌🌱
🌀 چرا فرزندانمان علیرغم تربیت دینی، آنطور که دوست داشتیم خوب و متدین نشدند؟
اللهم عجل لولیک الفرج بحق خانم
حضرت زینب کبری سلام الله علیها
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
••|🌿🕊|••
جنازه پسرشونُ که آوردند
چیزی جزء دو سه کیلو #استخون نبود:))
پدر سرشو بالا گرفت و گفت:
حاج خانم غصه نخوری ها !!!
دقیقا وزن همون روزیه که
خدا بهمون هدیه دادِش ...🥺🩷
💚•••|↫ #شهـღـیدانهـ
💚•••|↫ #لبيڪیامہدےعج
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
582_42118126985683.mp3
3.79M
••|🎻🎷|••
#استودیویی #امام_زمان(عج)
🍃زیاد با تو میگم حرفامو اما
🍃یه دنیا حرف مونده که نگفتم
🌷 #التماس_دعا🤲🏻
🎸•••|↫ #نماهنگ
🎸•••|↫ #لبيڪیامہدےعج
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
𑁍"ᶟ₁ᶟ"محبـــاטּ مھـد؎؏ـج𑁍
••|🎻🎷|•• #استودیویی #امام_زمان(عج) 🍃زیاد با تو میگم حرفامو اما 🍃یه دنیا حرف مونده که نگفتم 🌷 #ا
والعصر
قسم به عبور یکایک ثانیه ها؛
لحظه های بی یاد تو؛
خسران محض است آقا💔
07.Araf.049.mp3
1.69M
#سوره_مبارکه_اعراف، آیه ۴۹
۞أَهَٰؤُلَاءِ الَّذِينَ أَقْسَمْتُمْ لَا يَنَالُهُمُ اللَّهُ بِرَحْمَةٍ ۚ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ لَا خَوْفٌ عَلَيْكُمْ وَلَا أَنْتُمْ تَحْزَنُونَ
ترجمه
(به مستكبران خطاب مىشود:) آيا اينان (بهشتيان)، همان كسانند كه (شما در دنيا) سوگند ياد كرديد رحمت الهى شامل حالشان نمىشود؟ (اكنون ببينيد كه به آنان گفته مىشود:) وارد بهشت شويد، بىآنكه خوفى بر شما باشد يا اندوهگين شويد.
📝تفسير نور- جلد ۳- صفحه ۷۴
استاد_قرائتی🌷
🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّل فـَرَجَهم🌷
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
📝ترجمه و شرح حکمت ۴۳۹ نهج البلاغه: بیاعتنایی به داشتهها و نداشتهها
🔺وَ قَالَ (عليه السلام): الزُّهْدُ كُلُّهُ بَيْنَ كَلِمَتَيْنِ مِنَ الْقُرْآنِ، قَالَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ: "لِكَيْلا تَأْسَوْا عَلى ما فاتَكُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما آتاكُمْ"؛ وَ مَنْ لَمْ يَأْسَ عَلَى الْمَاضِي وَ لَمْ يَفْرَحْ بِالْآتِي، فَقَدْ أَخَذَ الزُّهْدَ بِطَرَفَيْهِ.
🔺و درود خدا بر او، فرمود:
تمام زهد در دو جمله از قرآن مجيد آمده است. خداوند سبحان مى فرمايد: «تا بر گذشته تأسف مخوريد و به آنچه در دست داريد دلبسته و شادمان نباشيد». بنابراين آن كس كه بر گذشته تأسف نمى خورد و به آينده (و آنچه در دست دارد) دلبستگى ندارد هر دو طرف زهد (از آغاز تا پايان آن) را در اختيار گرفته است.
