🎋🍃🎋🍃🎋🍃🎋🍃🎋🍃🎋
❣﷽❣
💠 #احادیث_فضیلت_روز_عرفه 💠
🌷 امیر مؤمنان علی(ع) درباره راز وقوف در عرفات فرمود:
«عرفات، خارج از مرز حرم است و مهمان خدا باید بیرون دروازه، آنقدرتضرع کند تا لایق ورود به حرم شود».
📕 اصول کافى، ج 4، ص 224
🌷 امام سجاد(ع) در حدیثی فرمود:
عصر روز عرفه و ظهر روز دهم که حاجیان در منا حضور دارند، خدای سبحان به فرشتگان مباهات میکند و میفرماید: «اینان بندگان من هستند که از راههای دور و نزدیک با مشکلات بسیار به اینجا آمده و بسیاری از لذتها را بر خود حرام کرده و بر شنهای بیابانهای عرفات و منا خوابیدهاند و اینگونه با چهرههای غبارآلود، در پیشگاه من اظهار ناتوانی و خواری میکنند. اینک به شما اجازه دادم تا آنان را ببینید. آنگاه فرشتگان حق به اذن خداوند بر دلها و اسرار نهان آنها آگاه میشوند.
📕 اصول کافی، ج 96، ص 259
🌷 از امام صادق(ع) سؤال شد:
عرفات را چرا عرفات نامیدهاند؟
حضرت فرمود: «جبرئیل، حضرت ابراهیم را روز عرفه به این مکان آورد، چون ظهر فرا رسید،
جبرئیل گفت: ای ابراهیم! به گناه خود اعتراف کن و مناسکت را بیاموز! چون جبرئیل گفت اعتراف کن! این سرزمین عرفات نامیده شد».
📕 اصول کافی، ج 74، ص 402
🌺 پیامبر اکرم(ص) میفرماید:
«خداوند در هیچ روزی به اندازه روز عرفه، بندگان خود را از آتش جهنم آزاد نمیکند».
«در میان گناهان، گناهانی است که جز در عرفات بخشیده نمیشود».
📕 مفاتیح الجنان، اعمال روز عرفه.
❇️ «هنگامی که مردم در عرفات وقوف میکنند و حاجتهای خود را با گریه و زاری درخواست میکنند، خداوند نزد فرشتگان به این مردم افتخار میکند و به فرشتگان خطاب میکند:
آیا نمیبینید که بندگان من از راههای دور و غبارآلود بهسوی من آمدهاند و مالشان را در راه من خرج کردهاند و بدنها را خسته کردهاند؟ به عزت و جلالم سوگند! گناهکارانشان را به نیکوکارانشان میبخشم و آنها را از گناه پاک میکنم، مانند روزی که از مادر متولد شدهاند».
📕 آیتالله جوادی آملى، صهبای حج، ص 415.
❇️ «آنگاه که در عرفات وقوف کنى، چنانچه گناهانت به تعداد شنهای شنزار یا ستارگان آسمان یا قطرههای باران باشد، خداوند آنها را خواهد بخشید».
📕 اصول کافى، ج 4، ص 316؛ علل الشرایع، ج 2، ص 436.
❇️ نقل است از رسول خدا(ص) پرسیدند:
چه کسی از اهل عرفات، گناهش از همه بزرگتر است؟ حضرت فرمود: «کسی که عرفات را درک کرده باشد و گمان کند خداوند او را نیامرزیده است».
📕 سنن الکبرى، ج 5، ص 192
🌷 امام سجاد(ع) در روز عرفه صدای نیازمندی را شنید که گدایی میکرد. به او فرمود: «وای بر تو! آیا در مثل چنین روزی از غیر خدا درخواست میکنى، درحالیکه در این روز برای بچههایی که در شکم مادران هستند، امید سعادت و خوشبختی میرود».
📕 جعفریات، ج 114، ص 415.
🌷 امام باقر(ع) فرمود: «هیچکس (چه نیکوکار و چه بدکار) در عرفات وقوف نمیکند، مگر اینکه خداوند دعایش را مستجاب میکند».
