🇮🇷
📝 جزییات دیدار بشار اسد با رهبرمعظم انقلاب
🍃🌹🍃
🔻 با توجه به روحیه و نشاط و اراده بالا در شخص رئیسجمهور و دولت ایران برای گسترش همکاریها با سوریه، باید تلاش کرد روابط دو کشور بیش از گذشته ارتقاء یابد.
🔹 برخی از سران کشورهای همسایه ما و شما، با سران رژیم صهیونیستی نشست و برخاست دارند و با یکدیگر قهوه مینوشند اما مردم همین کشورها در روز قدس خیابانها را از جمعیت و شعار ضدصهیونیستی پر میکنند و این واقعیت امروز منطقه است.
🔸 یکی از مهمترین عوامل پیروزی روحیه بالای شخص جنابعالی است و انشاءالله با همین روحیه بتوانید ویرانیهای جنگ را نیز بازسازی کنید زیرا کارهای بزرگی پیش روی شما قرار دارد.
🔹 شهید بزرگوار سردار سلیمانی تعصّب خاصی به سوریه داشت و به معنی واقعی کلمه فداکاری میکرد و رفتار او در سوریه با رفتارش در دفاع مقدس ۸ ساله ایران تفاوتی نداشت.
🔸 شهید سلیمانی و دیگر برجستگان سپاه از جمله شهید همدانی، واقعاً با جان و دل تلاش میکردند و به موضوع سوریه همچون یک وظیفه و واجب مقدس مینگریستند.
🔺 این پیوند و ارتباط برای هر دو کشور حیاتی است و نباید بگذاریم ضعیف شود بلکه باید آن را هر چه ممکن است تقویت کنیم.
#روشنگری | #ثامن
@ammarezaman
✳️ اگر به خدا حسنظن داشته باشیم، خدا ما را رها نمیکند
🔻 اگر آدم #حسنظن به خدا داشته باشد -که خدا خوبِ مرا میخواهد- خدا برایش خوب را مقدر میکند. خدا برایش خوب را میفرستد. اگر کسی #بدبین باشد و #سوءظن داشته باشد، بدبینی، بدبیاری میآورد.
👈 این فرمول ارزشمندی است از #امام_رضا علیه السلام که فرمودند: به خدا #خوشگمان باشید؛ زیرا خدای عزوجل میفرماید: من نزد گمان بندهی مؤمن خویشم، اگر گمان او خوب است، رفتار من هم با او خوب است، و اگر گمان او بد است، رفتار من هم با او بد است.
🔺 اگر به خدا حسنظن داشته باشیم، خدا ما را رها نمیکند. خدا هوای ما را دارد. آدم باید دائما اینها را با خودش بگوید. به والله العظیم همینجور است.
📚 از کتاب تربیت دیدگاه، حجت الاسلام عالی، صص ۵۸-۵۲
@ammarezaman
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | پیامهای یک دیدار
🍃🌹🍃
🔻 سفر بشار اسد به ایران و اهمیت سوریه در تحولات منطقه و جایگاه دمشق و نظام سیاسی این کشور در جبهه مقاومت ضد صهیونیستی، اهداف، آثار و پیامهای مهم و زیادی بر این سفر مترتب است.
1⃣ این سفر در چنین شرایط ویژهای به لحاظ تحولات اوکراین، تحولات پیرامونی منطقه غرب آسیا و سلسله عملیاتهای استشهادی مبارزان فلسطینی که قدرت تصمیمیگیری را از صهیونیستها سلب کرده است، مانور قدرتی است از سوی ریس جمهور کشوری که بهرغم همه فشارها و تحریمها و تحمیل جنگ نیابتی جهانی، با قدرت سر پا ایستاده است و مشغول رتقوفتق امور دیپلماتیک کشورش است.
