eitaa logo
مصلی گرام
159 دنبال‌کننده
15.4هزار عکس
16.5هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تکیه بر کعبه
📙تا سیگار میکشم حرف بزن. 🔹چرچیل تنها در فاصله کشیدن یک سیگار در حیاط سفارت شوروی در تهران برای گرفتن عکس یادگاری، شاه را پذیرفت! این تنها فرصت برای دیدار با سران قوای متفقین در ایران بود که با وجود اشغال ایران، شاه را در مملکت خودش به حضور نمی‌پذیرفتند.
هدایت شده از تکیه بر کعبه
⭕️خاوری [ میزراحی ] نه چفیه‌اش نشان مسلمانی بود، نه صلیب‌اش نشان مسیحیت! او از ابتدا یهودی بود از اینها در بدنه دولت و حکومت هنوز داریم. اما کجاها؟؟ هرجا قانونی قراربود تصویب شود که به نفع مردم و کشور بود و نشد هرجا کاری را به زور روی زمین گذاشتند هرجا بودجه و سرمایه‌ای ناپدید شد هرجا باختیم. یا خودشان مستقیماً بودند، یا افراد شل‌مغزی که دور بریهایشان را از این قشر پُر کرده بودند و نشانی غلط بهشان میدادند.
هدایت شده از تکیه بر کعبه
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارگردان غیرتمند. این کارگردان غیرتمند میگه ممکن است مسلمانی صهیونیست باشد آخوندی صهیونیست باشد. مسیحی صهیونیست باشد. کارگردان و بازیگری صهیونیست باشند. شرط صهیونیست بودن یهودی بودن نیست
هدایت شده از تکیه بر کعبه
⭕️گفتن قراره ۲۱ آذر برای سرکرده‌های اصلی دادگاه غیابی برگزار کنن و جنایات‌شونو بررسی کنن. باز اونجا هم یه سری پیدا می‌شن که می‌گن نه مریم گناه داره، حالا درسته اون همه آدم رو ترور کرده ولی خب من و تو مقصر بودیم که اون رفت.
هدایت شده از تکیه بر کعبه
⭕️ فسادهای دولت روحانی رو دوباره مرور کنیم: 🔹۱. حسین فریدون (برادر و مشاور روحانی): فساد مالی و دریافت رشوه ۲. محمدحسین بهشتی (پدر داماد روحانی): دریافت ۳ میلیون و پانصد هزار یورو برای واردات موز 🔹۳. علی اصغر پیوندی (رییس هلال احمر): اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال هلال احمر ۴. عبدالله پوری حسینی (رییس سازمان خصوصی‌سازی): پرونده‌های فاجعه ماشین‌سازی تبریز، پالایشگاه کرمانشاه و ... . ۵. مهدی جهانگیری (نایب رییس اتاق بازرگانی و برادر معاون اول روحانی): پرونده فساد بانک گردشگری 🔹۶. احمد عراقچی (معاون ارزی بانک مرکزی): اخلال در نظام پولی و ارزی کشور ۷. ولی‌الله سیف (رییس بانک مرکزی): اخلال و التهاب در بازار ارزی ۸. هادی رضوی (داماد شریعتمداری وزیر روحانی): اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور 🔹۹. شبنم نعمت‌زاده (دختر مظلوم وزیر!): مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی، انحصار دارو و تحصیل مال نامشروع ۱۰. عبدالرسول دری اصفهانی (نماینده بانک مرکزی در تیم مذاکره هسته‌ای): جاسوسی و ارتباط با دو سرویس اطلاعاتی غربی و ... 🔹اگه همه این موارد تو‌ این دولت کشف شده بود و خبرش اعلام میشد، بازم اصلاحیون میومدن بگن اینا همه از زحمات دولت قبله و آقای رییسی فقط داره بهره برداری میکنه!!
