eitaa logo
مصلی گرام
147 دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
26.4هزار ویدیو
179 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽؛ چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ 🏷 چـراغ هـدايت و كشـتى نجـات! (ﷺ) : ✓ «سوگند به آن كسى كه به حق مرا به پيامبرى برانگيخت، مقام و منزلت حسين بن على در آسمان، بالاتر از منزلت او در زمين است. در سمت راست عرش خداوند عز و جل نوشته شده است: [حسين ]چراغ هدايت و كشتى نجات و امامى سستى ناپذير، با عزّت، افتخارآفرين، راهنما، و ذخيره[اى گرانبها ]است». ⁙ «وَالَّذي بَعَثَني بِالحَقِّ نَبيّا إنَّ الحُسَينَ بنَ عَليٍّ في السَّماءِ أكبَرُ مِنهُ في الأرضِ، وَ إنَّهُ لَمَكتوبٌ عَن يَمينِ عَرشِ اللّهِ عزّ وجلّ: مِصباحُ هُدىً وَسَفينَةُ نَجاةٍ وَ إمامٌ غَيرُ وَهنٍ وَ عِزٌّ وَ فَخرٌ وَ عَلَمٌ وَ ذُخرٌ». 📚 عيون أخبار الرضا(ع) : ج١ ص ٥٩ ح ٢٩
هدایت شده از تکیه بر کعبه
♦️همین که پهپاد ایرانی ناو هواپیمابر آمریکایی با سیستم اعلام موقعیت خاموش رو وسط دریای عرب پیدا کرده و تمام ناوگان تیم ضربت که لایه پدافندی آبراهام لینکلن هستند رو هم رد کرده و رفته بالای سرش، بیشتر یک پیروزی برای ما هست تا موفقیت برای آمریکا پهپاد گشتی و مراقبتی ایران در آب‌های بین‌المللی مأموریت خود را با موفقیت کامل کرد 🔹منابع آگاه به خبرنگار فارس گفتند یک فروند پهپاد گشتی و مراقبتی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آب‌های بین‌المللی، مأموریت خود را با موفقیت کامل به پایان رساند. 🔹بنابراین گزارش، پایش کلیۀ تحرکات نظامی در مناطق همجوار ایران مهم‌ترین رسالت پهپادهای مراقبتی و گشتی است و داده‌های این پهپادها به‌صورت لحظه‌ای، به پایگاه‌های زمینی ارسال و دریافت می شوند. 🔹سنتکام ساعاتی قبل اعلام کرد که یک پهپاد ایرانی را برای حفاظت از سربازان خود مورد هدف قرار داده است. در بیانیۀ سنتکام تصریح شده که به‌هیچ‌عنوان قصد تنش‌آفرینی نداشتیم و صرفا برای محافظت از خود این اقدام صورت گرفته است.
هدایت شده از تکیه بر کعبه
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عاقبت خواب دیدن علیه ایران
هدایت شده از تکیه بر کعبه
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یه عده بی همه چیز منتظرن این خوک کثیف و متجاوز به خردسالان ۱۱ تا ۱۳ ساله براشون آزادی بیاره... چقدر این موجود کثیفه... آیا هیچگاه در طول تاریخ صحنه از این واضح تر بوده؟ آیا انتخاب میان خیر و شر انقدر ساده بوده؟
هدایت شده از تکیه بر کعبه
♦️کار کلینتون‌ها درباره جفری اپستین به کنگره کشید 🔹بیل کلینتون و همسرش هیلاری کلینتون موافقت کردند که در چارچوب تحقیقات درباره پرونده جفری اپستین، در کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شوند.
هدایت شده از تکیه بر کعبه
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر فرهنگ مجازی رضا رب پهلوی 🤢
هدایت شده از تکیه بر کعبه
⭕️ نقشه ایران در حدود ۲۸۰ سال پیش 🔻 چیزی نیست فقط؛ امارات افغانستان پاکستان آذربایجان ارمنستان ترکمنستان قسمتی از چین قسمتی از هند قسمتی از عربستان قسمتی از ترکیه قسمتی از روسیه قسمتی از عراق و همه خلیج فارس مال ایران بوده و با بی عرضگی شاهان قاجار و پهلوی از دست دادیم.. فجر مبارک🌺
هدایت شده از تکیه بر کعبه
625.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با احترام به خواهران سرزمینم 🤣
هدایت شده از تکیه بر کعبه
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارش نفیسه کوهنورد، خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی از لبیک شیعیان جهان به رهبر انقلاب و اعلام آمادگی سراسری برای مقابله با آمریکا در دفاع از ایران!
