eitaa logo
کانال "منتظران ظهور"
184 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
4.1هزار ویدیو
95 فایل
🔴کانال منتظران ظهوردر حوزه مهدویت ،سیاسی و اقتصادی فعالیت دارد.🇮🇷 https://eitaa.com/Montazernezohoor_1313 🔴جهت ارتباط با ادمینها⌨️ @musvij @mozammelll @hijabactor  کاربر یا مهدی✨ 🔴لینک گروه منتظران ظهور http://eitaa.com/joinchat/354091038Cac6587cda4
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مهدی کرار
ابـن عـبـاس كه در دامن پيامبر گرامي و مكتب امام اميرمومنان صلي اللّه عليهما وآلهما پرورش يـافـتـه , دوران مـهـدي زمـان را چنين توصيف مي كند :⬅️ مهدي , روي زمين را از داد پر كرده , همچنانكه پيش از او از ستم پر مي شود و زمين پاره هاي جگر خودرا بيرون مي ريزد . . آنگاه به عنوان نمونه گفت : ستونهائي از طلا و نقره (6).
هدایت شده از مهدی کرار
ايـن گونه احاديث كه با تواتر معنوي در كتابهاي حديث وارد شده است , از يك حكومت جهاني الـهـي تـوام با تمدن عميق و ريشه دار مادي گزارش مي دهد , كه در عصرطلائي ظهور حضرت حجت بن الحسن صلوات اللّه عليه تحقق مي پذيرد. پی نوشت ها پرسشها و پاسخها، سبحاني - جعفر 1 - منتخب الاثر , ص 471 , نقل از روضه كافي . 2 - منتخب الاثر , ص 482 . 3 - سـوره حـج , آيـه 41 , آنانكه اگر در روي زمين به آنان قدرت دهيم , نماز رابه پا مي دارند و زكات مي دهند , به نيكي ها امر كرده و از بدي ها نهي مي كنند . وبراي خدا است والسلام ان شاءالله ادامه دارد ...
خداقوت اجرتون بااقاامام زمان عجل الله تعالی فرجه وشریف دستگیردنیاواخرتتون سیدشهداعلیه السلام شفیع قیامتتون مادرسادات ان شاا‌‌...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مهدی کرار
سلام علی آل یاسین با سلام با توجه به مصادف شدن ایام شهادت مولایمان حضرت امام حسین (علیه السلام) سومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت و خویشان و اصحاب فداکارش در این گفتگو به پاسخگویی سوالات عاشورایی خواهیم پرداخت لذا شما بزرگواران می توانید سوالات خود را با توجه به آموزه های قرآنی در زمینه قیام امام حسین (علیه السلام ) ، محرم ، عاشورا و .... در پی وی اینحقیر مطرح نموده و در حد توان پاسخ کارشناسانه دریافت نمائید ... التماس دعا با ذکر یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام و رخصت از محضر حضرت صاحب الزمان عج الله تعالی گفتگو را آغاز می کنیم ... اللهم صل علی محمد و آل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم به حق حضرت زینب سلام الله علیها 🌺🌺
هدایت شده از مهدی کرار
سوال:👇👇 با سلام مي خواستم بدونم حضرت زينب(سلام الله عليها) چه مدت بعد از عاشورا زنده بودند؟
هدایت شده از مهدی کرار
پاسخ: ⤵️⤵️ با عرض سلام و ادب در پاسخ به اين سوال بايد عرض كنم: در خصوص تاريخ درگذشت حضرت زينب (سلام الله عليها) اختلاف نظر است . برخي تاريخ وفات وي را سال 63 هجري قمري دانسته‌اند(1) و بعضي ديگر 65 هجري قمري (2) . ولي مشهور آن است كه وي در سال 62 هجري قمري درگذشته است بر اين اساس حضرت بعد از حادثه عاشورا تنها يك سال و اندی زنده بود.(3)
هدایت شده از مهدی کرار
حضرت زينب (سلام الله عليها) بعد از حادثه عاشورا به پاسداري از قيام امام حسين(عليه السلام) پرداخته و سرپرستي اهل بيت را بر عهده گرفت. بي‌ترديد اگر خطبه هاي آتشين و آموزنده آن حضرت نبود، يزيد و يزيديان ، نهضت عاشورا را تحريف و خون شهدا را پايمال مي‌كردند.
هدایت شده از مهدی کرار
حضرت زينب (سلام الله عليها) در كوفه خطبه خواند تا مردم را از خواب غفلت بيدار كند و افكار عمومي را متحول نمايد . خطبه حضرت در كوفه به گونه اي مؤثر بود كه زمينه‌هاي قيام توابين را فراهم كرد و نگرش مردم كوفه را نسبت به قيام امام و اهداف حضرت تغيير داد. افزون بر آن، آنان را از رفتارشان نسبت به اهل بيت پشيمان كرد.
هدایت شده از مهدی کرار
حضرت زينب (سلام الله عليها) در شام با خطبه خواندن و اتخاذ سياست‌هاي منطقي، افكار عمومي حاكم بر شام را نيز تغيير داد. هر كلمه خطبه او همانند رعد و برق بر كاخ يزيد فرود مي‌آمد. بعد از خطبه خواندن امام سجاد(عليه السلام) و حضرت زينب(سلام الله علیها) ، چنان مردم تحت تأثير قرار گرفتند، كه يزيد مجبور شد اهل بيت امام حسين(عليه السلام) را به مدينه بفرستد و از كار خود اعلام نارضايتی كند.
هدایت شده از مهدی کرار
اهل بيت(عليهم السلام) در شام به معرفي امام حسين و اهداف قيام او پرداخته و از مظلوميت ايشان سخن گفته و جنايات يزيد و يزيديان را معرفي كردند. زينب (سلام الله عليها) بعد از برگشت به مدينه نيز به پاسداري از قيام امام حسين(عليه السلام) پرداخته و ظلم و ستم يزيد را بيان نمود. فعاليت هاي حضرت در قالب روضه خواني، عزاداري و ... ظهور نمود.
هدایت شده از مهدی کرار
وجود بانوي بانوان،حضرت زينب(سلام الله عليها) در مدينه كافي بود كه آتش حزن بر شهيدان را شعله‌ور كند و مردم را بر ضد ستمكاران بشوراند. كار به جايي رسيد كه نزديك بود شورش بر ضد بني‌اميه صورت گيرد. فرماندار مدينه به يزيد گزارش داد: " بودن زينب ميان اهل مدينه، احساسات را بر مي انگيزاند. او زني است فصيح، خردمند و دانا. او و كساني كه با وي هستند، تصميم گرفته‌اند براي خون خواهي قيام كنند." يزيد دستور داد باقي مانده اهل بيت را به شهرها و نقاط مختلف تبعيد كرده و پراكنده سازند. فرماندار از حضرت زينب (سلام الله عليها) خواست از مدينه بيرون رود و هر جاي كه مي‌خواهد اقامت كند.(4)