[۶/۸، ۱۹:۱۱] مهدوی: 🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾
🔴 پوشش مناظره سید ابراهیم رئیسی
➕برخی نکات دقیق مطرح نمیشود و برای مردم زحمت میشود. مدرک بنده معادل نیست، مدرک بنده دانشگاهی است و معادل حوزوی نیست.
➕من سالهایی که در قوه قضائیه بودم نسبت به کل زمانی که مسئولیت داشتم پاسخگو هستم. نسبت به حوزه مسئولیت خودم در آن مقطع باید پاسخگو باشم.
➕مسئول بانک مرکزی باید نسبت به دو سال مسئولیت خود پاسخگو باشد. هر روز در سفره مردم شهر و روستا یک بمب منفجر میشود. چه کسی باید پاسخگو باشد؟
➕ارز ۴۲۰۰ تومانی قبل از مسئولیت من تصویب شد. ضمنا بر فرض که تصویب شده، بحث ما نظارت و اجراست که به اشتباه انجام شده است.
➕سخن ما در نبود برنامه نیست، در نبود اراده مجاهدانه برای حل مشکلات مردم است.
➕این که بگوییم من نبودم او بود که پاسخ مردم نیست، پس مسئولیت با چه کسی است؟
➕ما گفتیم حقوق مردم باید با تورم متناسب سازی شود، آیا شده است؟
#برای_مردم
🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃
[۶/۸، ۱۹:۱۷] مهدوی: 🪴🌸🪴🌸🪴🌸🪴🌸
🔺۴۰۰ روز است که لایجه صیانت از حقوق بانوان در دولت مانده است
سیدابراهیم رئیسی:
🔹در مورد آسیب هایی که جامعه ما دیده است باید مقداری دید واقعی پیدا کرد که اکنون شرایط و وضعیت چگونه است.
🔹به دلیل نگاه های حزبی و شخصی استقلال اقتصادی نداریم. عده ای به نگاه مردم توجهی ندارند.
🔹ملت به دنبال استقلال در همه حوزه ها بودند. ما استقلال سیاسی داریم، اما به دلیل نگاه های شخصی و فردی و جناحی استقلال اقتصادی نداریم.
🔹۴۰۰ روز است که لایجه صیانت از حقوق بانوان در دولت مانده است. باید حقوق مردم با قوت دنبال کرد.
🔹در بعد پیشگیری ها از آسیب های اجتماعی، وضعیت می توانست متفاوت باشد، اما اینطور نشد.
😡 *6 * دلیلی که رئیسی نباید رأی بیاورد!* گفتگوهای لورفته حجاریان تاج زاده وبعضی اصلاح طلبان .......
🌹
وقت نداریم، کوتاه مینویسم.
💐
1. این آدم اگر رأی بیاورد، تمام بر و بچهها و تیر و طایفهمان را که با هر ضرب و زوری بود، رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل و معاون و هیئت علمی کردهایم، اخراج میکند و میفرستد ور دل خودمان.
🌹
2. اهل بخور و بخواب و ویلا و ژیلا و سیاحت و زندگی در کشورهای آن ور آبی و... نیست و نمیشود با واریزیهای میلیاردی و وعدهی اقامت خود و بچههایش و... از او برای آنوریها اطلاعات بگیریم.
💐
3. دستپروردهی بهشتی است و مثل او باهوش و قاطع است؛ مگر او را هم منفجر کنیم؛ وگرنه این بشر با ما کنار آمدنی نیست که نیست.
🌹
4. به خاطر سابقهی طولانیاش در قوه قضاییه با تمام چم و خم زیرآبی رفتنهای ما آشناست و در یک کلام در دورهی او یک ریال هم کاسب نیستیم.
💐
5. همهی انقلابیها از پاپتیهایشان گرفته تا نخبههایشان مثل سعیدمحمد، مریدش هستند، رأی بیاورد، مثل مور و ملخ میریزند دورش و پشت سر خامنهای و نگاههای اقتصادیاش، کاری میکنند که تحریمها همه بشود کشک و این بیتعارف یعنی جمع شدن سفرهای لفت و لیس ما.
🌹
6. اگر مردم، یک دوره عملکرد او را ببینند و مزهاش برود زیر دهنشان، اول اینکه دورهی بعد هم قطعاً خودش است و این یعنی هشت سال باید سماق بمکیم؛ دوم اینکه بعد از ۸ سال هم دیگر مردم به کمتر از او راضی نیستند و ما که دیگر با خودمان تعارف نداریم، آدمی که یکدهم او پاکدست باشد و باجنم که نداریم؛ خلاصه اینکه باید برویم به دزدان دریایی سومالی بپیوندیم.