2⃣ عزم ملی از سوی دو طرف برای توسعه و تعمیق روابط تهران- دمشق نشان میدهد که این رابطه مستحکم و ناگسستنی است و طبعاً توسعه این روابط از حوزه مستشاری نظامی و امنیتی به سایر حوزههای اقتصادی، سازندگی، سیاسی و علمی کشیده شد و در دستور کار روسای جمهور دو کشور قرار دارد.
3⃣ راستقامتی و ایستادگی سوریه در جنگی بینالمللی و نابرابر به تعبیر رهبر معظم انقلاب، نمایشگاهی واقعی برای تجلی مصداقی دو موضوع مهم بود؛ «پیروزی غایی مقاومت» و «کم بودن هزینه مقاومت بر هزینههای سازش». امروز سوریه بهعنوان مرکز ثقل جبهه مقاومت ضد صهیونیستی و سلطهگری، دارای این شرافت و جایگاه سرافرازانه متفاوت از گذشته است.
4⃣ در مقابل روحیه امیدوارانه به آینده روشن مقاومت در منطقه، رژیم صهیونیستی وفق اعتراف تلخ ایهود باراک، نخستوزیر اسبق این رژیم، در مسیر زوال قرار گرفته و بیشتر از اینکه به فکر نقشآفرینی در آینده منطقه و مسئله جهانی شده فلسطین باشد، درگیر روند زوال و اضمحلال تدریجی است.
✍فتحالله پریشان
#روشنگری
@ammarezaman
✅ جراحی ضروری در پیش است...
✅ دولت در حال انجام یک اقدام مهم و ضروری است.
✳️ قطعاً فواید و اثرات مثبت این جراحی اقتصادی در برابر عوارض کوتاه مدت آن قابل قبول است.
#دولت_مردم
@ammarezaman
🌐نـشـسـتـــــ بــرخـــــط
❓گرانی های اخیر زندگی مردم را فلج خواهد کرد؟
❓به قحطی نزدیک می شویم؟؟
🎙 دکتـر مهـدے طغیـانـے
🔺(نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی عضو کمسیون اقتصادی مجلس)
🗓 سه شنبـه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
🕘ساعتـــ ۲۱
📱لینک ورود به جلسه
👇👇👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/nasra1401/idea-114295/l/fa
مرکز فضـاے مجـازے
ناحیه بسیج امام صادق(ع)_اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید | راهکاری برای ایجاد صدها هزار #شغل
♨️ رفع مشکل #بیکاری به دست مردم!
⁉️ چگونه هر کدام از ما میتوانیم در کشور اشتغالزایی کنیم؟
⁉️ وقتی کالای باکیفیت خارجی هست، چرا میگویند #ایرانی بخریم؟!!
_______________________
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی مدیر اندیشکده راهبردی سُعَداء
@roshana_esfahan
✨🇮🇷✨
#یادداشت_کوتاه|بزرگترین مشکل بشریت در عصر حاضر
🍃🌸🍃
بزرگترین مشکل بشریت در عصر کنونی بحران معنویت است.
هیچکدام از دستاوردهای بشری نتوانسته است دغدغه ها و نیاز های فطری انسانها را بر طرف سازد و آنها را به آرامش برساند.
پیروزی انقلاب اسلامی در عصر حاکمیت سکولاریسم و در نتیجه جنبش های اسلامی معاصر و تاثیراتی که بر سیاست داخلی و خارجی کشور های مسلمان بر جای گذاشته است ، استکبار جهانی را به این فکر انداخته است که شرنگ ناکارآمدی دین و معنویت را در عصر مدرنیته به کام مردمان این کشورها بریزد .
این که امروز پیاده نظام استکبار در داخل کشور ، دولت فعلی را مورد هجمه قرار داده است به نوعی اجرایی کردن این عملیات پیچیده است که همه دلسوزان انقلاب اسلامی باید وظیفه وجدانی و دینی خود را برای نجات این معجزه قرن که اهل معرفت از آن به ناقه حضرت صالح(ع) تعبیر کرده اند به منصه ظهور برسانند.