🔹عصاره مفهوم زهد
🔻مى دانيم زهد از امورى است كه در آيات و روايات درباره اهميت و فضيلت آن سخن بسيار آمده است ولى ماهيت و حقيقت آن براى گروهى ناشناخته است تا آن جا كه گاه كارهاى رياكارانه و گاهى ابلهانه را به حساب زهد مى گذارند. امام(عليه السلام) در اين كلام حكيمانه زهد را به عالى ترين صورت توصيف كرده و از آيه اى از قرآن براى اين تفسير كمك گرفته است،
🔻اين گفتار حكيمانه كه برگرفته از قرآن مجيد است حقيقت زهد را ازنظر اسلام تبيين مى كند زيرا حقيقت زهد، وارستگى و آزادگى از زرق و برق دنيا و بى اعتنايى به آن است و نشانه اين وارستگى و بى اعتنايى در دو چيز آشكار مى شود:
👈نخست اين كه اگر انسان مواهبى از دنيا را در اختيار دارد و از دستش رفت ناراحت نشود و ناله سر ندهد و پيوسته اظهار تأسف نكند
👈و نشانه ديگر اين كه به آنچه دارد دلبسته نباشد. به اين معنا كه پيوسته به دليل اين كه مبادا از دست برود نگران و دلمشغول نباشد. و يا به تعبير ديگر به دليل داشتن امكانات مادى و مال و ثروت و مقام، اظهار خوشحالى و افتخار و بزرگى نكند و آن ها را امانتى الهى بداند كه روزى بر اساس حكمتش ارزانى مى دارد و روز ديگرى به حكم عدالتش بازمى ستاند.
🔻مناسب است در اين جا به قسمتى از اشعار شيخ بهايى كه در اين زمينه سروده است اشاره كنيم، او مى گويد:
زهد چه؟ تجريد قلب از حب غير * تا تعلق نايدت مانع ز سير
گر رسد مالى نگردى شادمان * ور رود آن نبودت باكى از آن
لطف دانى آنچه آيد از خدا * خواه ذل و فقر خواه عز و غنا
هركه او را اين صفت حالى نشد * دل ز حب ماسوا خالى نشد
نفى لا تأسوا على ما فاتكم *** يأس آوردش شده از راه گم
🔻ولى اشتباه نشود مفهوم اين گفتار آن نيست كه انسان دست از تلاش براى تأمين معاش و پيشرفت جامعه اسلامى بردارد بلكه هدف، نفى وابستگى ها و اسارت هاى مادى است كه سرچشمه انواع حسادت ها و جنگ و نزاع ها مى باشد. در صدر اسلام افرادى بودند كه زهد را به معناى غلط آن تفسير كرده و عملاً خود را به انزوا كشانده و تن به تنبلى و بى كارى داده بودند. هنگامى كه پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) از وضع آن ها باخبر شد آن ها را سخت نكوهش كرد و كار آن ها را بيگانه از تعليمات اسلام دانست. ازاين رو در روايات اسلامى زهد در نقطه مقابل حرص قرار داده شده است.
🔻اين سخن را با حديث ديگرى از اميرمؤمنان على(عليه السلام) كه مرحوم كلينى در جلد دوم كتاب شريف كافى آورده است پايان مى دهيم: «إِنَّ عَلاَمَةَ الرَّاغِبِ فِى ثَوَابِ الاْخِرَةِ زُهْدُهُ فِى عَاجِلِ زَهْرَةِ الدُّنْيا أَمَا إِنَّ زُهْدَ الزَّاهِدِ فِى هَذِهِ الدُّنْيا لاَ ينْقُصُهُ مِمَّا قَسَمَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ فِيهَا وَ إِنْ زَهِدَ وَ إِنَّ حِرْصَ الْحَرِيصِ عَلَى عَاجِلِ زَهْرَةِ الْحَياةِ الدُّنْيا لاَ يزِيدُهُ فِيهَا وَ إِنْ حَرَصَ فَالْمَغْبُونُ مَنْ حُرِمَ حَظَّهُ مِنَ الاْخِرَةِ; نشانه علاقه مندان به ثواب آخرت زهد در زندگى زيبا و زودگذر دنياست. بدانيد زهد زاهدان در دنيا چيزى از قسمت الهى درباره آنها نمى كاهد هر چند راه زهد را پيش گيرند همان گونه كه حرص حريصان به دنياى زيباى زودگذر چيزى بر آنها نمى افزايد هر چند حرص داشته باشند پس مغبون كسى است كه از بهره اش در آخرت محروم گردد».
🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّل فـَرَجَهم🌷
╲\╭┓
╭ 🌺 @Moheban_mahdi_114
┗╯\╲
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