💐
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🆘🔻 هشدار شماره ۲۲۴
۱۸ خرداد ۱۴۰۰
❌ برنامه ریزی برای تخریب سنگین دکتر رئیسی
به آرامش این روزهای روحانی و لاریجانی و احمدی نژاد نگاه نکنید. به هوچی گری های چیپ و بداخلاقی های انتخاباتی همتی و مهرعلیزاده نیز توجه نکنید. اصل و اساس تخریب دکتر رئیسی را برای دو روز آخر گذاشته اند. ستاد بظاهر تعطیل لاریجانی و جهانگیری که گعده های عملیات روانی و ج.آ.ج در آن فعالیت می کند با کمک چند زباله گرد مجازی، ۲۵ محور تخریبی را احصاء نموده و در حال پخت و پز می باشند. گعده عملیات روانی علیه رئیسی که جلسات آنها در سه نقطه شهر تهران برگزار می شود شامل:
۱. منزل عبدالله نوری در خیابان اندرزگو
۲. منزل خاتمی در جماران
۳. دفتر علی ربیعی در خیابان خورشید.
افراد فعال در گعده عبدالله نوری:
۱. تاجزاده
۲. موسوی لاری
۳. عرب سرخی
۴. شیخ الشریعه
۵. عماد باقی
۶. قوچانی
۷. منتظری
۸. کرباسچی
افراد فعال در گعده خاتمی:
۱. سعید حجاریان
۲. محمدرضا تاجیک
۳. هادی خانیکی
۴. مجید انصاری
۵. قدرت الله علیخانی
۶. سیدرضا صالحی امیری
۷. علی یونسی
۸. محمد علی ابطحی
۹. مرتضی حاجی
افراد فعال در گعده خیابان خورشید:
۱. علی ربیعی
۲. حسام الدین آشنا
۳. ابراهیم حاجیانی
۴. محمد فاضلی
۵. رنانی
۶. میرموسوی
۷. کریمی مله
برنامه فرایندی عملیاتی:
۱. طرح مسائل در گعده عبدالله نوری و خاتمی
۲. ارائه مسائل به گعده خورشید
۳. دسته بندی و مستندیابی یا مستندسازی
۴. اجتماعی سازی و جامعه پذیری محورهای تخریبی
۵. ارائه محورها از گعده خورشید به دو گعده فوق الذکر به منظور تایید و نظر
۶. ابلاغ محورهای ۲۵ گانه به ستادهای عملیاتی تخریب در داخل و خارج از کشور
۷. طبقه بندی و اولویت بندی به منظور انتشار
۸. طراحی پیوست طرح عملیات روانی و کاراکترسازی برای همتی و مهرعلیزاده
۹. تقسیم کار و تعریف نقش برای دو کاندیدای حاضر و ستادهای انتخاباتی و نگارش سناریو و تولید محتوا برای دو ستاد حاضر
۱۰. رویکرد بمباران محورهای تخریبی برای ۴۸ ساعت مانده به انتخابات تا حدی که فرصت برای پاسخگویی و روشنگری وجود نداشته باشد.
۱۱. تعریف نقش و نگارش متن مصاحبه برای دو نفر از مسئولان حاضر در پست های خاص و حساس برای مصاحبههای هدفمند در روز انتخابات.
بعداً نگید که نگفتید!!
مردم را تا میتونید بیدار کنید
#نشر_حدأکثری » صدقه جاریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو حتما نگاه کنید
🔰 رهبر انقلاب: شنیدم گفته شده که نامزدها در مناظرات و در گفتگوها نظر خودشان را در باب فضای مجازی بگویند یا در باب سیاست خارجی بگویند؛ نه آقا، مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛ مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند... مسائل اصلی مردم اینها است؛ کسانی باید بیایند با اینها مقابله کنند. ۱۴۰۰/۳/۶
🔰رهــبـر انـقـلاب:
🛑من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد. ما نسبت به دیگران هم همین حرف را میزنیم؛ نسبت به خارجیها که مدام حرف و وعده تحویل ما میدهند، من به مسئولین محترم در همین قضایای هستهای که در جریان است، همیشه همین را میگویم که به حرف و وعده اعتماد نکنید: به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد؛ در مسائل مهمّ کشور هم همین جور است. خب حرف، آسان است؛ هر کسی میآید یک ادّعایی میکند، یک وعدهای میدهد، یک حرفی میزند؛ به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد.۱۴۰۰/۳/۱۴
🔰رهبر انقلاب: من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد. حرف، آسان است؛ هر کسی میآید یک ادّعایی میکند، یک وعدهای میدهد، یک حرفی میزند؛ به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد. ۱۴۰۰/۳/۱۴