🔰نگاه به غرب باید اصلاح شود/ اسلام بر همه ادیان، عُلُو دارد
🔺نگاه جامعه به خصوص مسوولین و خواص نسبت به غرب و سران غرب باید اصلاح شود. غرب و سران آن، شهروند درجه یک و سایر کشورها شهروند درجه دو کره زمین نیستند.
🔺رهبر معظم انقلاب در سخنان امروز خود، سران مستکبر غرب(در راس آنان آمریکا) را بدتر و نانجیبتر از #فرعون دانست.
🔺فرعون فقط ملت خود را به استضعاف کشاند اما تمدن غرب علاوه بر ملت خود، سایر ملتها را نیز به استضعاف میکشاند.
🔺این افراد کراواتیِ ادکلن زده، حرفهایترین جنایتکاران تاریخ و بزرگترین #دشمنان_خدا بر روی زمین هستند و تمام تلاششان نابودی اسلام و امت اسلام است.
🔺این نگاه باید برای جامعه و به ویژه مسوولین شکل بگیرد. ما باید به دلیل ماهیت فاسد غرب و سران آن، در تمام مسائل #طلبکار آنان باشیم. آنها هستند که باید به ما و همه ملتهای مظلوم #پاسخگو باشند.
🔺اگر این فهم برای همه خواص و مسوولین شکل بگیرد، همواره از موضع #عزّت با آمریکا و غربِ فریبکار مواجه خواهند شد و تن به خواستههای ناتمام آنها نخواهند داد، بلکه همواره مصالح اسلام و نظام اسلامی را در نظر خواهند گرفت و هرگز برخی غربگرایان موفق نخواهند شد در معادلات و محاسبات، ایران اسلامی را ذیل تمدن غرب تعریف کنند.
🔺اسلام به هیچ وجه اجازه نمیدهد مکاتب، ایسمها و ادیان دیگر به خصوص کفار حربی بر اسلام و حکومت اسلامی استعلاء و برتری پیدا کنند. در روایت رسیده از پيامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) آمده: «اَلْإِسْلاَمُ يَعْلُو وَ لاَ يُعْلَى عَلَيْهِ» مسوولین باید به لوازم این کلام، پایبند باشند.
🔺قرآن کریم تنها دین نزد خداوند را #اسلام معرفی میکند لذا تنها اسلام است که باید در عالم فراگیر شود و کارگزاران نظام اسلامی نیز برای این هدف باید تلاش کنند و موانع را برطرف نمایند: إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ/ آل عمران ۱۹
🔺این فهم برتر اگر به طور کامل برای جامعه شکل بگیرد، دیگر نگران مواضع و عملکرد برخی مسوولین در قبال کشورهای مستکبر نخواهیم بود و مصالح نظام اسلامی بیش از پیش تامین خواهد شد.
۱۴۰۳/۹/۵
✍ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔺رها نکردن غرب و بازخواست و مطالبه از آنها یعنی همین سخن امام خامنهای. بازداشت نتانیاهو کافی نیست، بلکه باید او و سران جنایتکار اسرائیل اعدام شوند.
🔰امام خامنهای:
🔹این کاری که رژیم صهیونی در غزه و لبنان کرده، پیروزی نیست، جنایت جنگی است.
🔹حالا حکم بازداشت اینها را صادر کردهاند؛ این کافی نیست!
🔹حکم اعدام نتانیاهو و سران جنایتکار این رژیم باید صادر شود.
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مدیر حوزههای علمیه: نباید محصور شویم
🔸آیتالله اعرافی: بسیاری از تولیداتی که ما داریم برای خودیهاست (که البته آنها را هم باید قوی نگه داریم) اما لازم است تمرکزی داشته باشیم برای جامعه بزرگی که دغدغههای ما را ندارند. باید رفت سمت آن بخش از جامعه و باید پذیرفت که در بین آنها ما خیلی خریدار نداریم.
