⚜ سبک زندگی قرآنی
🍂 با فرزند خطاکار، برخورد صحیح داشته باشید. 🍂
🔶 قَالَ هَلْ آمَنُكُمْ عَلَيْهِ إِلاَّ كَمَا أَمِنتُكُمْ عَلَي أَخِيهِ مِن قَبْلُ فَاللّهُ خَيْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ...... قَالَ لَنْ أُرْسِلَهُ مَعَكُمْ حَتَّي تُؤْتُونِ مَوْثِقاً مِّنَ اللّهِ لَتَأْتُنَّنِي بِهِ إِلاَّ أَن يُحَاطَ بِكُمْ.....
(#یوسف/۶۴ و ۶۶)
⚡️ترجمه :
يعقوب گفت: آيا نسبت به او به شما اطمينان كنم همان گونه كه قبلاً نسبت به برادرش (يوسف) اطمينان كردم (و ديديد چه شد)؟! و (در هر حال،) خداوند بهترين حافظ، ومهربان ترين مهربانان است...... (پدر) گفت: من هرگز او را با شما نخواهم فرستاد تا آنكه (با سوگند) به نام خدا وثيقه اى محكم بياوريد كه حتماً او را نزد من برگردانيد، مگر آنكه همه شما گرفتار حادثه اى شويد.
🍁 وقتی برادران یوسف، از پدر اجازه خواستند تا بنیامین را به همراه خود ببرند، پدر اجازه داد. البته با شروطی.
🔴 بنابراین؛ اعتماد سريع به كسى كه سابقه تخلّف دارد، جايز نيست، همانطور که اعتماد نکردن نیز جایز نیست.
☘برای حفظ اعتماد به نفس فرزند، و تقویت روحیه مسئولیت پذیری، می توان دوباره به او کار سپرد، ولی با محکم کاری و تأکید.
🍃توجه دادن فرزند به نظارت خدا، تأثیر زیادی در تربیت او دارد.
#سبک_زندگی_قرآنی
💦 @MosHaf_et
🍃یک آیه 🍃
🔶 سوره #ابراهیم، آیه ١٠:
قَالَتْ رُسُلُهُمْ أَفِي اللّهِ شَكٌّ فَاطِرِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ يَدْعُوكُمْ لِيَغْفِرَ لَكُم مِّن ذُنُوبِكُمْ وَيُؤَخِّرَكُمْ إِلَي أَجَلٍ مُّسَـمًّي قَالُواْ إِنْ أَنتُمْ إِلاَّ بَشَرٌ مِّثْلُنَا تُرِيدُونَ أَن تَصُدُّونَا عَمَّا كَانَ يَعْبُدُ آبَآؤُنَا فَأْتُونَا بِسُلْطَانٍ مُّبِينٍ
⚡️ترجمه :
پيامبرانشان (در جواب) گفتند: آيا درباره خدا، آفريدگار آسمان ها و زمين، شكى هست؟! (آيا هستى با اين عظمت نياز به خالق ندارد؟) او كه شما را (به راه حق) دعوت مى كند تا از گناهانتان بگذرد، و تا موعد معين شما رامهلت دهد. (كفّار) گفتند: شما جز انسانى همچون خود ما نيستيد، (و امتيازى بر ما نداريد) شما مى خواهيد ما را از آنچه نياكان ما مى پرستيدند باز داريد، (اگر غير از اين است) پس براى ما برهان و معجزه اى روشن (آنگونه كه ما مى خواهيم) بياوريد.
💥 توضیح :
عناد و گردنكشى در برابر حق، درد بى درمان است. تمام انبيا با معجزه به سراغ مردم مى رفتند، ولى لجاجت برخى مردم سبب مى شد كه همواره معجزه ى تازه اى كه طبق هوس آن ها باشد از پيامبران درخواست كنند.
🍁توبه و اطاعت از خداوند باعث تاخير اجل انسان مى شود.