بی شک آنان که در صحنه حضور اهل تلاش و کوشش اند در عرصه ظهور نیز از امتحان الهی سربلند بیرون خواهند آمد .
✍ امراله عباسی - ناحیه درچه
#روشنگری|#ثامن
@ammarezaman
✨🇮🇷✨
#یادداشت_کوتاه|غربالگری اقتصادی و الزامات تولید
🍃🌸🍃
در علم پزشکی کشف بیماری در میان افرادی که به ظاهر سالم هستند را غربالگری می نامند . در بحث تولید هم که یکی از مباحث مهم اقتصادی است ، دولت باید دنبال غربالگری اقتصادی باشد یعنی دستهای پنهانی که اقتصاد یک کشور را به زمین می زند را شناسایی کرده و این دستها را با تعامل بین قوا از اقتصاد کشور قطع کند.
بی شک برای انجام هر پروژه ای باید الزامات اصلی آنرا بشناسیم. تولید که محور شعار سال در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظلهالعالی است نیز الزاماتی دارد که به این الزامات اشاره می شود:
۱- احساس مسئولیت عمومی، عزم ملی و تکلیف گرایی دینی.
۲- توجه به فرهنگ سازی و نظام تعلیم و تربیت.
۳- ایجاد و تقویت زیر ساخت ها.
۴- هم افزایی ظرفیت ها و بسیج استعداد ها و سرمایه های انسانی و مادی.
۵- توجه به رقابت پذیری.
۶- توجه به دانش محور بودن تولید.
۷- توجه به فضا و عرصه جنگ اقتصادی و عملیات روانی دشمن.
۸- ایجاد تعادل و تناسب بین تولید، توزیع و مصرف.
موفقیت دولت در جامه عمل پوشاندن به منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مدظلهالعالی را از درگاه الهی آرزومندیم.
✍ امراله عباسی- ناحیه درچه
#روشنگری|#ثامن
@ammarezaman
بسم الله
سی و هفتمین جلسه هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
سخنران: جناب آقای علی محمدی
استاد دانشگاه
کارشناس ارشد اقتصادی
موضوع: تحلیل علت گرانی های اخیر و راهبردها و اقدامات دولت
زمان: چهارشنبه ۲۱اردیبهشت ساعت ۲۱:۳۰
با حضور
هیئت های اندیشه ورزشهرستان ، گروه ها و مجامع بسیج و هیئت رئیسه مجمع و کانون ها
سرشبکه ها و ادمین های طرح ثامن
هادیان سیاسی
معاونت سیاسی و دبیر خانه اقشار سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان
https://rubika.ir/tahlil_samen
♨️ افشاگری روزنامه اصلاح طلب از مدیریت کرونایی دولت روحانی
🔰 روزنامه اصلاح طلب آرمان امروز در نقدی نسبت به مدیریت کرونایی دولت روحانی نوشت در حالی 720میلیون دلار صرف خرید سه داروی فاويراپير، رمدسيوير و هيدروکسي کلروکين شد که به باور سازمان جهاني بهداشت تاثيري برروي کرونا ندارد.
🔰 آرمان امروز معتقد است در حالی که قیمت واکسنهاي چيني سينوفارم حدود سه تا پنج دلار است و با يک ميليارد دلار، می شد دويست ميليون دُز واکسن خريد که کل جمعيت ايران (از طفلي که متولد ميشد تا پيرمرد 80 ساله) را واکسيناسيون کرد.