✍️ سخن بسیار به جا و درستی است. حوزه علمیه مهمترین نهاد تولید فرهنگ دینی و ترویج آن است. در این راستا باید سیاستگذاری، برنامهریزی و هدفگذاری جامعی صورت گیرد و «همه اقشار جامعه» تحت پوشش قرار گیرند. مخاطب مبلّغین دین، نباید صرفا قشر متدیّن و مذهبی باشد. هنر حوزه علمیه به عنوان نهاد دین و همچنین نهادهای تبلیغی و فرهنگیِ حاکمیتی مانند سازمان تبلیغات، ارشاد، ستاد ائمه جمعه و جماعات باید این باشد که «همه اقشار جامعه» را جذب معارف دین کنند و اقامه دین در جامعه گسترش یابد. مخاطب این سخن صحیح، همه این نهادها و در راس آن حوزه علمیه است. تبلیغ دین باید به روز و متناسب با نیازهای جامعه و در تراز جنگ شناختی دشمن باشد. به نظر میرسد ضرورت دارد تمامی سیاستهای تبلیغی مورد بازنگری اساسی قرار گیرند.
1403/9/7
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
حجتالاسلام رضایی
🔰مدیر حوزههای علمیه: نباید محصور شویم 🔸آیتالله اعرافی: بسیاری از تولیداتی که ما داریم برای خودیه
🔺یکی از دوستان طلبه در رابطه با سخنان آیتالله اعرافی چنین گفتند: «الآن همین سخن ایشان هم در «ایتا» و «بله» که فقط همین قشر خاص هستیم مخاطب دارد. بنظرم باید در بحث فیلترینگ اقدام جدی صورت بگیرد، الآن جوری شده که ما خودمان رو برای قشر وسیعی از جامعه فیلتر کردهایم و به ما دسترسی ندارند.»
🔺در پاسخ به این ایشان عرض میکنم: «ارتباط با همه مردم، الزاما با رفع فیلتر و حضور در سکوهای خارجی محقق نمیشود. اگر اراده جمعی مسوولین بود، همین سکوهای داخلی به محل حضور همه اقشار جامعه تبدیل میشد و ارتباطگیری با همه مردم برای تبلیغ و تبیین معارف دین تسهیل میگردید. باید تلاش کرد این اراده در مسوولین شکل بگیرد.»
🔰دشمنشناسی را باید از منظر هستیشناسی و انسانشناسی بررسی کرد
🔺از منظر فلسفه، رفتار انسانها متناسب با عقاید، اندیشهها و بالاتر از آن همسنخ با ذات آنهاست. انسانهای صالح افعالشان حَسَن است و انسانهای ناصالح افعالشان قبیح است. در آموزههای دینی نیز بر این مساله تاکید شده است:
🔺امام علی(ع) میفرماید:
1. «الجُودُ مِن کَرَمِ الطَّبیعَة: جود، از طبیعت کریم ناشی میشود.(غررالحکم. ج 1. ص 194)
2. «النَّفسُ الدَّنیةُ لاتَنفَکُّ عَنِ الدِّنائاتِ: نفس پَست از پَستیها جدا نمیشود.(غررالحکم. ج 1. ص 407)
🔺انسانهای شرور که شرارت جزئی از وجود آنها شده، همواره در حال فتنهگری و فتنهانگیزی هستند، اگر در یک نقطه آتش فتنه را کمفروغ کنند، در نقطه دیگری آن را برمیافروزند.
🔺محور شرارت در عالم یعنی رژیم صهیونیستی و آمریکای جهانخوار که در رویارویی با رزمندگان حزبالله به اهداف خود نرسیدند و موقتا آتش جنگ را در لبنان فروکش کردند و ناچار به اعلام آتشبس شدند، بلافاصله آتش جنگ و فتنه را در نقطهای دیگر از جهان اسلام یعنی کشور سوریه فوران کردند و با تحریک و سازماندهی گروههای تکفیری، به دنبال سیطره بر کشور سوریه و قطع پشتیبانی از محور مقاومت هستند.
🔺«دشمنشناسی» را باید از سطح «علوم سیاسی» رایج ارتقاء داد و از منظر #هستیشناسی و #انسانشناسی به آن نگریست. از نگاه هستیشناسی و انسانشناسی جبهه کفر و استکبار غیر از «شرارت» چیز دیگری از آن صادر نمیشود. هیچ خیری از آن نمیتوان توقع داشت. با مذاکره و نشستن بر سر یک میز هم ذات شرارتطلب آنها تغییر نخواهد کرد.
