27.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆تفسیر جواب سوال مسابقه روز سوم گزینه ۱ آیه ۲۸۵سوره بقره
استاد قرائتی🌷
✨➥🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
🔴 #روزه گرفتن از نظر علم #پزشکی
🔸در #شش روز نخست ماه مبارک رمضان:👇
حرارت بدن 5/1 درجه پایین می آید که افرادی که دارای عفونت هستند، عفونت بدن کاهش پیدا می کند.
🔸از روز #ششم ماه مبارک رمضان تا #دهم:👇
عفونت های بدن دفع پیدا می کنند و همچنین کلسیم مازاد از بدن خارج می شود، معده شروع به پاکسازی می کند و مواد زائد را خارج می کند.
🔸از روز #دهم تا #چهاردهم ماه مبارک رمضان:👇
پاکسازی سیستم عصبی و تقویت سیستم عصبی انجام می گیرد.
🔸از روز #چهاردهم تا #بیست_و_یکم ماه مبارک رمضان:👇
پاکسازی عروق و قلب انجام می گیرد. غلظت خون در این روز ها پاکسازی و تخلیه می شود.
🔸از روز #بیست_و_یکم تا #سی_ام ماه مبارک رمضان:👇
تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود.
🔸در #پایان ماه مبارک رمضان:👇
با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد روبرو هستیم، به شرط تغذیه ای صحیح در ماه رمضان
🌍 اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ 🌤
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
✳️ آیا «ظهور» خارج از ارادهٔ ماست؟!
🔻 بعضی وقتها ممکن است این سؤال در ذهن ایجاد شود که آیا واقعاً عمل ما در ظهور مؤثر است؟ برای عبور از این مانع فکری، ابتدا باید به این سؤال که چندان هم پر اهمیت نیست، پاسخ دهیم، که آیا ما میتوانیم نقشی در ظهور داشته باشیم یا اینکه فرج و ظهور حضرت، امری خارج از ارادۀ ما انسانهاست؟
🔸 گاهی از اوقات برخی امور آنچنان در نظر ما قدسی و فوق بشری جلوه میکنند که هرگونه فعالیتی را دربارۀ آن امور، از دایرهٔ علم و عمل خود خارج میدانیم. کسانی که به هر دلیلی علاقه به فعالیت برای زمینهسازی ظهور ندارند، فرج را امری فوق العاده فوق بشری تصور میکنند. در حالی که امر فرج نهتنها وابسته به «معرفت» بشر و «احساس» منتظران است، بلکه به «عمل» آنها هم وابستگی تام دارد.
👤 #استاد_علیرضا_پناهیان
📚 از کتاب «انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه»
📖 ص ۲۳۹
✨➥🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ،
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ
، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ
، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ❤️
➥✨🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
تلاوت روزانه
هرصبح تلاوت یک صفحه کلام خدا آیات زندگی...❤️
06.Anaam.138.mp3
3.89M
#سوره_مبارکه_انعام، آیه ۱۳۸
۞وَقَالُوا هَٰذِهِ أَنْعَامٌ وَحَرْثٌ حِجْرٌ لَا يَطْعَمُهَا إِلَّا مَنْ نَشَاءُ بِزَعْمِهِمْ وَأَنْعَامٌ حُرِّمَتْ ظُهُورُهَا وَأَنْعَامٌ لَا يَذْكُرُونَ اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا افْتِرَاءً عَلَيْهِ ۚ سَيَجْزِيهِمْ بِمَا كَانُوا يَفْتَرُونَ
ترجمه
و مشركان (به پندار خويش) گفتند: اينها، دامها و كشتهايى ممنوع است، كسى نخورد مگر آن (خادمين بتكدهها) كه ما بخواهيم. و چهارپايانى است كه (سوار شدن بر) پشت آنها حرام است و چهارپايانى كه نام خدا را (هنگام ذبح) بر آن نمىبرند (اين احكام را) به دروغ به خدا نسبت مىدادند. خداوند به زودى آنان را به كيفر آنچه به او افترا مىبستند جزا خواهد داد.
📝تفسير نور- جلد ۲- صفحه ۵۶۳
استاد_قرائتی🌷
🌷اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍ وآل مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌷
✨➥🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
📝ترجمه و شرح حکمت ۳۷۹ نهج البلاغه: حرص نزدن برای روزی
🔺وَ قَالَ (عليه السلام): يَا ابْنَ آدَمَ، الرِّزْقُ رِزْقَانِ: رِزْقٌ تَطْلُبُهُ، وَ رِزْقٌ يَطْلُبُكَ، فَإِنْ لَمْ تَأْتِهِ أَتَاكَ؛ فَلَا تَحْمِلْ هَمَّ سَنَتِكَ عَلَى هَمِّ يَوْمِكَ، كَفَاكَ كُلُّ يَوْمٍ عَلَى مَا فِيهِ؛ فَإِنْ تَكُنِ السَّنَةُ مِنْ عُمُرِكَ، فَإِنَّ اللَّهَ تَعَالَى سَيُؤْتِيكَ فِي كُلِّ غَدٍ جَدِيدٍ مَا قَسَمَ لَكَ، وَ إِنْ لَمْ تَكُنِ السَّنَةُ مِنْ عُمُرِكَ، فَمَا تَصْنَعُ بِالْهَمِّ فِيمَا لَيْسَ لَكَ؛ وَ لَنْ يَسْبِقَكَ إِلَى رِزْقِكَ طَالِبٌ، وَ لَنْ يَغْلِبَكَ عَلَيْهِ غَالِبٌ، وَ لَنْ يُبْطِئَ عَنْكَ مَا قَدْ قُدِّرَ لَكَ.