#یک_آیه
💦 @MosHaf_et
🔹سؤال قرآنی:
طبق آیه ٨٧ سوره مبارکه #یونس، در شهرسازی اسلامی، چه نکاتی باید رعایت شود؟
#سؤال_قرآنی
🔸پاسخ سؤال قرآنی:
_ منطقه ى مسكونى افراد مؤمن بايد کنار هم و از كفّار جدا باشد، تا زمينه ساز عزّت، قدرت و استقلال گروه با ايمان شده و مانع نفوذ بیگانگان گردد.
_ در معمارى و شهرسازى اسلامى بايد جهت قبله فراموش نشود.
_ خانه ها رو به يكديگر باشند تا از نظر تمركز، حفاظت، نظارت و انس با هم مناسب تر باشند.
#پاسخ_سؤال
💦 @MosHaf_et
#قرآن_در_روایات
⁉️ هدف نهایی ما از زندگی در این دنیا چیست؟
هدفی که سبک زندگی ما را تعیین میکند، چیزی جز رسیدن به سعادت ابدی نیست. حالا اگر به ما بگویند راهی وجود دارد که طی کردنش مساوی است با رسیدن به سعادت ابدی و بهترین بندگان خدا هم نتیجه بخش بودن این راه را تضمین کرده اند، آیا دلیلی برای شک و تردید و سستی باقی میماند؟
🔹إِنْ أَرَدْتُمْ عَيْشَ السُّعَدَاءِ وَ مَوْتَ الشُّهَدَاءِ وَ النَّجَاةَ يَوْمَ الْحَسْرَةِ وَ الظِّلَّ يَوْمَ الْحَرُورِ وَ الْهُدَى يَوْمَ الضَّلَالَةِ فَادْرُسُوا الْقُرْآنَ فَإِنَّهُ كَلَامُ الرَّحْمَنِ وَ حِرْزٌ مِنَ الشَّيْطَانِ وَ رُجْحَانٌ فِي الْمِيزَانِ.
🔺پیامبر اکرم(ص) فرموده اند:
"اگر زندگی سعادتمندان و مرگ شهدا و نجات در روز جزا و امنیت در روز هراس و ارزش و سنگینی در روز سبکی اعمال را میخواهی، پس قرآن را بیاموز، چراکه قرآن یادآور خدای رحمان و حافظ از شیطان و عامل برتری در ترازوی اعمال است".
📚بحارالانوار، جلد 89، صفحه 19
💦 @MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #قاری قرآنی که جهنمی بود!
🔰 امام نباشد، به مقصد نمیرسیم
🎙داستان زیبا از حجت الاسلام عالی
💦 @MosHaf_et
✨﷽✨
🔸عادت به گناه، اختیار انسان را از بین میبرد!
✍ آیت الله العظمی جوادی آملی: یک سلسله مسائلی است که اگر کسب کرد خودش در اختیار آن مکسوب قرار میگیرد؛
اینکه در سوره مبارکه #مؤمنون و مانند آن فرمود:
🔹﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾
🔸 اگر کسی معاذ الله بیراهه رفت، گناهی را کسب کرد، به یک اخلاق بد عادت کرد، به دروغ، به خیانت، به حرام، به اعتیاد معاذ الله عادت کرد، این را کسب کرد، قبلاً که نداشت این صفت را بعد کسب کرد، این خُلق را کسب کرد، وقتی که به دنیا آمد که این خُلق را نداشت، این صفت را که نداشت الآن که این صفت را کسب کرد، خود این کاسب در اختیار این مکسوب است، به هر سَمتی که این صفت بخواهد ببرد میرود چون عادت کرد.
اگر خدای ناکرده به حرام عادت کردیم به گناه عادت کردیم چشممان، گوشمان، زبانمان در اختیار مکسوب است. کاسب اختیار دارد، مال در اختیار کاسب است ولی اگر خدای ناکرده صفت بدی را کسب کرد این کاسب در اختیار مکسوب است که در سوره مؤمنون فرمود:
🔹﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾.
بنابراین ما دو نحو کسب داریم: یک کسبی که کاسب مسلّط است، یک کسبی که آن مکسوب مسلّط بر این کاسب است و اگر کسی خدای ناکرده یک کسب حرامی داشت به وصف بدی عادت کرد راه برای توبه باز است.
📚 آیت الله جوادی آملی
💦 @MosHaf_et