🔺قرآن کریم به خوبی میفرماید این افراد هر گاه به قدرت برسند، حرث و نسل را نابود میکنند:
«وَ إِذا تَوَلَّى سَعى فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيها وَ يُهْلِكَ الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ الْفَسادَ»/ بقره آیه 205
و هرگاه به قدرت و حكومت رسد براى فساد در زمين و نابودى زراعتها و نسل كوشش مىكند در حالی که خداوند فساد را دوست ندارد.
1403/9/8
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔰تمدّن ایرانی از قدیم با تدیّن همراه بوده است
🔺رهبر معظم انقلاب:
🔹اصفهان نشان میدهد که جریان تدیّن و تشرّع با جریان علم و صنعت و فرهنگ و تمدّن و امثال اینها درهمتنیدهاند... این نمونهای از تمدّن ایرانی ما است؛ تمدّن ایرانی که روزگاری در قلّهی تمدّن بشری قرار داشته، از قدیم، از قبل از اسلام حتّی با دین همراه بوده، با تدیّن همراه بوده.
🔹اینکه بعضی تلاش میکنند، سعی میکنند که پیچومهرههای مجموعهی تمدّن ایرانی را بِزور از همدیگر باز کنند، بین دین و بین علم و صنعت و فرهنگ و هنر و مانند اینها فاصله بیندازند، این کار، هم غلط و خلاف واقع است، هم بیهوده است و امکانپذیر نیست.
۱۴۰۳/۸/۲۱
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷فهرست بلند علمای اصفهان؛ نشانه دینداری مردم اصفهان
✏️رهبر انقلاب: دینداری مردم اصفهان را از فهرست بلند علمای اصفهان میشود شناخت. حالا شما مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی را اسم آوردید؛ خب بله، ایشان ملّای بزرگی بودند. اگر نگاه کنید در دورهی اساتید خود آسیّد ابوالحسن اصفهانی (رضوان اللّه علیه) در اصفهان، اینقدر علمای بزرگ در اصفهان در سطح استادِ مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی و میرزای نائینی که اینها همه طلبهی اصفهانند، وجود دارد که انسان متحیّر میماند که اینهمه عالِم را چه جوری توصیف کند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگرهی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
🔹️مطالعه متن کامل بیانات:
khl.ink/f/58421
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اَلسَّلامُ عَلَی الحُسَین(ع)
وَ عَلَی عَلیِّ بنِ الحُسَین(ع)
وَ عَلی اَولادِ الحُسَین(ع)
وَ عَلی اَصحابِ الحُسَین(ع)
🆔 @MohsenRezaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهید رئیسی عالم بود، اسلامشناس بود، تفکرات انحرافی یا التقاطی نداشت، با توجه به اینکه از جوانی درون ساختار و نظام سیاسی کشور مسوولیت داشت، نظام حکمرانی را به خوبی میشناخت، پر کار و فعال بود، رویکردش گسترش عدالت بود، در سیاست خارجی فعالانه عمل میکرد، در مقابل شرارت دشمنان تهاجم داشت و منفعل نبود، نسبت به دوستان رافت و رحمت داشت و نسبت به نظام سلطه غلیظ و شدید بود، جبهه مقاومت را به معنای واقعی باور داشت و با تمام وجود به آن کمک میکرد.
🔺جمله معروف او در سازمان ملل و در مهد کفر در دفاع از قرآن یک دنیا ارزش داشت:
«آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد.»
🔺خدا رحمت کند او را، فقدانش هر روز بیشتر احساس میشود.
1403/9/9
✍️محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔰اولین نظریه پرداز ولایت فقیه
🔺نهم آذر، روز بزرگداشت شیخ مفید(ره)
🔹موضوع «حکومت اسلامی در عصر غیبت» یکی از پُرچالشترین و مهمترین مسائل فقهی و کلامی معاصر است که همواره توجه خِیل کثیری از پژوهشگران را به خود جلب کرده است، لذاست که نظریه ولایت فقیه نیز در همین راستا در فقه سیاسی شیعی ظهور و بروز چشمگیری یافت.