🔰 این روزنامه اصلاح طلب در ادامه مدعی شده است که منافع برخي در گرو شيوع کرونا در ايران است، اين موضوع به دليل وجود مافياي دارو در ايران است که داروهاي بيتاثير براي درمان کرونا با هزينههاي وحشتناک وارد کردند.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🔴 دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
@ammarezaman
☎️زنگ عبرت:
🔴این یارانه موقته دوماهست تا طرح اصلی زیر ساختش آماده بشه
♦️حالا طرح یارانه جدید چیه؟
تو طرح جدید قیمت بالا میره میرسه به بازار آزاد
چرا؟ چون انگیزه ای برای قاچاق نمیمونه
ولی همینجا تموم نمیشه
هدفش اینه به طور مثال مرغی که کیلویی 150 تومن میشه رو شما به عنوان یک #فرد_حقیقی با #هویت_ایرانی به هر فروشگاهی که خواستید مراجعه کنین
و تا 8 الی 10 کیلو مرغ کیلویی 150 تومنی رو با کشیدن یه کارت کیلویی 30 تومن خریداری کنید
فروشنده این رسید کوپنهایی که بصورت الکترونیکی هست و آنلاین ثبت شده رو به بانک مراجعه میکنه و به اندازه فروشی که داشته مابه التفاوتش (همون 120 تومن ها) رو از دولت نقدا دریافت میکنه
با این مدل پرداخت قاچاق صفر میشه و یارانه عادلانه توزیع میشه
تا الان چجوری بود؟
دولت از بالا به تولید کننده ها پول میداد که مرغ 150 تومنی رو 30 تو بازار بفروشن
بدیش چیه؟
یه نفر ک وضع مالیش خوبه میره فروشگاه 100 کیلو مرغ میخره کیلویی 30
یعنی 100 تا 120 هزارتومن یارانه میگیره 10 میلیون و 200 هزارتومن
یکی که وسعش 2 کیلو مرغه چقد یارانه بش میرسه؟ 2 تا 120 هزار تومن مجموع 240 هزارتومن
قاچاقچی محترم هم لطف میکرد این یارانه رو بین کشورای منطقه توزیع میکرد پول تپل هم به جیب میزد
پس به نفع کیه؟ سرمایه دار
این سیستمو بش میگن سیستم سرمایه دار محور
حالا با این طرح چه اتفاقی میفته؟
عاقلانه یه میزان مصرف که حدودا 8 کیلو مرغ در ماه برای یه خانواده 4 نفره درنظر گرفته شده مشخص میشه
به همه بطور مساوی 8 تا 120 هزارتومن معادل 960 هزار تومن تعلق میگیره
قشر ضعیف تا قبل از این چقد بش تعلق میگرفت؟ 240 تومن
قشر مرفه چقدر؟ 10 میلیون و 200 تومن
الان تو باید نگران باشی یا قشر مرفه؟ مشخصه قشر مرفه؟
سرمایه دار تو این شرایط چیکار میکنه؟
پول خرج میکنه شایعه راه میندازه جلوی طرحو بگیره
یسری روی همین شایعات قیمتو میکشن بالا چون نظارت ضعیفه (ضعف جدی دولت)
مردم افزایش قیمت موقتی رو میبینن و میترسن شروع به مخالفت میکنن
در حالی که اگر صبر داشته باشن و طرح بصورت کامل اجرا بشه دوباره قیمت بر میگرده همون چیزی که بود ینی همون 30 هزار تومن
ولی فرقش ایندفعه چیه؟
اونی که وسعش 2 کیلو مرغ بود حالا میتونه 6 کیلو مرغ بخره با همون قدر توان مالی
چجوری؟
8 کیلو مرغ 30 تومنی سهمیه داری در ماه یعنی 960 هزار تومن یارانه
6 کیلو مرغ 30 تومنی میشه 180 تومن
قبلا دو کیلو مرغ میخرید 60 تومن