قال الرضي: و قد مضى هذا الكلام فيما تقدم من هذا الباب إلا أنه هاهنا أوضح و أشرح، فلذلك كررناه على القاعدة المقررة في أول الكتاب.
🔺و درود خدا بر او، فرمود: امام(عليه السلام) فرمود: اى فرزند آدم! روزى دو گونه است يكى آن روزى كه تو به دنبالش مى روى و ديگرى آن روزى كه به دنبال تو مى آيد و اگر به دنبالش نروى باز هم به سراغ تو خواهد آمد بنابراين غم و اندوه تمام سال را بر همّ و غمّ امروزت اضافه مكن. غم هر روز براى آن روز كافى است. اگر در تمام سال زنده بمانى و جزء عمر تو باشد خداوند هر روز آنچه از روزى براى تو معين كرده است به تو مى دهد و اگر تمام آن سال جزء عمر تو نباشد چرا غم و اندوه چيزى را بخورى كه مربوط به تو نيست؟ (بدان) هيچ كس پيش از تو نمى تواند روزى تو را دريافت كند و يا آن را از دست تو بيرون ببرد و آنچه براى تو مقدر شده است بدون تأخير به تو مى رسد.
مرحوم سيد رضى مى گويد: «مضمون اين سخن در همين باب گذشت ولى چون كلام امام(عليه السلام) در اين جا واضح تر و مشروح تر بود آن را براساس روشى كه در آغاز كتاب تذكر داده ايم تكرار كرديم».
🔹روزى دو گونه است
🔻هدف اصلى امام(عليه السلام) اين است كه انسان ها را از حرص به دنيا بازدارد و به گونه اى نباشند كه تمام تلاش و كوشش آن ها براى به دست آوردن رزق و روزى باشد و از وظايف ديگر دور بمانند و لزوم تحصيل روزى را بهانه خود براى حرص به دنيا قرار دهند.
🔻به يقين همه روزى ها مقدر است ولى بعضى مشروط است به تلاش و كوشش و سعى و كار كه اگر اين شرط حاصل نشود فراهم نخواهد شد. مانند روزى هايى كه از طريق كشاورزى و دامدارى و صنايع و تجارت و امثال آن حاصل مى شود. قسم دوم روزى هايى است كه مشروط به اين شرط نيست بلكه ناخواسته به سراغ انسان مى آيد. مانند ارث غير منتظره اى كه به انسان مى رسد و يا سود كلانى كه بدون تلاش و كوشش از طريق ترقى قيمت ها و يا هداياى غير منتظره عايد انسان مى گردد.
🔻درست است كه انسان بايد آينده نگر باشد و تنها به فكر امروز نباشد و به همين دليل در دنيايى كه ما زندگى مى كنيم دولت ها برنامه هاى پنج ساله و ده ساله و پنجاه ساله دارند. منظور امام(عليه السلام) اين است كه حريصان را از حرص زياد بازدارد تا به بهانه تأمين آينده، شب و روز در فكر دنيا نباشند.
🔻بسيارند كسانى كه براى به دست آوردن درآمدهاى هنگفت دست و پا مى زنند در حالى كه تنها بخش كوچكى را از آن مصرف كرده و بقيه را براى وارثان خود مى گذارند و در واقع تلاشگران خسته و بى مزدند. هدف امام(عليه السلام) اين است كه اين گروه از افراد را از تلاش هاى بى حد و حساب كه آرامش دنيا و نجات آخرت را بر باد مى دهد بازدارد. و به گفته شاعر:
آن كه مكنت بيش از آن خواهد كه قسمت كرده اند
گو طمع كم كن كه زحمت بيش باشد بيش را
🔻همان گونه كه در بالا اشاره كرديم هرگز هدف امام(عليه السلام) اين نيست كه افراد را از تلاش و كوشش براى حل مشكلات اقتصادى بازدارد چراكه آن حضرت و ساير معصومين(عليهم السلام) در كلمات ديگر خود به اين نوع تلاش سفارش كرده اند بلكه هدف اين است كه با بيان اين واقعيت ها كه روزى بر دوگونه است و خداوند آنچه مقدر باشد به انسان مى رساند، سدى در برابر حرص و طمع و دنياپرستى و افزون طلبى ايجاد كنند.