991.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼🌸🌺🌺🌼💐🌼🌸🌺🌸🌼 💠 میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الأعظم، مهدی موعود عجّل الله تعالی فرجه الشریف را به شما برادران و خواهران عزیز دلاورم و خانواده محترمتان تبریک و تهنیت عرض می کنیم 🌼🌺🌸🌼💐🌾🌼🌸🌾🌸 🔆 امام جعفر صادق (علیه‌السلام) : 🔹 «مَن ماتَ مِنكُم وَ هُوَ مُنتظِرٌ لِهذا الأََمرِ كان كَمَن هوُ مَعَ القائِمِ فی فُسطاطِه». 🔸 هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی (علیه‌السلام) از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیت آن حضرت در حال جهاد به سر می‌برد. (بحار الأنوار، ج ٥٢، ص ١٢٦) 🌼🌸🌺🌺🌼💐🌼🌸🌺🌸🌼 🌼🌸🌺🌺🌼💐🌼🌸🌺🌸
📌ایران و آمریکا در عمان مذاکره می‌کنند ادعای آکسیوس نقل از یک منبع عرب: دولت ترامپ با درخواست ایران برای انتقال مذاکرات از ترکیه موافقت کرده و دور بعدی مذاکرات هسته‌ای آمریکا و ایران قرار است جمعه در عمان برگزار شود https://eitaa.com/westanews
. ماجرای ناو و پهپاد و آنچه گفته نشد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 👇👇👇👇 🔹ماجرای امشب ناو آمریکایی و پهپاد ((پرنده هدایت‌پذیر از دور یا همان هواپیمای بدون سرنشین)) ایرانی را باید درست فهمید و روایت کرد. 🔻ارتش آمریکا گفته است: یک پهپاد ایرانی را که به ناو هواپیمابر USS Lincoln در دریای عرب (شمال اقیانوس هند) نزدیک شده بود، با یک فروند اف ۳۵ سرنگون کرده است. 🔹در اینجا چند نکته مهم وجود دارد. اولا ایران موقعیت دقیق ناو آمریکایی را به شکل آنلاین می شناسد و رصد می‌کند. ثانیا به این موقعیت، دسترسی دقیق دارد. توضیح اینکه ناو کذایی در دریای عرب موضع گرفته که دور از دسترس ایران باشد. تقریبا ۸۰۰ کیلومتری سواحل ایران. 🔻ثالثا اگر ایران بخواهد ناو آمریکایی را هدف بگیرد، قطعا با صدها پهپاد و شهپاد (شناور هدایت‌پذیر از دور) و ده ها موشک و... خواهد بود، نه یک پهپاد شاهد ۱۲۹. 🔹رابعاً، نوبت قبلی، ابتدای امسال بود که ناو ترومن در جریان جنگ یک ماهه با مقاومت یمن، آماج حمله محدود قرار گرفت و به زعم خود خواست مانور سریع بدهد تا هدف قرار نگیرد (!) که موجب سقوط یک جنگنده سوپر هورنت در دریا و سرشکستگی پنتاگون شد و نهایتا ترامپ را مجبور کرد درخواست آتش بس بدهد.. 🔻البته حمله به پهپاد ایرانی در آب های آزاد دریای عرب و اقیانوس هند، طبعا از سوی نیروهای زبده و کاربلد کشورمان تلافی خواهد شد. اما تا همین جا باید معلوم باشد که حتی هزار کیلومتر دورتر از آب های کشورمان، دست برتر و قدرت مانور، با ایران است، نه آمریکا. ماجرای یمن ثابت کرد ناوها نقطه ضعف و پاشنه آشیل آمریکاست و نه نقطه قوت آن.