این اختلاف 120=60-180 تومنی رو از کجا میاره؟ با اون 2 کیلو سهمیه ای که داره به همون فروشنده میتونه بفروشه
هر یک کیلو مرغ 120 تومن یارانه داره پس میتونه با تخفیف کیلو 100 مجموعا 200 هزارتومن بفروشه و 120 تومن رو از روش کم کنه 80 تومنم بذاره جیبش
سرمایه داره چی؟ یا باید قناعت کنه مثل افراد دیگه زندگی کنه یا باید مرغ کیلو 150 بخره نوش جونش
قاچاقچی چی؟ اون که فاتحش خوندس به طور اتومات بخاطر اینکه هیچ خانواری سهمیه بالای 8 کیلو نداره و هیچوقت هم خریت نمیکنه سهمشو به قاچاقچی بده با مزایایی ک بالا اشاره شد... (نکته: ۴ نفره حدود ۸ کیلوعه، تعداد بالاتر سهمیه بیشتره)
جدای از همه اینا یه مزیت بزرگ دیگه داره اونم اینه که بخاطر فقط عدم امکان خوردن سهمیه افراد دیگه و همچنین جلوگیری از قاچاق هیچوقت مرغ کم نمیاد و صفی تشکیل نمیشه چون به اندازه هر خانواده سهمیه تامین شده
مگه همین ماها همیشه گلایه نمیکردیم تا پولمون از کشورای خارجی آزاد میشد میگفتیم به ما که چیزی نمیرسه میره تو جیب از ما بهترون؟ اینکه چرا نمیرسید به خاطر این سیستم اشتباهی بود که تو توزیع درست یارانه وجود داشت
رأیی که دادیم به این دولت برای اصلاح همین مشکلات بود و حالا که قصد داره این مشکل رو حل کنه جلوش وایسیم بنظرتون؟
التماس دعا و تفکر
#جهاد_تبیین
@ammarezaman
💢حتما بخوانید
🔴نکاتی که شما عزيزان از آن غافل میشوید👇
۱. بعد از استقرار سامانه کالابرگ الکترونیکی، شما کالای اساسی رو با قیمت شهریور ۱۴۰۰ دریافت میکنید، مثلا مرغ: ۲۸۵۰۰ هست.
۲. کالای اساسی شما تا مدتها با یک قیمت ثابت به دست شما خواهد رسید و یارانه مطابق #برابری_قدرت_خرید سبدکالای ماهانه تعيين میشود.
۳. #فقر_مطلق در ایران عملا صفر میشود.
چرا که مطابق آمارهای بین المللی یک خانواده در دهک اول(فقیر) باید مطابق نرخ برابری قدرت خرید، بعد خانوار، ۳۰ روز ماه و درآمد ۱.۹ دلاری روزانه، باید این دهک حدود ۱.۰۵۴.۰۰ تومان ماهانه دريافت کند(۱.۹×۷۰۰۰×۲.۶۴×۳۰= ۱.۰۵۴.۰۰۰)
که يارانه پرداختی فعلی ۱.۰۵۶.۰۰۰ تومان است(۴۰۰×۲.۶۴=۱.۰۵۶.۰۰۰).
پ.ن: دلارppp منتهی به شهریور ۱۴۰۰، برابر ۷۰۰۰ تومان محاسبه شده است.
🍃🌹ــــــــــــــــــــــ
صــراط
@roshangari_samen
🇮🇷
📝 #معایب_یارانه_پنهان و ضرورت اصلاح آن
🍃🌹🍃
🔻 دولت دو نوع یارانه به مردم پرداخت می کرد. یکی یارانه #آشکار که ماهانه بهصورت نقدی بهحساب مردم واریز میشد و نوع دیگر یارانه #پنهان که دولت برای برخی از کالاها پرداخت می کرد تا #کالاها_ارزانتر به دست مردم برسد. مانند یارانه بنزین، یارانه آب و برق و گاز و... این یارانه پنهان به صورت ماهانه برای هر ایرانی بیش از یکمیلیون و سیصد و پنجاههزار تومان بود.
❌ چند مورد از #معایب یارانه پنهان:
1️⃣ توزیع ناعادلانه: طبق بررسیهای انجامشده، اقشار ضعیف و متوسط به پایین، از این نوع یارانه خیلی کم استفاده میکنند. چون ابزارهای بهرهمندی از آن مثل خودرو و ... را ندارند.