🔻سخن سيد رضى اشاره به نكته اى است كه در مقدمه نهج البلاغه آورده و آن اين كه كلمات امام(عليه السلام) گاهى با روايات مختلف نقل شده است. سيد رضى آن را مطابق يكى از روايات نقل مى كند سپس به روايتى كه از طريق ديگر نقل شده و مشروح تر و گسترده تر است دست مى يابد و لذا آن را تكرار مى كند تا فايده بيشترى نصيب خوانندگان گردد. در اين زمينه توضيحات ديگرى در ذيل حكمت ۲۶۷ و همچنين در ذيل نامه ۳۱ كه مشتمل بر حكمت ها و اندرزهاى فراوان خطاب به امام حسن مجتبى(عليه السلام) مى باشد، آمده است.
🌷اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍ وآل مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌷
✨➥🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
#مسابقه_روز_پنجم
♻️ مسابقه زندگی با آیه ها ویژه ماه مبارک رمضان
🔰 مسابقه روز پنجم :
🔹کدام آیه ما را از ایمان دلبخواهی وگزینشی نهی می کند؟
۱_ سوره نساء آیه ۱۵۰
۲_ سوره انعام آیه ۱۶۳
۳_ سوره نحل آیه ۳۶
۴_ سوره اسرا آیه ۹
📣روزانه به قید قرعه ، به پنج نفر از عزیزانی که پاسخ صحیح را ارسال کرده اند ، مبلغ ۵ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
عدد گزینه صحیح را به ۳۰۰۰۲۶۱۱ پیامک کنید .(مهلت ارسال پاسخ تا ساعت ۱۲ امشب, ۲۷ اسفند ماه)
زندگی_با_آیه_ها❤️
✨➥🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
✳️ در رمضان برای مواجهشدن با دریای جامعه تمرین میکنیم
🔻 وقتی میخواهیم به کودکی شنا بیاموزیم، ابتدا او را در برکهای کوچک رها میکنیم تا در این مکان کوچک و کمعمق، با راهنمایی مربی شنا یاد بگیرد. پس از آنکه کودک شناکردن در این مکان را آموخت، اجازه میدهیم در دریا هم شنا کند. تمرین مسئلهای اساسی در زندگی انسان است. #روزه تمرینی است برای انسان در برابر #محرمات و #واجبات و #هواها و #شهوات.
🔸 ازاینرو است که قرآن میگوید «وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ» (بقره، ۴۵) مقصود از صبر، روزه است. یعنی اگر میخواهید در #زندگی_اجتماعی در اجتناب از محرمات موفق باشید، از روزه یاری جویید. بنابراین، آنچنان که در برکهای کوچک برای مواجهه با دریا تمرین میکنیم، در #ماه_رمضان نیز برای مواجهشدن با دریای #جامعه تمرین میکنیم. در رمضان تمرین میکنیم تا پس از آن وارد جامعه شویم و محرمات را ببینیم و از آنها دوری کنیم؛ شهوات را ببینیم و از آنها اجتناب کنیم. این است هدف روزه. اسلام میخواهد که مسلمان در جامعه حضور داشته باشد و منحرف نشود. #انزوا و #عزلتنشینی و حضور نداشتن در جامعه فضیلتی ندارد.
👤 #امام_موسی_صدر
📚 از کتاب #برای_زندگی
📖 صفحات ۲۶۵ تا ۲۶۷
#️⃣ #سلوک
✨➥🆔https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114
❤️ امـــــامـ زمـــانـــے شـــو👆
⭕️ پست ویژه
👌 خبر دادن علما از زنده بودن سفیانی و نزدیکی ظهور!
👤 روزى در محضر عارف مرحوم آيتاللـه محمّدجواد أنصارى همدانی از ایشان درباره عثمان بن عنبسه يا همان سفيانى (ملعون) سؤال مىكنند...و ايشان میفرمايند:
☠ «سفيانى الآن هفده سال دارد!
👈 با توجه به زمان این فرمایش مرحوم انصاری، سنّ سفيانى الآن، حدود هشتاد و خورده ای سال است!
☀️ چون در روایات ما یکی از علائم حتمی ظهور حضرت ولیعصر (عج)، خروج سفیانی است پس سفیانی بخاطر بالا رفتن سنش به زودی خروج خواهد کرد...
👈 بنا بر شواهدی از علما از جمله امام موسی صدر و... سفیانی یکی از فرماندهان ارتش سوریه است...
👈 همچنین این بیان از زبان عارف کامل مرحوم آیت الله بهلول نیز آمده است که سفیانی زنده است و یکی از نظامیان در ارتش سوریه است
⚠️ همچنین از ملک عبدالله پادشاه اردن و ترامپ نیز به عنوان احتمالات سفیانی یاد می شود الله اعلم
💀 از آنجا كه سفيانى و خروج آن، از علائم قطعی ظهور امام زمان عليهالسّلام است، درنتیجه قرب ظهور حضرت نيز دانسته مىشود
https://eitaa.com/Moheban_mahdi_114