🔹«شیخ مفید» محدث و متکلم شهیر شیعی قرن چهارم و پنجم را اولین نظریه پرداز ولایت فقیه نام بردهاند و همواره در پژوهشهایی با محوریت اندیشه سیاسی شیعیان، نظرات ایشان سهم قابل توجهی را به خود اختصاص میدهد. برخی مستشرقین امام خمینی(ره) را ادامه دهنده شیخ مفید معرفی میکنند.
🔹«تمیمه بیگم دائو» مستشرق انگلیسی در کتابی با عنوان «شیخ مفید» مینویسد: « مفید در روند مشروعیت بخشی نقش اجتماعی علما سهیم بود، روندی که در زمان ما به آموزه آیت الله خمینی منتهی شد. بر پایه این آموزه در زمان غیبت امام، حاکم آرمانی ولیّفقیه است.»
🔹طرفدارن اسلام حداقلّی و سکولار، چنین نگاهی را القا میکنند که بهدستگیری حکومت توسط فقها و شیعیان در عصر غیبت مسئله جدیدی است که اسلاف علمای شیعه بدان توجهی نکردند، درحالیکه با دقت نظر در بیان ایشان به سادگی می توان به اصالت مقوله سیاست و ولایت فقیه نزد علمای شیعه پی برد.
🔸مشرق
🆔 @MohsenRezaei
🔰دستهبندی حکام از منظر شیخ مفید
🔹در قاموس فکری شیخ مفید «حاکم اسلامی» بر سه دسته اطلاق میشود:
۱- امامان معصوم که منصوصاً و مستقیماً از سوی خدای تعالی تعیین و مشخص شدهاند.
۲- حاکمانی که توسط ائمه معصوم برای اجرای احکام و سیاستهای اسلامی گماشته شدهاند (نوّاب خاص).
۳- فقها و علمای شیعه (نوّاب عام).
🔹البته شیخ مفید توجه دارد که چه بسا برای فقیهان شیعه امکان عمل به این وظیفه الهی فراهم نشود کما اینکه قرون متمادی این شرایط برای فقها فراهم نشد و این سری آموزههای فقهی تنها در ساحت «نظر» بررسی میشد، لذا ایشان با قید «با فرض امکان»، به این مطلب اشاره میکند و سپس در ادامه میفرماید: اگر فقیهی بتواند حدود الهی را در مورد فرزندان و غلامان خود جاری کند و از سلطان جور و حاکم ظلم بر این مطلب خوف ضرری نداشته باشد، باید آن را اجرا کند.
🆔 @MohsenRezaei
🔹شیخ مفید معتقد است احکام و تکالیف شخص «مکلّف» در عصر غیبت، هیچگاه نباید تعطیل شود. پس شیعیان و در رأس آنان علمای شیعه باید حتیالامکان در راستای اجرای احکام اسلامی در زمینههای مختلفی چون «اجرای حدود»، «امر به معروف و نهی از منکر» و حتی «جهاد با کفار» اقدامات و تدبیرات لازم را به جا آورند.
🔹شیخ در المقنعه تصریح میکند که «این امر (اجرای حدود) واجبی واضح بر کسی (یعنی فقیه) است که قدرت حاکمه او را برای این کار نصب کند، یا سرپرستی گروهی از رعایای خود را به او بسپارد. پس او باید به اقامه حدود الهی و اجرا و تنفیذ احکام شرعی و امر به معروف و نهی از منکر و جهاد با کافران بپردازد.»
🔹مسأله قابل توجهی که در سطور بالا گذشت به وضوح نمایان میکند که عدم تصور امکان تشکیل حکومتی شیعی به حدی قوی بوده است که در اندیشه شیخ مفید گویی اقامه حق، فقط و فقط از طریق دستگاه حکومت جائر امکان پذیر است.
🔹آن «ناگفته» شیخ مفید را اینطور میتوان کشف کرد که وقتی بر مکلّفین یاری رساندن به منصوب جائر برای اقامه حق واجب است، پس در صورت وجود شرایط و امکان برپایی حکومتِ حقِّ شیعی، تلاش برای اجرای حق زیر سایه چنین دستگاه حاکمیتی «اولی» است؛ اما اختناق علیه شیعیان و در اقلیت بودن آنان به شکل مطلق این احتمال را برای شیخ مفید به حداقل خود رسانده بود.
🆔 @MohsenRezaei