2️⃣#رانت: رانتخوارها با استفاده از نفوذ سیاسی و اقتصادی و... بهصورت غیرقانونی به منابع مالی دست پیدا میکردند و باعث کسب ثروت میشد.
3️⃣ #قاچاق: انواع کالاهایی که از یارانه پنهان برخوردارند، به خارج از کشور قاچاق میشد.
🔺 نتیجه: اکثر یارانه پنهان به جیب اقشار مرفه، قاچاقچیان و رانتخواران و کشورهای همسایه و... می رفت. بنابراین هدفمند کردن یارانهها و جراحی اقتصادی توسط دولت سیزدهم ضرورت داشت و مردم نیز باید با صبوری، همراهی و حمایت کنند.
✍️علیاکبر صیدی
@ammarezaman
✅دکتر عبدالملکی، وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مجمع نمایندگان:
🔹 ادامهٔ ارز ترجیحی(ارز ۴٢٠٠) در شرایط فعلی غیر ممکن بود و امکان انتخاب غیر از راه پیش رو وجود ندارد.
🔹 هر یک ماهی که طرح دیرتر اجرا شود ٣٨ هزار میلیارد از جیب مردم خواهد رفت. لذا هر چه دیرتر اقدام شود کمتر به مردم خواهد رسید.
🔹 ماکارونی از طریق مبادی قانونی صادرات می شود؛ اما فقط 50 درصد تولید ماکارونی در کشور مصرف شده و 50 درصد آن که یارانه به آن نیز تعلق گرفته، در خارج از کشور مصرف می شود که از حق و یارانه مردم ایران استفاده کرده است و برای همین ماکارونی، 5 هزار میلیارد تومان یارانه مصرف می شود.
🔹برنامه دولت این است که این مبلغ را به خود مردم بدهد تا خود آنان برای پول خود تصمیم گیرنده باشند و با این کار، بساط قاچاق، دلالی و ... جمع خواهد شد و رفاه بیشتری برای مردم ایران خواهد بود.
@ammarezaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*مسئله فراتر از مرغ و روغنه*
👈 حتما ببینید پاسخ به تمامی سوالات درباره گرانی ها و اغتشاشات اخیر
#تغییر_به_نفع_مردم
#رئیسی
#دولت_انقلابی
@ammarezaman
♨️به پیامهای مضحک تحریم کالاهای اساسی، اعتنایی نکنیم! ترویج این خط رسانهای #پاتالهای_آلبانینشین، به ضرر خودمان است چون:
📍اولا بخش چشمگیری از مردم در محدودهی شروع اصلاح قیمتها، خرید و ذخیرهسازی چندهفتهای را انجام دادهاند بنابراین طبیعی است که فشار خرید در روزهای آتی کمتر از قبل باشد؛ درنتیجه تحریم معنایی ندارد!
📍ثانیا دولت بخاطر شرایط جنگی جهانی و قاچاقی همسایگان، تدبیر کرده ارز حمایتی _که بخش عمدهاش به رانتخوارها و بخش کوچکاش به تولیدکنندهها میرسید_ را مستقیما به خودمان بدهد و جای نگرانی نیست برای خرید کالا.
📍ثالثا شما بهتر میدانید کشور ما بهشت دلالهاست نه تولیدکنندگان!
لذا اگر تولیدکنندههای کالاهای اساسی نتوانند سود منطقی بدست آورند، قطعا تولید را متوقف کرده و به بازارهای پرسود دلالی کوچ میکنند؛ درنهایت کمبود، قحطی و گرانی بازهم دامنگیر خودمان میشود!