📕 تنبیه الغافلین، ص 489
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
موکب امام علی ع در روبیکا ↙️
https://rubika.ir/mokebnoogh
موکب امام علی ع در ایتا ↙️
https://eitaa.com/Mokebnoogh
#موکب_امام_علی_علیه_السّلام
✦࿐჻ᭂ🌹🌸🌹჻ᭂ࿐✦
40.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨
🎥#موشن_گرافی👆
💠 ⚖#حمایت_های_قانونی بعد از انجام امر به معروف و نهی از منکر
🔸تا انتها ببینید ...👆
⚖✳️#ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر_استان_قزوین
✳️⚖#هفته_افشای_حقوق_بشر_آمریکایی
✳️ ⚖#هفته_قوه_قضائیه
✳️ ⚖#سهشنبه_ششم_تیرماه_به #عنوان_همدلی_قوا_خدمت_به_مردم
✳️ ⚖#بسیج_حقوقدانان_قزوین
#دعای_عرفه دعایی است که امام حسین(علیهالسلام) در روز ۹ ذیالحجه در آخرین حج خود در صحرای عرفات خواندهاند. شیعیان این دعا را در روز عرفه در صحرای عرفات و در کربلا قرائت میکنند. عرفه روز کسب معرفت، توبه و تقاضای مغفرت و نیایش با خداوند است.
با دقت در فرازهای دعای عرفه میتوان به حقیقت و هدف اصلی این روز پی ببریم؛ در حقیقت دعای عرفه را میتوان دعا برای کسب شناخت صحیح بین حق و باطل دانست. با بررسی روابط و قوانین بیان شده در دعای عرفه و کاربرد آنها در زندگی به خودشناسی و در نهایت به خداشناسی خواهیم رسید. برای آگاهی بیشتر از چیستی روز عرفه و چرایی اهمیت دعا و راز و نیاز در آن میتوانید به مقالۀ «عرفه چیست و فلسفه توقف حجاج در عرفات چیست ؟» مراجعه کنید.
دعای عرفه بدون شک یکی از برترین ادعیهای است که از ائمه (علیهمالسلام) به ما رسیده است. شاید این تجربه را همۀ ما داشتهایم که گاهی حرفهای دل ما را دیگری با بیانی بسیار رساتر عنوان نموده است، برای مثال تصور کنید در جمعی حضور دارید که خواستهها و دغدغههای افراد حاضر در جمع بسیار شبیه هم است. اگر قرار باشد دغدغهها و نیازهای خود را به فردی که مسئول رسیدگی است انتقال دهیم، به نظرتان به چه روشی باید عمل کنیم؟ چگونه و در قالب چه کلماتی باید مسائل را مطرح کنیم، که مورد توجه قرار بگیرد؟
به احتمال زیاد همه موافق این نظر هستیم، که فردی با بلیغترین کلام و بیشترین شناخت نسبت به جمع و ضعفها و نیازهای آنان باید به نمایندگی از سایرین سخن بگوید. همۀ این مثالها مقدمهای بود، برای اینکه بگوییم فلسفه دعای امام حسین (علیهالسلام) در روز عرفه چیست. متن بسیاری از ادعیه همان حرف دل ما بندگان گناهکار است. حرفهایی که در شیواترین و زیباترین حالت ممکن بیان شدهاند. کجا یک بندۀ معمولی میتواند به زیبایی آنچه در دعای عرفه آمده است، فقر را وسیلهای برای توسل قرار دهد؟ امام معصوم، همان نمایندۀ خوشکلامی است که به نیابت از ما و با شناخت کامل از ضعف و فقرمان به درگاه خداوند عرض میکند: «ها أَنَا أَتَوَسَّلُ إِلَيْكَ بِفَقْرِى إِلَيْكَ، وَ كَيْفَ أَتَوَسَّلُ إِلَيْكَ بِمَا هُوَ مَحالٌ أَنْ يَصِلَ إِلَيْكَ؟ اینک به سبب نیازم به تو، متوسل به توأم و چگونه متوسل به تو شوم به آنچه که محال است به تو برسد؟»[1]
🌟اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌟
4_176948529426596053.pdf
866.8K
#فایل_pdf_دعای_امام_حسین علیه السلام در #روز_عرفه با ترجمه فارسی
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
#ڪپیباذڪرصلواتبراےظهورقائم
1_4987846048849330188.mp3
15.93M
🎧 #دعای_عرفه
با صدای استاد سماواتی
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
موکب امام علی ع در روبیکا ↙️
https://rubika.ir/mokebnoogh
موکب امام علی ع در ایتا ↙️
https://eitaa.com/Mokebnoogh
#موکب_امام_علی_علیه_السّلام
✦࿐჻ᭂ🌹🌸🌹჻ᭂ࿐✦