خانمی بدحجاب جلوی یکی از علما رو گرفت و از ایشون سوال کرد: اگه یک تار موی من بیرون باشد، دنیا به آخر می‌رسه؟! چرا اینقده شماها گیر می دین؟ عالم جواب داد: اگــر یــک تــار مــو در غذایــی خــوب و خوشــمزه باشــد، آیــا دنیــا بــه آخــر می‌رسه؟ قطعا خیـر. ایـن تـار مـو حتـی مـزه و طعـم غـذا رو هـم تغییـر نمی‌ده، امـا بسـیاری از افراد طبیعتـا در چنیـن حالتـی دچـار دلزدگـی شـده و اون غـذای خـوب و خوشـمزه از چشمشون می‌افته. حالا بذار یه داستان قشنگ تاریخی هم برات بگم... عالم گفت : روزی یکــی از یــاران امــام صادق ( علیه السلام ) خدمــت ایشــان رســید و گفــت در یــک کــوزه روغــن یــک مــوش افتــاده، آیــا می‌شود آن روغــن را خــورد؟ امــام صــادق (علیه‌السلام) فرمودنــد: نمی‌توانی آن را بخـوری. مـرد گفـت آقـا یـک مـوش کوچکتـر از آن اسـت کـه باعـث شـود غـذای خـود را کنـار بگـذارم و از خیـر روغن‌های گـران قیمـت بگـذرم! امـام صــادق (علیه‌السلام) فرمودنـد: آن چیـزی کـه در نظـر تـو کوچـک اسـت، مـوش نیسـت. ایـن دیـن اسـت کـه در نظـر تـو کوچـک اسـت حالا خانم بزرگوار : وقتـی از ایـن زاویـه بـه ماجـرا نـگاه کنید متوجـه می‌شیم کـه یـک تـار مـو شـاید بـه خـودی خـود اهمیتـی نداشـته باشـه امـا وقتـی بـه ایـن توجـه کنیـم کـه حتـی نمایـش یـک تـار مـو هـم، سـرپیچی از فرمـان پـروردگار اسـت، با این نگاه، بیرون امدن یـک تـار مـو جلوی نامحـرم هـم مهـم می‌شود.
📰 🔹 یک شنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ـــــــــــــــــــــــ پایگاه خبری صابرین نیوز↙️ 🆘@sabreenS1_official
📰صفحه نخست وطن امروز، ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ـــــــــــــــــــــــ پایگاه خبری صابرین نیوز↙️ 🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از حسن داوری
https://youtu.be/Z2EGpEiQBkQ?si=pjf-j6sZ8uPAvZHV 👌انصارالله سلطان بلا منازع دریای سرخ 👌موضع حاکمیتی ومقتدرانه انصارالله در مورد مردم مظلوم غزه 🙊آمریکا🙈اسرائیل درمانده مقابل انصارالله. 👌پهبادهای کرار با موشک مجید کار پدافندی می کنند.بهتره کرار وآقامجید یه سری برند غزه که اسرائیل بی شرف براحتی نتواند بمباران را ادامه دهد.
هدایت شده از حسن داوری
https://youtu.be/8C9hAE36o0I?si=W8Ur-5_GHOYTt7a3 👌موضع مقتدرانه وحاکمیتی حزب الله عراق علیه آمریکای جنگ طلب واشغالگر. 👌آمریکا زدایی از منطقه ی غرب آسیا. 👌آمریکا با استناد به چی از فاصله ی ده هزار کیلومتری در غرب آسیا حضور داره ، اشغالگر ی میکنه وبرای خود منافع تعریف می کنه؟
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آندلس عبرتی تلخ برای مسلمانان❗️ 🔴 رهبر معظم انقلاب: سیاست دشمن در تهاجم فرهنگی آندلسی کردن کشورهای اسلامی است. ۸۱/۱۲/۶ ✍امروز برخی مسئولین در حال اجرای این سیاست هستند❗️ ـــــــــــــــــــــــ 🚨پایگاه خبری 💠 @passdar
📌حماس: دلاورمردان قسام تسلیم نمی‌شوند/ ادعاهای دشمن بی‌اساس است جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای اعلام کرد انتشار تصاویر غیرنظامیان بی‌دفاع فلسطینی در غزه توسط رژیم صهیونیستی پس از بازداشت و قرار دادن سلاح در کنار آن‌ها، تنها یک نمایش مضحک و خنده‌دار است که اشغالگران همواره برای ساخت یک پیروزی موهوم بر دلاورمردان مقاومت به آن متوسل می‌شوند. حماس بیان کرد که ادعاهای اشغالگران مبنی بر اینکه این افراد از اعضای قسام هستند، هیچ پایه و اساسی ندارد، چرا که دشمن صهیونیستی قبلا نیز مردان مقاومت را در میدان نبرد دیده و آزموده؛ دلاورمردانی که از جایی که اشغالگران گمانش را هم نمی‌کنند، برای آن‌ها خارج می‌شوند و هر روز در حال وارد کردن ضرباتی سخت و کاری به نیروهای آن در تمامی محورهای نبرد در نوار غزه هستند و به موشک‌باران شهرک‌های صهیونیستی ادامه می‌دهند. این‌ها مردان شکست‌ناپذیر خدا هستند و شعار همیشگی آن‌ها این است که "این راه جهاد است... یا پیروزی می‌شویم یا شهید". وستانیوز https://eitaa.com/westanews