@ammarezaman
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل( ۲۰۳)
🔻خبر: تغییر در نظام پرداخت یارانهها مسئلهای است که این روزها بیش از هر چیز دیگری، افکار عمومی جامعه را تحت تأثیر قرار داده است؛ امری که نشاندهنده گردش در رویکرد قوه مجریه از تمرکز بر «ساختوساز» به سمت اصلاح «سازوکار» است.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ دولت سیزدهم میتوانست بهجای اتخاذ مدل پرمخاطره «سازوکار»، بر الگوی «ساختوساز» تمرکز نماید؛ موضوعی که همواره برای دولتها از جذابیت زیادی برخوردار است؛ خاصه اینکه ذائقه مردم عادت کرده است تا میزان موفقیت دولتها را بر اساس عدد اجرای پروژهها ارزیابی نمایند. علاوه بر این، پیروی از متد ساختوساز میتوانست رضایت زنجیرهای از پیمانکاران و شرکتهای بزرگ دولتی، نمایندگان مجلس که دنبال اجرای پروژههای عمرانی در حوزه خود هستند، بروکراتها، تولیدکنندگان، واردکنندگان و ... را به دنبال داشته باشد.
2⃣ سالها است که مسئولین دولتی در حال کلنگ زنی پروژههای زیرساختی و عمرانی در کشور هستند؛ اما نتیجه قابلتوجهی از آن به دست نیامده است. علیرغم ساخت تعداد زیادی سد، ما بیش از گذشته با بحران آب مواجه هستیم، بهواقع با اینکه حجم پروژههای توسعه، صعودی بوده؛ اما در بسیاری از آنها بهرهوری در سطح نازلی است و برخی دیگر نیز معطل و فاقد قابلیت بهرهبرداری هستند؛ چراکه سازوکارها دچار ایراد اساسی است.
3⃣ اصلاح سازوکارها شهامت میخواهد؛ چراکه برخلاف تمرکز بر ساختوساز که رضایت خیلیها را در پی دارد، دست زدن به اصلاح سازوکارها، مستلزم درگیر شدن با کانونهای فساد قدرتمندی است که از سازوکارهای معیوب فعلی منتفع میشوند. علاوه بر این برخلاف ساخت بزرگراه و سد، پل و ... که ریسک پایینی دارد، اصلاح سازوکارها یعنی قدم گذاشتن در مسیری با تجربه کم و قبول ریسک انجام فعالیتهایی که هیچ تناسبی با نمایشهای پوپولیستی ندارد و حتی ممکن است در کوتاهمدت محبوبیت دولت را بهشدت کاهش دهد.
🔺 نکته پایانی: باید توجه داشت مشکل عمده دولتها، نه در سیاستگذاری، بلکه در سازوکارها و مکانیزمهای اجرای سیاستها است و تا زمانی که این مکانیزمها اصلاح و ترمیم نگردند، ایجاد زیرساختها نتیجهای در پی نخواهد داشت. موضوعی که به نظر میرسد دولت سیزدهم با همه پیچیدگیها و دردسرهایی که به همراه دارد، بر اجرای آن مصمم است.
✍ حسین حسینی نژاد
#روشنگری | #ثامن
🆔 @ammarezaman
🔴خبری از فتنه نیست....
فرمان صادر شد؛ بدون هرگونه ظاهرسازی دروغین. از همان ساعات اول؛ حمله به پایگاه بسیج، تخریب ساختمان سازمان تبلیغات، آتش زدن اموال عمومی، کتک زدن مامور ناجا، آدم کشتن با سلاح گرم و....
سازمان رسانه ای شیطاین از همان ابتدا و بلافاصله پس از واقعی سازی قیمت ها، پرچم تجزیه طلبی و آشوب و آتش و تخریب را بالا برد و بی محابا فرمان اغتشاش را بدون هرگونه رنگ ولعابی صادر کرد.
پرده ها افتاده و مرزبندی ها روشن است؛ این مهم را دست کم نگیرید. اینها ثمره جامعه رشد یافته است. جامعه ای که در آن دشمن از مرحله نفاق گذشته است و بی پرده دشمنی می کند، جامعه ای بلوغ یافته است.
