🔴 لاریجانی ظاهراً مصداق کسی است که پشت سر حضرت علی نماز میخونه ولی شام رو با معاویه میخوره!
🔥 @Moohem
🔴بچه ها اینا رو دیدید نه ازشون نذری بگیرید نه باهاشون حرف بزنید و خیلی جدی هم بهشون تذکر بدید.
ما با پلیس و چماق مخالفیم ولی دیگه با بی حرمتی به عزای سیدالشهدا که موافق نیستیم.
مجلس امام حسین جای گناهکار هست ولی جای گناه نیست. جوانمرد
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه
🔥 @Moohem
27.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اخبار غیررسمی از حمله تروریستی تکفیری ها به اجتماع شیعیان در وادی الکبیر عمان و شهادت ۵ نفر حکایت دارد!
🔥 @Moohem
🔴رسانه های رسمی عمانی بلافاصله پس از عملیات تروریستی وهابی ها در هیئت عزاداری شیعیان به مردم گوشزد کردند که جرم هرگونه کذب گویی سه سال زندان و سه هزار ریال جریمه است
🔥 @Moohem
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هجوم ماموران پلیس رژیم صهیونیِ عمر اف به منازل عزاداران حسینی برای پاک کردن نام اباعبدالله الحسین از درب خانه شیعیان مظلوم آذربایجان
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هماکنون حال و هوای کربلا
🔥 @Moohem
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 استقبال از سیدکاظم روح بخش در فرودگاه مشهد
🔥 @Moohem
🔴 بانک جهانی هم گزارش «اسب زین شده» کیهان را تأیید کرد
🔸بانک جهانی که دهه ۹۰ شمسی و دوران دولت مدعیان اصلاحات را دهه سوخته اقتصاد ایران عنوان کرده بود؛ حالا با ارائه آمارهایی از شاخصهای اقتصادی دولت سیزدهم، بر مهیا شدن اسب زین شده دولت رئیسی برای دولت چهاردهم مهر تأیید زده است.
🔸این نهاد بینالمللی در گزارش خود نوشته بود: در دهه گذشته میلادی، اقتصاد ایران از یک دهه سوخته رشد اقتصادی رنج برده است. به طور متوسط، تولید ناخالص داخلی سرانه ایران طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ هر سال منفی شش دهم درصد رشد کرده است. هر یک درصد افزایش در تولید ناخالص داخلی سرانه باعث کاهش یک و ۵۶ صدم درصدی در نرخ فقر میشود. اگر به جای رشد منفی شش دهم درصدی تولید ناخالص داخلی سرانه طی این سالها، شاهد رشد مثبت شش دهم درصدی در این زمینه بودیم نرخ فقر در ایران طی این سالها هفت و ۹ دهم درصد کاهش یافته بود.
🔸بانک جهانی روایت کرده بود که این فقدان رشد، با تورم و تحلیل رفتن قدرت خرید همراه بوده است. درآمدها طی سال ۲۰۱۱ معادل ۱۶ درصد تولید ناخالص داخلی بود اما این رقم در سال ۲۰۲۰ به معادل هفت درصد تولید ناخالص داخلی کاهش یافت. به هر حال بیکاری بالا مشخصه این دهه بود و بالای ۱۰.
🔸این نهاد بینالمللی در گزارش خود نوشته بود که بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ نسبت جمعیت فقیر ایران از کل جمعیت فقیر کشورهای با درآمد متوسط به بالا از ۲۰ درصد به ۲۸ و یک دهم درصد افزایش یافته است. یعنی ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی در این دوره گرفتار فقر شدهاند.
🔸بانک جهانی این روزها باز هم از اقتصاد ایران گزارش داده است اما وضعیت کاملا متفاوت از آمارهای دهه سوخته اقتصاد ایران شده است. گزارش ۲۰۲۴ بانک جهانی از اقتصاد ایران در پایان دولت شهید رئیسی نشان میدهد که رشد اقتصادی بهصورت پایدار پنج و یک دهم درصد بوده است آنهم در میان تنشهای ژئوپلیتیک منطقه.
🔸بیکاری به هفت و شش دهم درصد کاهش یافته و شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت فقرا کاسته شده است. ضریب جینی به ۳۴ صدم درصد رسیده که همگی نشاندهنده، وضعیت کاملاً متفاوت و برعکس دولت اصلاحطلبان در دهه ۹۰ شمسی است.
🔥 @Moohem