23.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای نام گذاری صحن حضرت زهرا حرم حضرت علی
یا فاطمه الزهرا 😭😭😭
اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ
💠 رسانه محله گلنار
❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅هر غنچـه که از شمیم تو می بوید
وَالـصّـبـْـحُ إذا تَـنَـفّـسَـت می گوید...
🔅روزی که بیـایی از هـمـه صحـراها
من مطمئنم سـبزه و گـل می روید...
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من بی تو کی هستم و چی دارم
من بی تو یه سقف بی دیوارم
من بی تو برا خودم سر بارم
صلی الله علیک یااباعبدالله ...
هدایت شده از مهدی کرار
. تقرب به خداوند متعال از طریق توکل به او و نیز مناجات و استغفار از گناهان و طلب آمرزش و مغفرت، یکی از راههای رسیدن به آرامش و نیز طلب حوائج است.
نحوه خواندن نماز استغفار
نماز استغفار مانند سایر نمازهای مستحبی دو رکعت است به این ترتیب که در هر رکعت بعد از خواندن ...
سوره حمد، سوره قدر را می خوانیم و پس از آن، ۱۵ مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار کرده. سپس به رکوع رفته و پس از ذکر «سبحان ربی العظیم و بحمده» ، ذکر «استغفر الله» را ده مرتبه تکرار می کنیم. هنگام برخاستن از رکوع دوباره ده مرتبه «استغفر الله» گفته، در سجده اول پس از ذکر «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه، میان دو سجده ده مرتبه، در سجده دوم نیز پس از «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه و پس از برخاستن از سجده دوم نیز ده مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار می کنیم و رکعت دوم را نیز همانند رکعت اول به جای می آوریم و با تشهد و سلام نماز را تمام میکنیم.
نکته؛ فقط ذکر عبارت «اَستَغفرُالله» کفایت میکند و نیازی به اضافه کردن «ربی و اتوب و الیه» نیست.
نکته: در برخی از منابع اشاره شده است که بهتر است نماز را مانند نماز جعفر طیار [۱]، به پایان برسانید. البته در اکثر منابع به اتمام معمولی نماز اکتفا نمودهاند.
تمام کردن نماز مانند نماز جعفر طیار
پس از نماز دستها را بلند کرده و خدا را اینگونه بخوان: «یا رَبِّ یا رَبِّ یا رَبِّ…» تا نفس قطع شود، سپس «یا رَبّاهُ یا رَبّاهُ یا رَبّاهُ…» تا نفس قطع شود، سپس «رَبِّ رَبِّ رَبِّ…» تا نفس قطع شود، سپس «یا اَللّهُ یا اَللّهُ یا اَللّهُ…» تا نفس قطع شود، سپس «یا حَیُّ یا حَیُّ یا حَیُّ…» تا نفس قطع شود، سپس «یا رَحیمُ یا رَحیمُ یا رَحیمُ…» تا نفس قطع شود، سپس «یا رَحمانُ یا رَحمانُ یا رَحمانُ…» هفت مرتبه، «یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ» هفت مرتبه. سپس بگو: اَللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الْقَوْلَ بِحَمْدِک، وَ أَنْطِقُ بِالثَّنَاءِ عَلَیک، وَ أُمَجِّدُک وَ لَا غَایهَ لِمَدْحِک، وَ أُثْنِی عَلَیک وَ مَنْ یبْلُغُ غَایهَ ثَنَائِک وَ أَمَدَ مَجْدِک، وَ أَنَّی لِخَلِیقَتِک کنْهُ مَعْرِفَهِ مَجْدِک، وَای زَمَنٍ لَمْ تَکنْ مَمْدُوحاً بِفَضْلِک، مَوْصُوفاً بِمَجْدِک عَوَّاداً عَلَی الْمُذْنِبِینَ بِحِلْمِک، تَخَلَّفَ سُکانُ أَرْضِک عَنْ طَاعَتِک فَکنْتَ عَلَیهِمْ عَطُوفاً بِجُودِک، جَوَاداً بِفَضْلِک عَوَّاداً بِکرَمِک، یا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ الْمَنَّانُ ذُو الْجَلَالِ وَ الْإِکرَامِ.
زمان خواندن نماز استغفار
آیت الله بهجت رحمه الله بهترین زمان برای استغفار را هنگام سحر، به خصوص سحرگاه روز جمعه میدانند. البته ایشان نماز استغفار را هر روز به هنگام سحر میخواندند. زیرا به فرموده پیامبر اکرم صلی الله: «إِذا رَأَیْتَ فى مَعاشِکَ ضیقاً وَ فى أَمْرِکَ إِلْتِیاثاً فَأَنْزِلْ حاجَتَکَ بِاللهِ تَعالى وَ جَلَّ ، وَلاتَدَعْ صَلاهَ الإِسْتِغْفارِ …» یعنی هرگاه که در رزق و روزىِ خود تنگنا و سختى دیدى و در امورِ خویش پراکندگى و از هم پاشیدگى مشاهده کردى که کار را برای تو مشتبه ساخت، حاجتِ خود را با خدای تعالی در میان بگذار و نماز استغفار را رها مکن.[۲] بنابر این محدودیتی برای اقامهی این نماز ارزشمند نیست و هرگاه که احساس نیاز کردید، می توانید بر سر سجاده نشسته و دو رکعت نماز استغفار بخوانید ...
التماس دعای فرج🤲