گذشت تیر 78 وخرداد 88 و دی ماه 96 که لازم بود عمارها بایستند و روشنگری کنند تا غبار فتنه بنشیند و مرز حق و باطل روشن شود تا نامردم از صف مردم جدا و بی حیثیت شود.
امروز میداندار اصلی مردمند. عمار نه از میان مردم که نماد این مردم است. امروز اغتشاش هست اما فتنه نیست. آتش هست اما غبار نیست. دشمن هست اما نفاق نیست. فیلم های رسانه های آشوب را رصد کنید. آشوبگر در حلقه بی اعتنایی مردم رسواست و همه چیز شفاف و عیان.
وقتی مردم رشد یابند جریان خصمانه نفاق تبدیل به جریان دشمنی آشکار می شود؛ خالص سازی جبهه حق منجر به خالص سازی جبهه باطل میشود.
ثمره آگاهی مردم، یارگیری دشمن از ارذل و اوباش است. وقتی مردم نباشند، ناچار باید آدم اجیر کنند و مزدور به خدمت بگیرند. چنین مردمی فخر دارند و قیمتی اند.
اما مردم معترضند. معترضند به تصمیم هایی که نمی توانند پیشبینی کنند و به وعده هایی که نمی دانند چقدر وفا می شود. حق هم دارند؛ حق دارند نگران باشند.
این نگرانی شان بی حساب نیست. هنوز خاطرشان نرفته است که بارها و بارها مدیران وقت چشم در چشم مردم دوختند و همه چیز کتمان کردند و اما شبانه قیمت ها را بالا بردند. یادشان نرفته که وقتی عصبی شدند در پاسخ شنیدند "من هم صبح جمعه فهمیدم". تلخی آن پنهانکاری و تکبر دیوان سالارانه همچنان باقیست.
باید حافظه تاریخی مردم را ترمیم کرد. راز و رمزش نیز در شفافیت صادقانه با مردم است. در گفت وگو و پاسخگوئی صمیمانه است. باید اقناع کرد. باید هر روز مقابل دوربین نشست و با مردم سخن گفت. هیچ شبهه و نگرانی نباید بدون پاسخ بماند.
و البته نظمیه باید میدان دار باشد و عدلیه جریان سوداگر و فرصت طلب را افشا و محاکمه و بی آبرو کند. همان که رئیس جمهور محترم گفت و اقدام کرد...این اراده امتداد میخواهد و استمرار.
همشهری
@Montazeranzohoorr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به کسانی که می گویند مرغ نخرید تا ارزان شود.
✅جهت بارگزاری در کانال های ثامن
@Montazeranzohoorr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃خدا به ما توفیق بده یار رهبرمون باشیم🍃
مرحوم #آیتالله_فاطمینیا (ره):
امروز تضعیف رهبری بالاترین گناه است و از شرب خمر هم حرام تر است.
انا لله و انا الیه راجعون
@Montazeranzohoorr
📝#صرفا_جهت_اطلاع | افزایش قیمت جهانی گندم
🍃🌹🍃
❌ سازمان ملل اعلام کرد قیمت مواد غذایی در جهان در ۲ ماه گذشته ۳۰ درصد رشد داشته و بازار روغن جهان با جنگ اوکراین به هم ریخته است.
✅ گندم شیگاگو گران و صادرات گندم هند و اوکراین قطع شده و بخشی از دلایل تصمیمات اخیر دولت برای گندم، روغن و نهاده های دامی همین بود که رسانه ها در تبیین آن موفق نبودند.
✍ عبدالله گنجی
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@Montazeranzohoorr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظرات بزرگان و مشاهیر سیاسی درباره کتاب صعود چهل ساله
حتی صادق زیباکلام🤦♂
ببینید کلیپو
#حسین_دارابی
@Montazeranzohoorr